Benim yurunerek bile gidilebilecek pazarlar kuruluyor yakinimda..carsambadan pazara kadar..Burda pazar hic kurulmaz marketler de taze bulunca ne sevinirim dün patlıcan aldım kilosu 8 lirakolay gelsön ablam tadını çıkar
Bizim ankarada da öyle annemlerin evinden. Koca iki pazar à yuruyerek gid ersin bı de belediye çok güzel yapio pazar yerlerini kocaman ve duzenli.. Ben hiç yapamam da.oradan kıyafet giyinen var.çeşit çeşitBenim yurunerek bile gidilebilecek pazarlar kuruluyor yakinimda..carsambadan pazara kadar..
Yeni gelenlere de günaydınnnnn
Nare83 bence çok iyi olmuş uyku ... ben senin uykusuz kalıp ödem tuttuğunu da düşünüyorum çünkü tatlım ...
ada81 şekerim her bi kasımı çalıştırdımmmm sen uyu ancak iş arası cee demeye gel ... kolay gelsin
vorones güne tatlı ile başlamak mantıklı değil .... bugün başka yemeee ... bak geliyor işte 58.8 ... elinin tersi ile itme e miiiii
Musmutlu pazarlar şekerler ♡♡♡♡
Günaydın kızlar gün bana saat 7 de Aydı ama anca misafirim gelecek hazırlık yapıyorum unutmadan dünkü menüm
Sabah
Haşlama yumurta (1) menemen( 2 kaşık ) peynir zeytin çay 1 çay kaşığı fındık ezmesi 1,5 dl tb ekmek
Arada
Turk Kahvesi
Öğlen
Tb ekmeği ile yapılan tost ( bir tostun 1/4 kadar) ayran
Akşam
Salata ayran 1 tabak susuz kuru fasulye azcik turşu
Arada leblebi fıstık avuç içi kadar
Akşama kadar temizlik yaptım akşam çocukları yıkadım sarma sardım bu günde yoğunum akşam uğramaya çalışırım
Günaydın tabi cnm oda var ,erken kalktım geç yatbugün dışarı cikicaz yaz geldi moralim bozulup gelicem
Bilmemmi bi avukatta bende var asla alt edemem konuyu nasıl çarpıtıyor anlamıyorumAyyy evet abla çeneleri bizden çok yaa
Bilmemmi bi avukatta bende var asla alt edemem konuyu nasıl çarpıtıyor anlamıyorumdiyorum oğlum sen avukat olmalısın karşındaki çileden çıkıp davayı sana verir . Birde mantıklı konuşuyorki tıkanıp kalıyorsun
Günaydın.
Mutlu pazarlar.
Dün esimin avrupa yakasinda işi vardi, hadi dedi.sizide abinlere bırakayım.
Biz.bi.gittik gidiş o gidiş.
Kaç gündür dışarılardayiz, çamaşır sepeti full, ev dandini yemegim yok.
Eşimde hadi ev bakalim diyo.
Bakiyoruz beğensem ben bi.kulp buluyor.
Dedim git önce sen.bak begen, benim kriterlerim belli sonra anlaşırız sartlarda.
Ay elimde bebeyle emlakçı peşinde gezinemem.bi.suru işim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?