Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada kaptanim sabah wcden sonra tartıldım 59.4 napdimmmm hemen yüz bulup güne güllaç la başladım. Ama bak dinle kızma dinle ..
Yoğurtlu musli yapicam tim . Onun yerine bunu yiyem dedim hem bi kasedn az olui hem içinde süt ceviz daha sağlıklı dedi nefsim . Ama vicdanım aynı şeyi demedi demio o ayrı Ausencia

Benim yurunerek bile gidilebilecek pazarlar kuruluyor yakinimda..carsambadan pazara kadar..
Bizim ankarada da öyle annemlerin evinden. Koca iki pazar à yuruyerek gid ersin bı de belediye çok güzel yapio pazar yerlerini kocaman ve duzenli.. Ben hiç yapamam da.oradan kıyafet giyinen var.çeşit çeşit

Günaydın herkese ay gec kalktikk kaptan spor bile yapmis ....kahvalti hazirliyom suan....dipkose temizlik ve spor yapacam görüşuruz...

Yeni gelenlere de günaydınnnnn

Nare83 bence çok iyi olmuş uyku ... ben senin uykusuz kalıp ödem tuttuğunu da düşünüyorum çünkü tatlım ...

ada81 şekerim her bi kasımı çalıştırdımmmm sen uyu ancak iş arası cee demeye gel ... kolay gelsin

vorones güne tatlı ile başlamak mantıklı değil .... bugün başka yemeee ... bak geliyor işte 58.8 ... elinin tersi ile itme e miiiii

Günaydın kızlar gün bana saat 7 de Aydı ama anca misafirim gelecek hazırlık yapıyorum unutmadan dünkü menüm
Sabah
Haşlama yumurta (1) menemen( 2 kaşık ) peynir zeytin çay 1 çay kaşığı fındık ezmesi 1,5 dl tb ekmek
Arada
Turk Kahvesi
Öğlen
Tb ekmeği ile yapılan tost ( bir tostun 1/4 kadar) ayran
Akşam
Salata ayran 1 tabak susuz kuru fasulye azcik turşu
Arada leblebi fıstık avuç içi kadar
Akşama kadar temizlik yaptım akşam çocukları yıkadım sarma sardım bu günde yoğunum akşam uğramaya çalışırım

Günaydın tabi cnm oda var ,erken kalktım geç yat bugün dışarı cikicaz yaz geldi moralim bozulup gelicem

Musmutlu pazarlar şekerler ♡♡♡♡

Günaydınnnn
Geçti mi krizler :)

Bugün için kolay gelsin ececim.
Menü de eh işte .
Mesela 1.5 un buçuğu duruyor :) 1 hşlmş yumurta zaten yedin menemen yeme :) ya da menemenden doya doya ye yumurta haşlama :)
Öğle karbon..akşam karbon ..

Günaydın tabi cnm oda var ,erken kalktım geç yat bugün dışarı cikicaz yaz geldi moralim bozulup gelicem

Ne münasebet moral bozulması ...
Gaza geleceksin .
Ayrıca,bir çok arkadaşın görmek istediği kilodasın banu . 68 aynalara küsecek bir kilo mu ??
Evet vereceksin ...çok daha,fit olacaksın ...ama moral bozarak değil .

Bir iki iş var ... değnek demir dövmeye ...yusuf bisikletiyle çıktı . .
Austa bir kaç fazlalık kolileyip kaldırsın ...
Buzdolabı temizlesin ...
Bi de çamaşır ... bitti gitti :)
Gelirim yine.

Günaydın.
Mutlu pazarlar.
Dün esimin avrupa yakasinda işi vardi, hadi dedi.sizide abinlere bırakayım.
Biz.bi.gittik gidiş o gidiş.
Kaç gündür dışarılardayiz, çamaşır sepeti full, ev dandini yemegim yok.
Eşimde hadi ev bakalim diyo.
Bakiyoruz beğensem ben bi.kulp buluyor.
Dedim git önce sen.bak begen, benim kriterlerim belli sonra anlaşırız sartlarda.
Ay elimde bebeyle emlakçı peşinde gezinemem.bi.suru işim var.

mimu88 cnm geçmiş olsun sonuçları bekliyoruz merakla

Ahu060812 kız koptum ruyana hay Allah kafayı yedik yahu , birde lazerden iye memnun kalmadın ben gittiğim merkezden çok memnun kaldım çok rahatladım

Daydream- sende rüyalar alemine dalmissin kolay gelsin işlerde

Ausencia ne bilim ya çok umutsuzluk çöktü iki ayın boş geçti 3 aya sıkışıp kaldım

Benimkinin biri değildir öyle işte ikizler ama çok farklilar valla sen doğduğunda nur topu gibi bir çene doğdu demeleri gerekiyor du diyorum

Kolay gelsin seryy bencede eşin baksın bulsun sen gidip seç aralarından

Günaydın mutlu pazarlar.
Sabah kahvaltı bitti, ev toplandı supuruldu silindi. Mutfak toparlandı. Sütlü kahve içildi 1 lt su tüketildiği. ada81 sen uyu hala dün sen kazandın spor yapamadım kızım uyandı onu uyuttum saat 12 olmuştu bende yattım uyudum. Sabah tartıda ki eksileri şahane bu arada

İyi günler hepinize

Dünki menümü vereyim

MENÜ 01.04.2017
KAHVALTI
OMLET
OTLU SALATA
ÇAY

ÖĞLE
SUCUKLU YUMURTA
( Mantıya abanmayayım diye prolu
tek alternatifti )

AKŞAM
2 SERVİS KAŞIĞI MANTI

ARA
ÇEKİRDEK VE KARIŞIK KURUYEMİŞ
BOL ŞEKERSİZ SİYAH ÇAY

YATMADAN
YARIM KASE YOĞURT

karbon hesaplamadım, misafirlik menüsü oldu ve pek ideal değildi.
su : 2500 ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…