Anladımki aydanmıdır güneştenmi bilmem ama herkes fos diye inmiş baskülde
Banuş sende durum nedir ?
Günaydın sevgili takımımmm....
Kapıyı ben açayım pazar pazar. Kıpırdamadan uyumak bana göre değil. Dün çatlaklarım için lazere başladım. Allahım inşallah geçer de değer bunlara.
Kesinlikle acı duyduğunuz bir yöntem bunu başta söylediler bana zaten bir de alan geniş ben tüm bel bölgem sırtta dahil ve kollarım. Şu an robot gibiyim.
Gelişmeleri merak eden olursa yazarım beybiler
Herkes uyyo sanırım mumumda kuzum ağrıdan uyuyamamış .
Bende evdekiler uyurken bi yürüyüp geleyim bari
@Ausencia auscum bu sabah enson 5 yil once gördüğüm rakamı gördüm tartida..dun cokaz yedim yarina cikar biliyorum ama gobek atasim geldi resmen. 1 gunde yaklasik 1.2 kilo..72.8 gördüm..ama cumaya ne olur bilemem husran olmasında.
Kız bebelerı mi böyle acep. Bizim oğlan dà büyür de konuşunca kapı neyin kitler mı acep . Weyyyuuu işimiz var
Demin emlakçı aradı, hadi diyo şu eve bakalım.Kolay gelsin seryy bencede eşin baksın bulsun sen gidip seç aralarından
Günaydınnnn
Geçti mi krizler :)
Bugün için kolay gelsin ececim.
Menü de eh işte .
Mesela 1.5 un buçuğu duruyor :) 1 hşlmş yumurta zaten yedin menemen yeme :) ya da menemenden doya doya ye yumurta haşlama :)
Öğle karbon..akşam karbon ..
Ne münasebet moral bozulması ...
Gaza geleceksin .
Ayrıca,bir çok arkadaşın görmek istediği kilodasın banu . 68 aynalara küsecek bir kilo mu ??
Evet vereceksin ...çok daha,fit olacaksın ...ama moral bozarak değil .
Günaydın lar selamlar sevgiler
Yarın var mı ayaklarını uzatıp dinlenme şansın ?
İyi günler fistiklar.biz hala gezmelerdeyiz.akşama döneriz eve...ve yarin başlıyorummm...
@vorones kiz yarindan itibaren menülerimle buluşuruz...bugun yazıp seni sevindirmem kiii
Tamam ablam bugün başka yemim.Yeni gelenlere de günaydınnnnn
Nare83 bence çok iyi olmuş uyku ... ben senin uykusuz kalıp ödem tuttuğunu da düşünüyorum çünkü tatlım ...
ada81 şekerim her bi kasımı çalıştırdımmmm sen uyu ancak iş arası cee demeye gel ... kolay gelsin
vorones güne tatlı ile başlamak mantıklı değil .... bugün başka yemeee ... bak geliyor işte 58.8 ... elinin tersi ile itme e miiiii
Çekirdekler kuruyemişler mantı lar sucuklar. Günah cok seriyuiimmDünki menümü vereyim
MENÜ 01.04.2017
KAHVALTI
OMLET
OTLU SALATA
ÇAY
ÖĞLE
SUCUKLU YUMURTA
( Mantıya abanmayayım diye prolu
tek alternatifti )
AKŞAM
2 SERVİS KAŞIĞI MANTI
ARA
ÇEKİRDEK VE KARIŞIK KURUYEMİŞ
BOL ŞEKERSİZ SİYAH ÇAY
YATMADAN
YARIM KASE YOĞURT
karbon hesaplamadım, misafirlik menüsü oldu ve pek ideal değildi.
su : 2500 ml
Ayy yaa kiyamammBu gün çocuklara tavada yumurta yaptım kendime hasladım normalde haşlama sevmezler bız senin yumurtaları yiyeceğiz diye Vermediler bana yenisini yapacak zaman yok bende 2 çatal onların yemediği yumurtayı yedim bizde işler böyle maalesef
eyyy maşallahhhh eksilerineeeeGünaydın mutlu pazarlar.
Sabah kahvaltı bitti, ev toplandı supuruldu silindi. Mutfak toparlandı. Sütlü kahve içildi 1 lt su tüketildiği.ada81 sen uyu hala dün sen kazandın spor yapamadım kızım uyandı onu uyuttum saat 12 olmuştu bende yattım uyudum. Sabah tartıda ki eksileri şahane bu arada
İyi günler hepinize
Misafirlikte ben mantı yemem bana tavuk yap mi diyeydimÇekirdekler kuruyemişler mantı lar sucuklar. Günah cok seriyuiimm
Ah bu vero çok fena.İyi günler fistiklar.biz hala gezmelerdeyiz.akşama döneriz eve...ve yarin başlıyorummm...
@vorones kiz yarindan itibaren menülerimle buluşuruz...bugun yazıp seni sevindirmem kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?