Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım

Herkes uyyo sanırım mumumda kuzum ağrıdan uyuyamamış .

Bende evdekiler uyurken bi yürüyüp geleyim bari

Günaydın canım iyi yürüyüşler

Aaa süper Hülyam aman iyi tut kacmasin
Kız bebelerı mi böyle acep. Bizim oğlan dà büyür de konuşunca kapı neyin kitler mı acep . Weyyyuuu işimiz var

Ay verim büyüyor canım ve şen zaman nasıl geçtiğini anlamıyorsun

Pazardan geldim ciceklerimi aldim biraz balkon mesaim var bugun..dunde susledim biraz duvarini..bizimkilere pastirma aldim kahvalti hazirlicam bende yagsiz tuzsuz kabagimi yedim onlar yerken karnim tok olsun diye onlar yerken balkonda olur görmem..ama kabagi nasil yedigimi gorseydiniz guler miydiniz aglar mi bilmem..bi istahli yedim ki sormayin..

Kolay gelsin seryy bencede eşin baksın bulsun sen gidip seç aralarından
Demin emlakçı aradı, hadi diyo şu eve bakalım.
Bu arada makinede çamaşırlar dönüyor, sofra yeni kalkmış bulaşıklar tezgahta ve salonun ortasında elektrik süpürgesi yatıyor.

Cinnet geçirticek bu adam beni, bi şeyi de bensiz yap yahu !
Genelde bu huyunu severim de bazen illallah dedirtiyor.
Aldı eceyi gitti, ona hava aldırayım dedi.
Şimdi dalabilirim işlere..

Dünkü mesajindan önce yapmistim kahvaltıyı bu gün 1 dilim yedim
Ekmegi

Yarın var mı ayaklarını uzatıp dinlenme şansın ?
Günaydın lar selamlar sevgiler
Sabah kalktım 1.5 saat sahilde yürüyüş yaptım
Kahvaltı yapıldı ve şimdi ayakkabı almaya çıkıyor uz oğluma ozleyin beni anacim
Kaptancim bu arada gece dinlendigim ile idare edecem artık

İyi günler fistiklar.biz hala gezmelerdeyiz.akşama döneriz eve...ve yarin başlıyorummm...
@vorones kiz yarindan itibaren menülerimle buluşuruz...bugun yazıp seni sevindirmem kiii
yarından sonra baslican demek korkmadim kiii bulurum ben ciz ki menün de . Yarın ola hayrola

Tamam ablam bugün başka yemim.. Ya bugün çok fenaà. KayinValide hamur yapcek ısırgan otu toplamis dün. . Akşam à gözlemeler yapcek . Ben de 4 ten önce olursa yerim yap madem dedim. Neyse hem ödül olur . Diyetten beri ağzıma hamur işi surmedim di. Ben 58 e inaniom ama cuma ucundan olsa görürüm . Allahm sen lafimi yedirme

Çekirdekler kuruyemişler mantı lar sucuklar. Günah cok seriyuiimm

Ayy yaa kiyamamm. AnayimbenAna dion yani

eyyy maşallahhhh eksilerineeee ...geç kalktım hiç sorma ama hemen dip köşe temizliğine giriştim baba kızı parka gönderdim şimdi ))) ev silinecek şimdiiii offff bitmiyor temizlik bidaha geç kalkmayacamm (( gün bitti spor yapılacak amaaaaa

Çekirdekler kuruyemişler mantı lar sucuklar. Günah cok seriyuiimm
Misafirlikte ben mantı yemem bana tavuk yap mi diyeydim
Aksam eve zor yetistim ac karna çay icip cekirdek citleyince midem bulandı arabada az daha çıkarıyordum
Bence son derece iyi kurtardim

İyi günler fistiklar.biz hala gezmelerdeyiz.akşama döneriz eve...ve yarin başlıyorummm...
@vorones kiz yarindan itibaren menülerimle buluşuruz...bugun yazıp seni sevindirmem kiii
Ah bu vero çok fena.
Bize bir.avuç çekirdeği çok görür kendi.güllaç yer gözleme yeme ödül günü yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…