Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Misafirlikte ben mantı yemem bana tavuk yap mi diyeydim
Aksam eve zor yetistim ac karna çay icip cekirdek citleyince midem bulandı arabada az daha çıkarıyordum
Bence son derece iyi kurtardim
Hemen savun hemen Kontes seriyiimm. . Napiyimm ben de on numara menü çok beğendim. Mi disem di. Kızzz Şen şimdi benim aksam ki olecek menümü yerden yere vuran

Daha elime almadım teli ...sana yolladıklarımı dene ... yollayacaklarımı da keşke uygulasan bi 5 güncük .

Şahane eksileeeer , en bi sevdiğim

Ev işi sana yaktıracak o mantının kalorisini anlaşıldı , her cinnet eksi 200 azcık oo lalal da görülmüşşşşş

Tatlı geldi demek senin haşlama :)
Plana uymayan yumurta olsun be ececim :)

Valla bu aralar öyle çook özlettin ki kendini ... artık neresinden özleyeceğimizi şaşırdık pamuğum

Vero bu nasıl bir gün olacak ?
Sabah güllaç akşam onu telafi için gözleme ?
Sen işini biliyorsundur diyorum ...çekiliyorum aradan ... ama bu yediklerin aklımda ..sonra cuma gelince ahh reglden falan deme bana e mi güzelim ...

Kızlar bugün evimiz dolu dolu, ablamlarin hepsi bizde

Keyfinizi bakın tatlım ... hafta sonu malum .. hepimiz bir yerlerdeyiz

Nare83 benim tüyler ne sarı ne siyah ondan mı bilmem hiç işe yaramadı

Pazar die. Pek korkmuom kaptanim ölçülü olcam söz . Bugün çok yisem . Salı çarşamba aç kaliyim falan filan. Bulcam bi yolunü. Sen üzülme du bakem

Hemen savun hemen Kontes seriyiimm. . Napiyimm ben de on numara menü çok beğendim. Mi disem di. Kızzz Şen şimdi benim aksam ki olecek menümü yerden yere vuran
Yok kuzum durumuacikladim.
Yemekte mantı vardi sadece.
Ya az.yiyecektim
Ya ac kalacaktim kurt gibi,
Bende.az yeyip.kalktim,
Cekirdek bile.kurtarmadi midem.fena olduydu.eve zor yetistim.
Elimden.geleni.yaptim yani,
Bakalim sen ne.yicen aksama.
Hee ne yersen ye.nasılsa kilo.gidici senden dabe.
Sanslisin

Bende kendime kabak çorbası yapıyorum 3 gün icicem akşamları tuz atıyormuyduk?
ada81 kelebekolacam

Yarın öğle yemeğinde kuru dolma mercimek çorbası var kendime başka yemek mı görürsem ya hem çorba bakliyat hem pirinç yada kuru dolmalar minik oluyor zaten çorba kaşığı kadar iki minik yesem bı kase yoğurt mu yesem ?

Tuz yok canimmm...

İkizim bende önceki gün düzenledim balkonumu . Resim ekleyebilirsem çiçek açmiş badem agacımı ekleyim

Son düzenleme:

Kuzu kulaklarının dibindekiler yeni çıkan marul filizleri

Hurma ağacı ise umreden getirdiğim hurma çekirdeğinden
Hurma dalının ucundaki saksıdada domates fideleri ekili yeni çıktılar .
Niğdedeki mini çiftlige dikicem inş .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…