Hemen savun hemen Kontes seriyiimm. . Napiyimm ben de on numara menü çok beğendim. Mi disem di. Kızzz Şen şimdi benim aksam ki olecek menümü yerden yere vuranMisafirlikte ben mantı yemem bana tavuk yap mi diyeydim
Aksam eve zor yetistim ac karna çay icip cekirdek citleyince midem bulandı arabada az daha çıkarıyordum
Bence son derece iyi kurtardim
@mimu88 cnm geçmiş olsun sonuçları bekliyoruz merakla
Ahu060812 kız koptum ruyana hay Allah kafayı yedik yahu , birde lazerden iye memnun kalmadın ben gittiğim merkezden çok memnun kaldım çok rahatladım
@Daydream- sende rüyalar alemine dalmissinkolay gelsin işlerde
Ausencia ne bilim ya çok umutsuzluk çöktü iki ayın boş geçti 3 aya sıkışıp kaldım
Günaydın mutlu pazarlar.
Sabah kahvaltı bitti, ev toplandı supuruldu silindi. Mutfak toparlandı. Sütlü kahve içildi 1 lt su tüketildiği.ada81 sen uyu hala dün sen kazandın spor yapamadım kızım uyandı onu uyuttum saat 12 olmuştu bende yattım uyudum. Sabah tartıda ki eksileri şahane bu arada
İyi günler hepinize
Dünki menümü vereyim
MENÜ 01.04.2017
KAHVALTI
OMLET
OTLU SALATA
ÇAY
ÖĞLE
SUCUKLU YUMURTA
( Mantıya abanmayayım diye prolu
tek alternatifti )
AKŞAM
2 SERVİS KAŞIĞI MANTI
ARA
ÇEKİRDEK VE KARIŞIK KURUYEMİŞ
BOL ŞEKERSİZ SİYAH ÇAY
YATMADAN
YARIM KASE YOĞURT
karbon hesaplamadım, misafirlik menüsü oldu ve pek ideal değildi.
su : 2500 ml
Bu gün çocuklara tavada yumurta yaptım kendime hasladım normalde haşlama sevmezler bız senin yumurtaları yiyeceğiz diye Vermediler bana yenisini yapacak zaman yok bende 2 çatal onların yemediği yumurtayı yedim bizde işler böyle maalesef
Günaydın lar selamlar sevgiler
Sabah kalktım 1.5 saat sahilde yürüyüş yaptım
Kahvaltı yapıldı ve şimdi ayakkabı almaya çıkıyor uz oğluma ozleyin beni anacim
Kaptancim bu arada gece dinlendigim ile idare edecem artık
Tamam ablam bugün başka yemim.. Ya bugün çok fenaà. KayinValide hamur yapcek ısırgan otu toplamis dün. . Akşam à gözlemeler yapcek . Ben de 4 ten önce olursa yerim yap madem dedim. Neyse hem ödül olur . Diyetten beri ağzıma hamur işi surmedim di. Ben 58 e inaniom ama cuma ucundan olsa görürüm . Allahm sen lafimi yedirme
Kızlar bugün evimiz dolu dolu, ablamlarin hepsi bizde
@mimu88 cnm geçmiş olsun sonuçları bekliyoruz merakla
Ahu060812 kız koptum ruyana hay Allah kafayı yedik yahu , birde lazerden iye memnun kalmadın ben gittiğim merkezden çok memnun kaldım çok rahatladım
@Daydream- sende rüyalar alemine dalmissinkolay gelsin işlerde
Ausencia ne bilim ya çok umutsuzluk çöktü iki ayın boş geçti 3 aya sıkışıp kaldım
Pazar die. Pek korkmuom kaptanim ölçülü olcam söz . Bugün çok yisem . Salı çarşamba aç kaliyim falan filan. Bulcam bi yolunü. Sen üzülme du bakemDaha elime almadım teli ...sana yolladıklarımı dene ... yollayacaklarımı da keşke uygulasan bi 5 güncük .
Şahane eksileeeer , en bi sevdiğim
Ev işi sana yaktıracak o mantının kalorisini anlaşıldı , her cinnet eksi 200azcık oo lalal da görülmüşşşşş
Tatlı geldi demek senin haşlama :)
Plana uymayan yumurta olsun be ececim :)
Valla bu aralar öyle çook özlettin ki kendini ... artık neresinden özleyeceğimizi şaşırdık pamuğum
Vero bu nasıl bir gün olacak ?
Sabah güllaç akşam onu telafi için gözleme ?
Sen işini biliyorsundur diyorum ...çekiliyorum aradan ... ama bu yediklerin aklımda ..sonra cuma gelince ahh reglden falan deme bana e mi güzelim ...
Keyfinizi bakın tatlım ... hafta sonu malum .. hepimiz bir yerlerdeyiz
Yok kuzum durumuacikladim.Hemen savun hemen Kontes seriyiimm. . Napiyimm ben de on numara menü çok beğendim. Mi disem di. Kızzz Şen şimdi benim aksam ki olecek menümü yerden yere vuran
Kim tariyordu saçını kizValla bı sergiye git gel, alışveriş yap
Eve gel kızartma yap derken bu saat oldu
Bı değişik oldu bugün kalkıp mutfak toplamam lazım ama ayağımı uzatmış çay iciyorum.. ahahaaa. Saç tarama misali
Tuz yok canimmm...Bende kendime kabak çorbası yapıyorum 3 gün icicem akşamları tuz atıyormuyduk?
ada81 kelebekolacam
Yarın öğle yemeğinde kuru dolma mercimek çorbası varkendime başka yemek mı görürsem ya hem çorba bakliyat hem pirinç yada kuru dolmalar minik oluyor zaten çorba kaşığı kadar iki minik yesem bı kase yoğurt mu yesem ?
Ayrancıdakinemi saydınım ? Bana çok yakın çık arabayla yukarı doğruŞekerler antika pazarına gidiyorum görüşürüz
Kendi kusurunu görmez, başkasını gömerAh bu vero çok fena.
Bize bir.avuç çekirdeği çok görür kendi.güllaç yer gözleme yeme ödül günü yapar
İkizim bende önceki gün düzenledim balkonumu . Resim ekleyebilirsem çiçek açmiş badem agacımı ekleyimPazardan geldim ciceklerimi aldim biraz balkon mesaim var bugun..dunde susledim biraz duvarini..bizimkilere pastirma aldim kahvalti hazirlicam bende yagsiz tuzsuz kabagimi yedim onlar yerken karnim tok olsun diye onlar yerken balkonda olur görmem..ama kabagi nasil yedigimi gorseydiniz guler miydiniz aglar mi bilmem..bi istahli yedim ki sormayin..
Hoşgeldin kelebeğim nasılsınız yavruşlaMerabalarnasilsiniz arkadaşlar herkesi cok özledim bi bebisle büyüyoruz insallah dogumdan sonra buralardayim ne var ne yok grupta ben gelmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?