Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla bilmem ayranlı çorbamı yaparsınız pirinç lapasımı bu hafta kilo vermeyen gözüme görükmesin birinci olmalıyız7. takım ileriiiii

valla bu hafta birinci olalım kızlar, ben de acayip gaza geldim.. yanıma eşofmanlarımı aldım, iş çıkışı spora gidicem.. şöyle 1 saat spor yapayım bari..

canim bence cok fazla su iciyorsun....benim bildigim enfazla gunde 3 litre su icilmesi..oda cayla felan hepsi bir aarada..fazla icersen kabizlik yapiyormus ve kilo vermeni engelliyormus:26: cok fazla icme meyvem:18::18:

ben de öyle biliyorum meyvecim.. suyun da aşırısı zarar.. normal zamanda 2-2,5 lt ideali; çok sıcaklarda vücut daha fazla su kaybettiği için 3-3,5 lt diyorlar.. spor yapanlar biraz daha fazla tüketebilir ekstra ter attığı için..

bende yemege çıkıyorum görüşürüz kızlar
sanada afiyet olsun ablacim
valla bu hafta birinci olalım kızlar, ben de acayip gaza geldim.. yanıma eşofmanlarımı aldım, iş çıkışı spora gidicem.. şöyle 1 saat spor yapayım bari..
kesin birinci oluruz ozaman biz bu hafta..bende tabana kuvvet kosu bandina binim birde
slm julicim..nasilsin anim istemisin??

azericimmmm nerde kaldinnn :84::84:

ben de yazdım hedefim 55

insallah hep beraber hedefimize ulasiriz frangicim

7. takım hedef kilo listesi

tutku2012
cemre2010
ceyce
saferan ......70
azerikizi .......50
kirmizigül06....50
doga3...........75
frangipani......55
ganfed ......47
Minaver
julia__ ..... 52
minnoş prenses

kızlar eksikler yazsın hedef kilosunuuuu...

saferanim sen harika kilo verdin,cok iyi gidiyorsun masallah.cok azimlisin.bayiliyorum bu azmine.devam böyle canim
valla bilmem ayranlı çorbamı yaparsınız pirinç lapasımı bu hafta kilo vermeyen gözüme görükmesin birinci olmalıyız7. takım ileriiiii
ben carsamba persembe lapa yapicam insallahhhhhh.
ya ben bir zamanlar karpuz diyeti yapmistim,orda patlayana kadar karpuz yiyebiliyorsun.3 -4 kiloda vermistim.
sanada afiyet olsun ablacim

kesin birinci oluruz ozaman biz bu hafta..bende tabana kuvvet kosu bandina binim birde

slm julicim..nasilsin anim istemisin??

azericimmmm nerde kaldinnn :84::84:
ayyy caniiim.geldim geldim.burdayim.gecmisi okuyordum.masallah döktürmüssünüz.keske bende olsaydim ama benim cok güzel islerim vardi
canim olacakti, c'yi unutmusummm

kizlarr puskutt paylasimda konuya cevap yazdi ve bir oneri sundu...herkes kararini bildirsin lutfen

Öneri:

Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

1. Takım Kabul / Red
2. Takım Kabul / Red
3. Takım Kabul / Red
4. Takım Kabul / Red
5. Takım Kabul / Red
7. Takım Kabul / Red
8. Takım Kabul / Red
9. Takım Kabul / Red
13. Takım Kabul / Red
14. Takım Kabul / Red

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…