masallah ben hala 1 litredeyim..ama 300gr yogurt'um bitti
ayy ben yarım litrede çay içtimm wc de yatcam bu gece
canim bence cok fazla su iciyorsun....benim bildigim enfazla gunde 3 litre su icilmesi..oda cayla felan hepsi bir aarada..fazla icersen kabizlik yapiyormus ve kilo vermeni engelliyormus:26: cok fazla icme meyvem:18::18:
pöffff yemek saatim geldi ben yemeğe kacar güzeller öpüldünüzz
pöffff yemek saatim geldi ben yemeğe kacar güzeller öpüldünüzz
valla bilmem ayranlı çorbamı yaparsınız pirinç lapasımı bu hafta kilo vermeyen gözüme görükmesin birinci olmalıyız7. takım ileriiiii
7. takım hedef kilo listesi
tutku2012
cemre2010
ceyce
saferan ......70
azerikizi .......50
kirmizigül06....50
doga3...........75
frangipani......55
ganfed ......47
Minaver
julia__ ..... 52
minnoş prenses
kızlar eksikler yazsın hedef kilosunuuuu...
canim bence cok fazla su iciyorsun....benim bildigim enfazla gunde 3 litre su icilmesi..oda cayla felan hepsi bir aarada..fazla icersen kabizlik yapiyormus ve kilo vermeni engelliyormus:26: cok fazla icme meyvem:18::18:
sanada afiyet olsun ablacimbende yemege çıkıyorum görüşürüz kızlar
valla bu hafta birinci olalım kızlar, ben de acayip gaza geldim.. yanıma eşofmanlarımı aldım, iş çıkışı spora gidicem.. şöyle 1 saat spor yapayım bari..
slm julicim..nasilsin anim istemisin??selam kızlar
slm julicim..nasilsin anim istemisin??
anım ne kız
ben de yazdım hedefim 55
saferanim sen harika kilo verdin,cok iyi gidiyorsun masallah.cok azimlisin.bayiliyorum bu azmine.devam böyle canimaaa bu ne kız nickim konusunda çok duyarlıyım yanlış yazımlara hiiç gelemem...
şaka yaptııım....sıkı sıkı sarılalııım bu yazın çıtırları olalııım8ben anca aday adayı olurum gerçi ama olsuuun)
ben carsamba persembe lapa yapicam insallahhhhhh.valla bilmem ayranlı çorbamı yaparsınız pirinç lapasımı bu hafta kilo vermeyen gözüme görükmesin birinci olmalıyız7. takım ileriiiii
ya ben bir zamanlar karpuz diyeti yapmistim,orda patlayana kadar karpuz yiyebiliyorsun.3 -4 kiloda vermistim.deme yaasimdi kahroldum resmen...bende keyifli keyifli yiyordum saglikli, bol sulu birsey olmaz diye ozaman turkiyeye gidene kadar karpuzda yasak bana
bende hirslandim cnim...bugun yarin sadec yogurt yiyecegimmmmm.. cumayada insallah enaz 2 kilo vermis olurum
ayyy caniiim.geldim geldim.burdayim.gecmisi okuyordum.masallah döktürmüssünüz.keske bende olsaydim ama benim cok güzel islerim vardisanada afiyet olsun ablacim
kesin birinci oluruz ozaman biz bu hafta..bende tabana kuvvet kosu bandina binim birde
slm julicim..nasilsin anim istemisin??
azericimmmm nerde kaldinnn :84::84:
canim olacakti, c'yi unutmusummm
azeri kiz sen gecmisemi daldin yoksa??? kesin aksama cikarsin artik cunku hafta sonuda sohbet ettik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?