Bende simdi oturdum dusunuyom bu hafta menulerimi belirleyeyim diyorum yeter artik su 7ler ciksin hayatimdan sıkıldim)
Ben kaçar hanımlar .
Sağsol toplayıp kısları okullarına bırakıcam , birde nufuscuzdanını almaya taaa eymir gölüne tekrar gidicem eşimede denedim dahe bi aferin alırım sabah sabah
ayyy bugün rüyamda 5 aylık hamileydimm
ayy diyrumd aha verilecek 10 kg vardı
iştende ayrılcamm , ama ben kahve makinası alıcaktım daha diyorumm
dar paça kot altına sititletto giyip , üzerine dar badi balzer ceket giyinecektim diyorum ahahah
Neye yorsam bilemedim banu
Biliyorum canım fakat sağ bacağımın bikini bölgesi felaket ağrıyor neden çözemedim bütün akşam kas gevşetici sürdüm durduğum yerde ağrı yok fakat yürüdüğümde hareket ettiğimde ağrı var yoksa spor yapacaktım pazar günü bir de cumartesi çok yürüyünce pertim çıkmış sürekli uyudum spor yapamayıncanehirnil111 canım kaçamakların telafisini saatlerce aç kalarak yaptım demişsin de ... kaçamak telafisini ekstra kardiyo yaparak telafi etmek en doğrusu .. o açlık sana bir şey kazandırmaz canım .
Menülerinde cız cızlı olmuş evet ...
Alıcam CUMA SABAHI ponponlarımıBetulina okuduklarıma inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm .... bütün hafta vereceğin kilonun %50 si hafta sonu..hem de hafta sonuuuuuu gitmişşşş ... ardından bir dekabak kemane gelecek 3 günnnnnn
Dondurma konusu ishalle açığı kapamış anlaşılan
ayyy bugün rüyamda 5 aylık hamileydimm
dar paça kot altına sititletto giyip , üzerine dar badi balzer ceket giyinecektim diyorum ahahah
@daydream-İkizim bende senin gibiyim asla bir listeyi harfi hafine yapamam
ne diyorsunnnnnnnnnn
Betüşş kıs -200 le rakibim olamanhadi sıkı gel arkamdan
600 ü geri geldi bekliyordum zaten çünkü patates günü resmen aç gezdim..hedefim cumaya 72.5 bakalım inşallah..olmadı perşembe patates günü diye şartlayayım kendimi nede olsa yiyemiyorum
hayr olsunayyy bugün rüyamda 5 aylık hamileydimm
Dondurmaaaaaaaaekmekler kızartmaydı ve beyazdı
dondurma olmadı onun farkındayım en zayıf olduğum nokta,bu dondurma yüzünden 1 ayda 4 kilo aldığımı bilirim,başa çıkması en zor şeylerden biri benim için
ama artık yok bitirdikbi sürede almam (inşallah)
kaptanım bugünkü öğlen yemeğimi foto atıcaktım sana hani doymuyorum diyodumya bakalım bugün doycam mı doymıycam mı
Kaptanım düne göre artıyım cumaya ya göre değil@kelebek19 canım sağlıkla bebeğini kucağına al ..kilo kolay iş tatlım
ada81 koooş koooooş Sarayca artı çıkmışşşş
@saydin78 neden adapte olamadın kuzum ? kaçamaklar seni hiç bir yere götürmez sende biliyorsun ... Kafanı topla ... ya böyle bi ileri iki geri oyalanırsın de kendine , ya dişini sıkar kısa zamanda hedefe varırsın ..hadi bakalım güveniyorum ben sana ...
@Sekercikiz geçmiş gitmiş olsunnnnn .. hafta sonu menülerini göremedimlistede olup menü yazmamak gibi bir lüksümüz yok , hatırladığın kadarı ile alayım menüleri canım .
Nare83 havalar güzelleşti ...balkonda kahve yapayım yerine ... havalar güzelleşti balkonda koşu bandını tam gaz kullanayım de
@kelebekolacam daktırım @Sherrysherrylady bence de cepte de ; ne dersin bizimBetulina daha göz ucu ile dahi olsa bakmışmıdır listeye ? Betüllllllllll hadi malzemeleri alll . yarın start veriliyor .
nehirnil111 canım kaçamakların telafisini saatlerce aç kalarak yaptım demişsin de ... kaçamak telafisini ekstra kardiyo yaparak telafi etmek en doğrusu .. o açlık sana bir şey kazandırmaz canım .
Menülerinde cız cızlı olmuş evet ...
Var hulyam vaaar...ben de cumaya 68li bi şey diyorumaynuram açlık hissettiğinde mutlu olduğun günlere başladın demek bugün..hadi bakalım diyete yeni başladığın için bu hafat çok iyi gider sende..69.8 diyorum var mı azaltan??
çok üzülmüştüm
ayyyy bilmiyorum valla
kalktım 58 olacagım ile ilgili bir ışık dogduuu içimee
Geçmiş olsun güzellim ..Biliyorum canım fakat sağ bacağımın bikini bölgesi felaket ağrıyor neden çözemedim bütün akşam kas gevşetici sürdüm durduğum yerde ağrı yok fakat yürüdüğümde hareket ettiğimde ağrı var yoksa spor yapacaktım pazar günü bir de cumartesi çok yürüyünce pertim çıkmış sürekli uyudum spor yapamayınca
Alıcam CUMA SABAHI ponponlarımı
o nazlı 74 ü göresim yok artık.. İNŞALLAHHH Cuma sabahı 73.9 ile selamlarım sizi
bu sefer 24 saatten önce mayaladım, bakalım bu haftadan sonra bırakacağım ya da devam edeceğimCanim kefir bende kilo alimi yapmıştı...bi hafta kefiri birak bakalim fark edecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?