Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende simdi oturdum dusunuyom bu hafta menulerimi belirleyeyim diyorum yeter artik su 7ler ciksin hayatimdan sıkıldim )

Artık seni şişiren , indiren ne varsa biliyorsun tatlım ... ona göre ayarla menüleri ..gelsnnnn 60 lar

Ben kaçar hanımlar .
Sağsol toplayıp kısları okullarına bırakıcam , birde nufuscuzdanını almaya taaa eymir gölüne tekrar gidicem eşimede denedim dahe bi aferin alırım sabah sabah

Bende çıkayım birazdan , evde işler beni bekler ... öğlene yemek yapacağım daha ..

Hadi sana kolay gele

Neye yorsam bilemedim banu

Biliyorum canım fakat sağ bacağımın bikini bölgesi felaket ağrıyor neden çözemedim bütün akşam kas gevşetici sürdüm durduğum yerde ağrı yok fakat yürüdüğümde hareket ettiğimde ağrı var yoksa spor yapacaktım pazar günü bir de cumartesi çok yürüyünce pertim çıkmış sürekli uyudum spor yapamayınca

Alıcam CUMA SABAHI ponponlarımı
o nazlı 74 ü göresim yok artık.. İNŞALLAHHH Cuma sabahı 73.9 ile selamlarım sizi

Güzel rüya hayra çıkar inşallah sanırım bende hamile kalsam aynı duygulara kapılırdım

İkizim bende senin gibiyim asla bir listeyi harfi hafine yapamam
@daydream-
Alın benden de o kadar.. Bir insan bu kadar mı asi olur.. bir kere de birisinin yolunu takip et.. yok.. illaki kafama göre her yemek tarifini her kıyafeti, her dekorasyonu, yapacağım her bir etkinliği illaki kafama göre değiştireceğim içim rahat etmez

600 ü geri geldi bekliyordum zaten çünkü patates günü resmen aç gezdim..hedefim cumaya 72.5 bakalım inşallah..olmadı perşembe patates günü diye şartlayayım kendimi nede olsa yiyemiyorum
Yiyemeyeceğin bir liste, güzelmiş

hayr olsun Parayı buldun mu parayı?

Dondurmaaaaaaaa Ben de dün yedim şekerim.. Vallahi evde yaptığım hiç bir yerde yok, tavsiye ederim. Mis gibi has meyveden, kııvam arttırıcı olarak ta çiğ krema ve organik tahin koyuyorum. HAkiki sahlep bulursam onunla da deneyeceğim Meyve düşmanları duymasın, ben çok kalorili bir şey olduğuna inanmıyorum

Kaptanım düne göre artıyım cumaya ya göre değil ada81 çok sevinme kuzum,

çok üzülmüştüm
ayyyy bilmiyorum valla
kalktım 58 olacagım ile ilgili bir ışık dogduuu içimee

Bende ona yorayımmm , hepimiz ona yoralımmm ve gelsin artık 59.9 gelsin yaaaa ona da razıyım ben sende. sana bugün detoks seçeceğim .. aebene de yolllarım .
cumartesi pazar pzt salı çarş en makulu bence sana ... en azından 2 günü evde geçer ve hazırlıklarını yaparsın işe götüreceklerine .

Geçmiş olsun güzellim ..
Giden güzel eksiler gelmesin de :)

Alıcam CUMA SABAHI ponponlarımı
o nazlı 74 ü göresim yok artık.. İNŞALLAHHH Cuma sabahı 73.9 ile selamlarım sizi

Pon ponlar sizin zaten güzelliğimmmmm ...seve seve bırakıyorum şimdiden sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…