Düşün ben nasıl heycanlı ve mutluyum...yani buraya yazmasam başlamıycaktım kesin...sizlerin desteyiyle başladım 2aylık maratonuma...
hadi bakalım hayırlı olsun aynuraa
senin heycanın benide heycanlandırıyor vallaa
Sağol kaptanımGeçmiş olsun güzellim ..
Giden güzel eksiler gelmesin de :)
hadi hayırlı olsun diyet maceran aynuramVar hulyam vaaar...ben de cumaya 68li bi şey diyorum
günaaayyyyddddıınnnn
hayr olsunParayı buldun mu parayı?
DondurmaaaaaaaaBen de dün yedim şekerim.. Vallahi evde yaptığım hiç bir yerde yok, tavsiye ederim. Mis gibi has meyveden, kııvam arttırıcı olarak ta çiğ krema ve organik tahin koyuyorum. HAkiki sahlep bulursam onunla da deneyeceğim Meyve düşmanları duymasın , ben çok kalorili bir şey olduğuna inanmıyorum
Aminn insallah canimteşekkür ederim canım, yuvarlanıp gidiyorum
.Allah bir avazda kurtarsın, az kalmış doğumuna
Evet aus ben de takip için zaten tartılıyorum her gün.ilk hafta iyi gideceyi için hergün tartılmak olur ama sonrasinda sayıyı azaltırım...dünki geç saatte kahvaltıma cvp yazmışsın teşekkürler.kalkar kalkmaz ilk işim 500ml su içmek.o metoyu hizlandırmaz mı?bir şey yemem gerekirse peynir nasıl fikir.bugun kahvaltım 11.15de bitti bazı sorunlardan dolayı geç oldu.ama yinede saat 11de geç aslında.en güzeli 10a kadar bitmesi kizimi kreşe götürünce düzenim daha bi oturur inşallah..Günaydınnnn ve hadi bakalımmm vira bismillah ...
Hafta sonundan + 1 gelmesi gayet normaldi ...her ne kadar menü yazmasam da belliydi :)
Bende hemen her gün tartılırım .
Kendini bilen sensin ... tartıda artı seni demorilize edip kaçamağa yönlendirmiyorsa ...ya da tam aksine tartıda ki beklenmedik eksi ..ohhhhh ne de güzel vermişim diye sallamıyorsan kalan 2-3 gün diyeti .. bence her gün tartılmakta sorun yok .
Hatta kontrol ve önlem için en azından haftada 3 ideal .
Ya o zaman illa ki çıkar bir yerden ..dışarda kaybettin sandım .. arıyorum deyince de sokak sokak dolaşmıyr herhalde banu dedim :)
Çok yaparım ben , çoook emin bir yer olsun diye bi yere koyarım sonra sittin sene hatırlamam nereye koyduğumu ... gardolabındaki eski çantalara bak , ya da kullanmadığım mont ceplerine ...benim zulalarımdır oralar :)))
Yani dondurma iki gün üst üstte ve akşam diye olmamış.
Yumurtalı ekmekler de kızartma ise hiiiç olmamış , fırınlanarak olandansa ekmek beyaz değilse sorun yok .
güzel gidiyor aus'um , kendimi bi boşlukta hissettim ama eskisi gibi protein ağırlıklı , sebzeli devam ediyorum :)Günaydın ceydammmmdetoks sonrası nasıl gidiyor ?
Meyve düşmanı değiliz şekerim ,,, günde 4-5 meyvenin şeker oranını düşünüyoruz ... ama ekşi yeşil elma yedim de ... 3 tane ...bak gıkım çıkıyor mu
Acaba cumadan beri kaç eksiydin
Aus canım bir kaç gün gelmeyeyim benkelebek19 canım sağlıkla bebeğini kucağına al ..kilo kolay iş tatlım
@ada81 koooş koooooşSarayca artı çıkmışşşş
saydin78 neden adapte olamadın kuzum ? kaçamaklar seni hiç bir yere götürmez sende biliyorsun ... Kafanı topla ... ya böyle bi ileri iki geri oyalanırsın de kendine , ya dişini sıkar kısa zamanda hedefe varırsın ..hadi bakalım güveniyorum ben sana ...
@Sekercikiz geçmiş gitmiş olsunnnnn .. hafta sonu menülerini göremedimlistede olup menü yazmamak gibi bir lüksümüz yok , hatırladığın kadarı ile alayım menüleri canım .
@masumm havalar güzelleşti ...balkonda kahve yapayım yerine ... havalar güzelleşti balkonda koşu bandını tam gaz kullanayım de
@kelebekolacam daktırım @Sherrysherrylady bence de cepte de ; ne dersin bizimBetulina daha göz ucu ile dahi olsa bakmışmıdır listeye ? Betüllllllllll hadi malzemeleri alll . yarın start veriliyor .
nehirnil111 canım kaçamakların telafisini saatlerce aç kalarak yaptım demişsin de ... kaçamak telafisini ekstra kardiyo yaparak telafi etmek en doğrusu .. o açlık sana bir şey kazandırmaz canım .
Menülerinde cız cızlı olmuş evet ...
Senin hızına. Sporuna yetisemem ben.. pes pes . Ettim.eveeeet -600 demişken ...bu sabah ama çıkarken unuttum tartılmayı ...kardiyo koşu sonrası 58.4 ile -600 gördüm ... sporu bırakmayacağım ... şekil almam gerek ...
Sıkı bir kahvaltı yaptım ... Bence gayet sıkı :)
Gün içinde de öğünleri bu şekilde karbonla arttıracağım .... bakalım cumaya kadar hal yoluna koyacağım bu işi ...
Teşekkürler saraycam...inşallah olur...hadi hayırlı olsun diyet maceran aynuram
Afiyet olsun. Eskapiiiii. Ben ilik limonlu su içip geldim.11 buçuk gibi yapArım. O da öğle yemeği oluo zatenEveeet güzel bi kahvaltıyla başladık güne...tabagimi yollayacaktım olmadı yaaa...ekmek almadığım için omletimi 1kaşık kepekle yaptım.tok tutar umarım
tıkla istersenKız bu ne linkli minkli olmuştıklayınca ne açılıyoooor acaba aaa kesin beni baştan çıkaracak pastalara gidiyor link
Aus tebrikler senin metoya bi alkışşş...Hadi bu sefeeeerturbo hızımla halledersem işleri öğleden önce gelirimmm . yoksa öğleden sonra görüşürüz nasipse
Günaydın sarı kontesimmmm ...
Oooo lalalayı sıkı tuttum ben sen hiç merak etmecumaya kadar üzerine koymak sende
Tövbe de kızben cumaya kadar 58.8 yapacağım onu ... ilk artım olacak , çook heyecanlıyım ..tabii cumaya göre eksi 200 olacak ... hedefim bu
At bakalım foto göreyimmmm ama foto atacağım diye az koydurma bugün tabağa
Yoook yahu ne gülmesi , sütyen arası fenomeninden daha revaçtadır bence eski çanta ve dolaptaki mont cepleri
begümm bende dondurma delisiydimm çocuklugumdan berii ...
hamileyken nasıl yemişsem ayyyy şimdi hiç aramıyorum
hatta bir yaz 2010 yazıydı sanırım aben abla ile monti diyeti yapmıştım agzıma sürmemiştimm yaaa o dondurmayı ,
ama eskiden feci yerdim , şimdi yazın okadar zorlamıyor beni
hamileyen tabak tabak yediigm için sanırım ahahah
ayyy bugün rüyamda 5 aylık hamileydimm
ayy diyrumd aha verilecek 10 kg vardı
iştende ayrılcamm , ama ben kahve makinası alıcaktım daha diyorumm
dar paça kot altına sititletto giyip , üzerine dar badi balzer ceket giyinecektim diyorum ahahah
Biliyorum canım fakat sağ bacağımın bikini bölgesi felaket ağrıyor neden çözemedim bütün akşam kas gevşetici sürdüm durduğum yerde ağrı yok fakat yürüdüğümde hareket ettiğimde ağrı var yoksa spor yapacaktım pazar günü bir de cumartesi çok yürüyünce pertim çıkmış sürekli uyudum spor yapamayınca
hayr olsunParayı buldun mu parayı?
DondurmaaaaaaaaBen de dün yedim şekerim.. Vallahi evde yaptığım hiç bir yerde yok, tavsiye ederim. Mis gibi has meyveden, kııvam arttırıcı olarak ta çiğ krema ve organik tahin koyuyorum. HAkiki sahlep bulursam onunla da deneyeceğim Meyve düşmanları duymasın , ben çok kalorili bir şey olduğuna inanmıyorum
Günaydın ceydammmmdetoks sonrası nasıl gidiyor ?
Meyve düşmanı değiliz şekerim ,,, günde 4-5 meyvenin şeker oranını düşünüyoruz ... ama ekşi yeşil elma yedim de ... 3 tane ...bak gıkım çıkıyor mu
Acaba cumadan beri kaç eksiydin
Kız bu ne linkli minkli olmuştıklayınca ne açılıyoooor acaba aaa kesin beni baştan çıkaracak pastalara gidiyor link
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?