Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun güzellim ..
Giden güzel eksiler gelmesin de :)
Sağol kaptanımAçıkcası spora pek zamanımda kalmıyor sınavım yaklaşıyor vermem gereken 2 ders var bu hafta içi yoğunlaşmam gerek Yok yok gelmeyecek inşallah cumartesi pazarın artısını bu sabah temizlemiştim

günaaayyyyddddıınnnn

Günaydın ceydammmm detoks sonrası nasıl gidiyor ?

Meyve düşmanı değiliz şekerim ,,, günde 4-5 meyvenin şeker oranını düşünüyoruz ... ama ekşi yeşil elma yedim de ... 3 tane ...bak gıkım çıkıyor mu

Kaptanım düne göre artıyım cumaya ya göre değil @ada81 çok sevinme kuzum,

Acaba cumadan beri kaç eksiydin

Evet aus ben de takip için zaten tartılıyorum her gün.ilk hafta iyi gideceyi için hergün tartılmak olur ama sonrasinda sayıyı azaltırım...dünki geç saatte kahvaltıma cvp yazmışsın teşekkürler.kalkar kalkmaz ilk işim 500ml su içmek.o metoyu hizlandırmaz mı?bir şey yemem gerekirse peynir nasıl fikir.bugun kahvaltım 11.15de bitti bazı sorunlardan dolayı geç oldu.ama yinede saat 11de geç aslında.en güzeli 10a kadar bitmesi kizimi kreşe götürünce düzenim daha bi oturur inşallah..

güzel gidiyor aus'um , kendimi bi boşlukta hissettim ama eskisi gibi protein ağırlıklı , sebzeli devam ediyorum :)

Aus canım bir kaç gün gelmeyeyim ben müsaadenle tatlım kendime gelmek, toparlanmak istiyorum. Iyi hissettiğimde geleyim

Senin hızına. Sporuna yetisemem ben.. pes pes . Ettim. Artık rakip digilsın can kaptan. Yedin beni sporunla. Havalar hala soğuk kar buz. Buralar bisikletim de hayal oldu 58 der yaaaa

Eveeet güzel bi kahvaltıyla başladık güne...tabagimi yollayacaktım olmadı yaaa...ekmek almadığım için omletimi 1kaşık kepekle yaptım.tok tutar umarım
Afiyet olsun. Eskapiiiii. Ben ilik limonlu su içip geldim.11 buçuk gibi yapArım. O da öğle yemeği oluo zaten

Kız bu ne linkli minkli olmuş tıklayınca ne açılıyoooor acaba aaa kesin beni baştan çıkaracak pastalara gidiyor link
tıkla istersen Hadi hadi güven kendine bak bi ne göndermişim
Ay kisme senii yolundan çevirebilir mi Mümkün mü.. sanmam

aa neden öyle bişey yapıyosun anlamadım ama

At bakalım foto göreyimmmm ama foto atacağım diye az koydurma bugün tabağa

Yoook yahu ne gülmesi , sütyen arası fenomeninden daha revaçtadır bence eski çanta ve dolaptaki mont cepleri

aslaa öyle numara olmaz bende,neyse o

geçen benim monttanda 15 tl birazda bozuk para çıktı,çocuklar gibi şen oldum inanki

ayy darısı başıma inşallah masum ama ne bileyim ben çok seviyorum yaa
bende hamileyken karpuzu çok yedim,hergün yeni karpuz alınırdı eve

sen kafayı fazla meşgul ediyosun bu kilo işiyle ondan öyle olmuştur biraz rahat ol

hayırdır nill neden öyle oldu acaba,spor yaparken ters bi hareketmi yaptın ki,geçmiş olsun kuzum

ayy evde her iş bana bakıyo hiç uğraşamam bide dondurma yapmakla
betül bizim evin aşağısında çok güzel bi dondurmacı var,hakiki dondurma yapıyo bayılıyorumhazırlardan bitek kartdor, magnum,bide maraş usulü favorim diğerlerini yemem zaten

kaptanım ekşi elma diyip geçme karatay onuda açıkladı tadı ekşide olsa içindeki şeker oranı tatlısıyla hemen hemen aynıymış

Kız bu ne linkli minkli olmuş tıklayınca ne açılıyoooor acaba aaa kesin beni baştan çıkaracak pastalara gidiyor link

ben tıkladım masumun fotosu çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…