Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun. Eskapiiiii. Ben ilik limonlu su içip geldim.11 buçuk gibi yapArım. O da öğle yemeği oluo zaten
Ben geç kahvaltı yapmaktan korkuyom ya.kilo vermeme engel olur diye...yoksa kendimi kasmazsam benim için de en uygunu bu saatler...kizimi doyurup odaları toplayıp sonra mutfaga geçmek..

Kız bu ne linkli minkli olmuş tıklayınca ne açılıyoooor acaba aaa kesin beni baştan çıkaracak pastalara gidiyor link
aaaaaaaa hakkaten linkli olmuş.. aaaaa a nasıl oldu öyle bir şey.. @masumm u linklemişim NAsıl oldu anlamadım.. Kodlama yapmayı bildiğimi bilmiyordum.. ay kendimi kod proglama uzmanı gibi hissettim şimdi

Ben geç kahvaltı yapmaktan korkuyom ya.kilo vermeme engel olur diye...yoksa kendimi kasmazsam benim için de en uygunu bu saatler...kizimi doyurup odaları toplayıp sonra mutfaga geçmek..
Haklsın makbulü erken kahvaltı yapmak meta çalıştırmak ama işte ben alelacele cikiom evden . Bir de benim oglenlerim kral sofrasi kahvalti oluyo sabah öyle gecistiremem çok acikirsam geceden. Muslı yerim yogurtla

Bu ne hiz kızlar okumaya yorum yapmaya yetişemiyom yahu
Bi soru da sorup kaçıyom...
Biz azerilerin tuhaf bi huyu vardir bi şeyle içeriz çayımızı illa.peki hurma mı?kuru siyah erik mi?sari kuru kaysı mı?yoksa şeker hastaları için olan çikolatalardan mı?yoksa ne?

Kalkıp işlerimi yapmam gerek.mutfagi topluycam,tozlar silinecek.,temizlecek yerler.
Sonra da markete gidicem kızımla.bi kaç bi şey alayım diyetime uygun...kaçtım bennn...yeşil çayım da soğudu yav...

Ha sen işe gidiyosuuun...anladım canım...yine de oturtmuşsundur bi düzen eminim raki(rakibe)

Sporda yapmadım bir kaç gündür kuzum genelde yürüdüm neden oldu anlamadım biraz daha iyiyim şimdi sanki yavaş sendeleyerek yürüyorum

ters hareket yaptında damar damar üstünemi geldiki hay allah,inşallah geçer

aaaaaaaa hakkaten linkli olmuş.. aaaaa a nasıl oldu öyle bir şey.. @masumm u linklemişim NAsıl oldu anlamadım.. Kodlama yapmayı bildiğimi bilmiyordum.. ay kendimi kod proglama uzmanı gibi hissettim şimdi

Hayirli sabahlar kizlar
Ausencia canim yogun bi hafta sonu gecirdim yine sabah ciktim aksam girdim eve planladigim gibi gitmedi hicbirsey düzensiz beslenme az su icimi sonuc +200 hedefim bu hafta hala 77 yakalayamassam kendi istegimle ayrilip disardan devam edicem hafta sonlarini kontrol edemiyorum malesef.
Ayrica bahar alerjimde basladi kafam sepet gibi

Zibartesi ha saglıgın iyi mi canım?şimdi çoğunuzum hayatina fıransızım diye sorularımın kusuruna bakmayın siz

geç derken şöyle ben mesela
sabah limonlu sirkeli neyse o suyundan içersin 10-11 gibi kahvaltı akşamda 5-6 gibi yemek yani ben olsam öyle yapardım
Hmmm(düşünen smile)...zaten bu hafta benimki öyle olucak bakarız sonuca...bi de tatlım sen de mi benim gibi çakma karataycısın?peki sabahları limonlu sirkeli suyun gerçekten önemi var mı?miktarlar nedir?

kızlaaaaarrrrrrrrrrr çok tuhaf bir şey oldu... Bugün diyetisyenin yanına indim. en son tam bir ay önce tartılmıştım. Binbir nazla tarttı sağolsun.

Çok şaşkınım yaaaaa.. kesinlikle tartısı bozuk.. 76 çıktım Normalde ben bu tartıda çoktan 75 olduğumu sanıyordum Sabah sağlam kahvaltı yaptım ve 0.8 su içtim.. onlardan mı acaba böyle oldu bilmyorum.

Sonuç olarak tam bir ayda (En son çok tokken tartılmıştım onu kaydetmiş 78 olarak):
2 kilo vermişim..
900 gr yağdan
1000 kastan
800 sıvıdan gitmiş görünüyor.

Ben de neye inanacağımı şaşırdım. Kıyafetli evde de tam 76 geldim dün sabah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…