biri beni mi andı
Ben geç kahvaltı yapmaktan korkuyom ya.kilo vermeme engel olur diye...yoksa kendimi kasmazsam benim için de en uygunu bu saatler...kizimi doyurup odaları toplayıp sonra mutfaga geçmek..Afiyet olsun. Eskapiiiii. Ben ilik limonlu su içip geldim.11 buçuk gibi yapArım. O da öğle yemeği oluo zaten
ben evde olsam öyle yapardım,2 öğün beslenirdimBen geç kahvaltı yapmaktan korkuyom ya.kilo vermeme engel olur diye...yoksa kendimi kasmazsam benim için de en uygunu bu saatler...kizimi doyurup odaları toplayıp sonra mutfaga geçmek..
hayırdır nill neden öyle oldu acaba,spor yaparken ters bi hareketmi yaptın ki,geçmiş olsun kuzum
aaaaaaaa hakkaten linkli olmuş.. aaaaa a nasıl oldu öyle bir şey.. @masumm u linklemişimKız bu ne linkli minkli olmuştıklayınca ne açılıyoooor acaba aaa kesin beni baştan çıkaracak pastalara gidiyor link
Haklsın makbulü erken kahvaltı yapmak meta çalıştırmak ama işte ben alelacele cikiom evden . Bir de benim oglenlerim kral sofrasi kahvalti oluyoBen geç kahvaltı yapmaktan korkuyom ya.kilo vermeme engel olur diye...yoksa kendimi kasmazsam benim için de en uygunu bu saatler...kizimi doyurup odaları toplayıp sonra mutfaga geçmek..
Ha sen işe gidiyosuuun...anladım canım...yine de oturtmuşsundur bi düzen eminim raki(rakibeHaklsın makbulü erken kahvaltı yapmak meta çalıştırmak ama işte ben alelacele cikiom evden . Bir de benim oglenlerim kral sofrasi kahvalti oluyosabah öyle gecistiremem çok acikirsam geceden. Muslı yerim yogurtla
Sporda yapmadım bir kaç gündür kuzum genelde yürüdüm neden oldu anlamadım biraz daha iyiyim şimdi sanki yavaş sendeleyerek yürüyorum
aaaaaaaa hakkaten linkli olmuş.. aaaaa a nasıl oldu öyle bir şey.. @masumm u linklemişimNAsıl oldu anlamadım.. Kodlama yapmayı bildiğimi bilmiyordum.. ay kendimi kod proglama uzmanı gibi hissettim şimdi
Yok begumum 2öyün iyi de kahvaltının geç saatte yapılması iyi deyildur...yoksa ben 2yapıcam zaten.bi de saat 5-6arasi yerim bitti gittiben evde olsam öyle yapardım,2 öğün beslenirdim
neden engel olsun ki
Herhalde öyle bir şey yaptım kuzum anlamadım baktım morarma falan yok akşam tekrar kas gevşetici sürüp ilaç alacağımters hareket yaptında damar damar üstünemi geldiki hay allah,inşallah geçer
Zibartesi haTünaydın kızlarrr sabah beri işlerimi hallettim zıbartesii modundayımm sabahtan beri başımaa gelmeyen kalmadıı başımm çatlıyopr bugün gelemiyebilir çokkkkk zıbarıyorumm resmennnn umarım herkes iyidir.
Yok begumum 2öyün iyi de kahvaltının geç saatte yapılması iyi deyildur...yoksa ben 2yapıcam zaten.bi de saat 5-6arasi yerim bitti gitti
Geçmiş olsun güzelimHerhalde öyle bir şey yaptım kuzum anlamadım baktım morarma falan yok akşam tekrar kas gevşetici sürüp ilaç alacağım
Hmmm(düşünen smile)...zaten bu hafta benimki öyle olucak bakarız sonuca...bi de tatlım sen de mi benim gibi çakma karataycısıngeç derken şöyle ben mesela
sabah limonlu sirkeli neyse o suyundan içersin 10-11 gibi kahvaltı akşamda 5-6 gibi yemek yani ben olsam öyle yapardım
Kuuzuummm başımm hariç şükür heryerim iyiZibartesi hasaglıgın iyi mi canım?şimdi çoğunuzum hayatina fıransızım diye sorularımın kusuruna bakmayın siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?