Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ha sen işe gidiyosuuun...anladım canım...yine de oturtmuşsundur bi düzen eminim raki(rakibe)
Tabi tabi ne sandın nasıl gitti sanion 15 kilocuk çalışıyorm canım şükür mesaı süreleri az. Gidip geliom ev yakın. Ogluş var teyzosu ben de sen gibim oldum çocuğu yika yatir doyur

geç derken şöyle ben mesela
sabah limonlu sirkeli neyse o suyundan içersin 10-11 gibi kahvaltı akşamda 5-6 gibi yemek yani ben olsam öyle yapardım
Ben de 12 gibi öğle kahvaltı si 18 den önce aksam yemegi . Su aksam yemeğinden sonra çay muhabbet ı olma sa süper olur da işte

Tabi tabi ne sandın nasıl gitti sanion 15 kilocuk çalışıyorm canım şükür mesaı süreleri az. Gidip geliom ev yakın. Ogluş var teyzosu ben de sen gibim oldum çocuğu yika yatir doyur
Ay dimi ama Rabbim korusun tüm bebekleri.kaç aylık?yürümeye başladı mı?kv ile mi oturuyon?

Canım o tartılarda mutlaka aç karnına tartılmak gerek.yağ kas oranı için...kahvaltı su hepsi etkiler...sen yarin aç karnına tartıl

Hmmm(düşünen smile)...zaten bu hafta benimki öyle olucak bakarız sonuca...bi de tatlım sen de mi benim gibi çakma karataycısın?peki sabahları limonlu sirkeli suyun gerçekten önemi var mı?miktarlar nedir?

yok ya ben menüde ne varsa ona göre takılanlardan evde olsam çakma karatay yapmayı isterdim
mide rahatsızlığım olduğundan sirkeli,limonlu su içmiyorum,genelde içildiğinden öyle yazmıştım ben :))

Kuuzuummm başımm hariç şükür heryerim iyi Diyarbakır karpuzu gibi çatlıyorrr başımmmmm

oyy geçmiş olsun delyy,kötü olmuş
kahve yap kendine biraz rahatlatır

keşke aç tartılabilseydin bide yarın sabah aç tartılmayı dene (eğer diyetisyen izin verirse)
tok olduğundan öyle olmuştur bide 0,8 su diyosun,sabah sabah nerene içtin kız onca suyu

Geçmiş olsun canım bence ayrılma burada bulun daha çok alırsın böyle gibi geldi

cnmm bi gönderde bakacagım
kulaga hoş geliyorrr

degnek enişte bi yapsında , bakalım sonuçlaraa
saglam bi alışverişe çıkmam laımm amaa sanırım , galibaa :)

Düşün ben nasıl heycanlı ve mutluyum...yani buraya yazmasam başlamıycaktım kesin...sizlerin desteyiyle başladım 2aylık maratonuma...

ne güzel valla bende heycan yaptımm
sende benim gibi iki göüncüsün bende seviyorum iki ögün yemeyii

keşke aç tartılabilseydin bide yarın sabah aç tartılmayı dene (eğer diyetisyen izin verirse)
tok olduğundan öyle olmuştur bide 0,8 su diyosun,sabah sabah nerene içtin kız onca suyu
Ayy yok, bir ay sonra anca çekebilirim o nazı ...
Canımcı şöyleki Kahvaltıdan önce iki bardak su, kahvaltıdan sonra 0.6 lık sirkeli suyum.. + üç bardak çay ben iş yerinde eve gidene dek 3 şişe (0.6 X3= 1.8 l) dikiyorum kafaya

Harikasın canım ya keşke zaman olsa da bende yapsam

Canım tartı en güzel sonucu aç karnına ve lavaboya çıktıktan sonra verir biliyorsun inanma o yüzden

Pazar kahvaltısı geç olunca ara yapmadım
Doğum günü nde sadece açık şekersiz çay içtim kaptanim o kadar hiç bozmadım biliyorum patates gereksiz di ama çok az yedim çünkü karnabahar yemeği az dı

Canım o tartılarda mutlaka aç karnına tartılmak gerek.yağ kas oranı için...kahvaltı su hepsi etkiler...sen yarin aç karnına tartıl
yok aynuram, tavrı moralimi bozuyor .. Hiçbir zaman buyrun demiyor.. hep işim var hep işim var.. böyle olmuyor vs.. Halbuki cuma günü randevu almıştım bugün için.. Genç bir arkadaş ama tam memur kafasında, binbir nazla yapıyor işini .. Allah yardımcısı olsun..
Ben kendi ev tartımdan memnunum.. mis gibi.. hem de çok daha dengeli bir tartı bence ... Düzenimi ev tartısına göre oturttum elhamdulillah. Onda devam ederim ayda bir de kurum diyetisyeninde tartılırım Ki kurumda fısfıs gazetesi çalışsssın.. Betül Hanım çok zayıfladı diye

ctesi -700 düm, bu gün söylemem

Sagol canim yok ayrilmiycam zatende listeden cikicam daha fazla kimsenin hakkina girmek istemiyorum listeye girdi koyverdi gibi oldum ama öyle degil ,hayat süprizlerle dolu malesef
İnsanın anı anını tutmuyor tabi ki canım moralini bozma bazen bazı şeyler elimizde olmuyor

Betulina sabırlısin hee.
Bana o kadar tiri viri edecek hayatta yuz goz olmam.
Sen.bence de.evinde.tartil.
Nare83 inşallah 100 eur nu bulursun canım.
Sekercikiz atlamisim kuzumm gecmis olsunn kusuruma bakmaa.bitanemm
nehirnil111
Sana da geçmiş olsun canim
Ters bi hareket yapma, dikat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…