Tabi tabi ne sandın nasıl gitti sanion 15 kilocukHa sen işe gidiyosuuun...anladım canım...yine de oturtmuşsundur bi düzen eminim raki(rakibe)
Baş ağrisini çok iyi bilirim ya...ağrıkesici falan alsan ya...çalışıyormusun?evlimisin?yaş kaç?Kuuzuummm başımm hariç şükür heryerim iyiDiyarbakır karpuzu gibi çatlıyorrr başımmmmm
Ben de 12 gibi öğle kahvaltı sigeç derken şöyle ben mesela
sabah limonlu sirkeli neyse o suyundan içersin 10-11 gibi kahvaltı akşamda 5-6 gibi yemek yani ben olsam öyle yapardım
Ay dimi amaTabi tabi ne sandın nasıl gitti sanion 15 kilocukçalışıyorm canım şükür mesaı süreleri az. Gidip geliom ev yakın. Ogluş var teyzosu ben de sen gibim oldum çocuğu yika yatir doyur
Canım o tartılarda mutlaka aç karnına tartılmak gerek.yağ kas oranı için...kahvaltı su hepsi etkiler...sen yarin aç karnına tartılkızlaaaaarrrrrrrrrrr çok tuhaf bir şey oldu... Bugün diyetisyenin yanına indim. en son tam bir ay önce tartılmıştım. Binbir nazla tarttı sağolsun.
Çok şaşkınım yaaaaa.. kesinlikle tartısı bozuk.. 76 çıktımNormalde ben bu tartıda çoktan 75 olduğumu sanıyordum Sabah sağlam kahvaltı yaptım ve 0.8 su içtim.. onlardan mı acaba böyle oldu bilmyorum.
Sonuç olarak tam bir ayda (En son çok tokken tartılmıştım onu kaydetmiş 78 olarak):
2 kilo vermişim..
900 gr yağdan
1000 kastan
800 sıvıdan gitmiş görünüyor.
Ben de neye inanacağımı şaşırdım. Kıyafetli evde de tam 76 geldim dün sabah..
Hmmm(düşünen smile)...zaten bu hafta benimki öyle olucak bakarız sonuca...bi de tatlım sen de mi benim gibi çakma karataycısın?peki sabahları limonlu sirkeli suyun gerçekten önemi var mı?miktarlar nedir?
Kuuzuummm başımm hariç şükür heryerim iyiDiyarbakır karpuzu gibi çatlıyorrr başımmmmm
kızlaaaaarrrrrrrrrrr çok tuhaf bir şey oldu... Bugün diyetisyenin yanına indim. en son tam bir ay önce tartılmıştım. Binbir nazla tarttı sağolsun.
Çok şaşkınım yaaaaa.. kesinlikle tartısı bozuk.. 76 çıktımNormalde ben bu tartıda çoktan 75 olduğumu sanıyordum Sabah sağlam kahvaltı yaptım ve 0.8 su içtim.. onlardan mı acaba böyle oldu bilmyorum.
Sonuç olarak tam bir ayda (En son çok tokken tartılmıştım onu kaydetmiş 78 olarak):
2 kilo vermişim..
900 gr yağdan
1000 kastan
Geçmiş olsun canım bence ayrılma burada bulun daha çok alırsın böyle gibi geldiHayirli sabahlar kizlar
@Ausencia canim yogun bi hafta sonu gecirdim yine sabah ciktim aksam girdim eve planladigim gibi gitmedi hicbirsey düzensiz beslenme az su icimi sonuc +200 hedefim bu hafta hala 77 yakalayamassam kendi istegimle ayrilip disardan devam edicem hafta sonlarini kontrol edemiyorum malesef.
Ayrica bahar alerjimde basladi kafam sepet gibi
10 aylık.Ay dimi amaRabbim korusun tüm bebekleri.kaç aylık?yürümeye başladı mı?kv ile mi oturuyon?
Bende ona yorayımmm , hepimiz ona yoralımmm ve gelsin artık 59.9 gelsin yaaaa ona da razıyım ben sende. sana bugün detoks seçeceğim .. aebene de yolllarım .
cumartesi pazar pzt salı çarş en makulu bence sana ... en azından 2 günü evde geçer ve hazırlıklarını yaparsın işe götüreceklerine .
Geçmiş olsun güzellim ..
Giden güzel eksiler gelmesin de :)
Pon ponlar sizin zaten güzelliğimmmmm ...seve seve bırakıyorum şimdiden sana
Düşün ben nasıl heycanlı ve mutluyum...yani buraya yazmasam başlamıycaktım kesin...sizlerin desteyiyle başladım 2aylık maratonuma...
Ayy yok, bir ay sonra anca çekebilirim o nazı ...keşke aç tartılabilseydin bide yarın sabah aç tartılmayı dene (eğer diyetisyen izin verirse)
tok olduğundan öyle olmuştur bide 0,8 su diyosun,sabah sabah nerene içtin kız onca suyu
Harikasın canım ya keşke zaman olsa da bende yapsamspor kaptanım @Ahu060812
cumartesi 20 point alim diye uğraştım ama sanırım eve yürüyüşler sayılmıyomuş o zaman 20 puanı kaçırdım
cumartesi 1 saat eliptik+20 dakika bölgesel egzersizler yaptım
pazar 45 dakika eliptik+15 dakika bölgesel egzersiz yaptım
kızlaaaaarrrrrrrrrrr çok tuhaf bir şey oldu... Bugün diyetisyenin yanına indim. en son tam bir ay önce tartılmıştım. Binbir nazla tarttı sağolsun.
2 kilo vermişim..
900 gr yağdan
1000 kastan
Gayet adaca olmuş yine tatlım ... her şey saatli yerli yerinde
İyi idare etmişsin yine ... gözleme 1 olsa ve o kalabalık akşama bir de patlıcan yemeği eklemesen , senin meta için çok çok iyi olacaktı da .... güllacı zaten konuşmuştuk :))
3 ten sonra hiç bir şey yemedin mi sarayca ?
Tamam doyurucu olmuş ama yine de 3 ten sonra yatana kadar ki açlık doğru değil .
Heeeeee o organik dondurma kadar Allahımmmm ne şahane betül menüsü diyordum tam dakremayı sevmedim hiiiiiiiiiiiiç içinde ... krema varsa nasıl organik o ?
Spor özellikle şahane canım . 25 point cepte :)
Geç kahvaltı diye 2 öğün sanırım pamuğum ... akşam patates yemeği fazla geldi ...daha bool bir salata olabilirdi karnabaharla ...
Arada mı yapmadın ?
Bu arada d.gününde hiç mi yemedin ?
Patates kızartması olmamış ...
Sabah ile akşam arası da çok uzun saydın , öncesi sonrası acıkmadın mı ?
17:30 dan sonra bir şey yemedin mi yani ?
Gayet güzel canım ... spor az olmuş bugün ... point alacak kadar bi 15 dk daha ekle bari :))
Patates 1 dlm yeterdi , nefis körlemece::)
Pilava tabii ki de gerek yoktu ama bu menü seni de eksiltir ...
Canım 6 dan 8 e uyanıkken açlık doğru değil ...
o 100 kalorilik ara ne bu arada ?
10-11 çoook geç ... kalkar kalmaz metanı çalıştırmak için bir şeyler ye ...sonra 11 de kahvaltı edersin ..
Canımmmmmmmmm benim yaaaaaaagülleri ile karşılayacak seni meleğinn .
Menü de eh işte :)))
Gayet güzeell dilek ... veroda bütün tavuk olmadığını teyit etmiş zaten
Yani 5 güne hiç uymamış tabi de , onun dışında bakarsak cız mız yok ... iki parça pide de küçüktür eminim :)) o da sporla gitmiş .
yok aynuram, tavrı moralimi bozuyor .. Hiçbir zaman buyrun demiyor.. hep işim var hep işim var.. böyle olmuyor vs.. Halbuki cuma günü randevu almıştım bugün için.. Genç bir arkadaş ama tam memur kafasında, binbir nazla yapıyor işini .. Allah yardımcısı olsun..Canım o tartılarda mutlaka aç karnına tartılmak gerek.yağ kas oranı için...kahvaltı su hepsi etkiler...sen yarin aç karnına tartıl
Sagol canim yok ayrilmiycam zatende listeden cikicam daha fazla kimsenin hakkina girmek istemiyorum listeye girdi koyverdi gibi oldum ama öyle degil ,hayat süprizlerle dolu malesefGeçmiş olsun canım bence ayrılma burada bulun daha çok alırsın böyle gibi geldi
ctesi -700 düm, bu gün söylememGünaydın ceydammmmdetoks sonrası nasıl gidiyor ?
Meyve düşmanı değiliz şekerim ,,, günde 4-5 meyvenin şeker oranını düşünüyoruz ... ama ekşi yeşil elma yedim de ... 3 tane ...bak gıkım çıkıyor mu
Acaba cumadan beri kaç eksiydin
İnsanın anı anını tutmuyor tabi ki canım moralini bozma bazen bazı şeyler elimizde olmuyorSagol canim yok ayrilmiycam zatende listeden cikicam daha fazla kimsenin hakkina girmek istemiyorum listeye girdi koyverdi gibi oldum ama öyle degil ,hayat süprizlerle dolu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?