Şuanda sakin davranıyorum canım az yordum kendimi galiba@Betulina sabırlısin hee.
Bana o kadar tiri viri edecek hayatta yuz goz olmam.
Sen.bence de.evinde.tartil.
Nare83 inşallah 100 eur nu bulursun canım.
Sekercikiz atlamisim kuzumm gecmis olsunn kusuruma bakmaa.bitanemm
nehirnil111
Sana da geçmiş olsun canim
Ters bi hareket yapma, dikat et.
Ben de ekmekli karatay yapıyorum.çünki burada kuru yemişler çok pahalı.neyseki güveniyorum leptine...yok ya ben menüde ne varsa ona göre takılanlardan evde olsam çakma karatay yapmayı isterdim
mide rahatsızlığım olduğundan sirkeli,limonlu su içmiyorum,genelde içildiğinden öyle yazmıştım ben :))
oyy geçmiş olsun delyy,kötü olmuş
kahve yap kendine biraz rahatlatır
keşke aç tartılabilseydin bide yarın sabah aç tartılmayı dene (eğer diyetisyen izin verirse)
tok olduğundan öyle olmuştur bide 0,8 su diyosun,sabah sabah nerene içtin kız onca suyu
En güzeli ya...yoksa akşama kadar hep kafam ne yeseme çalışıyor
cnmm bi gönderde bakacagım
kulaga hoş geliyorrr
degnek enişte bi yapsında , bakalım sonuçlaraa
saglam bi alışverişe çıkmam laımm amaa sanırım , galibaa :)
ne güzel valla bende heycan yaptımm
sende benim gibi iki göüncüsün bende seviyorum iki ögün yemeyii
o zaman en iyisi kendi tartın...bende hep aynı yerde tartılırım...yok aynuram, tavrı moralimi bozuyor .. Hiçbir zaman buyrun demiyor.. hep işim var hep işim var.. böyle olmuyor vs.. Halbuki cuma günü randevu almıştım bugün için.. Genç bir arkadaş ama tam memur kafasında, binbir nazla yapıyor işini .. Allah yardımcısı olsun..
Ben kendi ev tartımdan memnunum.. mis gibi.. hem de çok daha dengeli bir tartı bence ... Düzenimi ev tartısına göre oturttum elhamdulillah. Onda devam ederim ayda bir de kurum diyetisyeninde tartılırımKi kurumda fısfıs gazetesi çalışsssın.. Betül Hanım çok zayıfladı diye
İyiyim canimmmŞuanda sakin davranıyorum canım az yordum kendimi galibaSen nasılsın kuzum
bu gün öğlen yemeği hiç diyetlik değildi 1 kase yayla çorbası 2-3 çatal patetes oturtma aldım, tatlı vardı onun yerine ayran aldım
şimdi yürüyüşe çıkacağım 1 saat belki 1.30 saat olur
Allah kolaylık versin canımcımİyiyim canimmm
Bebeyle ugrasmaca nolsun
Canımmm o senin güzelliğinGeçmiş olsun şekercim. Bu arada masumum fotonuzu özelden attı, çok güzelsiniz maşallah fıstıklar sizi
Teşekkür ederim ablam geçti gitti vallaGeçmiş olsun şekercim
Kizlarrr bugün oğlum kreşe başladı onu bıraktım attım kendimi avm ye bişeyler aldım kendime ben zayıfladım gibi geliyodu ama 28 beden kotlara giriyorum üst tarafım 38 olmuş m beden aldım herseyimi nasil mutluyum anlatamammmm
Meyveli yoğurt şeker oranından dolayı önerilmiyor canımyaaa insan meyveyle doyar mıgidip meyveli yoğurt alıcam...
evet çıkıyor, bazen zorlanıyorum, bu gün hep karbon du meselaiş yerinde yemek mi çıkıyor cnm seninde ?
canım boş ver 5 te 5' i. sen bildiğin gibi beslen daha iyi kilo verirsin,yaaa insan meyveyle doyar mıgidip meyveli yoğurt alıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?