Geçmiş olsun Mimu, ben de kilo verdikten sonra operasyon gerekecek gibi geliyor ama gerek kalmaz, sarkmadan veririm inşallah. Çok korkuyorum çünkü karın gerdirme vs. Genel olarak ameliyat olayındanselamlar herkese,
geçmişi okuyamadım... bu ara çok sık gelemeyeceğim hepinize hayırlı haftalar
73 ü kırmam lazım saraycam 72 li rakamları sabitleyeyim devam edeceğim normal düzenime..canım boş ver 5 te 5' i. sen bildiğin gibi beslen daha iyi kilo verirsin,
oranlarına bakarım almadan yeni bir markanın ürünleri çıkmıştı ondan alırım bir gideyimde markete orada karar veririmMeyveli yoğurt şeker oranından dolayı önerilmiyor canım
Sen bilirsin canım tabisi en iyisini şeker oranı onları çok yüksek geliyor bana belki düzenleme yapılmıştıroranlarına bakarım almadan yeni bir markanın ürünleri çıkmıştı ondan alırım bir gideyimde markete orada karar veririm
Kızımda bı aydır var ada üç gündür hiç kesilmiyor dedi KBB götürdük kulak temizleyici damla verdi bu iki gecmezse gel dedi çocuk ders çalışmakta zorlanıyorDun aksamdan beri sol kulagimda bi cinlama var yaaa uyunca gecer dedim gecmediii acaba tikali mi kiii
evet çıkıyor, bazen zorlanıyorum, bu gün hep karbon du mesela
Diyette HR sabah meyveli yoğurt var benim diyetisyen evde yap dedi paketli şeylere güvenmiyorum dedi on gündür yiyorumoranlarına bakarım almadan yeni bir markanın ürünleri çıkmıştı ondan alırım bir gideyimde markete orada karar veririm
liste oluyor aslında ama bu ay almadım dahaönceden belli olmuyor mu ?
bizim menüler belli oluyor genelde
activia aldım canım ..evde değilim şuan yapmam zor..Diyette HR sabah meyveli yoğurt var benim diyetisyen evde yap dedi paketli şeylere güvenmiyorum dedi on gündür yiyorum
canım sıkkın biraz buraya negatif enerji olmasın diye yazmıyorum.yaseminli yeşil çayımı içiyorum. Sabahtandır bir tatlı krizim vardı, 4 tane kuru kayısıyı hüplettim Daha yemem inşallah. Yarınki kabak turunun stresi şimdiden beni tuttu galiba kelebekolacam nerdesin kuzum,.. insan bir ses verir, yol arkadaşını yolculuğa hazırlar.... koskoca üç günlük yolculuk üç gün boyunca kabak iç... Ay bayılacamm şimdi
Teşekkür ederim tatlimtebriklerr şekercimmm
ogluşunada başarılarr
liste oluyor aslında ama bu ay almadım daha
Ceyda naptın diyetisyen e gidcektingünaaayyyyddddıınnnn
sana yazdıktan sonra liste geldi, tesadüfün böylesi :)bizimde haftalık yapıyor aşçılar bende kendimee göre bişiyler getiriyorum
sana yazdıktan sonra liste geldi, tesadüfün böylesi :)
yarın haşlama et pirinç p. akdeniiz salata varmış,
Hafta a sonu iki öğün deneyim dedim olmadı bana yaramıyor illa üç öğünben evde olsam öyle yapardım,2 öğün beslenirdim
neden engel olsun ki
Afiyet olsun canım kayısı lavaboya çıkarır fena mı en azından aşırı zararlı bir şey değilyaseminli yeşil çayımı içiyorum. Sabahtandır bir tatlı krizim vardı, 4 tane kuru kayısıyı hüplettim Daha yemem inşallah. Yarınki kabak turunun stresi şimdiden beni tuttu galiba kelebekolacam nerdesin kuzum,.. insan bir ses verir, yol arkadaşını yolculuğa hazırlar.... koskoca üç günlük yolculuk üç gün boyunca kabak iç... Ay bayılacamm şimdi
biizm menü belli oldu
yarın kuru fasulye
çarşamba tavuk patates fırında
perşembe pırasa , eriştee
yarın ton balık yerim
çarşamba tavuk yerim
perşemdede bişiyler ayarıycaz artık pırasa yemeyebilirim hiç cnm istemedi düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?