Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamlar herkese,

geçmişi okuyamadım... bu ara çok sık gelemeyeceğim hepinize hayırlı haftalar
Geçmiş olsun Mimu, ben de kilo verdikten sonra operasyon gerekecek gibi geliyor ama gerek kalmaz, sarkmadan veririm inşallah. Çok korkuyorum çünkü karın gerdirme vs. Genel olarak ameliyat olayından

Dun aksamdan beri sol kulagimda bi cinlama var yaaa uyunca gecer dedim gecmediii acaba tikali mi kiii
Kızımda bı aydır var ada üç gündür hiç kesilmiyor dedi KBB götürdük kulak temizleyici damla verdi bu iki gecmezse gel dedi çocuk ders çalışmakta zorlanıyor
Geçmiş olsun bu arada
Havalardan mı acaba

yaseminli yeşil çayımı içiyorum. Sabahtandır bir tatlı krizim vardı, 4 tane kuru kayısıyı hüplettim Daha yemem inşallah. Yarınki kabak turunun stresi şimdiden beni tuttu galiba kelebekolacam nerdesin kuzum,.. insan bir ses verir, yol arkadaşını yolculuğa hazırlar.... koskoca üç günlük yolculuk üç gün boyunca kabak iç... Ay bayılacamm şimdi

canım sıkkın biraz buraya negatif enerji olmasın diye yazmıyorum.
işle ilgili meseleler.

Afiyet olsun canım kayısı lavaboya çıkarır fena mı en azından aşırı zararlı bir şey değil bir de kabak kötü mü tadı ben lahana çorbası içiyordum geçen sene sık sık o iyiydi mesela içinde brokoli kereviz falanda oluyordu

Bizim büyük şirketle birleşik olduğumuzda aylık menümüz belli olurdu şimdi nerdee Yarın neden kuru fasulye yemiyorsun ki tok mu tutmaz yoksa karbonhidrat bile olsa sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…