Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben bakliyat yemiyorum cnmm
kilo veremiyorum yedigimde
bugüna zcık mercimek çorbasıı içtimm
kurufasulye, nohut vs yemiyorumm

Bende 3 öğün yerim akşamları çok erken yersem hele ki spor yapmıyorsam abur cubura saldırırım Begüş mesela
aynen dün akşam bende erken yedim sporuda gündüzden halletmiştim o yüzden akşam arandım durdum sonundada dondurma yedim,akşam sporu gerçekten bişeyler yeme olayının önüne geçiyo

aynen dün akşam bende erken yedim sporuda gündüzden halletmiştim o yüzden akşam arandım durdum sonundada dondurma yedim,akşam sporu gerçekten bişeyler yeme olayının önüne geçiyo
Evet canım yoksa sıkıntıdan mı yoksa vücut mu istiyor nedir yiyorsunDondurma sezonunu açmışızBen kuzenlere verecektim ama unuttum o sebeple yemedim yaptığım tatlıdan ikram ettim

Evet canım yoksa sıkıntıdan mı yoksa vücut mu istiyor nedir yiyorsunDondurma sezonunu açmışızBen kuzenlere verecektim ama unuttum o sebeple yemedim yaptığım tatlıdan ikram ettim
sıkıntıdan nill alışkanlık insan sırf bundan dolayı aranıyor
sorma sorma açtık
gördüm tatlılarını çok tatlıştı pembiş pembiş

pırasa iyidir , sebze olarak afiyet olsun şimdiden

ooo süperrr et ve salata yersin

bende öyle düşündüm, et ve salata yerim, eti 1 parça veriyorlar zaten

rakibem ada81 neredesin kuzum,
canım spor yaptımmmm duş aldımmm hemen damladımmmm 40 dakika eliptik yaptım 40 dakika yürüyüşbandında yürüdüm ... bakalım belki akşam parka gidersek parkın etrafındada yürüyecem ) sen nasılsın canımcım ?

Kızlaaaar bi sorum var...ben şimdi açım yani 5saattir bir şey yemedim.sizce sporu şimdi mi yapsan yoksa akşammı?ama akşam yapamaya da bilirim
Heyyiuu eskapiiii. Ben napdim bilin mj ogle den sonra zumba yaptım. Çok keyifliydi sanırım Ausencia nin sporunu kıskandım 15 de mekik çektim. Asansör de göbeğimi gordum de çare bulmaya calisiom. . Heeyyyuuu Ahu060812 ben de spor à yazilsam. Olur mu

Kızlaaaar bi sorum var...ben şimdi açım yani 5saattir bir şey yemedim.sizce sporu şimdi mi yapsan yoksa akşammı?ama akşam yapamaya da bilirim

bence akşam yap , yani bugün için demiyorumda genelde kahvaltıdan 2 saat sonra yaparsan daha iyi olurrr
şimdi yaparsan kastan gider 5 saatlik açlık sonrası bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…