Afiyet olsun canım kayısı lavaboya çıkarır fena mı en azından aşırı zararlı bir şey değilbir de kabak kötü mü tadı ben lahana çorbası içiyordum geçen sene sık sık o iyiydi mesela içinde brokoli kereviz falanda oluyordu
Bizim büyük şirketle birleşik olduğumuzda aylık menümüz belli olurdu şimdi nerdeeYarın neden kuru fasulye yemiyorsun ki tok mu tutmaz yoksa karbonhidrat bile olsa sağlıklı
Bende pek sevmem tabi sadece sana bir daha yük olmasın diye dedim kuzumben bakliyat yemiyorum cnmm
kilo veremiyorum yedigimde
bugüna zcık mercimek çorbasıı içtimm
kurufasulye, nohut vs yemiyorumm
tabiki herkesin bünyesi farklı dilek,bünye ne diyosa ona uymak lazım yoksa ters tepiyoHafta a sonu iki öğün deneyim dedim olmadı bana yaramıyor illa üç öğün
Bende pek sevmem tabi sadece sana bir daha yük olmasın diye dedim kuzum
Çok iyi o zaman canım bende ne zamandır evde yiyeceğim sanırım cumaya kadar ton balığını ve kerevizi temizleme zamanı artıksalata çıkıyor yanına
bir kutu ton balıkla kurtarıyorum canım
Bende 3 öğün yerim akşamları çok erken yersem hele ki spor yapmıyorsam abur cubura saldırırım Begüş meselatabiki herkesin bünyesi farklı dilek,bünye ne diyosa ona uymak lazım yoksa ters tepiyo
aynen dün akşam bende erken yedim sporuda gündüzden halletmiştim o yüzden akşam arandım durdum sonundada dondurma yedim,akşam sporu gerçekten bişeyler yeme olayının önüne geçiyoBende 3 öğün yerim akşamları çok erken yersem hele ki spor yapmıyorsam abur cubura saldırırım Begüş mesela
Evet canım yoksa sıkıntıdan mı yoksa vücut mu istiyor nedir yiyorsunaynen dün akşam bende erken yedim sporuda gündüzden halletmiştim o yüzden akşam arandım durdum sonundada dondurma yedim,akşam sporu gerçekten bişeyler yeme olayının önüne geçiyo
sıkıntıdan nillEvet canım yoksa sıkıntıdan mı yoksa vücut mu istiyor nedir yiyorsunDondurma sezonunu açmışız Ben kuzenlere verecektim ama unuttum o sebeple yemedim yaptığım tatlıdan ikram ettim
biizm menü belli oldu
yarın kuru fasulye
çarşamba tavuk patates fırında
perşembe pırasa , eriştee
yarın ton balık yerim
çarşamba tavuk yerim
perşemdede bişiyler ayarıycaz artık pırasa yemeyebilirim hiç cnm istemedi düşününce
ooo süperrr et ve salata yersin
Kızlaaaar bi sorum var...ben şimdi açım yani 5saattir bir şey yemedim.sizce sporu şimdi mi yapsan yoksa akşammı?ama akşam yapamaya da bilirim
akşama bırakma ne olur ne olmazKızlaaaar bi sorum var...ben şimdi açım yani 5saattir bir şey yemedim.sizce sporu şimdi mi yapsan yoksa akşammı?ama akşam yapamaya da bilirim
Kızzz bişi olmuiio ye ye ben yedim. Gözleme ye yağ koydurmadim 1 buçuk yedim sen de yeVeroooo kiz veroooo kv isirgan almış.isirganlı gözleme yapacakmış ama yarina kaldi...demekki yarin fena halde sınavdayımvorones ama ben yemiycemmmm...
canım spor yaptımmmm duş aldımmm hemen damladımmmm 40 dakika eliptik yaptım 40 dakika yürüyüşbandında yürüdüm ... bakalım belki akşam parka gidersek parkın etrafındada yürüyecemrakibemada81 neredesin kuzum,
Heyyiuu eskapiiii. Ben napdim bilin mj ogle den sonra zumba yaptım. Çok keyifliydi sanırımKızlaaaar bi sorum var...ben şimdi açım yani 5saattir bir şey yemedim.sizce sporu şimdi mi yapsan yoksa akşammı?ama akşam yapamaya da bilirim
Kızlaaaar bi sorum var...ben şimdi açım yani 5saattir bir şey yemedim.sizce sporu şimdi mi yapsan yoksa akşammı?ama akşam yapamaya da bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?