kizlarr puskutt paylasimda konuya cevap yazdi ve bir oneri sundu...herkes kararini bildirsin lutfen
haftasonunu okudum hatta cevap yazdim ya kiz.:89:
kiz haftadami 3-4 kilo verdiriyordu karpuz diyetisaferanim sen harika kilo verdin,cok iyi gidiyorsun masallah.cok azimlisin.bayiliyorum bu azmine.devam böyle canim
ben carsamba persembe lapa yapicam insallahhhhhh.
ya ben bir zamanlar karpuz diyeti yapmistim,orda patlayana kadar karpuz yiyebiliyorsun.3 -4 kiloda vermistim.
ayyy caniiim.geldim geldim.burdayim.gecmisi okuyordum.masallah döktürmüssünüz.keske bende olsaydim ama benim cok güzel islerim vardi
kiz haftadami 3-4 kilo verdiriyordu karpuz diyetieger oyleyse ben yogurt diyetini birakiyorum sen neredeydin bakim?? guzel islerin nelermis:82:
haftada degil kiz.toplam o kadar vermistim.ama ne kadar süre yaptim unuttum valla.gecmis zaman.ama cok lezzetli bir diyet olmustu.karpuzlarin tam güzeli ciksin yine yapicam.benimde ennnnnn sevdigim meyve karpuzdur.ölürüm karpuza.
valla güzel islrim vardi.esim anneler günü hediyesi almis.cok begendim.resat yüzügü almis,onu kücültmeye götürdük kuyumcuya.
kirmizi cANIM;PÜSKÜÜT NOT EKLEMIS YAZININ ALTINA BI BAK ISTERSEN
temmuz da kilo verme serüvenim 1 yılını dolduruyooor...o zamana kadar2.5 ayım vaar....24 kiloyu tamamlasam ayda 2 kilo vermiş olurum..yazın evde olmazsam izne ayrılmam gerekir ordu ya veya başka yere gidebilirim ...en geç eylül de tekrar dönerim kaldığım yerden devam ederim..inş....saferanim sen harika kilo verdin,cok iyi gidiyorsun masallah.cok azimlisin.bayiliyorum bu azmine.devam böyle canim
ben carsamba persembe lapa yapicam insallahhhhhh.
ya ben bir zamanlar karpuz diyeti yapmistim,orda patlayana kadar karpuz yiyebiliyorsun.3 -4 kiloda vermistim.
ayyy caniiim.geldim geldim.burdayim.gecmisi okuyordum.masallah döktürmüssünüz.keske bende olsaydim ama benim cok güzel islerim vardi
kizlarr puskutt paylasimda konuya cevap yazdi ve bir oneri sundu...herkes kararini bildirsin lutfen
Öneri:
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
1. Takım Kabul / Red
2. Takım Kabul / Red
3. Takım Kabul / Red
4. Takım Kabul / Red
5. Takım Kabul / Red
7. Takım Kabul / Red
8. Takım Kabul / Red
9. Takım Kabul / Red
13. Takım Kabul / Red
14. Takım Kabul / Red
kizlar puskuut bir not daha gecmis ama anlamakta biraz zorlandim, bana aciklayabilirmisiniz??
Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.
kirmizi olan cumleyipek anlayamadim
bende tatildeyken yapimmmmmm...bu diyet degil olsa olsa odul olur bize resmen.. gule gule kullan canim...bizde anneme ufak tefek birseyler aldik..ama yazin trde bilerzik alacagiz insallah
kırmızım şimdi bazı arkadaşların tavırları takım kurallarına uymuyor ne yapalım sence....minaver pek uğramıyor mesela ....diğerlerine haksızlık oluyor sanki...
oyle saferancim, ama yanlis hatirlamiyorsam gecen hafta carsamba gunu sinavlari oldugunu oyuzden birkac gun giremeyecegini bildirmisti hatta cuma kilo bildirimindede bulunamam demisti..bildigim kadariyla vizeler iki hafta suruyor..oyuzden carsambaya kadar bekleyelim...gelmezse gerekeni yapariz...sen ne diyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?