Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kiz haftadami 3-4 kilo verdiriyordu karpuz diyetieger oyleyse ben yogurt diyetini birakiyorumsen neredeydin bakim?? guzel islerin nelermis:82:

kiz haftadami 3-4 kilo verdiriyordu karpuz diyetieger oyleyse ben yogurt diyetini birakiyorumsen neredeydin bakim?? guzel islerin nelermis:82:

haftada degil kiz.toplam o kadar vermistim.ama ne kadar süre yaptim unuttum valla.gecmis zaman.ama cok lezzetli bir diyet olmustu.karpuzlarin tam güzeli ciksin yine yapicam.benimde ennnnnn sevdigim meyve karpuzdur.ölürüm karpuza.

valla güzel islrim vardi.esim anneler günü hediyesi almis.cok begendim.resat yüzügü almis,onu kücültmeye götürdük kuyumcuya.

bende tatildeyken yapimmmmmm...bu diyet degil olsa olsa odul olur bize resmen .. gule gule kullan canim...bizde anneme ufak tefek birseyler aldik..ama yazin trde bilerzik alacagiz insallah

kizlar puskuut bir not daha gecmis ama anlamakta biraz zorlandim, bana aciklayabilirmisiniz??

Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.

kirmizi olan cumleyipek anlayamadim

temmuz da kilo verme serüvenim 1 yılını dolduruyooor...o zamana kadar2.5 ayım vaar....24 kiloyu tamamlasam ayda 2 kilo vermiş olurum..yazın evde olmazsam izne ayrılmam gerekir ordu ya veya başka yere gidebilirim ...en geç eylül de tekrar dönerim kaldığım yerden devam ederim..inş....

altı ay çok gibi duruyor ama geri dönmek için baya kilo da anca altı ayda alınır dimi....

sıkılanlar veya işi olanlar ara vermek istiyoruz diyorlar ya o zaman izinli sayarsak dönüp dönmemelerine göre biz karar vericez yani...bir zaman vermeleri gerekir çok uzarsa takımdan tümden çıkarmak veya beklemek gibi...

7. takım hedef kilo listesi

tutku2012
cemre2010
ceyce
saferan ......70
azerikizi .......50
kirmizigül06....50
doga3...........75
frangipani......55
ganfed ......47
Minaver
julia__ ..... 52
minnoş prenses

7. takımın püsküütün önerisine onay listesi

tutku2012
cemre2010
ceyce
saferan ............kabul
azerikizi
kirmizigül06
doga3
frangipani
ganfed
Minaver
julia__
minnoş prenses

iki listeye de cevap verin kızlaar....

kırmızım şimdi bazı arkadaşların tavırları takım kurallarına uymuyor ne yapalım sence....minaver pek uğramıyor mesela ....diğerlerine haksızlık oluyor sanki...

tutku2012
cemre2010
ceyce
saferan ......70
azerikizi .......50
kirmizigül06....50
doga3...........75
frangipani......55
ganfed ......47
Minaver
julia__ ..... 52
minnoş prenses

tutku2012
cemre2010
ceyce
azerikizi
kirmizigül06
doga3
frangipani
ganfed
Minaver
julia__ kabul
minnoş prenses

Son düzenleme:

tutku2012 .........izinli
cemre2010
ceyce
saferan ......70
azerikizi .......50
kirmizigül06....50
doga3...........75
frangipani......55
ganfed ......47
Minaver
julia__ ..... 52 kabul
minnoş prenses

tutku2012 ...izinli
cemre2010
ceyce
azerikizi
kirmizigül06
doga3
frangipani
ganfed
Minaver
julia__
minnoş prenses

bende tatildeyken yapimmmmmm...bu diyet degil olsa olsa odul olur bize resmen .. gule gule kullan canim...bizde anneme ufak tefek birseyler aldik..ama yazin trde bilerzik alacagiz insallah

ooo alin alin,sevindirin annenizi.benle kizkardesimde sevindirdik.yengemin kardesi gelmisti Tr den 10 günlügüne. annem Hürrem sultan yüzüklerini cok begeniyordu.bizde kizkardesimle bir olduk,ona buradan o yüzügü gönderdik yengemin kardesiyle.coookkk sevindi.caniiimmm,tamda anneler gününden 1 gün önce eline gecti.dedik bak Almanya'lardan sana anneler günü hediyesi.

tutku2012 ............izinli
cemre2010
ceyce
saferan ......70
azerikizi .......50
kirmizigül06....50
doga3...........75
frangipani......55
ganfed ......47
Minaver
julia__ ..... 52
minnoş prenses

cemre2010
ceyce
azerikizi ...........kabul
kirmizigül06
doga3
frangipani
ganfed
Minaver
julia__ kabul
minnoş prenses

kırmızım şimdi bazı arkadaşların tavırları takım kurallarına uymuyor ne yapalım sence....minaver pek uğramıyor mesela ....diğerlerine haksızlık oluyor sanki...

oyle saferancim, ama yanlis hatirlamiyorsam gecen hafta carsamba gunu sinavlari oldugunu oyuzden birkac gun giremeyecegini bildirmisti hatta cuma kilo bildirimindede bulunamam demisti..bildigim kadariyla vizeler iki hafta suruyor..oyuzden carsambaya kadar bekleyelim...gelmezse gerekeni yapariz...sen ne diyorsun??

cemre2010
ceyce 60
saferan ......70
azerikizi .......50
kirmizigül06....50
doga3...........75
frangipani......55
ganfed ......47
Minaver
julia__ ..... 52 kabul
minnoş prenses

tutku2012 ...izinli
cemre2010
ceyce Kabul etmiyorum.
azerikizi
kirmizigül06
doga3
frangipani
ganfed
Minaver
julia__
minnoş prenses

[/QUOTE][/B]

Son düzenleme:

aslinda sadece minaver degil,maalesefki bazen günlerce girmeyen eski üyelerimizde var.yada girip bir mesaj yazip cikan.simdi isim anmak istemiyorum.ama kirmizi gibi bende üzülüyorum bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…