Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

süper darısı bu ada bacına haha ) güle güle kullan canım cicilerini ...

Ayy kizima sarımsaklı yogurtlu ıspanak yedirdim ağzın sulandı yav...ama yemeeeem...leptin hormonu üretmeyle meşkulüm şu an
Anaaaa fena gelio rakibeeee doğru stratejiler..Neyse spora başladım . Artık kork benden . Günlük aksatmadan yapcem. En azindan c.teşi hariç hergün.

oo çok yürümüşsün, sana dedim azıcık spor yapma diye

bende öğlen 1 saat sabah 20 dk yürüdüm akşam da 20 dk yürürsem bu günlük bu kadar olur.

oo çok yürümüşsün, sana dedim azıcık spor yapma diye

bende öğlen 1 saat sabah 20 dk yürüdüm akşam da 20 dk yürürsem bu günlük bu kadar olur.
seninde süpermiş spor maşallah diyelim... canım bu kadar yorma kendini çalışan bayansın ayol... ben evdeyim canım sıkılıyor diye yapıyorummmmm ))

selam canlar kusura bakmayin Turkiyede internet problem oldu giremedim bir kac gun icinde yeni hat aladim
dun gece geldim evime..
kaptanim cok ozur dilerim bildirimde yapamadim bu arada kilo dururmum 73,5 hedefine ulasamadim ama bayagi yaklastim aslinda 72,9 u bile gordumde annem sagolsun gozlemeydi derken 73,5 olmus

kafamda deli sorularrr şimdi kaptanımmmm sen sabah spor yapınca sanki daha çok kilo gitmeye başladı gibi elimdeki son kozu uygulayacam yarın sabah aç karnına 45 dakika eliptik yapacam...... sonra yarım saat sonra kahvaltı öğle saatlerinde yürüyüş ekleyecem )) Sarayca duymasın yeni planlarımı

havalardan sanırım canım sabah uyandım devam ediyordu sonra kesildi çook şükür ayyy başımın içide bi uğultuydu resmen ... tencere kapağı düştü sabah ayyyyy nasıl o ses beni rahatsız etti anlatamam ....Kızınada çook geçmiş olsun canımmm bende dr gidecektim öğleden sonra ama gerek kalmadı sankiii...

ya nasıl dayanacaksınız benim midem mahvoluyor kabak çorbasından yanıyorrrrr fikri bile şuan hani bir gün yapılırda 3 gün bilemedim şimdiii neyse başarılar diliyorum sizeeee ))

Ayy kizima sarımsaklı yogurtlu ıspanak yedirdim ağzın sulandı yav...ama yemeeeem...leptin hormonu üretmeyle meşkulüm şu an
ben en çook kızıma makarna yedirirken zorlanıyorum ayyyy o ağzını açıyor bende açıyorum o yiyior ben yutkunuyorum

Ohh düzenin yerine geldi artık rahat rahat diyete sarilabilrsin. İnsanın evi gibisi yok. Akşam à ne yicen bakım. Ben alabalık dusunuom

Adacım senin işinde zor bu miğdeyle allah kolaylık versin canım
evet canımmm çok zorlanıyorum midem beni çok zorluyor en sakin dönemlerimi geçiyorum şuan... diyette olmasam varyaa artık ne ilaçlar alıyorum ki yanması geçsin diye bu mide yanması kızımı hamile iken başladı bana hatıra kaldı geçmediiii... hamilelikte tek sıkıntım buydu mide yanması ne kustum ne başka bişey oldu çok şükür hatta hayatımda kendimi en güçlü hissettiğim dönem hamile olduğum dönemdi 38+4 günlükken doğuma girdim.37 haftanın sonuna kadar çalıştım işyerinde artık git burada doğuracaksın diyorlardı .... acaba güçlenme dönemini yaşamak için yine mi doğursam hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…