Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy arkadaşlar cevaplar için sagolun am şu an o kadar halsizleştim ki mümkün deyil yapamam şimdi...karnım gur gur başım agriyor...oyyy leptin oyyy...siz bana diyin yemekten ne kadar sonra yapayım spori?
2 saat diyor uzmanlar .... ama yediğin miktara göre değişir az yersen kendini hafif hissedersen 1 saat sonrada başlayabilirsin...

Ohh düzenin yerine geldi artık rahat rahat diyete sarilabilrsin. İnsanın evi gibisi yok. Akşam à ne yicen bakım. Ben alabalık dusunuom
evet canim insallah.. nasilsin omer pasa nasil?
buarada benim annemlerde ankarada oturuyor annem az kaldim diye agladi durdu

Ayyy arkadaşlar cevaplar için sagolun am şu an o kadar halsizleştim ki mümkün deyil yapamam şimdi...karnım gur gur başım agriyor...oyyy leptin oyyy...siz bana diyin yemekten ne kadar sonra yapayım spori?

Canımmm ben 10 gibi yaputırum 2gundur
Hayurlı olsun yeni beslenme düzenin

bende bugn açı markete gidiyordu yeşil elma al bana 1 tane dedim 250 gr yaaa elma
daha büyügü ykmuydu dedimmmyarısını kullanıcamm

dograyım üzerine yogurt , tarçın cevizz 2-3 tane
ohh mis gibi afiyet olsun canımmmm ))

Bunu ben de merak ediom . Ben bugun zumbayi yemeğin suyun üstüne yaptım kız ziplayamadim karnım hop aşağı yukarı dolu mideyle zor. Ama benim başka vaktim olmaz

2 saat diyor uzmanlar .... ama yediğin miktara göre değişir az yersen kendini hafif hissedersen 1 saat sonrada başlayabilirsin...
Hiiiç az yeyeceyimi sanmıyorum...3parça tavugu yagsiz tavaya bıraktım bişmesi için.koca tabak salata yaparım.bide pul bib li yogurt...agzimin suyu akiyo resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…