Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Koca gün bitti ben hicbir is yapmadım yahu heryer duruyo kayinvalide aradı geçmiş olsuna gidiyoruz diye 1 de gittik şimdi geldim..
Birazdan da oğlumu almaya gidicem sözde bugünü kendime ayırmıştım koafore gidicektim ufff kaldı yine

Ay bi gelemedim geçmişi okumaya girişiyom bitmeden yazamadan yeni işim çıkıyo dün eş geldikten Sonra hep bahçede peşindeydim iş yaptırmak için ama yok adam illa önce kendi arabasıyla oynayacak sonra benim işimi yapacak. Kümese yürüme yolunyapturdım çamur olunca giremiyoz diye neyse bende bi iş yaptırdım en azından.sonra geç oldu dışarda yedik ordan görümceye. Gece 12 de geldik.ben evde spor ayakkabım var onla geziyom tahta merdivenlerde terlik çok ses çıkarıyor diye eşime sordum benim ayakkabıları gördünmü diye oda napçan spor mu yapçan dedi aklıma düşürdü o zamana kadar yapamamıştım gece 1.30 a kadar spor yaptım.sonra adamla oyalandım yazamadım size.sabahta annemlere gittim ulus ta işlerim vardı onları hallettim daha yeni geldim eve hiç girmeden size yazdım geçmişide şimdi okuyum artık akşam çocuklarla gidicem annemlere annem karnıyarık yapmış ille getir çocukları dedi gelemezsem diye yazayım dedim

Zaman ne çabuk geçiyor değil mi
Ayy kesinlikle sekerim bana 24 saat yetmiyor valla günler 48 saat olsa anca yeter herhalde bide geç yatıp erken kalkarım ona rağmen yani bide her işi bitirip sabahtan akşama kadar gezenlere hayranım ben evin işini yapsam yemek kalır yemek yapsam başka bi işim

Onlara bende hayranim nasil yetistiriyorlar...

Ayy kizima sarımsaklı yogurtlu ıspanak yedirdim ağzın sulandı yav...ama yemeeeem...leptin hormonu üretmeyle meşkulüm şu an
leptin hormıonu üretmek, o ne kii.. Ne işe yarıyor, amaç ne

Sarmısaklı yoğurtlı ıspanağın ne sıkıntısı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…