Amin canım inşallahdaha ne yapıcan maşallah kral sofrası gibiydi,ayy inşallah birgün nasip olur canım
Ohh düzenin yerine geldi artık rahat rahat diyete sarilabilrsin. İnsanın evi gibisi yok. Akşam à ne yicen bakım. Ben alabalık dusunuom
Ay giderken senı gordim .aksam à menu de ne var bacim
Ha ha ha
yatarak zayiflansa ben onuda yapamamki yatacak zamanim yok cunkuAmin canım inşallah
Ahahah çok iyi hiç aklıma gelmemiştiTam benlik bir zayıflama şekli
Benimde yok bize ne uyar ki yayatarak zayiflansa ben onuda yapamamki yatacak zamanim yok cunku
Bende gidip doğrayacağım üşeniyorumAyyy salata yemek yorucu bi is
Zaman ne çabuk geçiyor değil miKoca gün bitti ben hicbir is yapmadım yahu heryer duruyo kayinvalide aradı geçmiş olsuna gidiyoruz diye 1 de gittik şimdi geldim..
Birazdan da oğlumu almaya gidicem sözde bugünü kendime ayırmıştım koafore gidicektim ufff kaldı yine
Aksamdan dogra iki gunluk yap saklama kabina koy canim cikarip yag gezdir azicik azda tuz hemen hazir..ben bugun yaptim yarinkide hazirBende gidip doğrayacağım üşeniyorum
Ayy kesinlikle sekerim bana 24 saat yetmiyor valla günler 48 saat olsa anca yeter herhalde bide geç yatıp erken kalkarım ona rağmen yaniZaman ne çabuk geçiyor değil mi
Onlara bende hayranim nasil yetistiriyorlar...Ayy kesinlikle sekerim bana 24 saat yetmiyor valla günler 48 saat olsa anca yeter herhalde bide geç yatıp erken kalkarım ona rağmen yanibide her işi bitirip sabahtan akşama kadar gezenlere hayranım ben evin işini yapsam yemek kalır yemek yapsam başka bi işim
leptin hormıonu üretmek, o ne kii.. Ne işe yarıyor, amaç neAyy kizima sarımsaklı yogurtlu ıspanak yedirdim ağzın sulandı yav...ama yemeeeem...leptin hormonu üretmeyle meşkulüm şu an
Demi ama bende bende bi sıkıntı var galiba diyorumOnlara bende hayranim nasil yetistiriyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?