Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Betulina canım benim 3 gün hemen geciyor b bakacaksın en az 1.5 kilo gitmiş.
bence değer.3 güncük.ki aralar var fındık var meyve var.bu listeyle yapalım sakın uyarlama sen.cünkü ipi bırakırsan kabak bosuna gider.sery ayrı onun bi stili var.

nerede meyve var, fındık var.. Nerde gördün?

aha bendensin desene
Olduğu kadar ne yapalım
Aksamdan dogra iki gunluk yap saklama kabina koy canim cikarip yag gezdir azicik azda tuz hemen hazir..ben bugun yaptim yarinkide hazir ))
Ton balığını yapsam yarında yiyorum ama öteki türlü dediğin gibi doğrayıp hazırlamak daha mantıklı

Ben hızlıyımdır aslında ama çalıştığım için hafta içine bölerek yapıyorum yemek yapmak mutfak toplamak derken akşam bitmiş oluyor bir de sınavlarım var ee spor yapayım diyorum vallahi bitmiyor

malzemeler
2 kabak
2 yemek kaşığı bulgur
2soğan
2 domates
2-3 diş sarımsak
birer demek maydanoz nane dereotu
2-3 bardak su
az tuz
limon
1çorba kaşığı zeytn yağı

1.gün
sabah
10 fındık veya 10 badem veya 2 ceviz
3-4 yemek kaşığı ev yapımı yogurt veya 1 bardak kefir

araöğün 1 meyve

öğlen sınırsız kabak corbası

ara öğün 10 fındık veya 10 badem veya 2 ceviz 1 meyve

akşam sınırsız çorba

2. gün
sabah
3-4 yemek kaşığı ev yapımı yogurt veya 1 bardak kefir,2 kurukayısı ,1 yemek kaşığı yulaf

ara 10 badem

öğle sınırsız kabak

alşam ızgara balık veya köfte veyaet 3 köfte büyüklüğü ve salata

ara öğün 1 meyve 1 çaybarrdağı tarçınlı süt

3.gün

sabah
1yumurta 1 grissini

öğle 1 tabak yeşil mercimek yemeği etsiz, salata

akşam
kabak çorbası ızgara et
ara meyve 1 çay bardagı tarcınlı süt

kurallar
1.en az 2lt su
(suya limon salatalık ve nane eklenir)
2. en fazla 2 kupa yeşil çay
3.sınırsız yeşillik

OKEYTO BAYB

bende öyleydim bir ara 3 ögün yemezsem elim ayağım titriyordu ama çok şükür bitti iki ana ögün yapıyorum bide küçük bi ara yetiyor bana..
Senin bu düzeni seviyorum doğrusu da bu gibi geliyor ama illa yicem üç öğün erken kalkıyorum zaten bu haftasonu geç kalıyoruz ona da çözüm bulup daha erken kalcam

seninde süpermiş spor maşallah diyelim... canım bu kadar yorma kendini çalışan bayansın ayol... ben evdeyim canım sıkılıyor diye yapıyorummmmm ))

Aslında çalışınca daha bi düzenli oluyo insan az zamanda çok iş yapiyo bi rutine oturuyor ben evdeyim aman yarın yaparım diye diye beklettigim dünya kadar isim var evde oluncada çok yayiliyosun ya

sabah
1 ymk zeytinyag içine limon
1 bardak ılık su

kahvaltı
1 yumurta haşlama
peynir
zeytinnn
domates-salatalık
bir tutam maydanoz -nanee

öglen
6-7 yemek kaşığı mercimek çorba
2 kuru biber dolma

akşam
1 yeşil elma üzerine
yogurt, tarçınn
cevizzz 3 tane

2.5 lt su
2 kahve
1 yeşil çay
1 limonlu sodaa

İlk menüyü ben vereyim
Sabah
Yarım dilim ekmek
Lor peynir
Domates
salatalık
Ara
Sade türk kahvesi
Öğle
1 tane baget
1 kase tavuklu şehriye çorbası
Ara
2 si 1 arada kahve
2 ceviz
Aksam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim ekmek
2 lt su

Cuma cumartesi ve pazar günü menü vermedim çünkü sadece tavuk suyuna çorba içtim uc gun bide ballı bitki çayları boğazım çok agridigi icin yutkunamiyodum resmen

Aslında çalışınca daha bi düzenli oluyo insan az zamanda çok iş yapiyo bi rutine oturuyor ben evdeyim aman yarın yaparım diye diye beklettigim dünya kadar isim var evde oluncada çok yayiliyosun ya
Evet bir düzenim var çok şükür aslında sınavım olmasa çok daha kolay olacak yoksa cumartesi temizliğimi yapıyorum pazar gününü kendimize ayırıyorum, ütülerimi hafta içi herhangi bir akşam yapıyorum iş bitiyor Ama işte sınav, spor ve yemek olunca iş karışıyor yemek yapıp 2 gün yiyoruz ama işte araya aile ziyaretleri ya da misafir ağırlama olunca şöyle bir ayaklarımı uzatıp film izlemek, kitap okumak hayal oluyor Aileler de hafta da 1 kere gitmeye çalışıyoruz haftanın 1 günü gitti arkadaşları kardeşleri saymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…