tam olarak bende bilmiorum ama zayiflama hormonu galibaleptin hormıonu üretmek, o ne kii.. Ne işe yarıyor, amaç ne
Sarmısaklı yoğurtlı ıspanağın ne sıkıntısı olabilir
nerede meyve var, fındık var.. Nerde gördün?Betulina canım benim 3 gün hemen geciyor b bakacaksın en az 1.5 kilo gitmiş.
bence değer.3 güncük.ki aralar var fındık var meyve var.bu listeyle yapalım sakın uyarlama sen.cünkü ipi bırakırsan kabak bosuna gider.sery ayrı onun bi stili var.
sen listeye bakmadın mı.ara ögünler var.sadece kabak değilki.nerede meyve var, fındık var.. Nerde gördün?
Olduğu kadar ne yapalımaha bendensin desene
Ton balığını yapsam yarında yiyorum ama öteki türlü dediğin gibi doğrayıp hazırlamak daha mantıklıAksamdan dogra iki gunluk yap saklama kabina koy canim cikarip yag gezdir azicik azda tuz hemen hazir..ben bugun yaptim yarinkide hazir))
Ayy kesinlikle sekerim bana 24 saat yetmiyor valla günler 48 saat olsa anca yeter herhalde bide geç yatıp erken kalkarım ona rağmen yanibide her işi bitirip sabahtan akşama kadar gezenlere hayranım ben evin işini yapsam yemek kalır yemek yapsam başka bi işim
hımm cezaaaaa.. hımmmevvvet betülcüm cezayı takımın huzurunda belirleyelim.ilk bozan ne ceza cekecek.
yaw nerede ? Ben sadece kabak çorba sanıyorumm....sen listeye bakmadın mı.ara ögünler var.sadece kabak değilki.
et var salata var.sınırsız yeşillik var.
malzemeler
2 kabak
2 yemek kaşığı bulgur
2soğan
2 domates
2-3 diş sarımsak
birer demek maydanoz nane dereotu
2-3 bardak su
az tuz
limon
1çorba kaşığı zeytn yağı
1.gün
sabah
10 fındık veya 10 badem veya 2 ceviz
3-4 yemek kaşığı ev yapımı yogurt veya 1 bardak kefir
araöğün 1 meyve
öğlen sınırsız kabak corbası
ara öğün 10 fındık veya 10 badem veya 2 ceviz 1 meyve
akşam sınırsız çorba
2. gün
sabah
3-4 yemek kaşığı ev yapımı yogurt veya 1 bardak kefir,2 kurukayısı ,1 yemek kaşığı yulaf
ara 10 badem
öğle sınırsız kabak
alşam ızgara balık veya köfte veyaet 3 köfte büyüklüğü ve salata
ara öğün 1 meyve 1 çaybarrdağı tarçınlı süt
3.gün
sabah
1yumurta 1 grissini
öğle 1 tabak yeşil mercimek yemeği etsiz, salata
akşam
kabak çorbası ızgara et
ara meyve 1 çay bardagı tarcınlı süt
kurallar
1.en az 2lt su
(suya limon salatalık ve nane eklenir)
2. en fazla 2 kupa yeşil çay
3.sınırsız yeşillik
Senin bu düzeni seviyorum doğrusu da bu gibi geliyor ama illa yicem üç öğün erken kalkıyorum zaten bu haftasonu geç kalıyoruz ona da çözüm bulup daha erken kalcambende öyleydim bir ara 3 ögün yemezsem elim ayağım titriyordu ama çok şükür bitti iki ana ögün yapıyorum bide küçük bi ara yetiyor bana..
gayet iyi trebriklerOwwweeeee harikabenim dé cumaya göre eksi 200 cuk .
seninde süpermiş spor maşallah diyelim... canım bu kadar yorma kendini çalışan bayansın ayol... ben evdeyim canım sıkılıyor diye yapıyorummmmm))
kafamda deli sorularrr şimdi kaptanımmmm sen sabah spor yapınca sanki daha çok kilo gitmeye başladı gibi elimdeki son kozu uygulayacam yarın sabah aç karnına 45 dakika eliptik yapacam...... sonra yarım saat sonra kahvaltı öğle saatlerinde yürüyüş ekleyecem)) Sarayca duymasın yeni planlarımı
Aslında çalışınca daha bi düzenli oluyo insan az zamanda çok iş yapiyo bi rutine oturuyor ben evdeyim aman yarın yaparım diye diye beklettigim dünya kadar isim var evde oluncada çok yayiliyosun yaOlduğu kadar ne yapalım
Ton balığını yapsam yarında yiyorum ama öteki türlü dediğin gibi doğrayıp hazırlamak daha mantıklı
Ben hızlıyımdır aslında ama çalıştığım için hafta içine bölerek yapıyorum yemek yapmak mutfak toplamak derken akşam bitmiş oluyor bir de sınavlarım var ee spor yapayım diyorum vallahi bitmiyor
Evet bir düzenim var çok şükür aslında sınavım olmasa çok daha kolay olacak yoksa cumartesi temizliğimi yapıyorum pazar gününü kendimize ayırıyorum, ütülerimi hafta içi herhangi bir akşam yapıyorum iş bitiyorAslında çalışınca daha bi düzenli oluyo insan az zamanda çok iş yapiyo bi rutine oturuyor ben evdeyim aman yarın yaparım diye diye beklettigim dünya kadar isim var evde oluncada çok yayiliyosun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?