- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
sabah
1 ymk zeytinyag içine limon
1 bardak ılık su
kahvaltı
1 yumurta haşlama
peynir
zeytinnn
domates-salatalık
bir tutam maydanoz -nanee
öglen
6-7 yemek kaşığı mercimek çorba
2 kuru biber dolma
akşam
1 yeşil elma üzerine
yogurt, tarçınn
cevizzz 3 tane
2.5 lt su
2 kahve
1 yeşil çay
1 limonlu sodaa
Böyle gidersen kesin göreceksin gibi sporla taçlandırırsan değme keyfinebu hafta 67,9 görmeliyim en azzz
İlk menüyü ben vereyim
Sabah
Yarım dilim ekmek
Lor peynir
Domates
salatalık
Ara
Sade türk kahvesi
Öğle
1 tane baget
1 kase tavuklu şehriye çorbası
Ara
2 si 1 arada kahve
2 ceviz
Aksam
1 dilim ekmek
2 lt su
Cuma cumartesi ve pazar günü menü vermedim çünkü sadece tavuk suyuna çorba içtim uc gunbide ballı bitki çayları boğazım çok agridigi icin yutkunamiyodum resmen
hoş buldum güzelim...iyiyim çok şükürakşam yemeyi öncesi çok zorlandım.bir ara tel.a bakamaz oldum,şimdi iyiyim ama...hosbulduk aynuram sende hosgeldin canim nasilsin?
tabiki diyet yemeyi olucak cadı....diyette deyil misin?Ayy ben de paluklari fırına mi versem.anaaamm bildiğin diyet olucak . _AYNURA_ ha hayyy . Carrrtttt kabakagiaaattt
evet güzelim.yoksa kahvaltıyı geç saatte yapmıştım.acıkmak deyildi aslinda.miydemde bir şey hiss etmiyordum kine zman kahvaltı yapmıştın ilk gün oldugu içindir aynuraa
evet raki ya ilk gün olduğu içindi.yoksa iki yumurtadan omlet yemişdim kahvaltıda...Vücut şaşırdı tabi . O kadar ye yeyumurta neyin yemedin mi öğlen tok tutmadi mi . Ben aç hissetmiyorum hiç iki yumrta kaşarlı yedim de
kiz ne tempolu hayatın var ya senin...bu kadar şeyi bi güne nasıl yapıyprsun...Ay bi gelemedim geçmişi okumaya girişiyom bitmeden yazamadan yeni işim çıkıyo dün eş geldikten Sonra hep bahçede peşindeydim iş yaptırmak için ama yok adam illa önce kendi arabasıyla oynayacak sonra benim işimi yapacak. Kümese yürüme yolunyapturdım çamur olunca giremiyoz diye neyse bende bi iş yaptırdım en azından.sonra geç oldu dışarda yedik ordan görümceye. Gece 12 de geldik.ben evde spor ayakkabım var onla geziyom tahta merdivenlerde terlik çok ses çıkarıyor diye eşime sordum benim ayakkabıları gördünmü diye oda napçan spor mu yapçan dedi aklıma düşürdü o zamana kadar yapamamıştım gece 1.30 a kadar spor yaptım.sonra adamla oyalandım yazamadım size.sabahta annemlere gittim ulus ta işlerim vardı onları hallettim daha yeni geldim eve hiç girmeden size yazdım geçmişide şimdi okuyum artık akşam çocuklarla gidicem annemlere annem karnıyarık yapmış ille getir çocukları dedi gelemezsem diye yazayım dedim
leptin hormıonu üretmek, o ne kii.. Ne işe yarıyor, amaç ne
Sarmısaklı yoğurtlı ıspanağın ne sıkıntısı olabilir
karatay teyzem diyor ki vucut 4 saaat aç kaldıktan sonra leptin hormonu üretiyor o da yağ yakan hormmon...ağzıma bi lokma o ıspanaktan koysam o zaman bi 4saat daha geçmesi gerekti.o yüzden aralarda bir şey yemem ben.sadece su ve yeşil çay...tam olarak bende bilmiorum ama zayiflama hormonu galiba_AYNURA_ canim bende merak ettim anlatirmisin?
canım beslenmeni bilmem ama küçük bi şey diycem şehriyeli çorbanın yanina ekmek yemesen daha iyiydi...İlk menüyü ben vereyim
Sabah
Yarım dilim ekmek
Lor peynir
Domates
salatalık
Ara
Sade türk kahvesi
Öğle
1 tane baget
Ara
2 si 1 arada kahve
2 ceviz
Aksam
1 dilim ekmek
2 lt su
Cuma cumartesi ve pazar günü menü vermedim çünkü sadece tavuk suyuna çorba içtim uc gunbide ballı bitki çayları boğazım çok agridigi icin yutkunamiyodum resmen
valla üzüımüm akşamları meyve yemesek daha iyi bence...damla da bi haftadan fazladır...burun tıkalı,ya da akıyor...ne yaptım geçmedi,bıraktım ben de bir şey yapmayı...Menüm
Sabah sade kahve
Kahvaltı yarımdan biraz fazla muz, 4 yemek kaşığı yulaf, 1 bardak süt, 1 tatlı k. Kakao, 1 tatlı k. Hindistan cevizi
Ara 1 elma 1 bardak süt
Öğle baharatlı kabak,1,5 dl ekmek, 1 kase unsuz sebze çorba, yoğurt
Ara 3 kuru kayısı, 1 avuç leblebi
Akşam da kabak, çorba, salata, yoğurt olacak inşallah. Daha yemedim yarm saate yerim
Sonrasında canım istiyor kuru meyve yiyebilir miyim kaptanım
Su 2.5 litre, spor daha yapmadım. Yürüyüş istiyorum ama bakalım. Bizim bebekler yine hasta burunları genizleri tıkalı
ye raki ye hatta ve hatta hem hurma hem icir bi paket de biskrem ye...ben de saat 5.30 da bitirdim yemeyi....ooooh mis gibi yağ yakıcam...desteklemek için güzel bi yeşil çay içicem bi de zencefillli tarçınlı,yi sen yiMenumm
Sabah
İlik limonlu su yarım nesfit le çay
Öğle 1 tabak dolusu lorlu salata
3 dilim süzme peynir
2 yumrta kizartma kaşarlı
3 zeytin 1domates
Akşam
1 alabalık fırında
3 dilim elma dlim Pattis( ekmeksiz yedim baliki) soğan
Salata 1 bardak şalgam
Çay .. henuz içmedim ama hurma incir .ya bi tane biskrem yiyesim. Varbu arada regl gelemedi gitti. 7 sine kadar bekliom bakalım
Spor süre tutmadım.ama ter attım baya .
Su 3 lt olur_AYNURA_ Ausencia
canım bu menülerle bu hafta kaç vermiştin?MENÜ 03.04.2017
KALKINCA
1 SADE KAHVE
ÇEYREK ARMUT
KAHVALTI
OMLET
AZ PASTIRMA
AZ KAVURMA
AZ YEŞİLLİK
ARA
BİR FİNCAN SÜTLÜ KAHVE
BİR LOKMA PEYNİR
ÖĞLE
ETLİ AZ SİYEZ BULGURLU KAPUSKA
AKŞAM
ETLİ AZ SİYEZ BULGURLU KAPUSKA
ARA
1 AD. KÜÇÜK TAM BUGDAY KURABİYE ( tadına bakmak için )
1 AVUC CEKİRDEK
TOTAL KARB 47.7
Yaaa. Yicem galiba .canım bu menülerle bu hafta kaç vermiştin?
canım kuruyemişleri elinin altında fazla bulundurma derim.çünki gerçekten bağımlılık yaparMenum 03.04.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dlm kepek ekmek
2 bardak cay
1 avuc kuruyemiş (incir kayisi uzum kara üzüm)
Öğle
Yok
1 avuc kuruyemiş
Akşam
1 kepce corba
Salata
4 lt su 1 türk kahvesii 60 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar
Tarçın ye derdim,.benim de yemekten sonra oldu deli bi isteyim.yeşil çayıma ekledim çubugu içtim çayı.bi de tarçın çubugunu kokladım.... ama rakibemsin o yüzden ye o datlıyı datlummm...Yaaa. Yicem galiba .olmiyi baliktan sonra datlu yiyesim çok arrttij
Saraycam üzüm yeme ya ne yapcan...gl indeksi ve şeker oranı baya yüksek biliyosun zaten...
Tam super bi menü diye düşündüm ki o pasta fena...güzelim spora ve menüne yakışmadı adam yaaa..Ausencia ve Ahu060812 40 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm 40 dakikada eliptik yapildi Sarayca
Menu
Sabah10.00
2 bardak su
Menu
1 haslanmis yumurta
1dilimbeyaz peynir
2 yesil zeytin
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis etiform ekmek
Ara
2 haslanmis lahana dereotu ve 3 yk yogurt
Aksam16.00
3 haşlanmış baget
1 tabak salata
3 çatal cikolatali pasta...
2.5 lt su ve yesil cay içildi...
Dun cok sayiklamistim cikolatali pastayi esim tek kisilik bir dilim almis kizim hepsini yedi ondan kacirdigim 3 catalcik....
Olmayaydi iyiydi ama cok canim cekti...
Vauuu...super bi menü...tebrikler...Menü vereyim
Kahvaltı
Az peynir
3 yeşil zeytin
Az domates salatalık
1 dilim tb ekmeği
Öğle
Ton balıklı salata
2 haşlanmış Brüksel lahanası
Yoğurt
Akşam
Karnabahar yemeği
Kereviz salatası
Su 2 lt.
Zencefil 2
Sade Türk kahvesi 1
Ausencia
1 saat tempolu yuruyus
Tesekkur leeeerVauuu...super bi menü...tebrikler...
Geçen hafta 800.gitti canım bunun 200.gr mi.artiydi.canım bu menülerle bu hafta kaç vermiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?