Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu hafta 67,9 görmeliyim en azzz
Böyle gidersen kesin göreceksin gibi sporla taçlandırırsan değme keyfine

İlk menüyü Masum verdi kaçırdın ŞekerimGeçmiş olsun canım inşallah daha iyisindir şimdi menünde gayet güzel ekmeksiz olsa daha şahane tabi neyse az yediğine sayalımBeni geçtin için dışın tavuk olmuştur

Menüm
Sabah sade kahve

Kahvaltı yarımdan biraz fazla muz, 4 yemek kaşığı yulaf, 1 bardak süt, 1 tatlı k. Kakao, 1 tatlı k. Hindistan cevizi

Ara 1 elma 1 bardak süt

Öğle baharatlı kabak,1,5 dl ekmek, 1 kase unsuz sebze çorba, yoğurt

Ara 3 kuru kayısı, 1 avuç leblebi
Akşam da kabak, çorba, salata, yoğurt olacak inşallah. Daha yemedim yarm saate yerim

Sonrasında canım istiyor kuru meyve yiyebilir miyim kaptanım
Su 2.5 litre, spor daha yapmadım. Yürüyüş istiyorum ama bakalım. Bizim bebekler yine hasta burunları genizleri tıkalı

Son düzenleme:
Menumm
Sabah
İlik limonlu su yarım nesfit le çay
Öğle 1 tabak dolusu lorlu salata
3 dilim süzme peynir
2 yumrta kizartma kaşarlı
3 zeytin 1domates
Akşam
1 alabalık fırında
3 dilim elma dlim Pattis( ekmeksiz yedim baliki) soğan
Salata 1 bardak şalgam
Çay .. henuz içmedim ama hurma incir .ya bi tane biskrem yiyesim. Var bu arada regl gelemedi gitti. 7 sine kadar bekliom bakalım
Spor süre tutmadım.ama ter attım baya .
Su 3 lt olur _AYNURA_ Ausencia

MENÜ 03.04.2017

KALKINCA
1 SADE KAHVE
ÇEYREK ARMUT

KAHVALTI
OMLET
AZ PASTIRMA
AZ KAVURMA
AZ YEŞİLLİK

ARA
BİR FİNCAN SÜTLÜ KAHVE
BİR LOKMA PEYNİR

ÖĞLE
ETLİ AZ SİYEZ BULGURLU KAPUSKA

AKŞAM
ETLİ AZ SİYEZ BULGURLU KAPUSKA

ARA
1 AD. KÜÇÜK TAM BUGDAY KURABİYE ( tadına bakmak için )
1 AVUC CEKİRDEK
TOTAL KARB 47.7

hosbulduk aynuram sende hosgeldin canim nasilsin?
hoş buldum güzelim...iyiyim çok şükürakşam yemeyi öncesi çok zorlandım.bir ara tel.a bakamaz oldum,şimdi iyiyim ama...
Ayy ben de paluklari fırına mi versem. anaaamm bildiğin diyet olucak . _AYNURA_ ha hayyy . Carrrtttt kabakagiaaattt
tabiki diyet yemeyi olucak cadı....diyette deyil misin?
ne zman kahvaltı yapmıştın ilk gün oldugu içindir aynuraa
evet güzelim.yoksa kahvaltıyı geç saatte yapmıştım.acıkmak deyildi aslinda.miydemde bir şey hiss etmiyordum ki
Vücut şaşırdı tabi . O kadar ye ye yumurta neyin yemedin mi öğlen tok tutmadi mi . Ben aç hissetmiyorum hiç iki yumrta kaşarlı yedim de
evet raki ya ilk gün olduğu içindi.yoksa iki yumurtadan omlet yemişdim kahvaltıda...
kiz ne tempolu hayatın var ya senin...bu kadar şeyi bi güne nasıl yapıyprsun...
leptin hormıonu üretmek, o ne kii.. Ne işe yarıyor, amaç ne

Sarmısaklı yoğurtlı ıspanağın ne sıkıntısı olabilir

tam olarak bende bilmiorum ama zayiflama hormonu galiba _AYNURA_ canim bende merak ettim anlatirmisin?
karatay teyzem diyor ki vucut 4 saaat aç kaldıktan sonra leptin hormonu üretiyor o da yağ yakan hormmon...ağzıma bi lokma o ıspanaktan koysam o zaman bi 4saat daha geçmesi gerekti.o yüzden aralarda bir şey yemem ben.sadece su ve yeşil çay...
canım beslenmeni bilmem ama küçük bi şey diycem şehriyeli çorbanın yanina ekmek yemesen daha iyiydi...
valla üzüımüm akşamları meyve yemesek daha iyi bence...damla da bi haftadan fazladır...burun tıkalı,ya da akıyor...ne yaptım geçmedi,bıraktım ben de bir şey yapmayı...
ye raki ye hatta ve hatta hem hurma hem icir bi paket de biskrem ye...ben de saat 5.30 da bitirdim yemeyi....ooooh mis gibi yağ yakıcam...desteklemek için güzel bi yeşil çay içicem bi de zencefillli tarçınlı,yi sen yi

canım bu menülerle bu hafta kaç vermiştin?

Menum 03.04.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dlm kepek ekmek
2 bardak cay

1 avuc kuruyemiş (incir kayisi uzum kara üzüm)
Öğle
Yok

1 avuc kuruyemiş

Akşam
1 kepce corba
Salata

4 lt su 1 türk kahvesii 60 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar

Ausencia ve Ahu060812 40 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm 40 dakikada eliptik yapildi Sarayca

Menu
Sabah10.00
2 bardak su
Menu
1 haslanmis yumurta
1dilimbeyaz peynir
2 yesil zeytin
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis etiform ekmek

Ara
2 haslanmis lahana dereotu ve 3 yk yogurt

Aksam16.00
3 haşlanmış baget
1 tabak salata

3 çatal cikolatali pasta...

2.5 lt su ve yesil cay içildi...

Dun cok sayiklamistim cikolatali pastayi esim tek kisilik bir dilim almis kizim hepsini yedi ondan kacirdigim 3 catalcik....
Olmayaydi iyiydi ama cok canim cekti...

canım kuruyemişleri elinin altında fazla bulundurma derim.çünki gerçekten bağımlılık yaparavuç yerine sayarak yesen daha iyi olur.mesela 6-7 fındık bir ara öyün için yeterli bence...

Saraycam üzüm yeme ya ne yapcan...gl indeksi ve şeker oranı baya yüksek biliyosun zaten...

Tam super bi menü diye düşündüm ki o pasta fena...güzelim spora ve menüne yakışmadı adam yaaa..

Vauuu...super bi menü...tebrikler...

İyi akşamlar
Menüm efenim

Sabah
Peynir
1 dl tb ekmek
Domates
Kuzukulahı ve maydonoz bahçemden :)
2 yş zeytin

Öğleyin
1 levrek
Karışık yeşillik .

Ara
Menengiç kahvesi
Minik kokum

Akşam ( yediklerimin hepsi 1 yemek tabagı olmaz )
Yr. Kp mercimek
1 kş kıymalı mantar
1 kş yogurt
1 hş patat
1 kş tahin

Spor . Sabah 30 dk + akşam 1 saat tempolu yürüyüş . @Ahu060812
Su en az 2,5 olur 3 yapmıya çalışıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…