Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah
Bol yesillikli Yumurta salatası 1 dilim tb ekmek peynir zeytin acisos çay klasik kahvalti
Arada
Türk kahvesi
Öğlen
Chialı yoğurt pastanın kremasindan çatalla azcık misafirlere yapmıştım sütlü
Arada
sütlü kahve
Akşam
Çorba bol salata yoğurt 2 adet baget

Geçmiş olsun Mimu, ben de kilo verdikten sonra operasyon gerekecek gibi geliyor ama gerek kalmaz, sarkmadan veririm inşallah. Çok korkuyorum çünkü karın gerdirme vs. Genel olarak ameliyat olayından

Canım bende sarkma olmadı, ama benim ergenlikten kalan çatlaklarım vardı. Bi yola girdik umarım iyileşir garantisi Yok çünkü

Tam super bi menü diye düşündüm ki o pasta fena...güzelim spora ve menüne yakışmadı adam yaaa..
Canim biliyorum olmadi ama ben diyet boyunca cok ama cok az kacamagim oldu...oyle misafirliklere giden bi hatunda degilim ki hadi orada yedim gonlum gecti diyebileyim...oyle gelenimde pek yok bulundugum sehire 7 ay olacak geleli pek cevremde yok.....evde oyle hamarat bi hatunda degilim pek yapmam hamur pasta isi hani derler ya ayda yilda bir ))

güzel menüüü...

Afiyet olsun. Çocuklar çabuk atlatır inşallah canım.

Hayirli aksamlar kizlar ben hic iyi degilim bahar birden geince benim alerjide birden gelip mahvetti beni basim burnum bigazim kulaklarim feci
Geçmiş olsun

Kızlar benim diyetisyen okudu mı üstümüze bilmiyorum gittiğimden beri tatlı krizi yaşamıyorum anlamadım gitti
Giderken de pek umudum yoktu biliyorsunuz çok tutarsız yiyordum
İnşallah böyle devam eder
Tahlil yaptırdım sonuçlar yarın İnsülin merak ediyorum ona da bakacaklar

Aus canım bir kaç gün gelmeyeyim ben müsaadenle tatlım kendime gelmek, toparlanmak istiyorum. Iyi hissettiğimde geleyim

Tatlım şu an üzerinde liste sorumluluğu yok , diyete bir gazla başladım neden vazgeçiyorsun ki ?
Hayır gitme ..gidip 3-5 gün yersen ne olacak ? çok mu keyif alacaksın ?
En azından buraya menü yazdığın için bir şeyleri kısıyorsundur yerken ... kar kardır sarı papatyam .

tıkla istersen Hadi hadi güven kendine bak bi ne göndermişim
Ay kisme senii yolundan çevirebilir mi Mümkün mü.. sanmam

Betül oradan bakılınca diyetle kafayı bozmuş bir manyak gibi gözüktüğümün farkındayım
Ama cidden üzerimde senelerin diyet yorgunluğu var .
Hani en kısa hislerini nasıl anlatırsın aus deseler ;
BIKTIM.
Şu an en çokta burda olmanın sorumluluğu , sizlerle her gün diyet komuşmanın motivesi ile tuhaf bir enerji yakaladım ... gitmiyor da mübarek

Aus tebrikler senin metoya bi alkışşş...
Sen koruma yolunu bulanadek ulaşırsın 57e

Amacım o zaten de . 57.7 :) Ama cidden hani karbon arttırabilirim vs... ama canımmm hiç o cızzzları istemiyor ..beynimde bitmiş onların o işi . 3 köfte yerken 8 köfte yerim ama bu saatten sonra kolay kolay sağlıksız hamur işlerine pastalara kızartmalara gömülmem .

Karatay halt yemiş :) ekşi elma , kivi , ananas üçgeninde az dolanmadım ben

Canım biraz yavaşlamak istiyorum son 1 kiloda .. o yüzden .

Delimmmm dolummmmmmmm , geçen haftadan nazarlarıma geldin kuzummm ..bu hafta motiven yine yerlerdeeeeeeee baş ağrına çooooook geçmiş olsun ..hala geçmediyse okuyayım ben sana

Tatlım sesin çıkmayınca anladım zatn ilerin çokta yolunda gitmediğini ...
Neden böyle oldu ? O heves nereye gitti ?
Hangi sorun .. hangi koşturma varsa hayatında .. sağlıklı beslenmek başka onlar başka ...sıkıntıdan ya da yoğunluktan yemek yemiyor değilsin ya .. yediklerini seçmek senin elinde .
Yine de sen bilirsin tabii . Bu hafta bakalım .. ama cumaya kadar hala listede olduğunu ve bu haftada artının eksinin listeyi etkileceğini unutma . Yani kendi ayrıldı demekle olmuyor sadece ...

Kuuzuummm başımm hariç şükür heryerim iyi Diyarbakır karpuzu gibi çatlıyorrr başımmmmm

Değnek enişte açlıktan ada gibi koltuğa yapıştı şu an

ctesi -700 düm, bu gün söylemem

ada duymaz ki

selamlar herkese,

geçmişi okuyamadım... bu ara çok sık gelemeyeceğim hepinize hayırlı haftalar

en kısa zamanda tam gaz bekliyoruz gülüm .

Tebriklllleeeeerrrrrrr ..... ama bu seni daha da gaza getirsin , gevşetmesin e miiiii ?

Gidecek tabii ki , geçen haftayı unuttuk bile ...

Ausencia kaptanım eksilerdeyim

Woooow gözlerime inanamıyorummmm vero spor yapmışşş , yumurtaya can veren Rabbim

Hoş geldin tekrarrr , neyse en azından artı değil ona sevinelim mirjam

Ayyy ada .... öyle sabah sabah bir içecek sonrası ...inan bir iyi geldi ki... farklı bir enerji .
Bence dene .

Owwweeeee harika benim dé cumaya göre eksi 200 cuk .

200 cük , olur 600 cük ... en az ... bak ben geri almak için yedim bugün çok.

Canım soracağım unutuyorum hep , bu z .yağı iyi geldi mi ?
Çalışmalar başladı mı

Menü de normalde iyi ama sana göre hem mercimek hem dolma fazla .

Tekrar geçmiş olsun ... canım şu 2 si bir aradayı çıkar hayatından yaaa , sütlü kahve iç sade içemiyorsan .
Çorba ekmek yerine çorba salata yoğurt daha iyi olurdu .

Canım gayet güzel ... hatta senin için azaltılmış bir menü . Böyle birden azaltınca sonra birden cozutma oluyor
Bu arada sabah ki karışım güzel sağlıklı doyurucu ama sabah güne şekerli başlama . Gün içindeki açlık dengeni oynatır .

Biskremi yemediysen iyi. kaşarlı yumurtaya ne skandaaaal diyorsun .. kaşarlı yumurta yiye yiye bugünlere geldin

Öğle akşam kapuska şişirme konusunda kırmızı alarmlık olmuk şeri .
Akşam için farklı bir gıda tercih etsen iyi olacaktı .

dely canım iki kuruyemiş arası yok öğle olmamış .
Akşamda ayakta duracak kadar yemişsin .

Öğle olduğu ve ekmek olmadığı için patatese göz yummarsak güzel sayılır sarayca..

Ooooooooooooooo 40 yıllık totemli ada menüsünde ilk kez kaçamak .
Hem de pasta
Hem de akşam ...
Bu hafta menü kraliçesi olmamak için yaptıysan gerek yoktu

Gayeeet güzel pamuğummm sporda eklenmişşş . Hadi bakalım gelsin artık oo lalalalla ...

Gayet güzel aebenim , lokum bile sevimli durmuş arada:))) ama tahin için akşam olduğundan aynı duyguları beslemeyedim :)

Canım senin ki dayce 5 gün oldu .. o ilk yaptığın gibi bir sonuç görmesen de eminim güzel bir eksi gelecek ...

2 öğün yapmak kendi tercihin olduğu için o kısma yorum yok :) iki öğünde güzel ... havuç tüketmekten kaçınsak şu diyet döneminde daha iyi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…