Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun annesi. Arada almıyor musun.

Benim kızda tam pasta canavarı. Dogum gunlerinde aliyoruz. Allahtan ben sevmem.
Yok almiyoruz paketli urunlerde almiyoruz icinden bocek cikiyo diyoruz..birtek gunluk bir tane ayicikbombo hakki var minicik o kadar....pasta evde yaparsam serbest yiyebilir.....meyve suyu evde sıkarım..bal veririm pekmez veririm kuruyemis gunluk veririm...

kelebekolacam tatlım o iş sıkıntıları , o benim boğasım gelen mesai arkadaşlarınla ilgili ise

Bu arada Betulina baaak daktırım çok hevesli çok istekli kabak 3 günde ... lütfeeeeen sende listeye harfi harfine uy ... betülce eklemeler yapma ... 3 güncük sadece 3 güncükk .

He daktırım da kaybederse pastırma yollayacakmış , bu daktıra mı ceza bana mı anlamadım bari sen mezun olunca yollasın .... tabiii kazanırsan betül hanım

Şeyyy kaptanım enişteye niye değenek diyonuz?

Ya eşim geçtiğimiz aylarda maçta sakatlandı ...daha önce de oldu alışığız artık biz ..ameliyatlı idi zaten ..
Neyse o ara bir süre değnekle yürüdü .
Eeee yatıyor ...adamların hasta hali pek çekilmez olur .... kafayı yemek üzereydim bi ara ... değneği vurup seslenmişti bi kere bana ordan adı Mr.değnek kaldı

Bu arada kendileri kızlar bilir aktif spor hayatı olan , beni bu yolda her daim destekleyen bir şahıstır , hürmetlerimi sunayım yeri gelmişken

Ohhh açım aççç...miydem kazınıyor...yesss...çok mutluyum çokkk...uzun zamandır unutmuştum bu hissi
Açim die sevinen. .alaamm yaaa. Allah kimseyi diyetsiz 70 kilo yapmasinn. kizmion dimi kız. Rakii yiz die takiliom yoksa biliom 70 değil 71 sin

He he bunu ben de merak ediodum ogrenmis oldum

Korkudan az.yedimkapuska yi ausum.
Eskiden olsa asla 1 tabakta kalmazdim.
Lahana çok karb li.değil.
Sisirecegini sanmiyorum.
Yani umuyorum ..

Benim esimde sporun s sinden rahatsiz olur ne zaman spor yapacam desem birkez olsun desteklememistir hep yapma yazik sana der sporu yorgunluk olarak görüyor bi bilseee nasil enerjik oldugumu..

Ausencia ay kaptanim menü yorumuna sesli güldüm valaa. Ne skandalı yiye yiye geldim hakkketen . Ablam işte ne bilem benm bunye de 60 tan 57 é çok zor gidio.az zorlamam lazm. Derkeeeeenn derken . Sütlaç yedim tatlı krizim var. Mutsuzm galibeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…