Yaaaa. Biskrem yemedim.ama sütlaç yedim 3 tatlı kaşığı belki 4vorones kız raki yedin mi dediklerimi?yeseydim kız kırma beni
Şeyyy kaptanım enişteye niye değenek diyonuz?Çevir çeviiiiirrrr seriiii ...
Bi alıntıda gıyabında konuştum az önce ... değnek detoksta ya ... açımmmmmm diyip koltukta bitkisel hayata geçti
Yok almiyoruz paketli urunlerde almiyoruz icinden bocek cikiyo diyoruz..birtek gunluk bir tane ayicikbombo hakki var minicik o kadar....pasta evde yaparsam serbest yiyebilir.....meyve suyu evde sıkarım..bal veririm pekmez veririm kuruyemis gunluk veririm...Afiyet olsun annesi. Arada almıyor musun.
Benim kızda tam pasta canavarı. Dogum gunlerinde aliyoruz. Allahtan ben sevmem.
Ohhh afiyet balll şeker olsunnn...yarasın veroma yarasınnn...Yaaaa. Biskrem yemedim.ama sütlaç yedim 3 tatlı kaşığı belki 4İncir hurma dut bi de . Sevinmeeeeee. Yarın gene zumba yapcem ter dokecem yakcem onları
Çevir çeviiiiirrrr seriiii ...
Bi alıntıda gıyabında konuştum az önce ... değnek detoksta ya ... açımmmmmm diyip koltukta bitkisel hayata geçti
Ay benim dé ogluş şimdilik uyudu . Ne güzel demişsin kalksam mi bendé pek yorgunum yahu. Şu spor mezvuna bi el attım bakamYap bence saat çok erken spor yapmadan önce zor geliyor ama yapınca da sonrası keyifli oluyor
Hadi oturma kalk sporunu yap rahatla
Yok kiiiz yayıl kanepeye ne yapcan sporu...Ay benim dé ogluş şimdilik uyudu . Ne güzel demişsin kalksam mi bendé pek yorgunum yahu. Şu spor mezvuna bi el attım bakam
Şeyyy kaptanım enişteye niye değenek diyonuz?
Açim die sevinen.Ohhh açım aççç...miydem kazınıyor...yesss...çok mutluyum çokkk...uzun zamandır unutmuştum bu hissi
Açim die sevinen..alaamm yaaa. Allah kimseyi diyetsiz 70 kilo yapmasinn. kizmion dimi kız. Rakii yiz die takiliom yoksa biliom 70 değil 71 sin
He he bunu ben de merak ediodum ogrenmis oldum
Ya eşim geçtiğimiz aylarda maçta sakatlandı ...daha önce de oldu alışığız artık biz ..ameliyatlı idi zaten ..
Neyse o ara bir süre değnekle yürüdü .
Eeee yatıyor ...adamların hasta hali pek çekilmez olur .... kafayı yemek üzereydim bi ara ... değneği vurup seslenmişti bi kere banaordan adı Mr.değnek kaldı
Bu arada kendileri kızlar bilir aktif spor hayatı olan , beni bu yolda her daim destekleyen bir şahıstır , hürmetlerimi sunayım yeri gelmişken
Korkudan az.yedimkapuska yi ausum.Tatlım şu an üzerinde liste sorumluluğu yok , diyete bir gazla başladım neden vazgeçiyorsun ki ?
Hayır gitme ..gidip 3-5 gün yersen ne olacak ? çok mu keyif alacaksın ?
En azından buraya menü yazdığın için bir şeyleri kısıyorsundur yerken ... kar kardır sarı papatyam .
Betül oradan bakılınca diyetle kafayı bozmuş bir manyak gibi gözüktüğümün farkındayım
Ama cidden üzerimde senelerin diyet yorgunluğu var .
Hani en kısa hislerini nasıl anlatırsın aus deseler ;
BIKTIM.
Şu an en çokta burda olmanın sorumluluğu , sizlerle her gün diyet komuşmanın motivesi ile tuhaf bir enerji yakaladım ... gitmiyor da mübarek
Amacım o zaten de . 57.7 :) Ama cidden hani karbon arttırabilirim vs... ama canımmm hiç o cızzzları istemiyor ..beynimde bitmiş onların o işi . 3 köfte yerken 8 köfte yerim ama bu saatten sonra kolay kolay sağlıksız hamur işlerine pastalara kızartmalara gömülmem .
Karatay halt yemiş :) ekşi elma , kivi , ananas üçgeninde az dolanmadım ben
Canım biraz yavaşlamak istiyorum son 1 kiloda .. o yüzden .
Delimmmm dolummmmmmmm , geçen haftadan nazarlarıma geldin kuzummm ..bu hafta motiven yine yerlerdeeeeeeeebaş ağrına çooooook geçmiş olsun ..hala geçmediyse okuyayım ben sana
Tatlım sesin çıkmayınca anladım zatn ilerin çokta yolunda gitmediğini ...
Neden böyle oldu ? O heves nereye gitti ?
Hangi sorun .. hangi koşturma varsa hayatında .. sağlıklı beslenmek başka onlar başka ...sıkıntıdan ya da yoğunluktan yemek yemiyor değilsin ya .. yediklerini seçmek senin elinde .
Yine de sen bilirsin tabii . Bu hafta bakalım .. ama cumaya kadar hala listede olduğunu ve bu haftada artının eksinin listeyi etkileceğini unutma . Yani kendi ayrıldı demekle olmuyor sadece ...
Değnek enişte açlıktan ada gibi koltuğa yapıştı şu an
ada duymaz ki
en kısa zamanda tam gaz bekliyoruz gülüm .
Tebriklllleeeeerrrrrrr ..... ama bu seni daha da gaza getirsin , gevşetmesin e miiiii ?
Gidecek tabii ki , geçen haftayı unuttuk bile ...
Woooow gözlerime inanamıyorummmm vero spor yapmışşş , yumurtaya can veren Rabbim
Hoş geldin tekrarrr , neyse en azından artı değil ona sevinelim mirjam
Ayyy ada .... öyle sabah sabah bir içecek sonrası ...inan bir iyi geldi ki... farklı bir enerji .
Bence dene .
200 cük , olur 600 cük ... en az ... bak ben geri almak için yedim bugün çok.
Canım soracağım unutuyorum hep , bu z .yağı iyi geldi mi ?
Çalışmalar başladı mı
Menü de normalde iyi ama sana göre hem mercimek hem dolma fazla .
Tekrar geçmiş olsun ... canım şu 2 si bir aradayı çıkar hayatından yaaa , sütlü kahve iç sade içemiyorsan .
Çorba ekmek yerine çorba salata yoğurt daha iyi olurdu .
Canım gayet güzel ... hatta senin için azaltılmış bir menü . Böyle birden azaltınca sonra birden cozutma oluyor
Bu arada sabah ki karışım güzel sağlıklı doyurucu ama sabah güne şekerli başlama . Gün içindeki açlık dengeni oynatır .
Biskremi yemediysen iyi. kaşarlı yumurtaya ne skandaaaal diyorsun .. kaşarlı yumurta yiye yiye bugünlere geldin
Öğle akşam kapuska şişirme konusunda kırmızı alarmlık olmuk şeri .
Akşam için farklı bir gıda tercih etsen iyi olacaktı .
dely canım iki kuruyemiş arası yok öğle olmamış .
Akşamda ayakta duracak kadar yemişsin .
Öğle olduğu ve ekmek olmadığı için patatese göz yummarsak güzel sayılır sarayca..
Ooooooooooooooo 40 yıllık totemli ada menüsünde ilk kez kaçamak .
Hem de pasta
Hem de akşam ...
Bu hafta menü kraliçesi olmamak için yaptıysan gerek yoktu
Gayeeet güzel pamuğummmsporda eklenmişşş . Hadi bakalım gelsin artık oo lalalalla ...
Gayet güzel aebenim , lokum bile sevimli durmuş arada:))) ama tahin için akşam olduğundan aynı duyguları beslemeyedim :)
Canım senin ki dayce 5 gün oldu .. o ilk yaptığın gibi bir sonuç görmesen de eminim güzel bir eksi gelecek ...
2 öğün yapmak kendi tercihin olduğu için o kısma yorum yok :) iki öğünde güzel ... havuç tüketmekten kaçınsak şu diyet döneminde daha iyi olur .
Benim esimde sporun s sinden rahatsiz olur ne zaman spor yapacam desem birkez olsun desteklememistir hep yapma yazik sana der sporu yorgunluk olarak görüyor bi bilseee nasil enerjik oldugumu..
Ya eşim geçtiğimiz aylarda maçta sakatlandı ...daha önce de oldu alışığız artık biz ..ameliyatlı idi zaten ..
Neyse o ara bir süre değnekle yürüdü .
Eeee yatıyor ...adamların hasta hali pek çekilmez olur .... kafayı yemek üzereydim bi ara ... değneği vurup seslenmişti bi kere banaordan adı Mr.değnek kaldı
Bu arada kendileri kızlar bilir aktif spor hayatı olan , beni bu yolda her daim destekleyen bir şahıstır , hürmetlerimi sunayım yeri gelmişken
Korkudan az.yedimkapuska yi ausum.
Eskiden olsa asla 1 tabakta kalmazdim.
Lahana çok karb li.değil.
Sisirecegini sanmiyorum.
Yani umuyorum ..
Teşekkürler aynuram.Hadi bakalım gazanız mübarek olsun...içine sebzeleri bol bol koyun vitaminsiz kalmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?