Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah razi olsun kizlar.Alerji ilaci aldim bide agri kesici ama cok da fayda etmiyor caresi sabir
Geçmiş olsun canım bizde ailecek var o dertten alerji hapları hiç eksik olmaz evden
Hasta olunca acaba alerji mı diye düşünürüz
Benim kızım alerji k astıma çevirdi dikkat et kendine
Keçi boynuzu pekmezi iyi geliyor düzenli icince

Canım bende sarkma olmadı, ama benim ergenlikten kalan çatlaklarım vardı. Bi yola girdik umarım iyileşir garantisi Yok çünkü
Anladım canım, ben 40 kilo civarı vereceğim için düşünüyorum gerek olur mu diye ama inşallah olmaz. Çatlaklar zayıfken hiç çirkin durmuyor bence. Senin de tamamen kaybolmasa bile iyi gelir inşallah
Çok güzel menün Dilek abla, sporun da. Maşallah
Allah razi olsun kizlar.Alerji ilaci aldim bide agri kesici ama cok da fayda etmiyor caresi sabir
Allah şifa versin canım ya

Patatesi normalde hiç tüketmem. Bir ara karatayciydim ben. Oradan kalan bir alışkanlık sanırım.

Sağol canım diyetisyen den sonra çok bu düşkünlük kalmadı yemeğe nedense
Para verdim ondan m i diyorum yoksa
Bazen elim gidiyor vazgeciyorumum

Evet kaptaniçem 2öyünümə dokanma...havuçu şekerli oldugu için tavsiye etmiyorsundur.sabah salata yapacak bir şeyim yoktu mecbur kullandım.dikkat ederimbundan sonra...yukarda gördüm bi arkadaşa tavsiyü etmişsin sütlü kahveyi...bende ilk kez içtim ama tam bitiremedim

Onu yerken bile vicdan yaptim inan ama kizim yazik annesi evde yapmiyir evde de bulundurmuyom saldirdi hepsini yedi baba ben şok ...
Afiyet olsun annesi. Arada almıyor musun.

Benim kızda tam pasta canavarı. Dogum gunlerinde aliyoruz. Allahtan ben sevmem.

Hayirli aksamlar kizlar ben hic iyi degilim bahar birden geince benim alerjide birden gelip mahvetti beni basim burnum bigazim kulaklarim feci

Geçmiş olsun canım ...
Dualarım şifan için olacak ..
.

Önce sporumu yazayım nerde kaptan
Sabah 50 dk akşam 55 dk yürüyüş 10 dk bisiklet çevirdim parkta
Enerjik hissettim bu gün darısı yarına inş
@Ahu060812

wooooooowwwwww
daktır ablan çoştu

Bende geldim menümü vermeye;

Sabah: yoğurt kivi fındık
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen: kabak yemeği
Ara: 2 yeşil elma
Akşam: kabak yemeği

Bol su kahve Yeşilçay ve bugün bi bardak açlık otu çayı

Ben orhunu yazana kadar benim güzelliğim gelmişşşşş villaya benzetemedim bunu miray usulü köşk mü :)))

O pasta kreması hadi o sporla gitmiştir de .. öğle yoğurt sadeca az olmuş ecem

Farkında mısınnnn ?
Gayeeet iyi gidiyorsun dilek

ada81 3 çatal pasta mi olur. Hepsini yeseydin

İlk defadır sütlü şekersiz kahve içiyorum.lezzetli deyil ama içilebilir ağız tadı için

Kahve candır ama şekersiz sütsüz sade kahve

Evet kaptanım ben değilim abl
Evet kaptanım bende anlamadım çok mutluyum ama hafif hissediyorum

Patatesi normalde hiç tüketmem. Bir ara karatayciydim ben. Oradan kalan bir alışkanlık sanırım.
Dimi ama şu karatay bilgileri öyle bir oturuyorki kafaya sonra deyiştiremiyor insan.bi tek ekmeyi silemedi kafamdan saraycam hadi kalk yap sporunu.hani ben derdim ya "egomu tatmin ettim.ohhh benden güzeli zayifi akıllısı yok "diye...sende o güzelliye kavuş derim...

2 si bir arada tüketme alışkanlığı olanlara onun yerine sütlü için derim hep ..
Ama damak tadı ve özellikle meta hızlandırma olarak sade kahve.

Sabahları bol tere maydanoz , dere otu ...

Hatta sabah kahvaltını 10-11 yapıyorsun ya ... uyanır uyanmaz bir tutam dereotu ye .. iki üç kuru kayısı ile ..
peynirde atabilirsin bir parça ...

Sonra da istersen 11 de yap kahvaltını .. böyle meta çalışmaya başlar .... ılık limonlu su ya da keten tohumu yağlı ılık su da iç uyanır uyanmaz ... ya da mide rahatsızlığın yoksa elma sirkeli ballı ılık su ...

Yok ausum yaa sadesini hiç almayayım...bir koca bardaga 5kaşık günlük süt ekledim yine sevmedim.bende 3ü 1deyi severdim ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…