Geçmiş olsun canım bizde ailecek var o dertten alerji hapları hiç eksik olmaz evdenAllah razi olsun kizlar.Alerji ilaci aldim bide agri kesici ama cok da fayda etmiyor caresi sabir
Anladım canım, ben 40 kilo civarı vereceğim için düşünüyorum gerek olur mu diye ama inşallah olmaz. Çatlaklar zayıfken hiç çirkin durmuyor bence. Senin de tamamen kaybolmasa bile iyi gelir inşallahCanım bende sarkma olmadı, ama benim ergenlikten kalan çatlaklarım vardı. Bi yola girdik umarım iyileşir garantisi Yok çünkü
Çok güzel menün Dilek abla, sporun da. MaşallahMenumu vereyim bari yorulduk bugün hastane ev okul derken
Ilık ballı su
Meyveli tarçınlı cevizli yoğurt
Bi yarım galeta
Kahve
Kabak yoğurt bu dilim çavdar ekmeği
Kahve iki hurma
Tonlu salata ayran
Kahve
Yeşilçay
2.25 lt su
90 dk spor
Yoğurt kuru yapacam
Ausencia @Ahu060812
Allah şifa versin canım yaAllah razi olsun kizlar.Alerji ilaci aldim bide agri kesici ama cok da fayda etmiyor caresi sabir
Onu yerken bile vicdan yaptim inan ama kizim yazik annesi evde yapmiyir evde de bulundurmuyom saldirdi hepsini yedi baba ben şok
Yap bence saat çok erken spor yapmadan önce zor geliyor ama yapınca da sonrası keyifli oluyorOğlumu uyuttum bakayım spor yapabilecek miyim
Patatesi normalde hiç tüketmem. Bir ara karatayciydim ben. Oradan kalan bir alışkanlık sanırım.Tatlım şu an üzerinde liste sorumluluğu yok , diyete bir gazla başladım neden vazgeçiyorsun ki ?
Hayır gitme ..gidip 3-5 gün yersen ne olacak ? çok mu keyif alacaksın ?
En azından buraya menü yazdığın için bir şeyleri kısıyorsundur yerken ... kar kardır sarı papatyam .
Betül oradan bakılınca diyetle kafayı bozmuş bir manyak gibi gözüktüğümün farkındayım
Ama cidden üzerimde senelerin diyet yorgunluğu var .
Hani en kısa hislerini nasıl anlatırsın aus deseler ;
BIKTIM.
Şu an en çokta burda olmanın sorumluluğu , sizlerle her gün diyet komuşmanın motivesi ile tuhaf bir enerji yakaladım ... gitmiyor da mübarek
Amacım o zaten de . 57.7 :) Ama cidden hani karbon arttırabilirim vs... ama canımmm hiç o cızzzları istemiyor ..beynimde bitmiş onların o işi . 3 köfte yerken 8 köfte yerim ama bu saatten sonra kolay kolay sağlıksız hamur işlerine pastalara kızartmalara gömülmem .
Karatay halt yemiş :) ekşi elma , kivi , ananas üçgeninde az dolanmadım ben
Canım biraz yavaşlamak istiyorum son 1 kiloda .. o yüzden .
Delimmmm dolummmmmmmm , geçen haftadan nazarlarıma geldin kuzummm ..bu hafta motiven yine yerlerdeeeeeeeebaş ağrına çooooook geçmiş olsun ..hala geçmediyse okuyayım ben sana
Tatlım sesin çıkmayınca anladım zatn ilerin çokta yolunda gitmediğini ...
Neden böyle oldu ? O heves nereye gitti ?
Hangi sorun .. hangi koşturma varsa hayatında .. sağlıklı beslenmek başka onlar başka ...sıkıntıdan ya da yoğunluktan yemek yemiyor değilsin ya .. yediklerini seçmek senin elinde .
Yine de sen bilirsin tabii . Bu hafta bakalım .. ama cumaya kadar hala listede olduğunu ve bu haftada artının eksinin listeyi etkileceğini unutma . Yani kendi ayrıldı demekle olmuyor sadece ...
Değnek enişte açlıktan ada gibi koltuğa yapıştı şu an
ada duymaz ki
en kısa zamanda tam gaz bekliyoruz gülüm .
Tebriklllleeeeerrrrrrr ..... ama bu seni daha da gaza getirsin , gevşetmesin e miiiii ?
Gidecek tabii ki , geçen haftayı unuttuk bile ...
Woooow gözlerime inanamıyorummmm vero spor yapmışşş , yumurtaya can veren Rabbim
Hoş geldin tekrarrr , neyse en azından artı değil ona sevinelim mirjam
Ayyy ada .... öyle sabah sabah bir içecek sonrası ...inan bir iyi geldi ki... farklı bir enerji .
Bence dene .
200 cük , olur 600 cük ... en az ... bak ben geri almak için yedim bugün çok.
Canım soracağım unutuyorum hep , bu z .yağı iyi geldi mi ?
Çalışmalar başladı mı
Menü de normalde iyi ama sana göre hem mercimek hem dolma fazla .
Tekrar geçmiş olsun ... canım şu 2 si bir aradayı çıkar hayatından yaaa , sütlü kahve iç sade içemiyorsan .
Çorba ekmek yerine çorba salata yoğurt daha iyi olurdu .
Canım gayet güzel ... hatta senin için azaltılmış bir menü . Böyle birden azaltınca sonra birden cozutma oluyor
Bu arada sabah ki karışım güzel sağlıklı doyurucu ama sabah güne şekerli başlama . Gün içindeki açlık dengeni oynatır .
Biskremi yemediysen iyi. kaşarlı yumurtaya ne skandaaaal diyorsun .. kaşarlı yumurta yiye yiye bugünlere geldin
Öğle akşam kapuska şişirme konusunda kırmızı alarmlık olmuk şeri .
Akşam için farklı bir gıda tercih etsen iyi olacaktı .
dely canım iki kuruyemiş arası yok öğle olmamış .
Akşamda ayakta duracak kadar yemişsin .
Öğle olduğu ve ekmek olmadığı için patatese göz yummarsak güzel sayılır sarayca..
Ooooooooooooooo 40 yıllık totemli ada menüsünde ilk kez kaçamak .
Hem de pasta
Hem de akşam ...
Bu hafta menü kraliçesi olmamak için yaptıysan gerek yoktu
Gayeeet güzel pamuğummmsporda eklenmişşş . Hadi bakalım gelsin artık oo lalalalla ...
Gayet güzel aebenim , lokum bile sevimli durmuş arada:))) ama tahin için akşam olduğundan aynı duyguları beslemeyedim :)
Canım senin ki dayce 5 gün oldu .. o ilk yaptığın gibi bir sonuç görmesen de eminim güzel bir eksi gelecek ...
2 öğün yapmak kendi tercihin olduğu için o kısma yorum yok :) iki öğünde güzel ... havuç tüketmekten kaçınsak şu diyet döneminde daha iyi olur .
Merhaba canım.Yap bence saat çok erken spor yapmadan önce zor geliyor ama yapınca da sonrası keyifli oluyor
Hadi oturma kalk sporunu yap rahatla
Sağol canım diyetisyen den sonra çok bu düşkünlük kalmadı yemeğe nedenseAnladım canım, ben 40 kilo civarı vereceğim için düşünüyorum gerek olur mu diye ama inşallah olmaz. Çatlaklar zayıfken hiç çirkin durmuyor bence. Senin de tamamen kaybolmasa bile iyi gelir inşallah
Çok güzel menün Dilek abla, sporun da. Maşallah
Allah şifa versin canım ya
Evet kaptaniçem 2öyünümə dokanma...havuçu şekerli oldugu için tavsiye etmiyorsundur.sabah salata yapacak bir şeyim yoktu mecbur kullandım.dikkat ederimbundan sonra...yukarda gördüm bi arkadaşa tavsiyü etmişsin sütlü kahveyi...bende ilk kez içtim ama tam bitiremedimTatlım şu an üzerinde liste sorumluluğu yok , diyete bir gazla başladım neden vazgeçiyorsun ki ?
Hayır gitme ..gidip 3-5 gün yersen ne olacak ? çok mu keyif alacaksın ?
En azından buraya menü yazdığın için bir şeyleri kısıyorsundur yerken ... kar kardır sarı papatyam .
Betül oradan bakılınca diyetle kafayı bozmuş bir manyak gibi gözüktüğümün farkındayım
Ama cidden üzerimde senelerin diyet yorgunluğu var .
Hani en kısa hislerini nasıl anlatırsın aus deseler ;
BIKTIM.
Şu an en çokta burda olmanın sorumluluğu , sizlerle her gün diyet komuşmanın motivesi ile tuhaf bir enerji yakaladım ... gitmiyor da mübarek
Amacım o zaten de . 57.7 :) Ama cidden hani karbon arttırabilirim vs... ama canımmm hiç o cızzzları istemiyor ..beynimde bitmiş onların o işi . 3 köfte yerken 8 köfte yerim ama bu saatten sonra kolay kolay sağlıksız hamur işlerine pastalara kızartmalara gömülmem .
Karatay halt yemiş :) ekşi elma , kivi , ananas üçgeninde az dolanmadım ben
Canım biraz yavaşlamak istiyorum son 1 kiloda .. o yüzden .
Delimmmm dolummmmmmmm , geçen haftadan nazarlarıma geldin kuzummm ..bu hafta motiven yine yerlerdeeeeeeeebaş ağrına çooooook geçmiş olsun ..hala geçmediyse okuyayım ben sana
Tatlım sesin çıkmayınca anladım zatn ilerin çokta yolunda gitmediğini ...
Neden böyle oldu ? O heves nereye gitti ?
Hangi sorun .. hangi koşturma varsa hayatında .. sağlıklı beslenmek başka onlar başka ...sıkıntıdan ya da yoğunluktan yemek yemiyor değilsin ya .. yediklerini seçmek senin elinde .
Yine de sen bilirsin tabii . Bu hafta bakalım .. ama cumaya kadar hala listede olduğunu ve bu haftada artının eksinin listeyi etkileceğini unutma . Yani kendi ayrıldı demekle olmuyor sadece ...
Değnek enişte açlıktan ada gibi koltuğa yapıştı şu an
ada duymaz ki
en kısa zamanda tam gaz bekliyoruz gülüm .
Tebriklllleeeeerrrrrrr ..... ama bu seni daha da gaza getirsin , gevşetmesin e miiiii ?
Gidecek tabii ki , geçen haftayı unuttuk bile ...
Woooow gözlerime inanamıyorummmm vero spor yapmışşş , yumurtaya can veren Rabbim
Hoş geldin tekrarrr , neyse en azından artı değil ona sevinelim mirjam
Ayyy ada .... öyle sabah sabah bir içecek sonrası ...inan bir iyi geldi ki... farklı bir enerji .
Bence dene .
200 cük , olur 600 cük ... en az ... bak ben geri almak için yedim bugün çok.
Canım soracağım unutuyorum hep , bu z .yağı iyi geldi mi ?
Çalışmalar başladı mı
Menü de normalde iyi ama sana göre hem mercimek hem dolma fazla .
Tekrar geçmiş olsun ... canım şu 2 si bir aradayı çıkar hayatından yaaa , sütlü kahve iç sade içemiyorsan .
Çorba ekmek yerine çorba salata yoğurt daha iyi olurdu .
Canım gayet güzel ... hatta senin için azaltılmış bir menü . Böyle birden azaltınca sonra birden cozutma oluyor
Bu arada sabah ki karışım güzel sağlıklı doyurucu ama sabah güne şekerli başlama . Gün içindeki açlık dengeni oynatır .
Biskremi yemediysen iyi. kaşarlı yumurtaya ne skandaaaal diyorsun .. kaşarlı yumurta yiye yiye bugünlere geldin
Öğle akşam kapuska şişirme konusunda kırmızı alarmlık olmuk şeri .
Akşam için farklı bir gıda tercih etsen iyi olacaktı .
dely canım iki kuruyemiş arası yok öğle olmamış .
Akşamda ayakta duracak kadar yemişsin .
Öğle olduğu ve ekmek olmadığı için patatese göz yummarsak güzel sayılır sarayca..
Ooooooooooooooo 40 yıllık totemli ada menüsünde ilk kez kaçamak .
Hem de pasta
Hem de akşam ...
Bu hafta menü kraliçesi olmamak için yaptıysan gerek yoktu
Gayeeet güzel pamuğummmsporda eklenmişşş . Hadi bakalım gelsin artık oo lalalalla ...
Gayet güzel aebenim , lokum bile sevimli durmuş arada:))) ama tahin için akşam olduğundan aynı duyguları beslemeyedim :)
Canım senin ki dayce 5 gün oldu .. o ilk yaptığın gibi bir sonuç görmesen de eminim güzel bir eksi gelecek ...
2 öğün yapmak kendi tercihin olduğu için o kısma yorum yok :) iki öğünde güzel ... havuç tüketmekten kaçınsak şu diyet döneminde daha iyi olur .
Afiyet olsun annesi. Arada almıyor musun.Onu yerken bile vicdan yaptim inan ama kizim yazik annesi evde yapmiyir evde de bulundurmuyom saldirdi hepsini yedi baba ben şok...
Hayirli aksamlar kizlar ben hic iyi degilim bahar birden geince benim alerjide birden gelip mahvetti benibasim burnum bigazim kulaklarim feci
Önce sporumu yazayım nerde kaptan
Sabah 50 dk akşam 55 dk yürüyüş 10 dk bisiklet çevirdim parkta
Enerjik hissettim bu gün darısı yarına inş
@Ahu060812
Bende geldim menümü vermeye;
Sabah: yoğurt kivi fındık
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen: kabak yemeği
Ara: 2 yeşil elma
Akşam: kabak yemeği
Bol su kahve Yeşilçay ve bugün bi bardak açlık otu çayı
Menüm
Sabah
Bol yesillikli Yumurta salatası 1 dilim tb ekmek peynir zeytin acisos çay klasik kahvalti
Arada
Türk kahvesi
Öğlen
Chialı yoğurt pastanın kremasindan çatalla azcık misafirlere yapmıştım sütlü
Arada
sütlü kahve
Akşam
Çorba bol salata yoğurt 2 adet baget
Menumu vereyim bari yorulduk bugün hastane ev okul derken
Ilık ballı su
Meyveli tarçınlı cevizli yoğurt
Bi yarım galeta
Kahve
Kabak yoğurt bu dilim çavdar ekmeği
Kahve iki hurma
Tonlu salata ayran
Kahve
Yeşilçay
2.25 lt su
90 dk spor
Yoğurt kuru yapacam
Ausencia @Ahu060812
İlk defadır sütlü şekersiz kahve içiyorum.lezzetli deyil ama içilebilir ağız tadı için
Daha ne yapacan kiz otur valla daha yeni geldin sohbet edekkk..bak sakat sakat kaldirma beni simdi ay gidem mini bisikletimi getirem tv karsisinda yapam bu yapilir mi banaOğlumu uyuttum bakayım spor yapabilecek miyim
Evet kaptanım bende anlamadım çok mutluyum ama hafif hissediyorumGeçmiş olsun canım ...
Dualarım şifan için olacak ...
wooooooowwwwww
daktır ablan çoştu
Ben orhunu yazana kadar benim güzelliğim gelmişşşşşvillaya benzetemedim bunu miray usulü köşk mü :)))
O pasta kreması hadi o sporla gitmiştir de .. öğle yoğurt sadeca az olmuş ecem
Farkında mısınnnn ?
Gayeeet iyi gidiyorsun dilek
Kahve candır ama şekersiz sütsüz sade kahve
Dimi ama şu karatay bilgileri öyle bir oturuyorki kafaya sonra deyiştiremiyor insan.bi tek ekmeyi silemedi kafamdanPatatesi normalde hiç tüketmem. Bir ara karatayciydim ben. Oradan kalan bir alışkanlık sanırım.
Evet kaptaniçem 2öyünümə dokanma...havuçu şekerli oldugu için tavsiye etmiyorsundur.sabah salata yapacak bir şeyim yoktu mecbur kullandım.dikkat ederimbundan sonra...yukarda gördüm bi arkadaşa tavsiyü etmişsin sütlü kahveyi...bende ilk kez içtim ama tam bitiremedim
3 catalida ahan eritiyom simdiAusencia bisiklet ceviriyom.....
Yok ausum yaa sadesini hiç almayayım...bir koca bardaga 5kaşık günlük süt ekledim yine sevmedim.bende 3ü 1deyi severdim ya...Geçmiş olsun canım ...
Dualarım şifan için olacak ...
wooooooowwwwww
daktır ablan çoştu
Ben orhunu yazana kadar benim güzelliğim gelmişşşşşvillaya benzetemedim bunu miray usulü köşk mü :)))
O pasta kreması hadi o sporla gitmiştir de .. öğle yoğurt sadeca az olmuş ecem
Farkında mısınnnn ?
Gayeeet iyi gidiyorsun dilek
Kahve candır ama şekersiz sütsüz sade kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?