Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohhh açım aççç...miydem kazınıyor...yesss...çok mutluyum çokkk...uzun zamandır unutmuştum bu hissi
Miden rahatlıyor dimi. Ben de seni dinledim yemedim meyve :) 7den sabah 8e kadar desek 13 saat açlık olacak iyi olur inşallah

Ausencia kaptanım, 5 dilim ekmek yiyorum. Çorbada patates de vardı mesela o yüzden onu ekmek yerine saydım. İyi dimi 5 dilim. Kızım da çok emiyor, inşallah yakıyorumdur kalorileri.

Beni şişiriyor da ondan :)) bir de bulgurlu olunca ...

Neyse şişirse de daha pazartesi
Koca tencereye totalde 2 yk bulgur koydum.
Epey yavandi aslinda..
Ben.bol pirinçle severim ..
Attan yemeği de deepfreeze kaldirdim.
Benim.cins eşim yemez de.
Onu da.sonra hupletirim.

gelsin hakki pastirmalar

Corbam pisiyor uymaya calisacagim.. isin ucunda pastirma varmis

Bende ucak bileti teklif edecektim

Benim esimde sporun s sinden rahatsiz olur ne zaman spor yapacam desem birkez olsun desteklememistir hep yapma yazik sana der sporu yorgunluk olarak görüyor bi bilseee nasil enerjik oldugumu..

Bende eşin gibiydim , eşime ne gerek var dediğin çok olmuştur .. Kaldı ki ben mazide kalsa spor geçmişi olan biriyim .
Ama şimdi inan şu an yine kalkıp yaparım ... öyle bir enerji

Bende eşin gibiydim , eşime ne gerek var dediğin çok olmuştur .. Kaldı ki ben mazide kalsa spor geçmişi olan biriyim .
Ama şimdi inan şu an yine kalkıp yaparım ... öyle bir enerji
Ben cok severim sporu benide esim köreltti ) suan zevle bisiklet ceviriyom esimde aciyarak bakiyor bana

Sizmadan menumu yazayim
Ausencia

Pazartrsi menusu

07.30
1 dl tb ekmek
Peynir
Domat, salatalik, kivircik

10.30
2 kayisi
3 ceviz

13.00
Tavuk
Salata
Ayran

15.00
Turk kahvesi
2 kayisi

18.00
10 badem
1Incir,1 erik, 1hurma

19.30
Yogurtlu tavuk corba
Kivircik

21.00
Kivi

2,5 lt su

Çare zumbaaaaa hem reglini de getirir haraket .

Şu an sana gayet normal canım .
Hele bir durma yaşansın o zaman bakarız , tahminen bi 10 kilo daha böyle rahat gider.

Koca tencereye totalde 2 yk bulgur koydum.
Epey yavandi aslinda..
Ben.bol pirinçle severim ..
Attan yemeği de deepfreeze kaldirdim.
Benim.cins eşim yemez de.
Onu da.sonra hupletirim.

Eniştenin diyet ne alemde ? bıraktı mı yoksa kilo vermeye devam mı ?

gelsin hakki pastirmalar

Corbam pisiyor uymaya calisacagim.. isin ucunda pastirma varmis

Bende ucak bileti teklif edecektim

Hadi bakalım ...heyecanla bekliyorum ..pastırmayı değil diyet sonucunuzu

Hadi bakalım iddianın büyüğü de benden gelsin , bu diyetle cumadan cumaya 2 kilo verene bi ödül de benden ... ama öyle minik kaçamak falan değil ...büyük ödülll ... ne demeyin ...şu an doğaçlama girdim bu işe düşünmem lazım

Spor sana vz gelir vorones kalk kalk oturma spora
Tamam dilekiyim bugün öğle yaptığımà sayim. Şimdi spor kaptanim bana ne dicek bakem. Dk hesabı yapilio galiba lesli neyin dé yaparım bu hizla. Spor birinciliği de aklimda bakem da aksam yapmiyim ben yahu düşündümde tek dinlenebilgdm an ogluşun gecé uykusuna yattığı an. O da biraz dan mik mik kalkar. Kesin. Ahu060812

iki kilo ne ya.. uretim desen uretirdim de, kilodan iki kilo tuketim benim motorun harci degil

Ben cok severim sporu benide esim köreltti ) suan zevle bisiklet ceviriyom esimde aciyarak bakiyor bana

Bak bende kalkıp çevirsem ... puan da yok artık ... 30 point var mı acep

Gıdgıdgıdaaaak olmuş zıcık :) güzel olmuş ama ...
Ya senin diyetisyeni de okudum ben bugün .
Kafanı karıştırma hiç ... evde tartıl mis gibi .. yağ kas içinde aylık kontrol bile fazla ... 2 ayda bir bakarsın .

Yok ablam umay :) d22 1. Gün ya ben haftasonu kaçamak yapmadım ama yine de artı 1 çıktım sabah deli oliciiiim regl dönemi bi de vücudumun yüzde 60 ı mor ve acıyor. Ödem tutmuş olabilir miyim hem yanıklardan hem düşmeden? Bakalım sabah Ne diyecek tartı

Çok Haklsın kaptanim. Çok sevdim zaten . Spor da sevilerek yapıldı mı güzel. Sanırım mesela ben evde eliptik yapamazdim heralde

Canım muhtemelen her ikisininde etkisi ile ödemdir .
Streste oldu o ödem yapar .
Toparlarsın kısa zamanda .
Hal acı var mı mimum

Çok Haklsın kaptanim. Çok sevdim zaten . Spor da sevilerek yapıldı mı güzel. Sanırım mesela ben evde eliptik yapamazdim heralde

Herkes sevdiği keyif aldığı sporu yapmalı bence de .
Aç zumbanı çoş gitsin , kaynananı da al karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…