Miden rahatlıyor dimi. Ben de seni dinledim yemedim meyve :) 7den sabah 8e kadar desek 13 saat açlık olacak iyi olur inşallahOhhh açım aççç...miydem kazınıyor...yesss...çok mutluyum çokkk...uzun zamandır unutmuştum bu hissi
Koca tencereye totalde 2 yk bulgur koydum.Beni şişiriyor da ondan :)) bir de bulgurlu olunca ...
Neyse şişirse de daha pazartesi
kelebekolacam tatlım o iş sıkıntıları , o benim boğasım gelen mesai arkadaşlarınla ilgili ise
Bu aradaBetulina baaak daktırım çok hevesli çok istekli kabak 3 günde ... lütfeeeeen sende listeye harfi harfine uy ... betülce eklemeler yapma ... 3 güncük sadece 3 güncükk .
He daktırım da kaybederse pastırma yollayacakmış , bu daktıra mı ceza bana mı anlamadımbari sen mezun olunca yollasın .... tabiii kazanırsan betül hanım
Benim esimde sporun s sinden rahatsiz olur ne zaman spor yapacam desem birkez olsun desteklememistir hep yapma yazik sana der sporu yorgunluk olarak görüyor bi bilseee nasil enerjik oldugumu..
Ben cok severim sporu benide esim körelttiBende eşin gibiydim , eşime ne gerek var dediğin çok olmuştur .. Kaldı ki ben mazide kalsa spor geçmişi olan biriyim .
Ama şimdi inan şu an yine kalkıp yaparım ... öyle bir enerji
Spor sana vz gelir vorones kalk kalk oturma sporaAy benim dé ogluş şimdilik uyudu . Ne güzel demişsin kalksam mi bendé pek yorgunum yahu. Şu spor mezvuna bi el attım bakam
Yararsa naparimm ben .Ohhh afiyet balll şeker olsunnn...yarasın veroma yarasınnn...
Ausencia ay kaptanim menü yorumuna sesli güldüm valaa. Ne skandalı yiye yiye geldim hakkketen . Ablam işte ne bilem benm bunye de 60 tan 57 é çok zor gidio.az zorlamam lazm. Derkeeeeenn derken . Sütlaç yedim tatlı krizim var. Mutsuzm galibeee
Miden rahatlıyor dimi. Ben de seni dinledim yemedim meyve :) 7den sabah 8e kadar desek 13 saat açlık olacak iyi olur inşallah
Ausencia kaptanım, 5 dilim ekmek yiyorum. Çorbada patates de vardı mesela o yüzden onu ekmek yerine saydım. İyi dimi 5 dilim. Kızım da çok emiyor, inşallah yakıyorumdur kalorileri.
Koca tencereye totalde 2 yk bulgur koydum.
Epey yavandi aslinda..
Ben.bol pirinçle severim ..
Attan yemeği de deepfreeze kaldirdim.
Benim.cins eşim yemez de.
Onu da.sonra hupletirim.
gelsin hakki pastirmalar
Corbam pisiyoruymaya calisacagim.. isin ucunda pastirma varmis
Bende ucak bileti teklif edecektim
Tamam dilekiyim bugün öğle yaptığımà sayim. Şimdi spor kaptanim bana ne dicek bakem. Dk hesabı yapilio galiba lesli neyin dé yaparım bu hizla. Spor birinciliği de aklimda bakemSpor sana vz gelir vorones kalk kalk oturma spora
iki kilo ne ya..Çare zumbaaaaahem reglini de getirir haraket .
Şu an sana gayet normal canım .
Hele bir durma yaşansın o zaman bakarız , tahminen bi 10 kilo daha böyle rahat gider.
Eniştenin diyet ne alemde ? bıraktı mı yoksa kilo vermeye devam mı ?
Hadi bakalım ...heyecanla bekliyorum ..pastırmayı değil diyet sonucunuzu
Hadi bakalım iddianın büyüğü de benden gelsin , bu diyetle cumadan cumaya 2 kilo verene bi ödül de benden ... ama öyle minik kaçamak falan değil ...büyük ödülll ... ne demeyin ...şu an doğaçlama girdim bu işedüşünmem lazım
Ben cok severim sporu benide esim köreltti) suan zevle bisiklet ceviriyom esimde aciyarak bakiyor bana
Sizmadan menumu yazayim
Ausencia
Pazartrsi menusu
07.30
1 dl tb ekmek
Peynir
Domat, salatalik, kivircik
10.30
2 kayisi
3 ceviz
13.00
Tavuk
Salata
Ayran
15.00
Turk kahvesi
2 kayisi
18.00
10 badem
1Incir,1 erik, 1hurma
19.30
Yogurtlu tavuk corba
Kivircik
21.00
Kivi
2,5 lt su
Hımmmm daktırım neBilemedim şimdi
Bir işmi karıştırıyor acep
Geçmiş olsun canım ...
Dualarım şifan için olacak ...
wooooooowwwwww
daktır ablan çoştu
Ben orhunu yazana kadar benim güzelliğim gelmişşşşşvillaya benzetemedim bunu miray usulü köşk mü :)))
O pasta kreması hadi o sporla gitmiştir de .. öğle yoğurt sadeca az olmuş ecem
Farkında mısınnnn ?
Gayeeet iyi gidiyorsun dilek
Kahve candır ama şekersiz sütsüz sade kahve
Çok Haklsın kaptanim. Çok sevdim zaten . Spor da sevilerek yapıldı mı güzel. Sanırım mesela ben evde eliptik yapamazdim heraldeÇare zumbaaaaahem reglini de getirir haraket .
Şu an sana gayet normal canım .
Hele bir durma yaşansın o zaman bakarız , tahminen bi 10 kilo daha böyle rahat gider.
Eniştenin diyet ne alemde ? bıraktı mı yoksa kilo vermeye devam mı ?
Hadi bakalım ...heyecanla bekliyorum ..pastırmayı değil diyet sonucunuzu
Hadi bakalım iddianın büyüğü de benden gelsin , bu diyetle cumadan cumaya 2 kilo verene bi ödül de benden ... ama öyle minik kaçamak falan değil ...büyük ödülll ... ne demeyin ...şu an doğaçlama girdim bu işedüşünmem lazım
Bahar alerjisimi mumum ?Allah razi olsun kizlar.Alerji ilaci aldim bide agri kesici ama cok da fayda etmiyor caresi sabir
iki kilo ne ya..uretim desen uretirdim de, kilodan iki kilo tuketim benim motorun harci degil
Canım muhtemelen her ikisininde etkisi ile ödemdir .Yok ablam umay :) d22 1. Gün ya ben haftasonu kaçamak yapmadım ama yine de artı 1 çıktım sabah deli oliciiiim regl dönemi bi de vücudumun yüzde 60 ı mor ve acıyor. Ödem tutmuş olabilir miyim hem yanıklardan hem düşmeden? Bakalım sabah Ne diyecek tartı
Çok Haklsın kaptanim. Çok sevdim zaten . Spor da sevilerek yapıldı mı güzel. Sanırım mesela ben evde eliptik yapamazdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?