Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam izin istediyse sorun yok..cuma ya kadar da bekleriz o zaman kilo hedefi için izinli yazalım...diğer listeyede izinli yazalım...

aslinda sadece minaver degil,maalesefki bazen günlerce girmeyen eski üyelerimizde var.yada girip bir mesaj yazip cikan.simdi isim anmak istemiyorum.ama kirmizi gibi bende üzülüyorum bu duruma.

insanları kırmak istemiyorum ama ben de tam senin dediğini kastetmek istemiştim azeri....

ya burası sonuçta eğlence yeri değilmi herkes ortak bir nokta için burda değilmi? niye böyle saçma kurallar yapılıyor 6 ay gelemezmiş edemezmiş diye

ben yoğun çalışıyorum günümün devamlı saatini burda geçiremiyorum. çook uzun zamandan beride 7.gruptayım bu gruptanda çok memnunum

7. takım hedef kilo listesi

tutku2012 ......izinli
cemre2010
ceyce ........... 60
saferan ..........70
azerikizi ..........50
kirmizigül06......50
doga3.............75
frangipani........55
ganfed ...........47
Minaver...........izinli
julia__ .......... 52
minnoş prenses

7. takımın püsküütün önerisine onay listesi

tutku2012 .........izinli
cemre2010
ceyce .............red
saferan ............kabul
azerikizi ............kabul
kirmizigül06
doga3
frangipani
ganfed
Minaver.............izinli
julia__ ..............kabul
minnoş prenses

Son düzenleme:
kırmızım şimdi bazı arkadaşların tavırları takım kurallarına uymuyor ne yapalım sence....minaver pek uğramıyor mesela ....diğerlerine haksızlık oluyor sanki...

aynen canim.ilk cümlende cok cok haklisin.ben ne zamandir dikkat ediyorum.hatta kirmizimla konusmustuk özelden ama bizde kimseyi kirmak istemiyoruz.yeterince tatli dille uyari yapti kirmizi.ama ayni tas ayni hamam maalesef.halbuki hepinimiz birbirimizi cok seviyoruz.keske herkes sorumlugunu bilse.........

ceyce bu kural mezun olanlar için önerilmiş....sanal da olsa biraz daha ciddiyet kazanması için ..paylaşım olmayan takımlar maalesef kapanıyor farkındaysan..takımları canlı tutmak ancak paylaşımlaa oluyor işi olup da gelemeyenleri zaten idare ediyor herkes..ancak suistimal edilmemeli...benim fikrimce ben eğlenceden çok bir amaç uğruna burdayım amacıma ulaşırsam eğlence için gelip gelmiceme karar veririm ancak...takımda olmasam bu kadar sorumluluk duyup kilo veremezdim emin ol... sakın şahsi algılama canım ama eğer takımda yer alıyorsak sorumlulukları biraz üstlenelim...herkes için geçerli bu ...zaten uymayanlar gerekli uyarıyı alıyor...

ceyce zaten tüm gün olmak şart değil 5 mesaj dedik o kadar...benim vaktim var daha çok kalırım doğa pğc başında çalışıyor daha çok bur da ..bunlar sadece örnek... biraz önem veren o kadarcık paylaşımda bulunu,r zaten...

Son düzenleme:

Ceyce'cim tatlim,bu lafina cok takildim "burasi eglence yeri"

canim bizler disimizi tirnagimiza takip kilo veriyoruz hep beraber.bazen veremedigimzde üzülüyoruz,artida ciktigimizda cok kötü hissediyoruz kendimizi.ben burayi kesinlikle eglence yeri olarak görmüyorum.buraya karsi benim sorumlulugum var.he tamam belki bende dört dörtlük yapamiyorum.ama elimden geldigince iste....

yooo benim üzerime alınacak bir durumum yokki ben uzun zamandan beri bu takımdayım.bu takıma ilk geldiğimde burdaki arkadaşları tanıdığım için ortamı sevdiğim için geldim benimde hedefim var herkesin hedefi var ama herkes boş insan değil yani herkesin sadece dünyası burası değil. bir fikir paylaşılacaksa özelden değilde bu şekilde açık konuşulup paylaşılması daha doğru olmazmı? sadece kararlar tek taraflı verilmemeli ve bence herkese aynı şekilde davranılmalı. zaten tam hedefine ulaşan bir insan buraya tekrardan neden girsinki kk gider başka sayfalarına takılır yada burda muhabbet için olur.

yoo ben kadınlar kulubünde çok şeyimi paylaştım acımı tatlımı benim demek istediğim neden insanlara bukadar katı kurallar uygulanmaya çalışılıyorki ben sizin için demiyorum bu 6ay olayı için diyorum zaten hedefine ulaşan biri buraya sadece slm verir tekrardan zayıflamak için gelmezki niye gelsin zaten bu amaçla.

anladim canim.Bu takimlari kuran Püsküüt'ün bazi kurallari var.aslinda ben onun kurallarini cok begeniyorum.4 senedir cok güzel götürüyor isini.sadece maneviyat karsiliginda,insanlar mutlu olsunlar diye yapiyor bu isi.ben cok takdir ediyorum onu.zaten bu kadar güzel yürümesinin sebebide kurallari $artlari olmasi bence.ama tabii herkes benim gibi düsünmeyebilir.

neyse biz zaten birbirimiz cok seven bir takimiz.bozulmayalim Allah korusun.ben sizleri dostum olarak görüyorum.ama Saferan'in dedigi gibi günde 5 mesaj yazmak gercekten zor degil.bu kurala uyulmasi dilegiyle....

bu konu bizim dışımızda yani bu topiği açan püsküüt olduğu için kural yetkisi onun heralde biz sadece fikir belirticez ..olay zaten paylaşımda yazıldı..bizim takıma katılımdan çıktı bu olay...

takım olarak paylaşım yapmak ve kilo vermek bizim sorumluluğumuz....daha yeni 6. takım kapatıldı ...sonumuz böyle olmasın zaten çekemeyenler çokmuş..anlaşıldı...nazar depğmesin takımımıza...elbirliğiyle herkes amacına ulaşsıın...

tutku2012 ......izinli
cemre2010
ceyce ........... 60
saferan ..........70
azerikizi ..........50
kirmizigül06......50
doga3.............75
frangipani........55
ganfed ...........47
Minaver...........izinli
julia__ .......... 52
minnoş prenses

cemre2010
ceyce .............red
kirmizigül06
doga3
frangipani
ganfed
minnoş prenses

doğaa...fikrini belirtsene .....

yok canım benim sizle ilgili bir problemim yok ya burda sonuçta hem eğleniyoruz hemde eğlenirken kilomuzu veriyoruz hedefimize ulaşıyoruz benim eğlenmek diye bağsettiğim bu. Sadece meyveler bizim gruba girdi diye böyle şeyleri yapmasını takdir etmedim bak onlar geldiğinden beri grubumuz daha güzel şenlendi.

takimimizin kücük bir iki kurali var.buna uyuldugu sürece ne problemimiz olacak.sonucta hepimiz ayni dertten muzdaribiz.
hepimiz gariban $i$kocuklariz:90:

tutku2012 ......izinli
cemre2010
ceyce ........... 60
saferan ..........70
azerikizi ..........50
kirmizigül06......50
doga3.............75
frangipani........55
ganfed ...........47
Minaver...........izinli
julia__ .......... 52
minnoş prenses

cemre2010
ceyce .............red
kirmizigül06
doga3...............kabul
frangipani
ganfed
minnoş prenses

işim çokdu bakamadım siz kabul ettiniz diye kabul ettim öyle bişey olursa alıp gelirsem misafir sanatcı olarak takılırım ben de o zaman

işim çokdu bakamadım siz kabul ettiniz diye kabul ettim öyle bişey olursa alıp gelirsem misafir sanatcı olarak takılırım ben de o zaman

ayyyyy Doga'cim eger burdan citir olarak mezun olursak insallah bir daha kilo almayiz yaaa.ömrümüzün geri kalanini citir olarak geciririz insallah

saferan cok yogun bır ısım var bugun cok ozurdılıyorum gecmısı okuyamadım ama puskutun bu onerısını kabul edersek ben takıma 6 ay dan once gıremıycem yanı ben mı yanlıs anladım yoksa bu kural bundan sonrası ıcınmı gecerlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…