Yok mu nefesi kuvvetli biri beni bi okuyup üflesin :)
Utu simdi bitti bende bittim..leslie falan hak getire yapamicam..sabah 7 bucuktan beri ayaktayim..dus alip uzanayim en iyisi..
Evet Ausum yazdim basladim utuye..3 kisilik aileden bu kadar utu mu cikar yahum.birtek dun aksam yapmadim her aksam her aksammm Allahtan seviyorum yapmayi yoksa cekilir dert degil.Canım sen o ütüye gidiyorumdan beri ütü yapıyorsan bence 0 3 mil leslie niyetine geçer .
Dinlen bence de .
Vardir olmaz mi ben bir saate tamamlayacam insallahBak bende kalkıp çevirsem ... puan da yok artık ... 30 point var mı acep
Gıdgıdgıdaaaak olmuş zıcık :) güzel olmuş ama ...
Ya senin diyetisyeni de okudum ben bugün .
Kafanı karıştırma hiç ... evde tartıl mis gibi .. yağ kas içinde aylık kontrol bile fazla ... 2 ayda bir bakarsın .
Evet Ausum yazdim basladim utuye..3 kisilik aileden bu kadar utu mu cikar yahum.birtek dun aksam yapmadim her aksam her aksammm Allahtan seviyorum yapmayi yoksa cekilir dert degil.
Hayır lı akşamlar sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sahur
2 veya 3tam hatırlayamadım t.buğday ekmek
Yumurta
Peynir
7zeytin
Yeşillik
Donates salatalık
İFTAR
2DLM tam buğday ekmek
Peynir
2hurma 2ceviz
1kase k.fasulye
Yeşillik
Kabak yemeği
ARA
sütlü kahve
ARA
Yoğurt
10 badem yarım avuç k.üzüm
Yeşil çay içtim su 2 civarında
İnşallah 3mil lesli yapıcam
Canım muhtemelen her ikisininde etkisi ile ödemdir .
Streste oldu o ödem yapar .
Toparlarsın kısa zamanda .
Hal acı var mı mimum
Herkes sevdiği keyif aldığı sporu yapmalı bence de .
Aç zumbanı çoş gitsin , kaynananı da al karşına
Kayınvalidem :)
diyem mi mimumu oku .
Dur ben okuyayım sana canım , şifan olsun
ben en çook kızıma makarna yedirirken zorlanıyorum ayyyy o ağzını açıyor bende açıyorum o yiyior ben yutkunuyorum
Lazerler geçti acısı zaten kabuk tutmaya başladı biraz hareketlerimi kısıtlıyor. Bir haftaya tamamen toparlar ağrı olarak. İzleri ne kadar sürecek göreceğiz..
Diğer taraftan da yeni yeni morluklar keşfediyorum ama kolum ve ayak bileğim çok ağrıyor dayanılmayacak gibi değil de hareket ederken zorlayacak gibi beni bayaa. Sağ kolum zaten sıkıntılıydı sol kolumu da darbedim şahdım Şahbaz oldum :)
Nefesine yüreğine sağlık ablam
Şeyyy kaptanım enişteye niye değenek diyonuz?
Tarçın da sevemedim ben.Tarçın ye derdim,.benim de yemekten sonra oldu deli bi isteyim.yeşil çayıma ekledim çubugu içtim çayı.bi de tarçın çubugunu kokladım.... ama rakibemsin o yüzden ye o datlıyı datlummm...
Geçmiş olsun
Lazerler geçti acısı zaten kabuk tutmaya başladı biraz hareketlerimi kısıtlıyor. Bir haftaya tamamen toparlar ağrı olarak. İzleri ne kadar sürecek göreceğiz..
Diğer taraftan da yeni yeni morluklar keşfediyorum ama kolum ve ayak bileğim çok ağrıyor dayanılmayacak gibi değil de hareket ederken zorlayacak gibi beni bayaa. Sağ kolum zaten sıkıntılıydı sol kolumu da darbedim şahdım Şahbaz oldum :)
Nefesine yüreğine sağlık ablam
Geçen okudum da süt ve yoğurta izin var.sadece 5kaşık koydum yaaa...ya bozarsa leptinimi?ammman yaaaa çabuk yazatdin keşke canım yaaa...@Sherrysherrylady benim lahana maceram bu yıl hep hüsran oldu bı kapuska yaptım iki gün yedim feci sisirdi, birde geçen hafta Brüksel lahanası aldım yedim oda sisirdi diyet bitene kadar bende lahana bitti
Daydream- sen hergun ütumu yapıyorsun ya haftada bir yapıyorum ben hatta yarın yapıcam inşallah
_AYNURA_ sütsüz sade kahve candır ya
Ama sade icwmiyorsan bir bardak site bir tatlı kaşığı kahve ile başlayabilirsiniz birde klasik değil Gold al jakopss tavsiye ederim , leptincisin bozuyor cnm süt birde onu diyim
Ya eşim geçtiğimiz aylarda maçta sakatlandı ...daha önce de oldu alışığız artık biz ..ameliyatlı idi zaten ..
Neyse o ara bir süre değnekle yürüdü .
Eeee yatıyor ...adamların hasta hali pek çekilmez olur .... kafayı yemek üzereydim bi ara ... değneği vurup seslenmişti bi kere banaordan adı Mr.değnek kaldı
Bu arada kendileri kızlar bilir aktif spor hayatı olan , beni bu yolda her daim destekleyen bir şahıstır , hürmetlerimi sunayım yeri gelmişken
Vovvvv vero vurdu gol olduAçim die sevinen..alaamm yaaa. Allah kimseyi diyetsiz 70 kilo yapmasinn. kizmion dimi kız. Rakii yiz die takiliom yoksa biliom 70 değil 71 sin
Olur valla...kaptan seni yakıştırmış bana...demiş ki şu veroyu aynuranun dişlerine vereyim de mezun edip kurtulalımTarçın da sevemedim ben.tatlı isteği gelince şerbetli neyin yiyesim gelio sutlu tatliyla kurtariyim dedim.. Kızzz biz rakibis ya. Kilo farkini mi yaristircaz yüzde mı ney . Ben hiç beklemiom 1000 kusür gr vermeyi versem 58 olur mezun olurum sen dé kendine baska zulmedecek rakiler bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?