Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım sen o ütüye gidiyorumdan beri ütü yapıyorsan bence 0 3 mil leslie niyetine geçer .
Dinlen bence de .
Evet Ausum yazdim basladim utuye..3 kisilik aileden bu kadar utu mu cikar yahum.birtek dun aksam yapmadim her aksam her aksammm Allahtan seviyorum yapmayi yoksa cekilir dert degil.

Hayır lı akşamlar sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sahur
2 veya 3tam hatırlayamadım t.buğday ekmek
Yumurta
Peynir
7zeytin
Yeşillik
Donates salatalık
İFTAR
2DLM tam buğday ekmek
Peynir
2hurma 2ceviz
1kase k.fasulye
Yeşillik
Kabak yemeği
ARA
sütlü kahve
ARA
Yoğurt
10 badem yarım avuç k.üzüm
Yeşil çay içtim su 2 civarında
İnşallah 3mil lesli yapıcam

Vardir olmaz mi ben bir saate tamamlayacam insallah )

Evet Ausum yazdim basladim utuye..3 kisilik aileden bu kadar utu mu cikar yahum.birtek dun aksam yapmadim her aksam her aksammm Allahtan seviyorum yapmayi yoksa cekilir dert degil.

Ben sevmem çok ama bizde de ütü çokkkk ... eşim zaten resmi dairede ..gömlek pantalon

Yine gayet güzel fatmacım ... konuştuğumuz gibi ..
tartıldın mı ?
ne diyor tartı ?

Lazerler geçti acısı zaten kabuk tutmaya başladı biraz hareketlerimi kısıtlıyor. Bir haftaya tamamen toparlar ağrı olarak. İzleri ne kadar sürecek göreceğiz..
Diğer taraftan da yeni yeni morluklar keşfediyorum ama kolum ve ayak bileğim çok ağrıyor dayanılmayacak gibi değil de hareket ederken zorlayacak gibi beni bayaa. Sağ kolum zaten sıkıntılıydı sol kolumu da darbedim şahdım Şahbaz oldum :)

Kayınvalidem :)
diyem mi mimumu oku .
Dur ben okuyayım sana canım , şifan olsun

Nefesine yüreğine sağlık ablam

Geçmiş olsun

@Sherrysherrylady benim lahana maceram bu yıl hep hüsran oldu bı kapuska yaptım iki gün yedim feci sisirdi, birde geçen hafta Brüksel lahanası aldım yedim oda sisirdi diyet bitene kadar bende lahana bitti

Daydream- sen hergun ütumu yapıyorsun ya haftada bir yapıyorum ben hatta yarın yapıcam inşallah

_AYNURA_ sütsüz sade kahve candır ya
Ama sade icwmiyorsan bir bardak site bir tatlı kaşığı kahve ile başlayabilirsiniz birde klasik değil Gold al jakopss tavsiye ederim , leptincisin bozuyor cnm süt birde onu diyim

Tarçın ye derdim,.benim de yemekten sonra oldu deli bi isteyim.yeşil çayıma ekledim çubugu içtim çayı.bi de tarçın çubugunu kokladım.... ama rakibemsin o yüzden ye o datlıyı datlummm...
Tarçın da sevemedim ben. tatlı isteği gelince şerbetli neyin yiyesim gelio sutlu tatliyla kurtariyim dedim.. Kızzz biz rakibis ya. Kilo farkini mi yaristircaz yüzde mı ney . Ben hiç beklemiom 1000 kusür gr vermeyi versem 58 olur mezun olurum sen dé kendine baska zulmedecek rakiler bulursun

Mumuss geçmiş olsun cnm
Ben ilk lazere bacagima yaptirmistim komple ay öğün feci idi hep su toplamistim ve iki kg artı çıkmıştım sabah

Geçen okudum da süt ve yoğurta izin var.sadece 5kaşık koydum yaaa...ya bozarsa leptinimi?ammman yaaaa çabuk yazatdin keşke canım yaaa...

Bak bunu bende bilmiyordum

Olur valla...kaptan seni yakıştırmış bana...demiş ki şu veroyu aynuranun dişlerine vereyim de mezun edip kurtulalım yüzdeyle her halde yoksa adil olmaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…