Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bıde su var bende meyvenulda bu takıma gelırken hepınıze sormustuk sızde kabul etmıstınız sımdı hepınız bu onerıyı kabul edıyor anlamadım eger onerı kabul edılırse meyvenulda bende takıma gırmemem gerekır ben bıseylerımı kacırdım tam olarak cozemedım yanı

yok ya ben bundan sonrası için dedim sen gidiceksen olmaz ...

aslında süre banada biraz uzun geldi ama..bilmiyporum ne yapsak şimdi...yardım ediiin...

aslında süre banada biraz uzun geldi ama..bilmiyporum ne yapsak şimdi...yardım ediiin...

yok ya ben bundan sonrası için dedim sen gidiceksen olmaz ...

valla bence puskut bu onerıyı ben ve meyvenul ıcın soyledı ve herkeste kabul ettı nasıl bır celıskı oldu anlamadım resmen ıstenmeyen adam olduk ya.
ayrıca bence cok buyuk bır haksızlık bır kısının tekrar 6 aydan once gerı gelememesı farzet ben hastalandım kortızon tedavısı gordum mezun olduktan sonra 2 ayda gerı aldım kıloları sonra tekrardan baslamak ıstıyorum alınmıycakmıyım yanı cok sacma ıcerısınde ben oldugum ıcın degıl baska bırının basınada gelse asla kabul etmezdım bu onerıyı bence

kız minnoş sakın alınma ben yanlış karar vermiş olabilirim..durum senin dediğin gibiyse ben fikrimi değiştiririm sonuçta takım ne derse o.
..

küsceem ama ben böyle demek istemedim...kabul etmeyiz olur biteeer...

kız minnoş sakın alınma ben yanlış karar vermiş olabilirim..durum senin dediğin gibiyse ben fikrimi değiştiririm sonuçta takım ne derse o.
..

ben sadece senın ıcın soylemedımkı kabul oyu veren herkes ıcın soyledım yanı ıstenmeden gırdıgımı bılmıyordum takıma . sonucta hepımız aynı amac ıcın ugrasıyoruz burda bırbırımızı motıve etmeye calısıyoruz ama sımdı burda sız kapıdan almadınızda bız meyvenulla bacadan gırdık gıbı olmus. yanı aslında bızde almak ıstemedık ama boyle bır onerı olursa en azından sebep gosterırde almazdık der gıbı

kız suus delüü kimse öyle demiyoo ben etraflıca düşünmeden kabul demişim doğa işi çokmuş kız bize baktıda dedi ..ne bacası aşkolsun...

azerim zaten onu kastetmez ben kefilin ceyce kabul etmemişti zatii..juli de işin bu boyutunu düşünse demezdi eminim...

kız ne alınganlık ediyon cadı bundan sonrası için anladım ben öyleyse zaten hepimiz hayır deriz olur biter sizden önemlimi

ne farkedıcekkı 7 takım red oyu verse ne olucak dıger takımlar kabul edıcek bosuna kurek cekıyoruzz yanı bıde rezıl olduk elalemı uzerımıze guldurduk yarısmaya gırmek ıcın ne katakulleler cevırıyorlar dıye ay cok sınırlendım yaa

kızlar gercekten çelişki oldu öğlenden beri sizi izliyorum tüm yazdıklarınız cok düşündürdünüz beni.herkesin hür kararı saygı duyuyorum.

siz girdiniz oldu bitti geriye karar olmaz ilerisi içindir bu sıkma canını

kızlar gercekten çelişki oldu öğlenden beri sizi izliyorum tüm yazdıklarınız cok düşündürdünüz beni.herkesin hür kararı saygı duyuyorum.

aaaa saçmalamayın biz sizin için öyle dermiyiz aşkolsun ..meyvem sen ondanmı yazmıyodun ..aramızda bunların konusu bile olmaz... ben bu boyutunu düşünmemiştim gerçekten...

minnoş bennde işte bunu anlatmaya çalışıyorum oyüzden bu kararı red ettim yaa sen benim anlatmak istediğimi anlattın.

saferanım veya kırmızım kim gelirse oyların hepsini hayır yapın canım ben çıkacam birazdan korkduğumuz oldu nazar deydi işte lütfen kızlar birliğimizi bozmayalım

bak ben burda bile yazmıştım sadece 6 ayda ne kadar alıncaanı düşündüm...

kızlar herkes düşüncesinde özgür benim kimseye kırıldığım darıldığım yok herkesin kendi kararı saygı duyarım biz böyle dedik diede değiştirmenizi beklemem acıkcası sadece olusan celişkiye nokta koymak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…