saferan cok yogun bır ısım var bugun cok ozurdılıyorum gecmısı okuyamadım ama puskutun bu onerısını kabul edersek ben takıma 6 ay dan once gıremıycem yanı ben mı yanlıs anladım yoksa bu kural bundan sonrası ıcınmı gecerlı
bıde su var bende meyvenulda bu takıma gelırken hepınıze sormustuk sızde kabul etmıstınız sımdı hepınız bu onerıyı kabul edıyor anlamadım eger onerı kabul edılırse meyvenulda bende takıma gırmemem gerekır ben bıseylerımı kacırdım tam olarak cozemedım yanı
yok ya ben bundan sonrası için dedim sen gidiceksen olmaz ...
valla bence puskut bu onerıyı ben ve meyvenul ıcın soyledı ve herkeste kabul ettı nasıl bır celıskı oldu anlamadım resmen ıstenmeyen adam olduk ya.
ayrıca bence cok buyuk bır haksızlık bır kısının tekrar 6 aydan once gerı gelememesı farzet ben hastalandım kortızon tedavısı gordum mezun olduktan sonra 2 ayda gerı aldım kıloları sonra tekrardan baslamak ıstıyorum alınmıycakmıyım yanı cok sacma ıcerısınde ben oldugum ıcın degıl baska bırının basınada gelse asla kabul etmezdım bu onerıyı bence
kız minnoş sakın alınma ben yanlış karar vermiş olabilirim..durum senin dediğin gibiyse ben fikrimi değiştiririm sonuçta takım ne derse o...
kız suus delüü kimse öyle demiyoo ben etraflıca düşünmeden kabul demişim doğa işi çokmuş kız bize baktıda dedi ..ne bacası aşkolsun...ben sadece senın ıcın soylemedımkı kabul oyu veren herkes ıcın soyledım yanı ıstenmeden gırdıgımı bılmıyordum takıma . sonucta hepımız aynı amac ıcın ugrasıyoruz burda bırbırımızı motıve etmeye calısıyoruz ama sımdı burda sız kapıdan almadınızda bız meyvenulla bacadan gırdık gıbı olmus. yanı aslında bızde almak ıstemedık ama boyle bır onerı olursa en azından sebep gosterırde almazdık der gıbı
ben sadece senın ıcın soylemedımkı kabul oyu veren herkes ıcın soyledım yanı ıstenmeden gırdıgımı bılmıyordum takıma . sonucta hepımız aynı amac ıcın ugrasıyoruz burda bırbırımızı motıve etmeye calısıyoruz ama sımdı burda sız kapıdan almadınızda bız meyvenulla bacadan gırdık gıbı olmus. yanı aslında bızde almak ıstemedık ama boyle bır onerı olursa en azından sebep gosterırde almazdık der gıbı
ne farkedıcekkı 7 takım red oyu verse ne olucak dıger takımlar kabul edıcek bosuna kurek cekıyoruzz yanı bıde rezıl olduk elalemı uzerımıze guldurduk yarısmaya gırmek ıcın ne katakulleler cevırıyorlar dıye ay cok sınırlendım yaa
ne farkedıcekkı 7 takım red oyu verse ne olucak dıger takımlar kabul edıcek bosuna kurek cekıyoruzz yanı bıde rezıl olduk elalemı uzerımıze guldurduk yarısmaya gırmek ıcın ne katakulleler cevırıyorlar dıye ay cok sınırlendım yaa
kızlar gercekten çelişki oldu öğlenden beri sizi izliyorum tüm yazdıklarınız cok düşündürdünüz beni.herkesin hür kararı saygı duyuyorum.
valla bence puskut bu onerıyı ben ve meyvenul ıcın soyledı ve herkeste kabul ettı nasıl bır celıskı oldu anlamadım resmen ıstenmeyen adam olduk ya.
ayrıca bence cok buyuk bır haksızlık bır kısının tekrar 6 aydan once gerı gelememesı farzet ben hastalandım kortızon tedavısı gordum mezun olduktan sonra 2 ayda gerı aldım kıloları sonra tekrardan baslamak ıstıyorum alınmıycakmıyım yanı cok sacma ıcerısınde ben oldugum ıcın degıl baska bırının basınada gelse asla kabul etmezdım bu onerıyı bence
bak ben burda bile yazmıştım sadece 6 ayda ne kadar alıncaanı düşündüm...temmuz da kilo verme serüvenim 1 yılını dolduruyooor...o zamana kadar2.5 ayım vaar....24 kiloyu tamamlasam ayda 2 kilo vermiş olurum..yazın evde olmazsam izne ayrılmam gerekir ordu ya veya başka yere gidebilirim ...en geç eylül de tekrar dönerim kaldığım yerden devam ederim..inş....
altı ay çok gibi duruyor ama geri dönmek için baya kilo da anca altı ayda alınır dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?