Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Temizdir yanın su da beklet. Biraz. Oh mis taze nane ne güzel kokar
Evet mis oluyor
Benimde.var terasta ama saksisi dar geliyor.
Nane çok yayilmaci politika izleyen bir.bitki.verom
Saksi.dar kalinca keyfi kaçmış daha.cok.çıkmadı benimki.
Çıkınca her sabah domates salatama bi kac yaprak atarim.
Bu arada orası güneşliymis.
Kiskandim.
Keskeeee benimmmm olsaaaa

Valla ben de özledim söyle köye gidip yazın marul maydanoz lahana salatalik toplasam mm yazı bekler oldummmmm
Ayyy ben de gunes enerjisi ile çalışıyorm resmen . Çok severim

Valla ben de özledim söyle köye gidip yazın marul maydanoz lahana salatalik toplasam mm yazı bekler oldummmmm
Ayyy ben de gunes enerjisi ile çalışıyorm resmen . Çok severim

Afiyet olsun. Su beyaz olanlar ne peynir kızartma mı. Öyleyse tam Benlik ay yerim bu tabagi olur yani kabak mabak harika görünüyor
Hellim peyniri
mükemmel veroo denemelisin ama sıcak sıcak yiycen hemen soğuyunca sertleşiyo kabaklarlada süzme peynir
sıfır ekmek
çok doyurucu yeni ekmeğim kabak oldu
Ha bu arada hellim peynirini A101 den aldım bulursun yani

ooo geçtiğimiz haftaların şampiyonu mimuuu listelerde yok bu hafta hey gidinin mimusu :) bu akşam gideceğim inşallah kuzum... yasaktı 3 gün spor...

bir de bacağım ve kolumda ezikler var başka bir sebepten ötürü bu akşam gidip deneyeceğim zorlamadan... nazara geldim yemin ederim...

Ayy bilirm bayılirimmm. Afiyet olsun. . Şimdi evde labne ,tulum, krem, Lor, süzme ve beyaz ve kaşar peynir var. Eşim bu konuda kafayı yemiş oldgmü düşünüyor ama ben hellimi de alıcam

bence acele etme kuzu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…