Evet mis oluyorTemizdir yanın su da beklet. Biraz. Oh mis taze nane ne güzel kokar
Bugun öğlen yapamicam sanırım. Ama yok yapmadan olmazzzz. Akşam yaparım ben deAynen vero sen ne yaptığını dakikalık yaz ben ayarlıyorum puanını zorluk derecesi fazlaysa fazla veriyorum mesela
kuzum senin kurulu bi düzenin var ya.Niye etmion bana mudahale
Yedim.yogurtlu kahvaltiyi.
Valla ben de özledim söyle köye gidip yazın marul maydanoz lahana salatalik toplasam mm yazı bekler oldummmmmEvet mis oluyor
Benimde.var terasta ama saksisi dar geliyor.
Nane çok yayilmaci politika izleyen bir.bitki.verom
Saksi.dar kalinca keyfi kaçmış daha.cok.çıkmadı benimki.
Çıkınca her sabah domates salatama bi kac yaprak atarim.
Bu arada orası güneşliymis.
Kiskandim.
Keskeeee benimmmm olsaaaa
Valla ben de özledim söyle köye gidip yazın marul maydanoz lahana salatalik toplasam mm yazı bekler oldummmmmEvet mis oluyor
Benimde.var terasta ama saksisi dar geliyor.
Nane çok yayilmaci politika izleyen bir.bitki.verom
Saksi.dar kalinca keyfi kaçmış daha.cok.çıkmadı benimki.
Çıkınca her sabah domates salatama bi kac yaprak atarim.
Bu arada orası güneşliymis.
Kiskandim.
Keskeeee benimmmm olsaaaa
Pazarı yazdım ctesi yok büyük ihtimalEvet kacirmissin canim pazar gunu yaptigim spor 1 saatti canim...
Afiyet olsun. Su beyaz olanlar ne peynir kızartma mı. Öyleyse tam Benlik ay yerim bu tabagi olur yani kabak mabakMamamiyaaaaa
Eki Görüntüle 1977039
Hellim peyniriAfiyet olsun. Su beyaz olanlar ne peynir kızartma mı. Öyleyse tam Benlik ay yerim bu tabagi olur yani kabak mabakharika görünüyor
Anaaa ellerim de çıkmışGuneşli bi gün bahar fotosu birakiyim ben de surayaSekercikiz Kedibochi Eki Görüntüle 1977045 ogrtmnodasi penceresinden
SPOR ÇETELESİ 17.HAFTA
@Ausencia25+25+25+30
Ahu060812 20+20+0+10
kelebekolacam 15+10+0+0
@DelyDoly 20+15+15+15
@ada8110+25+25
@Begüm75 15+20+15+?
@Dilekiyi10+15+15+20
@Bebetomm0+15+5+15
@ecemavi 10+25
@Neshve 20+5+5
@nehirnil11110+15+0
@_SARAYCA_15+0+20
Nare83 0+15+15
@Lunya 15 +20+20+15
@aeben 15+15+30 +20
Sekercikiz 10+0+0+?
@fatmanurkaya 15+15+15
Ayy bilirm bayılirimmm. Afiyet olsun. . Şimdi evde labne ,tulum, krem, Lor, süzme ve beyaz ve kaşar peynir var. Eşim bu konuda kafayı yemiş oldgmü düşünüyor ama ben hellimi de alıcamHellim peyniri
mükemmel veroo denemelisin ama sıcak sıcak yiycen hemen soğuyunca sertleşiyo kabaklarlada süzme peynir
sıfır ekmek
çok doyurucu yeni ekmeğim kabak oldu
Ha bu arada hellim peynirini A101 den aldım bulursun yani
Yaakız ahu şu köy peyniri varya
törkiş hellimm acaipp güzel kızarıyor tavsiye ederim
bence acele etme kuzu .ooo geçtiğimiz haftaların şampiyonu mimuuu listelerde yok bu hafta hey gidinin mimusu :) bu akşam gideceğim inşallah kuzum... yasaktı 3 gün spor...
bir de bacağım ve kolumda ezikler var başka bir sebepten ötürü bu akşam gidip deneyeceğim zorlamadan... nazara geldim yemin ederim...
Yaa
ondan almıştım sevmedim diye buzluğa atmıştım dur onuda ızgara yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?