Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Demek beni unuttun
kız ben o kabak çorbasının stresine kendimi unuturum Sabit bir liteye girme düşüncesi beni çok bunaltıyor, onu düşünmekten herşeyi unutuyorum
Sevindim ya sizinle motive olacağım..

Sabah: yogurt + 10 badem
Ara: bir kuru kayısı + 1 kiwi
Öğlen, yani şimdi: 3 kepçe kabak çorba içtim ...

bugünden cumaya kadar saha çalışması var; 13- 16.30 dışarıda olacağım. Orada elmamı yemeye çalışacağım. Akşama da yeniden o muhteşem çorba

ahuu dün akşam denedim kabakları harika oldu,bide yeşil biber de koydum ohh miss
o kırmızı biberlerden de alcaktım kilosu 12 tl diyolar azcık daha ucuzlasın öyle alcam deniycem

sanada afiyet olsun,yumurtanın diğer yarısını ne ettin ahuu :))

kızz ciddennn , çok pahalı ya 12 tl nedirr

ya evet bende şok oldum biber fiyatlarına pazarda 6 tl markette 10 tl yeşil biber.kırmızı 10 küsür.

Betusum e günlük
3.guncuk sabret kuzum
Sonucunda mutlu olcez.
Benim corbada simdi duduklude.
Yalniz.kabaktan cok.icinde ot.var,
Buram Buram nane.de kokuyor
Bajalne.çıkacak.
kelebekolacam takildim sana kuzum.
Bu ata.keyfin yok.pek umarim hersey.düzelir.
Kahveyi de.icmicem kendimi.tutabildigim kadar ttucam.
Aslidna.bende.betus.gibiyim.
Kisitlanmayi.sevmem ama 3.günden nolcek

Okuyameyrum, oku oku bitiremeyrum
Bırakayım bari geçmişi. Sabahtan beri dışarıdayım. 8.45 te çıktım daha yeni geldim. Önce hastaneye gittim yürüyerek. Yolda, sitemizden gelen bir araba bırakalım nereye gideceksiniz diye durdu. Yok dedim sağolun yürücem ben. Doktorum yokmuş geri döndüm. Yarın gidicem. Eve geldim oğlan dışarı çıkmak istedi onu çıkardım. Sonra eşim bebeği hastaneye götürmek için izin almış. Onu götürdük geldik bir sürü ilaçla. Sabahki hızlı yürüyüşten hala yanaklarım kızarıklığı gitmedi şükür. Çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…