Daha iyi kuzu ben bulgursuz yapacağım meselaAyyyy çorbaya bulguru koymayi unuttum
gittikçe yaygınlaşıyor böyle sıkıntılar.bunların kesin nedeni yok canım multifaktoriyel.kelebekolacam ya bia rkadaşım vardı iş yerinden hastaneye gitti behçet hastalıgı olabili demişler
ama sonuçlar dogrultusunda konuşucaklarmış
korkunç geliyor insana yaa
30dakikalık spor yapıldı terlere gömüldüm...bu iyi haber...iki de kötü haberim var...
Birincisi akşama evde ısırganlı gözleme pişecek
İkincisi arkadaşlarımız gelecek ve yeni bi fastfood reatoran açılmış dönerlerine bayılmışlar.eve sipariş vereceklermiş...şimdi ben ne yapıcam kafamı nerelere vurayım?kocam sana yufkada yaptırırım sade et ve salatasiyla diyor ama o da beyaz yufka bi de muhtemelen geç saatte olacak.ayyy gözlemeye de bayılırım beeen...tavsiyelerinizi bekliyorum...asla yemek istemiyorum...bide arkadaşların akşama kesin ivir zivir sefası olacak onu kolay atlatırım bence...yemek kısmı çok önemli ama
Kızz bi teselli versen yazor zor bizim işimiz çok zor her an birşeyler çıkıyor.
Hayırdır güzelim ne oldu da ezikler oldu ben seni bu hafta izne ayırdım denemesiz sokacam seni geri.kaptan bu ara çok gelemeyebilir demişti bide lazerden Sonra yapmazsın diye çıkardım istersen ekleyin ama bi yarın kaldıooo geçtiğimiz haftaların şampiyonu mimuuu listelerde yok bu hafta hey gidinin mimusu :) bu akşam gideceğim inşallah kuzum... yasaktı 3 gün spor...
bir de bacağım ve kolumda ezikler var başka bir sebepten ötürü bu akşam gidip deneyeceğim zorlamadan... nazara geldim yemin ederim...
off bu ne yaaaaaaa
Ay kızlar hakkınızı helal edin valla.hepinize getirirdim yanımda olsanızresmi görünce yutkundum
çok güzel görünüyor
zaten kabağı çok severim ama işyerinde öyle bir şans yok ki
Ahu060812
Kız bim de 7.95 e mi ne aldım kırmızı biberi.yumurtanın yarısını büyük kızla paylaştık 1.5 - 1.5 okula gitmedi gezi varmış 65 tl.anne biz beraber yeriz 65 i acele acele tadı çıkmaz Diye gitmedi.para verirse karşılığını almak ister.sinema akvaryum gezisi yemek parasıymış.bu arada yumurtalar kümestenahuu dün akşam denedim kabakları harika oldu,bide yeşil biber de koydum ohh miss
o kırmızı biberlerden de alcaktım kilosu 12 tl diyolarazcık daha ucuzlasın öyle alcam deniycem
sanada afiyet olsun,yumurtanın diğer yarısını ne ettin ahuu :))
Kız resmi azıcık kırpınca yükleniyoBu da benim kahvaltımdı...işler bitti şimdi spor zamanı...45dakikalık videoyu açıcam ne kadarını yapa bilirsem artık...
@vorones kiz ilk gün herkes de olur öyle...
Offf ya resmi yükleyemedim yine
İşin zor valla.dürüm al.aç arasını çatalla içini ye bi iki lokmada lavaşından tadına bakarsın.30dakikalık spor yapıldı terlere gömüldüm...bu iyi haber...iki de kötü haberim var...
İkincisi arkadaşlarımız gelecek ve yeni bi fastfood reatoran açılmış dönerlerine bayılmışlar.eve sipariş vereceklermiş...şimdi ben ne yapıcam kafamı nerelere vurayım?kocam sana yufkada yaptırırım sade et ve salatasiyla diyor ama o da beyaz yufka bi de muhtemelen geç saatte olacak.ayyy gözlemeye de bayılırım beeen...tavsiyelerinizi bekliyorum...asla yemek istemiyorum...bide arkadaşların akşama kesin ivir zivir sefası olacak onu kolay atlatırım bence...yemek kısmı çok önemli ama
30dakikalık spor yapıldı terlere gömüldüm...bu iyi haber...iki de kötü haberim var...
gittikçe yaygınlaşıyor böyle sıkıntılar.bunların kesin nedeni yok canım multifaktoriyel.
kzılar hayat fani sizi üzen ne varsa kafanınızı dagıtmanın yollarını bulun.uzun süre bi sıkıntıya odaklanmayın.sonra yine siz pişman olursunuz.
Ekledim.canim,Daha iyi kuzu ben bulgursuz yapacağım mesela
Ben nanede kuşkuluyum çok fazla mı ekleniyor 1 demet hem maydanoz hem dereotu oldukça fazla sanki bayağı yoğun olacak taze nane de eklenince gibi geldiEkledim.canim,
Düşündüm bulgur suz.mu.yapsam.diye ama.lezzetsiz olur icemem.diye.ekledim
Pissede icsem
Acimmmmm
kesin tedavisi yok canım.direncini yüksek tutması lazım.ya valla üzüldümmm 2.5 yıldır dipdibeyiz
hep agzından çıakrdı aftlar git git deidm dinletemedim dün ayagına vurup şişince ayak gitti
tedavisi filan vardır inşş
kesin tedavisi yok canım.direncini yüksek tutması lazım.
mutlaka göz muayeneside olsun.
anladımmm belliydi bişey oldugu sürekli aft çıkıyordu agızda
en son genital bölgeye vurmuş
şimdiide ayak şiş kıpkırmızı
demetten demette fark var.bence kişisel ayarlanabilir.ben seviyorum yeşilliği.Ben nanede kuşkuluyum çok fazla mı ekleniyor 1 demet hem maydanoz hem dereotu oldukça fazla sanki bayağı yoğun olacak taze nane de eklenince gibi geldi
mutlaka göz muayeneside olsun.
ozaman onun yüzde 90 behcettir.
doyana kadar iç.Ekledim.canim,
Düşündüm bulgur suz.mu.yapsam.diye ama.lezzetsiz olur icemem.diye.ekledim
Pissede icsem
Acimmmmm
arkadaşına geçmiş olsun masumevet evet dr öylee demişşş
allah çözümsüzz dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?