Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nare83 Rabbim yardımcısı olsun herşeyin başı stres hayat kısa herşeyi takmayacaksın ben bişey olmayınca Ya nasip derim hemen bi ferahlık gelir içime iman inanç gerçekten bi çıkış kapısı aslında
mevlam neyler neylerse güZel eyler

Bu arada dünden beri diyecem diyecem unutuyorum eve gidince bi besmele çek Ayetel kürs-i okuyarak ara okurkende dua et içten Rabbim kaybımın yerini bi tek sen biliyorsun beni ona ulaştır diye diye ara okumaya da devam et Sonra da içinden nereye bakmak geliyorsa oraya yönel ben böyle yaparak bi çok kaybımı buldum evde telefonumu ararken anahtarı ararken vs vs sonra Sonra şeytan aman bu başlayacak okumaya yine diye hemen bulduruyor

aynuram ilk günden su koyverme sakın, dönerini ekmeksiz ye, diğerlerine yan gözle bile bakma

Buzluk tadı mı gelir diyorsun En iyisi taze alıp doğrayayım bari maydanoz doğramakta çok işkence geliyor bana ya
nil kaynayan çorbaya falan ekliyceksen dolap tadı geçmiyo,altını kapatmadan 1-2 dakika önce at 1-2 taşımda birlikte kaynat miss gibi olur ama tabağa aldığın çorbanın üzerine sepelersen o zaman tadını bozabilir

Ben nanede kuşkuluyum çok fazla mı ekleniyor 1 demet hem maydanoz hem dereotu oldukça fazla sanki bayağı yoğun olacak taze nane de eklenince gibi geldi

demetten demette fark var.bence kişisel ayarlanabilir.ben seviyorum yeşilliği.
Benim çorba yemyeşil ıspanak çorbası gibi oldu.
Birde çok koyu.
Yrinkini.kabagi.fazla yesilligi daha makul olarak.yapacağım.
Icilmeyecek birsek değil betül neden.igrenc dedi anlamadim.
Bu.arada.ben 2.dis fazla sarmisak.koydum

ayy hemen yapayım eve gidince yaaa

stresss herşeyin başı cnm aynenn

Eki Görüntüle 1977096

Adım sayarım tekrar kullanmaya başladım. Günde en az 6000 adım düşünüyorum. Bu sabah ki yürüyüşüm . Tabi diğer sporlar hariç 6000 adım.
SARAYCA bu program dimi. Adı ne, yüklesem ben de. Günde 10 bin adım atmak sünnet miymiş, öyle diyorlar. O kadarr yürüsem süper olur. Ama çok yürüyünce bacağım ağrıyor inşallah geçer kilo verdikçe. Baya yürümüşsün ne güzel
2.koca.kase.ictimm.ohh.doydum
Cok.lezizdi.
Icindeki.maydonozun.kilcik gibi cikan.saplarini.saymazsak
Canım ya. Ben sevindim senin bu kabak detoksunu yapmana. Normal diyetinden daha çok doyarsın gibi dimi

Ben kaynatırdım evet Begüş öyle yapayım tadını etkilemez özelliğini kaybeder mi donduğu için diye düşündüm ama sanmam ya Sağol kuzum

Afiyet olsun canım ben en son yaptığım lahana çorbasından kötü değildir tadı herhalde

Eki Görüntüle 1977096

Adım sayarım tekrar kullanmaya başladım. Günde en az 6000 adım düşünüyorum. Bu sabah ki yürüyüşüm . Tabi diğer sporlar hariç 6000 adım.

CNM sana bir tavsiyem 5 000 adım ile kilo korursun 10 000 adımla kilo vermeye başlarsın ama yürüş yaparken arada interval eklersen yağ yakımı hızlanır
not: arkadaşım olduğu için cevap verdim kusura bakmayın 7 .takımm

normal diyetimde de doyuyordum aslında. en azından doyurucuydu proteinden dolayı.
bugün akşama kadar çorbacıyım ve kahvesizlik çok zor.
uykum geldi

hadi yaa
lahana güzel olmadı mı?
kapuskası sarması çok güzel olurdu ama..

Buzluk tadı mı gelir diyorsun En iyisi taze alıp doğrayayım bari maydanoz doğramakta çok işkence geliyor bana ya

bende senin gibi düşündüm
buzlukta var ama kokusu filan çıkar mı acaba diye eklemedim
bence eklenebilir. sarmısak ve sogan o kokuyu göstermez.
bu arada niye dogruyorsun ki.
elinle yol at benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…