afiyet olsun bende çay içiyorum, bu gün tembellik ettim yürüyüşe çıkmadım, öğleden sonra yoğun tempom olacak , terlemek istemedim.
afiyet olsun, bende et haşlama salata ve pırasa yedim öğlenton balıklı salata ve turlu yedim bende
akşamada yogurt elma,chia, tarçın badem vs vs
Bende göz kararı ayarlayacağım artık bir de buzlukta doğranmış dereotu maydanozum var onları eklesem ne olurdemetten demette fark var.bence kişisel ayarlanabilir.ben seviyorum yeşilliği.
aynuram ilk günden su koyverme sakın, dönerini ekmeksiz ye, diğerlerine yan gözle bile bakma30dakikalık spor yapıldı terlere gömüldüm...bu iyi haber...iki de kötü haberim var...
Birincisi akşama evde ısırganlı gözleme pişecek
İkincisi arkadaşlarımız gelecek ve yeni bi fastfood reatoran açılmış dönerlerine bayılmışlar.eve sipariş vereceklermiş...şimdi ben ne yapıcam kafamı nerelere vurayım?kocam sana yufkada yaptırırım sade et ve salatasiyla diyor ama o da beyaz yufka bi de muhtemelen geç saatte olacak.ayyy gözlemeye de bayılırım beeen...tavsiyelerinizi bekliyorum...asla yemek istemiyorum...bide arkadaşların akşama kesin ivir zivir sefası olacak onu kolay atlatırım bence...yemek kısmı çok önemli ama
Belki tadını değiştirir ille atacaksan azıcık bi kasede dene benceBende göz kararı ayarlayacağım artık bir de buzlukta doğranmış dereotu maydanozum var onları eklesem ne olur
2.koca.kase.ictimm.ohh.doydumdoyana kadar iç.
Buzluk tadı mı gelir diyorsunBelki tadını değiştirir ille atacaksan azıcık bi kasede dene bence
nil kaynayan çorbaya falan ekliyceksen dolap tadı geçmiyo,altını kapatmadan 1-2 dakika önce at 1-2 taşımda birlikte kaynat miss gibi olur ama tabağa aldığın çorbanın üzerine sepelersen o zaman tadını bozabilirBuzluk tadı mı gelir diyorsunEn iyisi taze alıp doğrayayım bari maydanoz doğramakta çok işkence geliyor bana ya
Ben nanede kuşkuluyum çok fazla mı ekleniyor 1 demet hem maydanoz hem dereotu oldukça fazla sanki bayağı yoğun olacak taze nane de eklenince gibi geldi
Benim çorba yemyeşil ıspanak çorbası gibi oldu.demetten demette fark var.bence kişisel ayarlanabilir.ben seviyorum yeşilliği.
geçmiş olsun mimuuAhu060812 yok ekleme bu hafta kuzum zaten 2 gün kaldı. ufak bir kaza geçirdim de pazar günü ondan morluklar ezilmeler... geçecek inşallah bakalım..
Nare83 Rabbim yardımcısı olsun herşeyin başı stres hayat kısa herşeyi takmayacaksın ben bişey olmayınca Ya nasip derim hemen bi ferahlık gelir içime iman inanç gerçekten bi çıkış kapısı aslında
mevlam neyler neylerse güZel eyler
Bu arada dünden beri diyecem diyecem unutuyorum eve gidince bi besmele çek Ayetel kürs-i okuyarak ara okurkende dua et içten Rabbim kaybımın yerini bi tek sen biliyorsun beni ona ulaştır diye diye ara okumaya da devam et Sonra da içinden nereye bakmak geliyorsa oraya yönel ben böyle yaparak bi çok kaybımı buldum evde telefonumu ararken anahtarı ararken vs vs sonra Sonra şeytan aman bu başlayacak okumaya yine diye hemen bulduruyor
SARAYCA bu program dimi. Adı ne, yüklesem ben de. Günde 10 bin adım atmak sünnet miymiş, öyle diyorlar. O kadarr yürüsem süper olur. Ama çok yürüyünce bacağım ağrıyor inşallah geçer kilo verdikçe. Baya yürümüşsün ne güzelEki Görüntüle 1977096
Adım sayarım tekrar kullanmaya başladım. Günde en az 6000 adım düşünüyorum. Bu sabah ki yürüyüşüm . Tabi diğer sporlar hariç 6000 adım.
Canım ya. Ben sevindim senin bu kabak detoksunu yapmana. Normal diyetinden daha çok doyarsın gibi dimi2.koca.kase.ictimm.ohh.doydum
Cok.lezizdi.
Icindeki.maydonozun.kilcik gibi cikan.saplarini.saymazsak
Ben kaynatırdım evet Begüş öyle yapayım tadını etkilemez özelliğini kaybeder mi donduğu için diye düşündüm ama sanmam yanil kaynayan çorbaya falan ekliyceksen dolap tadı geçmiyo,altını kapatmadan 1-2 dakika önce at 1-2 taşımda birlikte kaynat miss gibi olur ama tabağa aldığın çorbanın üzerine sepelersen o zaman tadını bozabilir
Benim çorba yemyeşil ıspanak çorbası gibi oldu.
Birde çok koyu.
Yrinkini.kabagi.fazla yesilligi daha makul olarak.yapacağım.
Icilmeyecek birsek değil betül neden.igrenc dedi anlamadim.
Bu.arada.ben 2.dis fazla sarmisak.koydum
Eki Görüntüle 1977096
Adım sayarım tekrar kullanmaya başladım. Günde en az 6000 adım düşünüyorum. Bu sabah ki yürüyüşüm . Tabi diğer sporlar hariç 6000 adım.
SARAYCA bu program dimi. Adı ne, yüklesem ben de. Günde 10 bin adım atmak sünnet miymiş, öyle diyorlar. O kadarr yürüsem süper olur. Ama çok yürüyünce bacağım ağrıyor inşallah geçer kilo verdikçe. Baya yürümüşsün ne güzel
Canım ya. Ben sevindim senin bu kabak detoksunu yapmana. Normal diyetinden daha çok doyarsın gibi dimi
hadi yaaBen kaynatırdım evet Begüş öyle yapayım tadını etkilemez özelliğini kaybeder mi donduğu için diye düşündüm ama sanmam yaSağol kuzum
Afiyet olsun canım ben en son yaptığım lahana çorbasından kötü değildir tadı herhalde
Buzluk tadı mı gelir diyorsunEn iyisi taze alıp doğrayayım bari maydanoz doğramakta çok işkence geliyor bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?