- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
onu başka şeylere kullanırsın bence taze olanı tercih etBende göz kararı ayarlayacağım artık bir de buzlukta doğranmış dereotu maydanozum var onları eklesem ne olur
komşuna çok imrendim.bebek bırakmak için güvenilir bi komsu bu devrin en büyük nimetlerinden benceCanlaaar , bundan 3 saat önce gelmiştim aslında beğene beğene ilerliyordum kikomşumun acil bir hastane işi çıktı , bebeğini bıraktı ... oyy minnoş minnoş vakit geçirdik .gitti ama ben hala hopidik gubidik modundayım
Geçen sene bayağı severek tükettim ama bu sene yaptığımı çok abarttım herhalde içinde yok yoktu brokoliden karnıbahara kerevizden dereotuna derkenhadi yaa
lahana güzel olmadı mı?
kapuskası sarması çok güzel olurdu ama..
onu başka şeylere kullanırsın bence taze olanı tercih et
komşuna çok imrendim.bebek bırakmak için güvenilir bi komsu bu devrin en büyük nimetlerinden bence
Geçen sene bayağı severek tükettim ama bu sene yaptığımı çok abarttım herhalde içinde yok yoktu brokoliden karnıbahara kerevizden dereotuna derken
Öyle yapayım artık canım sağol
Canlaaar , bundan 3 saat önce gelmiştim aslında beğene beğene ilerliyordum kikomşumun acil bir hastane işi çıktı , bebeğini bıraktı ... oyy minnoş minnoş vakit geçirdik .gitti ama ben hala hopidik gubidik modundayım
peki işe yarıyor mu lahana detoksu?
tabsiye eder misin? koyalım mı onu da cebe nil ?
aaa ben çorbaya kereviz eklicektim güya
neyse yarın denerim onu da
hayırlı sabahlar..
Bi daha cuma öncesi tartılmayacağımYa da tartılırsam paylaşmayacağım
Bu ne ya.. pazartesi -200 çık, salı +200 ol
yok cumadan cumaya tartılmak en güzeliSabah sabah sinirlerim bozuldu
Zaten kabak çorbamda iğrenç olmuşGece pişince tadına baktım.. Geçen sefer az değişiklik yapmıştım. Mesela et suyu koymuştum, sonra soğanları içinden geri çıkarmamış birlikte çekmiştim robottan ve galiba nanem daha güzeldi.. Şimdi tuhaf bir şey oldu ama yapacak bir şey yok. 0 75 bırakılıp gidecek
ohhh.. bağırmak iyi geldi ...
Sabah yedim 4 kaşık yoğurt, 10 badem... Hadi bismillah
günaydınnnnn günaydınnnn
iş yerine geldim , makyajımı yaptım
yeşil çauymı aldımm su şişemi doldurdummm
geldim efenimmm
sabah kahvaltıda 1 tane yuaf pogaça yedim
2. yiycektima us buna takılır dedim yemedimm
aama kocamdan laf yedimmm
hani kilo vermelerrrr ,, durdu bu kadarmıydıııı zayıflık derecen dedi banaaa
Günaydınlar fıstıklar...sabah sabah bi bardak limonlu elma sirkeli suyu içtim ve güne başladımmm...bugun giden eksiyi hiç sevmedim ..normalde 1.5kilo giderdi.ama sadece 800 gitmiş
kaptanım internet paketim yok ondan gelemiyorum aklına başka bişey gelmesin
günaydınnn.
benim şom ağzım.ben sağlamım derim hemen bi yerimden çıkar.
dün asm bi ara soguk oldu bende ince giyinmiştim.midemi üşüttüm.bi ağrı bi kıramp.
bütün akşam kıvrandım.ilaç içtim yinede hala tam geçmedi.
dedim sınanıyorum o halimle kabak çorbamı pişirdim.
babam anlatır,onların köyde bi adam ekmek arası köfte almış eline yiye yiye giderken sulak bi yerde düşürüvermiş köfteyi.
hemen almış atmış ekmeğin arasına.tam ısıracak vırrakkkk diye bi ses,ee köy yerinde her zaman köfte bulumaz.demişki vırık desende yiycem cırık desende yiycem.
ve adamın adı cırık kalmış.
bende bu çorbayı karnım vırık desede cırık desede yiycem.corbadan dönenin kaşığı kırılsın.
Günaydınnn biraz yorgun uyansamda ne kadar güzel bir gün bu boyleeee
he walla kaptaniçem konuş.
böyle listeleri harfiyyen yapmak lazım yoksa verim olmuyor.helede eşlik eden varsa tadından yenmez.
sen merak etme kaptanım ben kayserili oldum bende pastırma gönderecek göz varmı yenileceğimi kim söyledi
Günaydııın dün akşam 270 mesajda uyumuşum bugün yeniden devam ettim tabi artı mesajlarla geçmişi yakalayacam derken günü kaçırıyorum neyse bitirdim çok şükür dün yine dışarlarda geçti eve 11'de filan anca girdim spor yapacaktım ama hiç halim yoktu yatakları bile toplamadan çıkmıştım yani dün komşuyla ağaç aşılama macerasına giriştik hiç eve giremedim sonra akşam bir tavuğuma bakayım dedim bir de ne göreyim bir tane cik cik daha günü bugün doluyor bakalım çıkacak mı diğerleri çok güzel bir duygu
Vero sen bu hafta başla spora cuma listeye yazarım adını ona göre bak sonuncu olmakta var Şimdiden alıştır kendini spora
2,5 saat 30 puan senin için özel uydurdum
kuzu sana başlangıçta Leslie veya yürüyüş önericem başka bir şey yapamazsın şimdi 15 dakikada bile nefes nefese kaldıysan alıştırman gerekiyor kendini spora
Ada p..kunu çıkarma yolunda hızla ilerliyor
Cırık emmidir ooo
Özledim seni
Kaptanim gulyuzlum günaydın . Tarti 59.4
Şükr eksi ama yeni bisi görmek istiom ya. Bu kalan 400 500 ü nasıl versem bu 3 günde . Bı yol göstersen . Goruiyim sonra artı neyin olsa uzulmem ama sıkıldım gram oynamayinca
SPOR ÇETELESİ 17.HAFTA
Ausencia 25+25+25+30
@Ahu06081220+20+0+10
kelebekolacam 15+10+0+0
@DelyDoly 20+15+15+15
ada81 10+25+25
begum75 15+20+15+?
@Dilekiyi10+15+15+20
@Bebetomm0+15+5+15
@ecemavi 10+25
@Neshve 20+5+5
nehirnil111 10+15+0
@_SARAYCA_15+0+20
Nare83 0+15+15
@Lunya 15 +20+20+15
@aeben 15+15+30 +20
@Sekercikiz 10+0+0+?
@fatmanurkaya 15+15+15
Bugun öğlen yapamicam sanırım. Ama yok yapmadan olmazzzz. Akşam yaparım ben de
Mamamiyaaaaa
Eki Görüntüle 1977039
İnce narin parmaklarını da görmüüüş oldukAnaaa ellerim de çıkmış
ooo geçtiğimiz haftaların şampiyonu mimuuu listelerde yok bu hafta hey gidinin mimusu :) bu akşam gideceğim inşallah kuzum... yasaktı 3 gün spor...
bir de bacağım ve kolumda ezikler var başka bir sebepten ötürü bu akşam gidip deneyeceğim zorlamadan... nazara geldim yemin ederim...
ben eminim bigünNare83 bi iksir bulacak.literatüre gececek.
çaresiz derdininnn sebebi belliiii dermanıııı umaydaaaa arasana masummmm
hayır hayır hayır
İyi günler hanımlar, sabah uğrayamadım yoğunum bu aralar.
sabah güne iyi başlandı, öğlen yemek yenildi
65 ler ucundan görüldü
30dakikalık spor yapıldı terlere gömüldüm...bu iyi haber...iki de kötü haberim var...
Birincisi akşama evde ısırganlı gözleme pişecek
İkincisi arkadaşlarımız gelecek ve yeni bi fastfood reatoran açılmış dönerlerine bayılmışlar.eve sipariş vereceklermiş...şimdi ben ne yapıcam kafamı nerelere vurayım?kocam sana yufkada yaptırırım sade et ve salatasiyla diyor ama o da beyaz yufka bi de muhtemelen geç saatte olacak.ayyy gözlemeye de bayılırım beeen...tavsiyelerinizi bekliyorum...asla yemek istemiyorum...bide arkadaşların akşama kesin ivir zivir sefası olacak onu kolay atlatırım bence...yemek kısmı çok önemli ama
evet evet dr öylee demişşş
allah çözümsüzz dert vermesin
komşuna çok imrendim.bebek bırakmak için güvenilir bi komsu bu devrin en büyük nimetlerinden bence
bende imrendim bende.
benim bebegimi bırakabileceğim kimsem yok yakınımda
ay negüzellll
benimde var öyle bir komşum sagolsunnn
her daim gözleri üstülerinde olur evde bıraksam filan
gece hastane işi dahi olsa çalarım kapısını tereddütsüzz
Kızlar bizim apartmanda komşuluk çok güzeldir ...
Buraya geldiğimde Yusuf daha 7 aylıktı ...
Zaman zaman bende bıraktım ... özellikle o yoğun hastalık dönemlerimde hastaneye götürmemek için onu da .
Gerçekten komşularım iyidir ...
İki alışan annemiz var bebekleri 7-8 aylık ... dillerinden anlarım ... banyolarına falan da çağırırlar eşleri yoksa
banucum senin burcun neydiAusencia valla çok pis gaza geldim
çekilin bütün diyetler benim
hepsini ben yapacam modundayım hahaha
3 ayda 10 kg :)
banucum senin burcun neydi
Canım yaaaa , sen şu kabakta falso verme gözünü sevem ... 3 gün sana bütün kayıplarını geri getirecek
Sadece 3 gün ...bak 72 saat diyeceğimmm o bile indi :)
Oooooo enişteye desem ki masumu gaza getirecek sözler et ...bu kadarını ben bile düşünmezdim
Bir de demiş hani 58 leeer...geleceeeeeek deseydin geleceeeeek ... o poğaçıyı görünce diyeti bıraktın sandı bence .
Hadiiiiiii banu bundan ala hırs, gaz mı olur ?
Bence gayet iyi . 800 de gitse ...1800 de gitse ilk günler sadece bağırsak boşalması ödem zaten ...
Demek o kadarmış fazlalık.
Yaktığın yakacağın yağlarda sevin bence ...sıra onlara geliyooor çünkü
Yooook yahu gelir mi hiç
Sen kadar az yiyen minnak bir arkadaşım içinnn ...hiiiiiiiç gelmeeez
Bayıldım hikayeye yaaaa.
Vırık cırık götüreceğiz bizde bu işi
Değil mi @betülina
Sabah kahvaltı öncesi spor kalmış yine bugün .... sonrasında yapabildin mi canım ?
İyi ya sevindim azıcıken azından betülün ödülü bilet , yenmez içilmez
Dur bir daha sesleneyimmmm , hattaKedibochi ye de sesleneyimmmmm .
Canlaaaaar sadece 3 gün ..... 3 gün yaaa .... ha diyince cuma gelmiyor mu öyle düşünün .
En azından bittiğinde yaaa aslında daha çok giderdi ama şunu eklemeseydim falan demeyin
Daktırım çok kararlı , sizi de dürttüm duracağımmmm ona göre
Tatlımmmmmmmşu an evde sadece detoks tarifler ve spor havada uçuyor ... bu hafta sporda çoştummmm , alayımmmmm 30 pointleri ... sonrasında da 20 20 indrmem inşallah
Ya sen niye bu kadar stres oldun .. en kötü 59 gelir ... az sık dişini ya .... az daha ... sende kabakçılar gibi şöyle düşünnn ... salı çarşamba perşembe .... 3 gün ....sadece 3 günde 59.5 ta da kalabilirsin .... 58 küsürleri de görebilirsin .... seçim senin .... ver kurtul ... sonrasında korumak ve yavaş yavaş vermek kolay
Güzel bir hafta sanki ...ayağımı sürüdüm ... bol pointli olmuş liste ...ne güzel ...
Kesinlikle yaaaap ...üşenme .... bak ben bi sabah bi akşam yapıyorummm ... zor gelmiyor mu geliyor ?
Ama irade
İnce narin parmaklarını da görmüüüş olduk
Canım daha erken değil mi ?
Lazer için değildi , kaza için ... yazmışsın artık :) sorabilirim bende . Nasıl oldun ?
Var mıydı daha önce bilmiyorum da .... ilk kadın Türk mucitNare83 bulduğu detoks ile zorlanmadan durmadan ayda 5 kilo vermenin formülünü buldu
Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee..yollladım ona sayfaları ama .... bir umut karar versin diye bekliyorummmm
Pamuğummmmmmm çok para var bu işte
Tatlım her hangi sporu yaparsan yap 30 dk altına düşme ... ve arkadaşın da yazmış :) benim listemde görüyorsundur hep ...interval kardiyo yap.
Yürüyüş mü ? 5 dk normal tempolu (yavaş değil tabii ) 2 dk çoook hızlı ... 5-2-5-2 ...bu şekilde git ...
Tabii ki de yemeyeceksin .
Ben burda daha önce de bu durumda kalan arkadaşlara yazdığım şeyleri tekrarlayacağım ... kendim de çok gider gelirim ... masalar kurulur kalkar ...
Dost aile sohbeti ...güler yüz neşeden geçer.. sofrada tabağında ne olduğu değil...ettiğin sohbet önemli...
Gözleme tabii ki hayır ...
Pidesiz et ayran salata ...
Bence hiç bir sorun yok ... kafana takmaya değmez .
Rabbim şifalar versin ...
Benim MS gibi bağışıklık sistemi ile alakalı sanırım ... dikkat edecek ... üzülmeyecek ... grip vs olmayacak ..
Ausencia bilet bahsi nedir anlayamadım dün ne kaçırdım ben.
Ausencia valla çok pis gaza geldim
çekilin bütün diyetler benim
hepsini ben yapacam modundayım hahaha
3 ayda 10 kg :)
aslında ben gerçekten minnakım (ada81 minnak diye diye kendimin minnak olduğuna inandırdı galibası beni )
midemde sanki şrek var
yaa benimde bebek sevesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?