Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlaaar , bundan 3 saat önce gelmiştim aslında beğene beğene ilerliyordum ki komşumun acil bir hastane işi çıktı , bebeğini bıraktı ... oyy minnoş minnoş vakit geçirdik .gitti ama ben hala hopidik gubidik modundayım

komşuna çok imrendim.bebek bırakmak için güvenilir bi komsu bu devrin en büyük nimetlerinden bence

Geçen sene bayağı severek tükettim ama bu sene yaptığımı çok abarttım herhalde içinde yok yoktu brokoliden karnıbahara kerevizden dereotuna derken

Öyle yapayım artık canım sağol

peki işe yarıyor mu lahana detoksu?
tabsiye eder misin? koyalım mı onu da cebe nil ?
aaa ben çorbaya kereviz eklicektim güya

neyse yarın denerim onu da

ay negüzellll
benimde var öyle bir komşum sagolsunnn
her daim gözleri üstülerinde olur evde bıraksam filan
gece hastane işi dahi olsa çalarım kapısını tereddütsüzz

Canım yaaaa , sen şu kabakta falso verme gözünü sevem ... 3 gün sana bütün kayıplarını geri getirecek
Sadece 3 gün ...bak 72 saat diyeceğimmm o bile indi :)

Oooooo enişteye desem ki masumu gaza getirecek sözler et ...bu kadarını ben bile düşünmezdim
Bir de demiş hani 58 leeer...geleceeeeeek deseydin geleceeeeek ... o poğaçıyı görünce diyeti bıraktın sandı bence .
Hadiiiiiii banu bundan ala hırs, gaz mı olur ?

Günaydınlar fıstıklar...sabah sabah bi bardak limonlu elma sirkeli suyu içtim ve güne başladımmm...bugun giden eksiyi hiç sevmedim ..normalde 1.5kilo giderdi.ama sadece 800 gitmiş

Bence gayet iyi . 800 de gitse ...1800 de gitse ilk günler sadece bağırsak boşalması ödem zaten ...
Demek o kadarmış fazlalık.
Yaktığın yakacağın yağlarda sevin bence ...sıra onlara geliyooor çünkü

kaptanım internet paketim yok ondan gelemiyorum aklına başka bişey gelmesin

Yooook yahu gelir mi hiç
Sen kadar az yiyen minnak bir arkadaşım içinnn ...hiiiiiiiç gelmeeez

Bayıldım hikayeye yaaaa.
Vırık cırık götüreceğiz bizde bu işi

Değil mi @betülina

Günaydınnn biraz yorgun uyansamda ne kadar güzel bir gün bu boyleeee

Sabah kahvaltı öncesi spor kalmış yine bugün .... sonrasında yapabildin mi canım ?

İyi ya sevindim azıcık en azından betülün ödülü bilet , yenmez içilmez

Dur bir daha sesleneyimmmm , hatta Kedibochi ye de sesleneyimmmmm .

Canlaaaaar sadece 3 gün ..... 3 gün yaaa .... ha diyince cuma gelmiyor mu öyle düşünün .

En azından bittiğinde yaaa aslında daha çok giderdi ama şunu eklemeseydim falan demeyin

Daktırım çok kararlı , sizi de dürttüm duracağımmmm ona göre

Tatlımmmmmmm şu an evde sadece detoks tarifler ve spor havada uçuyor ... bu hafta sporda çoştummmm , alayımmmmm 30 pointleri ... sonrasında da 20 20 indrmem inşallah

Ya sen niye bu kadar stres oldun .. en kötü 59 gelir ... az sık dişini ya .... az daha ... sende kabakçılar gibi şöyle düşünnn ... salı çarşamba perşembe .... 3 gün ....sadece 3 günde 59.5 ta da kalabilirsin .... 58 küsürleri de görebilirsin .... seçim senin .... ver kurtul ... sonrasında korumak ve yavaş yavaş vermek kolay

Güzel bir hafta sanki ...ayağımı sürüdüm ... bol pointli olmuş liste ...ne güzel ...

Bugun öğlen yapamicam sanırım. Ama yok yapmadan olmazzzz. Akşam yaparım ben de

Kesinlikle yaaaap ...üşenme .... bak ben bi sabah bi akşam yapıyorummm ... zor gelmiyor mu geliyor ?
Ama irade

Anaaa ellerim de çıkmış
İnce narin parmaklarını da görmüüüş olduk

Canım daha erken değil mi ?
Lazer için değildi , kaza için ... yazmışsın artık :) sorabilirim bende . Nasıl oldun ?

ben eminim bigün Nare83 bi iksir bulacak.literatüre gececek.

Var mıydı daha önce bilmiyorum da .... ilk kadın Türk mucit @masumm bulduğu detoks ile zorlanmadan durmadan ayda 5 kilo vermenin formülünü buldu

çaresiz derdininnn sebebi belliiii dermanıııı umaydaaaa arasana masummmm

Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee..yollladım ona sayfaları ama .... bir umut karar versin diye bekliyorummmm

hayır hayır hayır

Pamuğummmmmmm çok para var bu işte

İyi günler hanımlar, sabah uğrayamadım yoğunum bu aralar.

sabah güne iyi başlandı, öğlen yemek yenildi

65 ler ucundan görüldü

Tatlım her hangi sporu yaparsan yap 30 dk altına düşme ... ve arkadaşın da yazmış :) benim listemde görüyorsundur hep ...interval kardiyo yap.
Yürüyüş mü ? 5 dk normal tempolu (yavaş değil tabii ) 2 dk çoook hızlı ... 5-2-5-2 ...bu şekilde git ...

Tabii ki de yemeyeceksin .
Ben burda daha önce de bu durumda kalan arkadaşlara yazdığım şeyleri tekrarlayacağım ... kendim de çok gider gelirim ... masalar kurulur kalkar ...
Dost aile sohbeti ...güler yüz neşeden geçer.. sofrada tabağında ne olduğu değil...ettiğin sohbet önemli...
Gözleme tabii ki hayır ...
Pidesiz et ayran salata ...
Bence hiç bir sorun yok ... kafana takmaya değmez .

evet evet dr öylee demişşş
allah çözümsüzz dert vermesin

Rabbim şifalar versin ...
Benim MS gibi bağışıklık sistemi ile alakalı sanırım ... dikkat edecek ... üzülmeyecek ... grip vs olmayacak ..

komşuna çok imrendim.bebek bırakmak için güvenilir bi komsu bu devrin en büyük nimetlerinden bence

bende imrendim bende.
benim bebegimi bırakabileceğim kimsem yok yakınımda

ay negüzellll
benimde var öyle bir komşum sagolsunnn
her daim gözleri üstülerinde olur evde bıraksam filan
gece hastane işi dahi olsa çalarım kapısını tereddütsüzz

Kızlar bizim apartmanda komşuluk çok güzeldir ...
Buraya geldiğimde Yusuf daha 7 aylıktı ...
Zaman zaman bende bıraktım ... özellikle o yoğun hastalık dönemlerimde hastaneye götürmemek için onu da .
Gerçekten komşularım iyidir ...
İki alışan annemiz var bebekleri 7-8 aylık ... dillerinden anlarım ... banyolarına falan da çağırırlar eşleri yoksa

bende şanslıyım o yönden yaaa
34 dairelik bir bina komşuluk olmaz diyorlar çok katılalrda ama bal gibi oluyor iştee
çardakta otururz filan
hatta bu ara yine bi çardak günü var misal

aslında ben gerçekten minnakım ( ada81 minnak diye diye kendimin minnak olduğuna inandırdı galibası beni)
midemde sanki şrek var

yaa benimde bebek sevesim geldi

Ausencia bilet bahsi nedir anlayamadım dün ne kaçırdım ben.

Canım Betül kaybederse sana uçak bileti almayı planlıyormuşşşş ...
Artık istanbula mı maldivlere mi bilemem

Ausencia valla çok pis gaza geldim
çekilin bütün diyetler benim
hepsini ben yapacam modundayım hahaha
3 ayda 10 kg :)

Sana 5 günlüklerden yollayacağım bugün ... cumartesi başla bence al malzemeleri ... 2 günü hafta sonu geçer zaten ...
sporda daha kolay olur .
Hadi be banu ... bak detoks diyete 67.9 la başladığını düşün bir çıkacaksın 5 gün sonra en az ... 65.5 ne zaman ? 13 nisanda eeee daha 10 gün vaaar 23 nisan hedefe ....
düşünme hatta karar ver uygula banu ...
hayatından 5 gün vereceksin ...eveeeet kolay değil .. biraz uğraştırıcı ama 5 günnnnn sadece 5 günnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…