Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

peki işe yarıyor mu lahana detoksu?
tabsiye eder misin? koyalım mı onu da cebe nil ?
aaa ben çorbaya kereviz eklicektim güya

neyse yarın denerim onu da
Bende çok işe yaradı açıkcası tokta tuttu pek canım bir şey istemezdi o sıralar 53 de takılı kalmıştım birden harekete geçtim sanki akşamları onu içerdim 50 kiloda buldum kendimi

S Health diye bi program üzümüm, bence 10 bin adım yürüyüş sana çok iyi gelecek, sünnet olduğunu bilmiyorum canım ,

kilo azaldıkça bacak ağrın geçer inşallah kuzum.

sen bi atta alışveriş filan tammalayımmm emeksiz ekmek olmuyorrrr
geçen 7 günlük çok karışıktı...
biii at bakimm sen

yasminim canım bi gaz başladım bu sefer 50 leri çabuk görecek gibiyim. sen verdin kurtuldun darısı bana inşallah

10 bin adımı geçmeye çalışacağım ama her zaman olmuyor maalesef, bakalım bundan sonra adım sayacağım, akşamları spora başlasam çok iyi olacak ama biliyorsun zamanım çok kısıtlı oluyor.

sevgiler , çok öpüyorum.

bana da o 5 günlüklerden yolla kaptanım, ilerleyen zamanlar için

sen bi atta alışveriş filan tammalayımmm emeksiz ekmek olmuyorrrr
geçen 7 günlük çok karışıktı...
biii at bakimm sen

Aynen tatlımmmm ...bak beni düşün ... yan gelip yatabilirim ama eşek gibi spor yapıyorummm ..emeksiz yemek yok.
Biz bunu istiyoruz banu .
Biz artık kilolu olup olmamayı geçtik , gayet fit sağlıklı gözükmek istiyoruz .. yapacağımız tek şey emek vermek .

bana da o 5 günlüklerden yolla kaptanım, ilerleyen zamanlar için

Fotoğrafları çekince sana da özelden atarım canım ... kitaptan kaçak yayın yapmayayım şimdi :)

lahana detoksu yapmış halimizi düşünemiyorumm

olsun bi gün şişerük ertesi gün inerük.
önemli olan yagdan gitmesi masumum

Bende çok işe yaradı açıkcası tokta tuttu pek canım bir şey istemezdi o sıralar 53 de takılı kalmıştım birden harekete geçtim sanki akşamları onu içerdim 50 kiloda buldum kendimi

tarif pliss cnımmmm.
şu 70 lerden kurtulmak istiyorum artıkın.
sıkıldımmm

bende geldim beğene beğene geliyordum kiii halam aradı 40 dakika konuştuk daha yeni döndüm buraya spor yapacaktım yürüyüş akşama kaldı ))

tamam kaptanım, özellikle göbek için olursa iyi olur

birebir uyuyorum ausum
valla çok kahvesedim ( susadımın kahve versiyonu ), uyku da bastırdı ama içmedim yeşil çay demledim şimdi onu içicem ara yaparken.

birebir uyuyorum ausum
valla çok kahvesedim ( susadımın kahve versiyonu ), uyku da bastırdı ama içmedim yeşil çay demledim şimdi onu içicem ara yaparken.

Sütsedimmmmmm ...bu da yusufun süt isteme sözüdür

Olsun be canım cuma günü karşıklı içeriz kahvelerimizi olmaz mı

öyle yaparım sen bian önce atta ben bi bakaymmm 5 gün kolay gibin geldiii
birde 65 leri düşününce 2 ay yattıgımız acısı çıkar en azındqn

geçmiş olsun mimuu
senin ameliyat işin ne oldu?

teşekkürler kuzu cuma günü randevum var doktorda bakalım ne diyecek..

iyi olmaya çalışıyorum kaptanım sol tarafım ağrıyor bayaa hem kolum hem bacağım birşey içmedim ama ilaç falan.. psikolojik olarak da daha iyi olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…