kaptanım gün içinde gerçekten çok koşturuyorumKurt vaaar kurtsen yiyorsun o besleniyoooor
Bende çok işe yaradı açıkcası tokta tuttu pek canım bir şey istemezdi o sıralar 53 de takılı kalmıştım birden harekete geçtim sanki akşamları onu içerdim 50 kiloda buldum kendimipeki işe yarıyor mu lahana detoksu?
tabsiye eder misin? koyalım mı onu da cebe nil ?
aaa ben çorbaya kereviz eklicektim güya
neyse yarın denerim onu da
S Health diye bi program üzümüm, bence 10 bin adım yürüyüş sana çok iyi gelecek, sünnet olduğunu bilmiyorum canım ,SARAYCA bu program dimi. Adı ne, yüklesem ben de. Günde 10 bin adım atmak sünnet miymiş, öyle diyorlar. O kadarr yürüsem süper olur. Ama çok yürüyünce bacağım ağrıyor inşallah geçer kilo verdikçe. Baya yürümüşsün ne güzel
Canım ya. Ben sevindim senin bu kabak detoksunu yapmana. Normal diyetinden daha çok doyarsın gibi dimi
Canım Betül kaybederse sana uçak bileti almayı planlıyormuşşşş ...
Artık istanbula mı maldivlere mi bilemem
Sana 5 günlüklerden yollayacağım bugün ... cumartesi başla bence al malzemeleri ... 2 günü hafta sonu geçer zaten ...
sporda daha kolay olur .
Hadi be banu ... bak detoks diyete 67.9 la başladığını düşün bir çıkacaksın 5 gün sonra en az ... 65.5ne zaman ? 13 nisanda eeee daha 10 gün vaaar 23 nisan hedefe ....
düşünme hatta karar ver uygula banu ...
hayatından 5 gün vereceksin ...eveeeet kolay değil .. biraz uğraştırıcı ama 5 günnnnn sadece 5 günnnnn
yasminim canım bi gaz başladım bu sefer 50 leri çabuk görecek gibiyim. sen verdin kurtuldun darısı bana inşallahCNM sana bir tavsiyem 5 000 adım ile kilo korursun 10 000 adımla kilo vermeye başlarsın ama yürüş yaparken arada interval eklersen yağ yakımı hızlanır
not: arkadaşım olduğu için cevap verdim kusura bakmayın 7 .takımm
Canım Betül kaybederse sana uçak bileti almayı planlıyormuşşşş ...
Artık istanbula mı maldivlere mi bilemem
Sana 5 günlüklerden yollayacağım bugün ... cumartesi başla bence al malzemeleri ... 2 günü hafta sonu geçer zaten ...
sporda daha kolay olur .
Hadi be banu ... bak detoks diyete 67.9 la başladığını düşün bir çıkacaksın 5 gün sonra en az ... 65.5ne zaman ? 13 nisanda eeee daha 10 gün vaaar 23 nisan hedefe ....
düşünme hatta karar ver uygula banu ...
hayatından 5 gün vereceksin ...eveeeet kolay değil .. biraz uğraştırıcı ama 5 günnnnn sadece 5 günnnnn
sen bi atta alışveriş filan tammalayımmm emeksiz ekmek olmuyorrrr
geçen 7 günlük çok karışıktı...
biii at bakimm sen
bana da o 5 günlüklerden yolla kaptanım, ilerleyen zamanlar için
lahana detoksu yapmış halimizi düşünemiyorumm
Bende çok işe yaradı açıkcası tokta tuttu pek canım bir şey istemezdi o sıralar 53 de takılı kalmıştım birden harekete geçtim sanki akşamları onu içerdim 50 kiloda buldum kendimi
bende geldim beğene beğene geliyordum kiii halam aradı 40 dakika konuştuk daha yeni döndüm buraya spor yapacaktım yürüyüş akşama kaldıCanlaaar , bundan 3 saat önce gelmiştim aslında beğene beğene ilerliyordum kikomşumun acil bir hastane işi çıktı , bebeğini bıraktı ... oyy minnoş minnoş vakit geçirdik .gitti ama ben hala hopidik gubidik modundayım
ctesi başlayamam ancak esksikleri tamamlarımm cano
tamam kaptanım, özellikle göbek için olursa iyi olurAynen tatlımmmm ...bak beni düşün ... yan gelip yatabilirim ama eşek gibi spor yapıyorummm ..emeksiz yemek yok.
Biz bunu istiyoruz banu .
Biz artık kilolu olup olmamayı geçtik , gayet fit sağlıklı gözükmek istiyoruz .. yapacağımız tek şey emek vermek .
Fotoğrafları çekince sana da özelden atarım canım ... kitaptan kaçak yayın yapmayayım şimdi :)
bende geldim beğene beğene geliyordum kiii halam aradı 40 dakika konuştuk daha yeni döndüm buraya spor yapacaktım yürüyüş akşama kaldı))
Canım yaaaa , sen şu kabakta falso verme gözünü sevem ... 3 gün sana bütün kayıplarını geri getirecek
Sadece 3 gün ...bak 72 saat diyeceğimmm o bile indi :)
Oooooo enişteye desem ki masumu gaza getirecek sözler et ...bu kadarını ben bile düşünmezdim
Bir de demiş hani 58 leeer...geleceeeeeek deseydin geleceeeeek ... o poğaçıyı görünce diyeti bıraktın sandı bence .
Hadiiiiiii banu bundan ala hırs, gaz mı olur ?
Bence gayet iyi . 800 de gitse ...1800 de gitse ilk günler sadece bağırsak boşalması ödem zaten ...
Demek o kadarmış fazlalık.
Yaktığın yakacağın yağlarda sevin bence ...sıra onlara geliyooor çünkü
Yooook yahu gelir mi hiç
Sen kadar az yiyen minnak bir arkadaşım içinnn ...hiiiiiiiç gelmeeez
Bayıldım hikayeye yaaaa.
Vırık cırık götüreceğiz bizde bu işi
Değil mi @betülina
Sabah kahvaltı öncesi spor kalmış yine bugün .... sonrasında yapabildin mi canım ?
İyi ya sevindim azıcıken azından betülün ödülü bilet , yenmez içilmez
Dur bir daha sesleneyimmmm , hattaKedibochi ye de sesleneyimmmmm .
Canlaaaaar sadece 3 gün ..... 3 gün yaaa .... ha diyince cuma gelmiyor mu öyle düşünün .
En azından bittiğinde yaaa aslında daha çok giderdi ama şunu eklemeseydim falan demeyin
Daktırım çok kararlı , sizi de dürttüm duracağımmmm ona göre
Tatlımmmmmmmşu an evde sadece detoks tarifler ve spor havada uçuyor ... bu hafta sporda çoştummmm , alayımmmmm 30 pointleri ... sonrasında da 20 20 indrmem inşallah
Ya sen niye bu kadar stres oldun .. en kötü 59 gelir ... az sık dişini ya .... az daha ... sende kabakçılar gibi şöyle düşünnn ... salı çarşamba perşembe .... 3 gün ....sadece 3 günde 59.5 ta da kalabilirsin .... 58 küsürleri de görebilirsin .... seçim senin .... ver kurtul ... sonrasında korumak ve yavaş yavaş vermek kolay
Güzel bir hafta sanki ...ayağımı sürüdüm ... bol pointli olmuş liste ...ne güzel ...
Kesinlikle yaaaap ...üşenme .... bak ben bi sabah bi akşam yapıyorummm ... zor gelmiyor mu geliyor ?
Ama irade
İnce narin parmaklarını da görmüüüş olduk
Canım daha erken değil mi ?
Lazer için değildi , kaza için ... yazmışsın artık :) sorabilirim bende . Nasıl oldun ?
Var mıydı daha önce bilmiyorum da .... ilk kadın Türk mucitNare83 bulduğu detoks ile zorlanmadan durmadan ayda 5 kilo vermenin formülünü buldu
Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee..yollladım ona sayfaları ama .... bir umut karar versin diye bekliyorummmm
Pamuğummmmmmm çok para var bu işte
Tatlım her hangi sporu yaparsan yap 30 dk altına düşme ... ve arkadaşın da yazmış :) benim listemde görüyorsundur hep ...interval kardiyo yap.
Yürüyüş mü ? 5 dk normal tempolu (yavaş değil tabii ) 2 dk çoook hızlı ... 5-2-5-2 ...bu şekilde git ...
Tabii ki de yemeyeceksin .
Ben burda daha önce de bu durumda kalan arkadaşlara yazdığım şeyleri tekrarlayacağım ... kendim de çok gider gelirim ... masalar kurulur kalkar ...
Dost aile sohbeti ...güler yüz neşeden geçer.. sofrada tabağında ne olduğu değil...ettiğin sohbet önemli...
Gözleme tabii ki hayır ...
Pidesiz et ayran salata ...
Bence hiç bir sorun yok ... kafana takmaya değmez .
Rabbim şifalar versin ...
Benim MS gibi bağışıklık sistemi ile alakalı sanırım ... dikkat edecek ... üzülmeyecek ... grip vs olmayacak ..
Ben hafta sonununa denk gelirse en azından 2 gün rahat edersin diye düşündüm ... olmadı hafta içi 5 gün yanında taşırsın ne var ne yok :)
birebir uyuyorum ausum
valla çok kahvesedim ( susadımın kahve versiyonu ), uyku da bastırdı ama içmedim yeşil çay demledim şimdi onu içicem ara yaparken.
öyle yaparım sen bian önce atta ben bi bakaymmm 5 gün kolay gibin geldiii
birde 65 leri düşününce2 ay yattıgımız acısı çıkar en azındqn
geçmiş olsun mimuu
senin ameliyat işin ne oldu?
Canım yaaaa , sen şu kabakta falso verme gözünü sevem ... 3 gün sana bütün kayıplarını geri getirecek
Sadece 3 gün ...bak 72 saat diyeceğimmm o bile indi :)
Oooooo enişteye desem ki masumu gaza getirecek sözler et ...bu kadarını ben bile düşünmezdim
Bir de demiş hani 58 leeer...geleceeeeeek deseydin geleceeeeek ... o poğaçıyı görünce diyeti bıraktın sandı bence .
Hadiiiiiii banu bundan ala hırs, gaz mı olur ?
Bence gayet iyi . 800 de gitse ...1800 de gitse ilk günler sadece bağırsak boşalması ödem zaten ...
Demek o kadarmış fazlalık.
Yaktığın yakacağın yağlarda sevin bence ...sıra onlara geliyooor çünkü
Yooook yahu gelir mi hiç
Sen kadar az yiyen minnak bir arkadaşım içinnn ...hiiiiiiiç gelmeeez
Bayıldım hikayeye yaaaa.
Vırık cırık götüreceğiz bizde bu işi
Değil mi @betülina
Sabah kahvaltı öncesi spor kalmış yine bugün .... sonrasında yapabildin mi canım ?
İyi ya sevindim azıcıken azından betülün ödülü bilet , yenmez içilmez
Dur bir daha sesleneyimmmm , hattaKedibochi ye de sesleneyimmmmm .
Canlaaaaar sadece 3 gün ..... 3 gün yaaa .... ha diyince cuma gelmiyor mu öyle düşünün .
En azından bittiğinde yaaa aslında daha çok giderdi ama şunu eklemeseydim falan demeyin
Daktırım çok kararlı , sizi de dürttüm duracağımmmm ona göre
Tatlımmmmmmmşu an evde sadece detoks tarifler ve spor havada uçuyor ... bu hafta sporda çoştummmm , alayımmmmm 30 pointleri ... sonrasında da 20 20 indrmem inşallah
Ya sen niye bu kadar stres oldun .. en kötü 59 gelir ... az sık dişini ya .... az daha ... sende kabakçılar gibi şöyle düşünnn ... salı çarşamba perşembe .... 3 gün ....sadece 3 günde 59.5 ta da kalabilirsin .... 58 küsürleri de görebilirsin .... seçim senin .... ver kurtul ... sonrasında korumak ve yavaş yavaş vermek kolay
Güzel bir hafta sanki ...ayağımı sürüdüm ... bol pointli olmuş liste ...ne güzel ...
Kesinlikle yaaaap ...üşenme .... bak ben bi sabah bi akşam yapıyorummm ... zor gelmiyor mu geliyor ?
Ama irade
İnce narin parmaklarını da görmüüüş olduk
Canım daha erken değil mi ?
Lazer için değildi , kaza için ... yazmışsın artık :) sorabilirim bende . Nasıl oldun ?
Var mıydı daha önce bilmiyorum da .... ilk kadın Türk mucitNare83 bulduğu detoks ile zorlanmadan durmadan ayda 5 kilo vermenin formülünü buldu
Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee..yollladım ona sayfaları ama .... bir umut karar versin diye bekliyorummmm
Pamuğummmmmmm çok para var bu işte
Tatlım her hangi sporu yaparsan yap 30 dk altına düşme ... ve arkadaşın da yazmış :) benim listemde görüyorsundur hep ...interval kardiyo yap.
Yürüyüş mü ? 5 dk normal tempolu (yavaş değil tabii ) 2 dk çoook hızlı ... 5-2-5-2 ...bu şekilde git ...
Tabii ki de yemeyeceksin .
Ben burda daha önce de bu durumda kalan arkadaşlara yazdığım şeyleri tekrarlayacağım ... kendim de çok gider gelirim ... masalar kurulur kalkar ...
Dost aile sohbeti ...güler yüz neşeden geçer.. sofrada tabağında ne olduğu değil...ettiğin sohbet önemli...
Gözleme tabii ki hayır ...
Pidesiz et ayran salata ...
Bence hiç bir sorun yok ... kafana takmaya değmez .
Rabbim şifalar versin ...
Benim MS gibi bağışıklık sistemi ile alakalı sanırım ... dikkat edecek ... üzülmeyecek ... grip vs olmayacak ..
içelimm daktırım
ben yavaştan gidiyorum yoksa akşama çorbam kalmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?