bende 75,4 idim betüşle aynıyız.Betulina gecen hafta 75.5 muş.bu 3 günlüğü tmmlasın bence 73.7 olacak.
teşekkürler kuzu cuma günü randevum var doktorda bakalım ne diyecek..
iyi olmaya çalışıyorum kaptanım sol tarafım ağrıyor bayaa hem kolum hem bacağım birşey içmedim ama ilaç falan.. psikolojik olarak da daha iyi olacağım inşallah
bende 75,4 idim betüşle aynıyız.
inşallah bende 73 istiyorum bende
vazgeçtim gidem spor yapam akşama bırakmayayımmm önce eliptiği 1 saatte tamamlayayım sonra yürüyüş ;)) ben kaçanzeee
minik yusufla ortak noktamızda varmış bak sen kuzuyaaaSütsedimmmmmm ...bu da yusufun süt isteme sözüdür
Olsun be canım cuma günü karşıklı içeriz kahvelerimizi olmaz mı
tuttum tuttumElini bol tutaydım şerim
BU arada şişirmiş kapuskalar bulgurlu
Geçer canım , iki üç gün sonra o ağrılar ... film çekildi mi ?
Psikolojik kısmı biraz daha sürüyor ama o da geçer ...
Neler neler geçmedi ki edebiyatı yapayım tam burada
Ausencia kaptanim. Çok üzgünüm. . ESimin bugün izin günü. Gittim ki sürpriz yapmış . Mükellef bi pattis kizartmali kahvalti hazirlamis. Yedim... aksami söz hafif gecircem
minik yusufla ortak noktamızda varmış bak sen kuzuyaaa
ayy kahveaaaaaa kahveeeeaaa modundayım.
zor oluyor böyle
tuttum tuttum
500 ml den fazlaydı içtiğim çorba
neyse ki ben çorbayı çoook seven biriyim.
bol çorba olsun bana içeym akşama kadar oh mis
şişiren bulgur değil lahanaydı bence
bu arada eşimi sormuşsun valla onun naptığı belli değil en son 89 larda geziniyordu pek diyetlik modda değil o.
ben yemeyince akşamları oda mesela diyelim tost yapıp yiyecek yemiyor.
elma yiyip geçiyor
yok çektirmedim kaptanım ekstra bir şişlik ya da ağrı olmadı düşme ağrısı işte yine o düşmeye çok çok iyiyim :) ilk diyorum ki o 13 kg yu vermeseydim yere çakılırdım yağlarımla
Eki Görüntüle 1977139 ibretlık. Ben yedim bacilar siz yemeyin!!! Ama kıyamam ya nasıl da yeşillik dograms lorlu salata bile var
Kızz bi teselli versen ya
O ekmek arası yaptı çok ozlemsimm hiç yapmiosun ne zmaandir dedi . Ben de haklsin bayadır yemedim deyip hunharca yedimGayette güzel bir kahvaltıymışşş ... elini uazak tutacağın sadece kızartma idi ..bu da emeğine saygısızlık olmazdı zaten
anladımmm belliydi bişey oldugu sürekli aft çıkıyordu agızda
en son genital bölgeye vurmuş
şimdiide ayak şiş kıpkırmızı
Kız azıcık yağlar acıyı azaltırdı ama ...şimdi direkt kemiğe kemiğe
Görmek isterdim kahvaltını . . Kirp falan dene olmuo mu . Arkadaşlarn gelecek mis . Gozlemeeler hamurlar havada ucacakmis. Tut yakala ! At ağzına lutfeeeeeeennnnnnBu da benim kahvaltımdı...işler bitti şimdi spor zamanı...45dakikalık videoyu açıcam ne kadarını yapa bilirsem artık...
vorones kiz ilk gün herkes de olur öyle...
Offf ya resmi yükleyemedim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?