Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçer canım , iki üç gün sonra o ağrılar ... film çekildi mi ?

Psikolojik kısmı biraz daha sürüyor ama o da geçer ...

Neler neler geçmedi ki edebiyatı yapayım tam burada

Sütsedimmmmmm ...bu da yusufun süt isteme sözüdür

Olsun be canım cuma günü karşıklı içeriz kahvelerimizi olmaz mı

minik yusufla ortak noktamızda varmış bak sen kuzuyaaa

ayy kahveaaaaaa kahveeeeaaa modundayım.
zor oluyor böyle

Elini bol tutaydım şerim

BU arada şişirmiş kapuskalar bulgurlu
tuttum tuttum
500 ml den fazlaydı içtiğim çorba
neyse ki ben çorbayı çoook seven biriyim.
bol çorba olsun bana içeym akşama kadar oh mis
şişiren bulgur değil lahanaydı bence

bu arada eşimi sormuşsun valla onun naptığı belli değil en son 89 larda geziniyordu pek diyetlik modda değil o.
ben yemeyince akşamları oda mesela diyelim tost yapıp yiyecek yemiyor.
elma yiyip geçiyor

Ama bugün bisiklet ı yaptircam ona soğuk da olsa cikacam artık hem özledim hem bu göbek anca oyle gider. Bide haftada 1000 gr verdirdigı için . Özledim . Su pattis ve ekmek kıtırı aşkına evi süpurdum geldim okula . İnşallah o terler biraazda olsa yakmistir pattisleri

Geçer canım , iki üç gün sonra o ağrılar ... film çekildi mi ?

Psikolojik kısmı biraz daha sürüyor ama o da geçer ...

Neler neler geçmedi ki edebiyatı yapayım tam burada

yok çektirmedim kaptanım ekstra bir şişlik ya da ağrı olmadı düşme ağrısı işte yine o düşmeye çok çok iyiyim :) ilk diyorum ki o 13 kg yu vermeseydim yere çakılırdım yağlarımla

Ausencia kaptanim. Çok üzgünüm. . ESimin bugün izin günü. Gittim ki sürpriz yapmış . Mükellef bi pattis kizartmali kahvalti hazirlamis. Yedim... aksami söz hafif gecircem

Mükkellef kahvaltını yapaydın da patates kızartması ve beyaz ekmek yemeyeydin diyecem de ..yemişsin artık .
Telafi artık vicdanına kalmış.

Ohhh ne güzel ... bende severim çorbayı ...tadı damağına uyduysa ne ala ..
İyi akşamları elma ile geçiştiriyorsa ... gün içinde ne yese almaz en azından .
Benimki de detoksta gün sayıyor .
Bugün 3. günü sabah bel ölçünü aldım , başladığı pazar gününe göre -4 cm doğru yerden ölçtüğüme eminim her ikisinde de

yok çektirmedim kaptanım ekstra bir şişlik ya da ağrı olmadı düşme ağrısı işte yine o düşmeye çok çok iyiyim :) ilk diyorum ki o 13 kg yu vermeseydim yere çakılırdım yağlarımla

Kız azıcık yağlar acıyı azaltırdı ama ...şimdi direkt kemiğe kemiğe

Bu da benim kahvaltımdı...işler bitti şimdi spor zamanı...45dakikalık videoyu açıcam ne kadarını yapa bilirsem artık...
vorones kiz ilk gün herkes de olur öyle...
Offf ya resmi yükleyemedim yine
Görmek isterdim kahvaltını . . Kirp falan dene olmuo mu . Arkadaşlarn gelecek mis . Gozlemeeler hamurlar havada ucacakmis. Tut yakala ! At ağzına lutfeeeeeeennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…