Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla çok faydalı ... evet kesinlikle tavsiye edilir .. her bir yeriniz ayrı ayrı çalışıyor ...pilateste..
Ama beceremiyorum ..
3 saat eşek gibi kardiyo yapayım ama pfff pilates fena
Pilates de tek yaptığım şey .ogluş kucağımda o emisirken ben zipliorum

Ayy çok iyi sonuç yaa
Esiminde.göbek sorunu.var.
Bu.detoksu.acaba oda.yapar mi.
Evet kilo.almiyor ama.vermiyorda
Ama.aslinda.verecek.en az.5 kilosu.var
Boy 179 ben min 80 ol diyorum
Yok.diyor 85 iyi 80 de.cok.zayifim.
Hani peki o göbek neyin nesi.
Aman.cok göbek yok.ya diyo gider o, bu arada karnini.cekiyor.hafiften.
Sanki.biz.karnini.cekmezken gormedik beyimizi

O ekmek arası yaptı çok ozlemsimm hiç yapmiosun ne zmaandir dedi . Ben de haklsin bayadır yemedim deyip hunharca yedim

Herkes bu kadar cebellişiyor iki gr vermek için ... sen hunharca yiyerek listede kilo almayı vicdanına rahatltmazsın .. yani rahatlatmamalısın .. o yüzden toparlarsın .

olsun bi gün şişerük ertesi gün inerük.
önemli olan yagdan gitmesi masumum

tarif pliss cnımmmm.
şu 70 lerden kurtulmak istiyorum artıkın.
sıkıldımmm
Ben kafama göre yapmıştım kuzum açıkcası farklı tarifler de mevcut nette Bazıları bu yaptığım tarifin içine acı biber ve soğan kavurupta ilave yapabiliyor ben yağ ekleneceğinden çok yapmadım onuUzun süre içilmesini önermiyorlar 1 hafta 10 gün anca

• Yarım lahana (Lahana büyükse daha az)
  • 1 top Brokoli
  • Yarım karnabahar
  • 1 top kereviz (tadını bu bozmuş olabilir ama kereviz iyi diye çıkarmadım)
  • dereotu
  • maydanoz
  • tuz
  • karabiber
  • su
  • 1 yemek kaşığı salça(bazen eklemedim)

Büyük bir tencere alıyoruz. Lahanamızı yıkayıp küçük küçük kesiyoruz ve tencereye koyuyoruz. Ana maddemiz lahanadır. Üzerine brokoli, kereviz ve yarım karnabahar ekliyoruz.
Yarım demet dereotu ve biraz maydanoz da ekliyoruz. Üzerini kapatacak kadar su ekliyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz. Arzuya göre başka sebzelerde ekleyebilirsiniz. Kaynadıktan ve sebzeler yumuşadıktan 1 yemek kaşığı salça koyduktan sonra karabiber, tuz, pulbiber ve dilediğiniz başka bir baharat varsa onu da ekleyin.
Blenderle hepsini ezin ve biraz daha kaynar su ilave ederek karıştırın.

1.77 de değnek ..
kilo 78.5 tu detoks başlangıcı .
Ve düşün 5 gün yapıyor bunu .
Yani bence eşinde yapmalı

Benim koca da evlendigimizden beri 68 69 70 adam hep bu araLikta. Hiç mi oynamak kilosu yok oynamio. Süper dir metasii. . Benis tek kriter aramizda 10 kilo olacakkkkk !! Ayy ne gunlerdı o 70 ben 72 Oyyy. Şükr bugüne. .O 69 ben darısı sana serryyimm

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ve-diyet-tarifler.997014/page-3#post-50824534

Mr değneğin bugünkü öğle yemeği idi ... bende yedim .. tavsiye ederim .

1.77 de değnek ..

ellerine sağlık ne güzel olmuş ben hiç yapmadım daha bunu mr. değnek abi enişte kilo verirse bana dua edermiymiş sordun mu kaptanım

1.77 de değnek ..
Bencede.
Kesinlikle yapmalı o inanmasa.da kilosu.var çünkü ve hepsi.göbekte
Tarif alabilir miyimmm.
Umayin mi.bu detoks ?
Kac.kilo verdi eniste ?
Örnek vereyim belki.gaza.gelir

Son düzenleme:
Aksam à bamya yapcem tavuk gogsu ile. Bi tabak ondan yerim salata yoğurt. . Cıs yemiiceeeeemmmmmm .. söz söz söz söz söz

Ayy ondan kilolarca agirdim.bi.ara
Şükürler olsun.hepsi gitti.simdi kalan fazlallar.gitsin.
Ben.çok zayif sevmem ya sadece hafif göbek var oda giderde.on.numara olur.fiziği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…