Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saferanım veya kırmızım kim gelirse oyların hepsini hayır yapın canım ben çıkacam birazdan korkduğumuz oldu nazar deydi işte lütfen kızlar birliğimizi bozmayalım

valla doğru söylüyon nazar ettiler bacıım..ben senin kinide yapıcaktım zaten...

kız darılmıcan tabii...yanlış düşünmüş olabiliriz siz olayın değişik boyutunu gösterdinişz sadece bu mecburiyet değil ben de bu yönü düşünsem red derdim sadece ...

7. takım hedef kilo listesi

tutku2012 ......izinli
cemre2010
ceyce ........... 60
saferan ..........70
azerikizi ..........50
kirmizigül06......50
doga3.............75
frangipani........55
ganfed ...........47
Minaver...........izinli
julia__ .......... 52
minnoş prenses

7. takımın püsküütün önerisine onay listesi

tutku2012 .........izinli
cemre2010
ceyce .............red
saferan ............red
azerikizi ...........red
kirmizigül06
doga3..............red
frangipani
ganfed
Minaver.............izinli
julia__ ..............kabul
minnoş prenses

bakın ben azerininkini bile samimiyetimize güvenerak değiştirdim..biliyorumki aramızda böyle şeylerin lafı olmaz....

Ben işte bunu anlatmaya çalışıyordum oyüzden red cevabı verdim. Tamam bu siteyi kuran püsküttür ama yanlı hareket ediyorsa eğer çıkarsın beni üyelikten böyle bir durumda bende burda kalmak istemem.

sizi sevdiğimizi anlamadınızmı saçınızı çekeceem haa kendinizi katmayın siz katıldınız bitttiii istemesek zaten almazdık deilmi bak eve gidicez hepimiz tatlıya bağlayıp çıkalım ablanım hemde döğerem haaaa

boşverin kızlar bunlara takılmayalım....bizim aramızda böyle şeyler sorun olmaz...konuşarak herlşey hallolur......takım kararı neyse bildiririz okadar...gerisi ne isterse onu düşünsün...

sizi yarın dövücem ha meyveyle minnoş... delileeeer...kızdırdınız beniiiii....:79::79::79::79::79:

boşverin kızlar bunlara takılmayalım....bizim aramızda böyle şeyler sorun olmaz...konuşarak herlşey hallolur......takım kararı neyse bildiririz okadar...gerisi ne isterse onu düşünsün...

hay ağzın diyet yemegi yesin hadin evden açarım ben

tutku2012 ......izinli
cemre2010
ceyce ........... 60
saferan ..........70
azerikizi ..........50
kirmizigül06......50
doga3.............75
frangipani........55
ganfed ...........47
Minaver...........izinli
julia__ .......... 52
minnoş prenses

cemre2010
ceyce .............red
saferan ............red
azerikizi ...........red
kirmizigül06
doga3..............red
frangipani..........red
ganfed
minnoş prenses

ben de ne olduğunu anlamaya çalıştım hepsini okuyup.. öğleden sonra kayboldum neler olmuş neler.. sporum da kaldı bunları okuyacağım diye.. kaçırdım deniz otobüsünü..

meyve & minnoş biz sizin burada bizimle olmanızı istiyoruz, daha ötesi yok..

minnoş bennde işte bunu anlatmaya çalışıyorum oyüzden bu kararı red ettim yaa sen benim anlatmak istediğimi anlattın.

tesekkur ederım ceyce ben senın ve aslında herkesın bu duyarlılıkta olmasını beklerdım acıkcası sadece bu takım degıl. zayıflamak ısteyen herkesın bunu dusunecegını sanırdım cunku hepımız bılıyoruzkı kendımızı tutmayıp 2 ay koyversek hemen eskı halımıza gerı donuyoruz bu sure cok cok sacma. herkes bırkez karne hakkı olabılır tamam ama gerı donusler bundan oncede cok oldu bundan sonrada olmalı bence

aslinda sadece minaver degil,maalesefki bazen günlerce girmeyen eski üyelerimizde var.yada girip bir mesaj yazip cikan.simdi isim anmak istemiyorum.ama kirmizi gibi bende üzülüyorum bu duruma.
evet canim haklisin...bundan sona hepimiz buradayiz ve kurallarimiza hep beraber uyacagiz, uymayanlarida uyaracagiz
tamam izin istediyse sorun yok..cuma ya kadar da bekleriz o zaman kilo hedefi için izinli yazalım...diğer listeyede izinli yazalım...
evet saferanim cumaya kadar bekleriz...eger hicbirsekilde bir bildirimde bulunmazsa diskalifiye ederiz mecburen Ceyceycim bende senin eglence yeri degilmi sozune takildim...sonucta buraya eglemek icin degil bir amac icin buradayiz, kilolarimizi verebilmek icin. kuralsiz olunca takiminn ne halde oldugunu gorduk..elbet her kural sahane degil ama bizim sorumluluklarimizi oldugunu hatirlatan kurallarimiz var....nekadar sanalda olursak olalim hem kendimiz icin hemde takimimiz adina sorumlluluklarimiz var. ceyceycim, bazi sozleri inan defalarca okudum acaba benmi yanlis anliyorum diye..ama anladigim kadariyla cevap veriyorum..elbet kimsenin bos zamani yok..cocugumu ya evli coluk cocuk sahibi yada calisiyor...ben kendi adima konusim..hem calisiyorum hem okuyorum bunun disinda birde aileme bakip onlarin sorunlariyla ugrasiyorum...hicbirimiz bos insanlar degiliz, ama ben bu yogunlukta takima yetise biliyorsam, bir sekilde kendim icin ve sizlere destek olabilmek adina bukadar saat burada bulunabiliyorsam, baska birinin cok kolay yapabilmesi gerekiyor..yazdiklarimi uzerine alinma sadece..yazdigin sozlere karsilik cvp veriyorum ve ben nekadar kenim ve sizler icin zaman harciyorsam sizlerinde enazindan gunde 5 msj yazacak kadar sorumluluk almanizi bekliyorum canim, malesef is yogunlugundan forumu takip edemedim...minnosum ben red karari vermeyi dusunuyordum zaten..sizler konustunuz diye degill..cunku bu oneri biz meyve ve minnosu takima aldiktan sonra sunuldu..ve 6 ay cok uzun bir sure..ben hafta 3 kilo verdigim gibi 3/ 4 kilo alabilen birisiyim..ve ozellikle hastaliklarla ugrasan insanlar icin 6 ay cok uzun bir sure..insan iki ayda bile donebilir...ama minnosum ben sanmiyorumki bu kural simdiden gecerli olsun..benim dusundugum bundan sonraki zaman icin gecerli..sonucta puskutt sizin cikmaniz icin bir oylama yapmiyor..listeyi paylasima eklerkende bunu ayriyetten bildiririm canim kimin ne dedigini ne umuruna aliyorsun...birsuru takimda neler oluyor..sonucta siz problemli bir sekilde cikmadiniz, cikarkende bize katilacaginizi bilmiyyordunuz bile bugune kadar takiimlar arasinda kavga felanda etmediniz..hem meyvemin dedigi gibi, reklamin iyisi kotusu olmaz...takimimizda cok guzel arkadasliklar oluyorki sizde kilo alinca aramiza geldiniz
kızlar gercekten çelişki oldu öğlenden beri sizi izliyorum tüm yazdıklarınız cok düşündürdünüz beni.herkesin hür kararı saygı duyuyorum.

kiz meyvemmm falakaya kaldiricam bak sizi...iki saat foruma giremedik neler olmus...kizlar bundan sonrasi diye kabul etmisler...bak sizleri okadar seviyoruzki listeyi bile degistirmis frangicim..birdaha kirildiim felan demeyin kafanizi kirarim haaa hepimiz birimiz icin birimiz hepimiz icin...7. takimdan ayrilmak yok..ve bu konuyuda kapatin bakemmm

kırmızımmmm sesin çıkmıyor

canim cikartacak ses mi kaldi, gecmisi okudukca sok oldum...allahtan tatliya baglanmis artik..ben olsaydim oncelikle minnos ve meyvemi dizime yatirip tokatlardim....hala anlamamislar onlari nekadar sevdigimizisimdiden ben alinganlik yapimmi minnosum, meyvem...bizden boyle br hareketi nasil beklediniz

tutku2012 ......izinli
cemre2010
ceyce ........... 60
saferan ..........70
azerikizi ..........50
kirmizigül06......50
doga3.............75
frangipani........55
ganfed ...........47
Minaver...........izinli
julia__ .......... 52
minnoş prenses

cemre2010
ceyce .............red
saferan ............red
azerikizi ...........red
kirmizigül06.......red
doga3..............red
frangipani..........red
ganfed
minnoş prenses

iş cıkısı markete gitim eve geldim yemeğimi hazırladım şimdide yiyorum...

ohh miss miss.

gülüm paylasıma yazdığın yazıyı okudumda yaa benim yada minnosun art niyeti olsa defalarca karne almak istesek neden yılalrdır burda totomuzu yırtalım bosuna zaman kaybedelim ayrıca bunu gercekten yapmak istesek bunun baska türlü yolları var olay olmazdık bu sekilde kimsenin ruhu duymazdı üyeliğimi iptal ettirir baska bi üyelik acardım yeniden üye olurdum cok mu zor yani anlamadığım sey bu ithamları yaparken denen bu acıdan düşünmüyorlar.ben bu yarısmada cok biliyorum eksik kilo bildiren kilo aldığı hasta aynı gecen yada tartılmadım acelem vardı diyen bunu yapan kişiler doğrumu yapıyorlar biz hiç bişi düşünmeden hiç bişi talep etmeden tekrar girdik die göze battık.
bence önce insanlar kendi içlerinde ki bu yanlıslığı çözmelidirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…