saferanım veya kırmızım kim gelirse oyların hepsini hayır yapın canım ben çıkacam birazdan korkduğumuz oldu nazar deydi işte lütfen kızlar birliğimizi bozmayalım
kızlar herkes düşüncesinde özgür benim kimseye kırıldığım darıldığım yok herkesin kendi kararı saygı duyarım biz böyle dedik diede değiştirmenizi beklemem acıkcası sadece olusan celişkiye nokta koymak istedim.
kızlar herkes düşüncesinde özgür benim kimseye kırıldığım darıldığım yok herkesin kendi kararı saygı duyarım biz böyle dedik diede değiştirmenizi beklemem acıkcası sadece olusan celişkiye nokta koymak istedim.
sizi sevdiğimizi anlamadınızmı saçınızı çekeceem haa kendinizi katmayın siz katıldınız bitttiii istemesek zaten almazdık deilmi bak eve gidicez hepimiz tatlıya bağlayıp çıkalım ablanım hemde döğerem haaaa
boşverin kızlar bunlara takılmayalım....bizim aramızda böyle şeyler sorun olmaz...konuşarak herlşey hallolur......takım kararı neyse bildiririz okadar...gerisi ne isterse onu düşünsün...
minnoş bennde işte bunu anlatmaya çalışıyorum oyüzden bu kararı red ettim yaa sen benim anlatmak istediğimi anlattın.
evet canim haklisin...bundan sona hepimiz buradayiz ve kurallarimiza hep beraber uyacagiz, uymayanlarida uyaracagizaslinda sadece minaver degil,maalesefki bazen günlerce girmeyen eski üyelerimizde var.yada girip bir mesaj yazip cikan.simdi isim anmak istemiyorum.ama kirmizi gibi bende üzülüyorum bu duruma.
evet saferanim cumaya kadar bekleriz...eger hicbirsekilde bir bildirimde bulunmazsa diskalifiye ederiz mecburentamam izin istediyse sorun yok..cuma ya kadar da bekleriz o zaman kilo hedefi için izinli yazalım...diğer listeyede izinli yazalım...
Ceyceycim bende senin eglence yeri degilmi sozune takildim...sonucta buraya eglemek icin degil bir amac icin buradayiz, kilolarimizi verebilmek icin. kuralsiz olunca takiminn ne halde oldugunu gorduk..elbet her kural sahane degil ama bizim sorumluluklarimizi oldugunu hatirlatan kurallarimiz var....nekadar sanalda olursak olalim hem kendimiz icin hemde takimimiz adina sorumlluluklarimiz var.ya burası sonuçta eğlence yeri değilmi herkes ortak bir nokta için burda değilmi? niye böyle saçma kurallar yapılıyor 6 ay gelemezmiş edemezmiş diye
ben yoğun çalışıyorum günümün devamlı saatini burda geçiremiyorum. çook uzun zamandan beride 7.gruptayım bu gruptanda çok memnunum
ceyceycim, bazi sozleri inan defalarca okudum acaba benmi yanlis anliyorum diye..ama anladigim kadariyla cevap veriyorum..elbet kimsenin bos zamani yok..cocugumu ya evli coluk cocuk sahibi yada calisiyor...ben kendi adima konusim..hem calisiyorum hem okuyorum bunun disinda birde aileme bakip onlarin sorunlariyla ugrasiyorum...hicbirimiz bos insanlar degiliz, ama ben bu yogunlukta takima yetise biliyorsam, bir sekilde kendim icin ve sizlere destek olabilmek adina bukadar saat burada bulunabiliyorsam, baska birinin cok kolay yapabilmesi gerekiyor..yazdiklarimi uzerine alinma sadece..yazdigin sozlere karsilik cvp veriyorum ve ben nekadar kenim ve sizler icin zaman harciyorsam sizlerinde enazindan gunde 5 msj yazacak kadar sorumluluk almanizi bekliyorumyooo benim üzerime alınacak bir durumum yokki ben uzun zamandan beri bu takımdayım.bu takıma ilk geldiğimde burdaki arkadaşları tanıdığım için ortamı sevdiğim için geldim benimde hedefim var herkesin hedefi var ama herkes boş insan değil yani herkesin sadece dünyası burası değil. bir fikir paylaşılacaksa özelden değilde bu şekilde açık konuşulup paylaşılması daha doğru olmazmı? sadece kararlar tek taraflı verilmemeli ve bence herkese aynı şekilde davranılmalı. zaten tam hedefine ulaşan bir insan buraya tekrardan neden girsinki kk gider başka sayfalarına takılır yada burda muhabbet için olur.
canim, malesef is yogunlugundan forumu takip edemedim...minnosum ben red karari vermeyi dusunuyordum zaten..sizler konustunuz diye degill..cunku bu oneri biz meyve ve minnosu takima aldiktan sonra sunuldu..ve 6 ay cok uzun bir sure..ben hafta 3 kilo verdigim gibi 3/ 4 kilo alabilen birisiyim..ve ozellikle hastaliklarla ugrasan insanlar icin 6 ay cok uzun bir sure..insan iki ayda bile donebilir...ama minnosum ben sanmiyorumki bu kural simdiden gecerli olsun..benim dusundugum bundan sonraki zaman icin gecerli..sonucta puskutt sizin cikmaniz icin bir oylama yapmiyor..listeyi paylasima eklerkende bunu ayriyetten bildiririmsaferan cok yogun bır ısım var bugun cok ozurdılıyorum gecmısı okuyamadım ama puskutun bu onerısını kabul edersek ben takıma 6 ay dan once gıremıycem yanı ben mı yanlıs anladım yoksa bu kural bundan sonrası ıcınmı gecerlı
canim kimin ne dedigini ne umuruna aliyorsun...birsuru takimda neler oluyor..sonucta siz problemli bir sekilde cikmadiniz, cikarkende bize katilacaginizi bilmiyyordunuz bilene farkedıcekkı 7 takım red oyu verse ne olucak dıger takımlar kabul edıcek bosuna kurek cekıyoruzz yanı bıde rezıl olduk elalemı uzerımıze guldurduk yarısmaya gırmek ıcın ne katakulleler cevırıyorlar dıye ay cok sınırlendım yaa
kızlar gercekten çelişki oldu öğlenden beri sizi izliyorum tüm yazdıklarınız cok düşündürdünüz beni.herkesin hür kararı saygı duyuyorum.
kırmızımmmm sesin çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?