Aldım favlara Sagol kuzumBen kafama göre yapmıştım kuzum açıkcası farklı tarifler de mevcut netteBazıları bu yaptığım tarifin içine acı biber ve soğan kavurupta ilave yapabiliyor ben yağ ekleneceğinden çok yapmadım onu Uzun süre içilmesini önermiyorlar 1 hafta 10 gün anca
- Yarım lahana (Lahana büyükse daha az)
- 1 top Brokoli
- Yarım karnabahar
- 1 top kereviz (tadını bu bozmuş olabilir ama kereviz iyi diye çıkarmadım)
- dereotu
- maydanoz
- tuz
- karabiber
- su
- 1 yemek kaşığı salça(bazen eklemedim)
Büyük bir tencere alıyoruz. Lahanamızı yıkayıp küçük küçük kesiyoruz ve tencereye koyuyoruz. Ana maddemiz lahanadır. Üzerine brokoli, kereviz ve yarım karnabahar ekliyoruz.
Yarım demet dereotu ve biraz maydanoz da ekliyoruz. Üzerini kapatacak kadar su ekliyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz. Arzuya göre başka sebzelerde ekleyebilirsiniz. Kaynadıktan ve sebzeler yumuşadıktan 1 yemek kaşığı salça koyduktan sonra karabiber, tuz, pulbiber ve dilediğiniz başka bir baharat varsa onu da ekleyin.
Blenderle hepsini ezin ve biraz daha kaynar su ilave ederek karıştırın.
İnsallah gitsin. Mis gibi olalım. . . Evet çok zayıf iyi değil. Ben de istemem öyle cılız koce ayy biz nişanlyken bu pek zayıftı kız. Alışveriş yapioz yeni yiz yanii pantolon denedi çıktı kabinden dedim ki ayy pek çırpii bacaklisin sen ya...Ayy ondan kilolarca agirdim.bi.ara
Şükürler olsun.hepsi gitti.simdi kalan fazlallar.gitsin.
Ben.çok zayif sevmem ya sadece hafif göbek var oda giderde.on.numara olur.fiziği
Hahhahaha vero alemsim kizİnsallah gitsin. Mis gibi olalım. . . Evet çok zayıf iyi değil. Ben de istemem öyle cılız koce ayy biz nişanlyken bu pek zayıftı kız. Alışveriş yapioz yeni yiz yanii pantolon denedi çıktı kabinden dedim ki ayy pek çırpii bacaklisin sen ya...Hala aklimiza gelince güler gönül koyar bana. Sen beni begenmedin die
yaaa sen niye pilatesi sevemedin ama bence o tempo ile ilgili form tut iyice yaparsın zevk alarak yaparsın hemde
Uff diyorum kaptanım ellerine sağlık
Evet evet bu benimmm. Kesinlikle ben bunutemizlicemmm yoksaaa
ellerine sağlık ne güzel olmuş ben hiç yapmadım daha bunumr. değnek abi enişte kilo verirse bana dua edermiymiş sordun mu kaptanım
Bencede.
Kesinlikle yapmalı o inanmasa.da kilosu.var çünkü ve hepsi.göbekte
Tarif alabilir miyimmm.
Umayin mi.bu detoks ?
Kac.kilo verdi eniste ?
Örnek vereyim belki.gaza.gelir
Aksam à bamya yapcem tavuk gogsu ile. Bi tabak ondan yerim salata yoğurt. . Cıs yemiiceeeeemmmmmm .. söz söz söz söz söz
Spordan geldim ,yürüyerek gidip geldim .
Az moralim bozuktu yeni kendime geldim yarın için bişiler yapıcam .
ba-yı-lı-rımHahahha tuhaf şeyler asertiyor bu çorba bana.
Kek hamuru yalayasim geldi hani tepsiye dokersin dibinii parmakla siyirirsin ya hamurun.
Eskiden spatula mi.vardi
Kankimin biriyle az bozuştuk hiç bişi yok ama çok İçlemdim hala kendimde değilimHayırdır canım ?
Rica ederim canımAldım favlara Sagol kuzum
Kankimin biriyle az bozuştuk hiç bişi yok ama çok İçlemdim hala kendimde değilim.
Böyle şeyleri pek yaşamam yani tartıştıgım insan nadirdir. Tartışmakta denmez ama çok kötü oldum .
kaptanım sevmediğim şey azdır benim herşeyi severim özellikle tatlıysaNedense hiiiiiiiiiiiiç şaşırmadım
Kankimin biriyle az bozuştuk hiç bişi yok ama çok İçlemdim hala kendimde değilim.
Böyle şeyleri pek yaşamam yani tartıştıgım insan nadirdir. Tartışmakta denmez ama çok kötü oldum .
Pazarcı güzeli Begüş oldun çıktın kuzu bu ne her gün pazar mı var orada7.takımın güzellleri ben çıkıyorum
önce pazara ordan eve
öpüyorum
Aaaa aynı benkaptanım sevmediğim şey azdır benim herşeyi severim özellikle tatlıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?