Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aldım favlara Sagol kuzum

Ayy ondan kilolarca agirdim.bi.ara
Şükürler olsun.hepsi gitti.simdi kalan fazlallar.gitsin.
Ben.çok zayif sevmem ya sadece hafif göbek var oda giderde.on.numara olur.fiziği
İnsallah gitsin. Mis gibi olalım. . . Evet çok zayıf iyi değil. Ben de istemem öyle cılız koce ayy biz nişanlyken bu pek zayıftı kız. Alışveriş yapioz yeni yiz yanii pantolon denedi çıktı kabinden dedim ki ayy pek çırpii bacaklisin sen ya... Hala aklimiza gelince güler gönül koyar bana. Sen beni begenmedin die

Hahhahaha vero alemsim kiz

yaaa sen niye pilatesi sevemedin ama bence o tempo ile ilgili form tut iyice yaparsın zevk alarak yaparsın hemde

Beceremediğimden olabilir :)) böyle hakkı ile yapamıyorum bazı hareketler yarım yamalak kalıyor ..o yüzden sevmiyorum bence

Uff diyorum kaptanım ellerine sağlık

Evet evet bu benimmm. Kesinlikle ben bunu temizlicemmm yoksaaa

ellerine sağlık ne güzel olmuş ben hiç yapmadım daha bunu mr. değnek abi enişte kilo verirse bana dua edermiymiş sordun mu kaptanım

Etmez miii gülümmmm ... şuan 2 gün sonu 1.8 kg gitti .

Bencede.
Kesinlikle yapmalı o inanmasa.da kilosu.var çünkü ve hepsi.göbekte
Tarif alabilir miyimmm.
Umayin mi.bu detoks ?
Kac.kilo verdi eniste ?
Örnek vereyim belki.gaza.gelir

Canım daha 2.5 günü var ..bitince toplamda verdiğini ve cm incelmesini yazarım ...
Sayfaları tek tek çekip burdan yollamam lazım güzelim ..ilk fırsatta

Aksam à bamya yapcem tavuk gogsu ile. Bi tabak ondan yerim salata yoğurt. . Cıs yemiiceeeeemmmmmm .. söz söz söz söz söz

Kankimin biriyle az bozuştuk hiç bişi yok ama çok İçlemdim hala kendimde değilim .
Böyle şeyleri pek yaşamam yani tartıştıgım insan nadirdir . Tartışmakta denmez ama çok kötü oldum .

Canım bazen birinizden birinizin ters gününe denk gelip , incir kabuğunu doldurmaz meseleler olabiliyor ... Seni bu kadar üzdüğüne göre değer verdiğin biri .. o yüzden gönlünü ferah tut , düzelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…