salı günleri bitek ama diğer günlerdede azda olsa açıktır tezgahlarPazarcı güzeli Begüş oldun çıktın kuzu bu ne her gün pazar mı var oradaBende akşama arkadaşa yardıma gideceğim sanırım evlerini taşıyorlar mutfağı toparlayacağız
7.takımın güzellleri ben çıkıyorum
önce pazara ordan eve
öpüyorum
kaptanım sevmediğim şey azdır benim herşeyi severim özellikle tatlıysa
Pazarcı güzeli Begüş oldun çıktın kuzu bu ne her gün pazar mı var oradaBende akşama arkadaşa yardıma gideceğim sanırım evlerini taşıyorlar mutfağı toparlayacağız
Nedense buna da hiiiiiiiç şaşırmadımmmm
Kolay gelsinnn şimdideden canım
Ben nedense seni her gün pazarda hayal ediyorumsalı günleri bitek ama diğer günlerdede azda olsa açıktır tezgahlar
Nedense buna da hiiiiiiiç şaşırmadımmmm
Kolay gelsinnn şimdideden canım
Kaptanım postacı yürüyüşü nedirBUgün prog.da akşam yemeğinden önce 1 saat postacı yürüşü
30 dk interval kardiyo var ...
5 gibi çıkarım ...
Sabahta 1 saat pilates vardıetti yine 2.5 saat ....
Dana gibi yemem lazım ... o yüzden menü yazmayabilirim .
Kuzucum azıcık müsaade birkaç gün sonra yine buradayım. Bilemiyorum bahardan mı bu isteksizlik, insanlardan mı yaşadıklarımdan mı mutsuzluğumTatlım şu an üzerinde liste sorumluluğu yok , diyete bir gazla başladım neden vazgeçiyorsun ki ?
Hayır gitme ..gidip 3-5 gün yersen ne olacak ? çok mu keyif alacaksın ?
En azından buraya menü yazdığın için bir şeyleri kısıyorsundur yerken ... kar kardır sarı papatyam .
Betül oradan bakılınca diyetle kafayı bozmuş bir manyak gibi gözüktüğümün farkındayım
Ama cidden üzerimde senelerin diyet yorgunluğu var .
Hani en kısa hislerini nasıl anlatırsın aus deseler ;
BIKTIM.
Şu an en çokta burda olmanın sorumluluğu , sizlerle her gün diyet komuşmanın motivesi ile tuhaf bir enerji yakaladım ... gitmiyor da mübarek
Amacım o zaten de . 57.7 :) Ama cidden hani karbon arttırabilirim vs... ama canımmm hiç o cızzzları istemiyor ..beynimde bitmiş onların o işi . 3 köfte yerken 8 köfte yerim ama bu saatten sonra kolay kolay sağlıksız hamur işlerine pastalara kızartmalara gömülmem .
Karatay halt yemiş :) ekşi elma , kivi , ananas üçgeninde az dolanmadım ben
Canım biraz yavaşlamak istiyorum son 1 kiloda .. o yüzden .
Delimmmm dolummmmmmmm , geçen haftadan nazarlarıma geldin kuzummm ..bu hafta motiven yine yerlerdeeeeeeeebaş ağrına çooooook geçmiş olsun ..hala geçmediyse okuyayım ben sana
Tatlım sesin çıkmayınca anladım zatn ilerin çokta yolunda gitmediğini ...
Neden böyle oldu ? O heves nereye gitti ?
Hangi sorun .. hangi koşturma varsa hayatında .. sağlıklı beslenmek başka onlar başka ...sıkıntıdan ya da yoğunluktan yemek yemiyor değilsin ya .. yediklerini seçmek senin elinde .
Yine de sen bilirsin tabii . Bu hafta bakalım .. ama cumaya kadar hala listede olduğunu ve bu haftada artının eksinin listeyi etkileceğini unutma . Yani kendi ayrıldı demekle olmuyor sadece ...
Değnek enişte açlıktan ada gibi koltuğa yapıştı şu an
ada duymaz ki
en kısa zamanda tam gaz bekliyoruz gülüm .
Tebriklllleeeeerrrrrrr ..... ama bu seni daha da gaza getirsin , gevşetmesin e miiiii ?
Gidecek tabii ki , geçen haftayı unuttuk bile ...
Woooow gözlerime inanamıyorummmm vero spor yapmışşş , yumurtaya can veren Rabbim
Hoş geldin tekrarrr , neyse en azından artı değil ona sevinelim mirjam
Ayyy ada .... öyle sabah sabah bir içecek sonrası ...inan bir iyi geldi ki... farklı bir enerji .
Bence dene .
200 cük , olur 600 cük ... en az ... bak ben geri almak için yedim bugün çok.
Canım soracağım unutuyorum hep , bu z .yağı iyi geldi mi ?
Çalışmalar başladı mı
Menü de normalde iyi ama sana göre hem mercimek hem dolma fazla .
Tekrar geçmiş olsun ... canım şu 2 si bir aradayı çıkar hayatından yaaa , sütlü kahve iç sade içemiyorsan .
Çorba ekmek yerine çorba salata yoğurt daha iyi olurdu .
Canım gayet güzel ... hatta senin için azaltılmış bir menü . Böyle birden azaltınca sonra birden cozutma oluyor
Bu arada sabah ki karışım güzel sağlıklı doyurucu ama sabah güne şekerli başlama . Gün içindeki açlık dengeni oynatır .
Biskremi yemediysen iyi. kaşarlı yumurtaya ne skandaaaal diyorsun .. kaşarlı yumurta yiye yiye bugünlere geldin
Öğle akşam kapuska şişirme konusunda kırmızı alarmlık olmuk şeri .
Akşam için farklı bir gıda tercih etsen iyi olacaktı .
dely canım iki kuruyemiş arası yok öğle olmamış .
Akşamda ayakta duracak kadar yemişsin .
Öğle olduğu ve ekmek olmadığı için patatese göz yummarsak güzel sayılır sarayca..
Ooooooooooooooo 40 yıllık totemli ada menüsünde ilk kez kaçamak .
Hem de pasta
Hem de akşam ...
Bu hafta menü kraliçesi olmamak için yaptıysan gerek yoktu
Gayeeet güzel pamuğummmsporda eklenmişşş . Hadi bakalım gelsin artık oo lalalalla ...
Gayet güzel aebenim , lokum bile sevimli durmuş arada:))) ama tahin için akşam olduğundan aynı duyguları beslemeyedim :)
Canım senin ki dayce 5 gün oldu .. o ilk yaptığın gibi bir sonuç görmesen de eminim güzel bir eksi gelecek ...
2 öğün yapmak kendi tercihin olduğu için o kısma yorum yok :) iki öğünde güzel ... havuç tüketmekten kaçınsak şu diyet döneminde daha iyi olur .
Ben esime hadi askim su detoksu yap desem var yaaa de gettt der1.77 de değnek ..
kilo 78.5 tu detoks başlangıcı .
Ve düşün 5 gün yapıyor bunu .
Yani bence eşinde yapmalı
Benim kötü huyumda dostuma canımı veririm zaten başıma gelenlerde bu yüzden .Canım bazen birinizden birinizin ters gününe denk gelip , incir kabuğunu doldurmaz meseleler olabiliyor ... Seni bu kadar üzdüğüne göre değer verdiğin biri .. o yüzden gönlünü ferah tut , düzelir .
Duzelir canim belki onunda gergin zamanina denk gelmistir..Kankimin biriyle az bozuştuk hiç bişi yok ama çok İçlemdim hala kendimde değilim.
Böyle şeyleri pek yaşamam yani tartıştıgım insan nadirdir. Tartışmakta denmez ama çok kötü oldum .
olay henüz taze sıkma canını.Benim kötü huyumda dostuma canımı veririm zaten başıma gelenlerde bu yüzden .
Bu arkadaşla apora beraber yazıldık evi benden biraz uzak arabayla yarı yerde alıp ben götürüyorum dönüştede evine kadar bırakıyorum . Başka bir arkadaşta yeni yazıldı oda tam ters tarafta . Dün yürüyüş yaparken yazıştık yürüyerek gidelim diye . Benim evin oraya gel birlikte gidelim dedim ama yürürken zor oldu diger arkadaşı yazmadım . O arkadaşta başka bi yerde bizi bekliycekti .
Sabah eşim geç çıktı . Bende o benim eve gelecek diye aramadım . O sanmışki arabayla aldıgım yere gel . Yürüyerek o taraf bana oladar ters yetilemem ayrıca diger arkadaş buluşma yerinde bekliyo . Tekrar benim eve çık birliktw gidelim arkadaş bekliyo dedim yok dedi orası uzak ben herzamanki yerden gideyim .
İyi dedim yoldada 5 kere aradım 1 de açtı . Ben salona geldim diye . Biz diger arkadaşla ondan sonra gildik .
Soyumna odasında gördüm yüzünü bir görsenizayşe noldu dedim sinirliyim konuşmayalım dedi . Ben şokk sporu gözyaşlarıyla yaptım .
Çıkışta buldum nedir bu durum dedim ben diger arkadaşla niye gitmişim . Arasaymışım o kocasıyka gidermiş . Ben bi şok daha. Ben eve gel yazmışım o başka yer anlamış tamamen ikimizde yanlış anlamışız . O yürürken canı çıkmış spor yapacak hali kalmamış .Sonuçta farklı yerlerdende olsa ikimizde yürüyerek gittik ve sonuçta yürüyecektik .
Sorun o tek ben arkadaşla konuşarak gitmiştim fark o . Evet biz diger arkadaşla konuştuk giderken ama tek konu ayşe ne yaptı nerden yürüyor yolu buldumu vs idi.
Kusura bakmayın kafanızı ağrıttım karışık oldu ama ben slışık değilim bu gibi durumlara çok üzüldüm
Arkadaşlarım için kendimden okadar ödün veriyorum ama sanırım yanlış yapıyorum
Benim kötü huyumda dostuma canımı veririm zaten başıma gelenlerde bu yüzden .
Bu arkadaşla apora beraber yazıldık evi benden biraz uzak arabayla yarı yerde alıp ben götürüyorum dönüştede evine kadar bırakıyorum . Başka bir arkadaşta yeni yazıldı oda tam ters tarafta . Dün yürüyüş yaparken yazıştık yürüyerek gidelim diye . Benim evin oraya gel birlikte gidelim dedim ama yürürken zor oldu diger arkadaşı yazmadım . O arkadaşta başka bi yerde bizi bekliycekti .
Sabah eşim geç çıktı . Bende o benim eve gelecek diye aramadım . O sanmışki arabayla aldıgım yere gel . Yürüyerek o taraf bana oladar ters yetilemem ayrıca diger arkadaş buluşma yerinde bekliyo . Tekrar benim eve çık birliktw gidelim arkadaş bekliyo dedim yok dedi orası uzak ben herzamanki yerden gideyim .
İyi dedim yoldada 5 kere aradım 1 de açtı . Ben salona geldim diye . Biz diger arkadaşla ondan sonra gildik .
Soyumna odasında gördüm yüzünü bir görsenizayşe noldu dedim sinirliyim konuşmayalım dedi . Ben şokk sporu gözyaşlarıyla yaptım .
Çıkışta buldum nedir bu durum dedim ben diger arkadaşla niye gitmişim . Arasaymışım o kocasıyka gidermiş . Ben bi şok daha. Ben eve gel yazmışım o başka yer anlamış tamamen ikimizde yanlış anlamışız . O yürürken canı çıkmış spor yapacak hali kalmamış .Sonuçta farklı yerlerdende olsa ikimizde yürüyerek gittik ve sonuçta yürüyecektik .
Sorun o tek ben arkadaşla konuşarak gitmiştim fark o . Evet biz diger arkadaşla konuştuk giderken ama tek konu ayşe ne yaptı nerden yürüyor yolu buldumu vs idi.
Kusura bakmayın kafanızı ağrıttım karışık oldu ama ben slışık değilim bu gibi durumlara çok üzüldüm
Kaptanım postacı yürüyüşü nedirDana gibi yemek ve sen Allahım taş yağacak
Kuzucum azıcık müsaade birkaç gün sonra yine buradayım. Bilemiyorum bahardan mı bu isteksizlik, insanlardan mı yaşadıklarımdan mı mutsuzluğumKarışığım bu aralar tatlım. Düzelir elbet biraz zaman sonra. Fazla abartmiyorum yediklerimi. Pek canım istemiyor da zaten. Seviyorum seni Ausum ♡♡♡ iyi ki varsın.
Ausencia Ausum 5 günlük liste nedir merak ettim. Bana da atabilir misin özelden tatlım :) belki gizlice yaparım 23 Nisana az kaldı hedefi tutturmak lazım dimi ama :)
Ben esime hadi askim su detoksu yap desem var yaaa de gettt der))))neti kapatir buradan ogreniyom diye adamin diyete alerijisi var
Benim kötü huyumda dostuma canımı veririm zaten başıma gelenlerde bu yüzden .
kız ada vurdun mu sporun gözüne.
hey gidi heyyyyyy ben 1. oluyodu zamanlar.bu vur deyince öldüren tipler türedi 30 puan icat oldu.
Ahahah evet çok tatlı bir yürüyüştürKemal sunalın bir film vardı oradan esinleneceğimmm ...valla umay abla postacı yürüşü yazmış ... hızlı koşuya benzer tempolu ama koşmadan kısa adımlarla ...
Canım benim , için gölün nasıl rahat edecekse ... ama şunu söyleyeyim kimsenin seni kırmasına müsade etme ... biraz birilerine kırgınsın , farkındayım paylaşımlarından
Canım telden atarım ilk fırsatta
Bende diyorummmm vaaay ne güzel vermişsinnnn vaaaay kıskandımmmm ... de geeet diyor o da 38 yıllık hayatımda ilk diyetim , bırakta vereyim o kadarcık ..
Canım yaaa... ne kadar yanlış anlaşılma ile dolu küçücük bir olay gönül kırıklığı olmuş .
Şimdi sanırım 3.biri eklenince onu salladığını düşündü . Yani beni 2.plana attın psikolojisine girdi.
Ama seni tanıyorsa böyle yapmayacağını da bilmesi gerek .
Tamamen yanlış anlaşılmadan olmuş.
Sen üzme kendini ... gerekirse yazdığın mesaja bir daha bak ..eve gel dediğin net ise ... bak tamamen yanlış anlaşılma üstelik aklımda sendeydi 5 kez aradım de .
36 yaşında koca kadın banu , tamam yanlış anlamışsın yorulmuşsun ama benim suçum nedir onu anlamadım , napmam lazımdı?
ah abenn aba cidden yanlış anaşılma olmuş ama üzülmüşsün belli
ayy sana göre durumalr hiç degil bunlar seni tanıdıgım kadarıyla
üzmee kendini , insanın canı sıkılıyor ama düzelirrrr, ayrıca kaç yaşında bu insan ya ergen tripleri
1 saat eliptik 45 dakika hem yürüdüm hem kostummmkız ada vurdun mu sporun gözüne.
hey gidi heyyyyyy ben 1. oluyodu zamanlar.bu vur deyince öldüren tipler türedi 30 puan icat oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?