Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7.takımın güzellleri ben çıkıyorum
önce pazara ordan eve
öpüyorum

kaptanım sevmediğim şey azdır benim herşeyi severim özellikle tatlıysa

Nedense buna da hiiiiiiiç şaşırmadımmmm

Pazarcı güzeli Begüş oldun çıktın kuzu bu ne her gün pazar mı var orada Bende akşama arkadaşa yardıma gideceğim sanırım evlerini taşıyorlar mutfağı toparlayacağız

Kolay gelsinnn şimdideden canım

Kaptanım postacı yürüyüşü nedir Dana gibi yemek ve sen Allahım taş yağacak

Kuzucum azıcık müsaade birkaç gün sonra yine buradayım. Bilemiyorum bahardan mı bu isteksizlik, insanlardan mı yaşadıklarımdan mı mutsuzluğum Karışığım bu aralar tatlım. Düzelir elbet biraz zaman sonra. Fazla abartmiyorum yediklerimi. Pek canım istemiyor da zaten. Seviyorum seni Ausum ♡♡♡ iyi ki varsın.

1.77 de değnek ..
kilo 78.5 tu detoks başlangıcı .
Ve düşün 5 gün yapıyor bunu .
Yani bence eşinde yapmalı
Ben esime hadi askim su detoksu yap desem var yaaa de gettt der ))))neti kapatir buradan ogreniyom diye adamin diyete alerijisi var

Canım bazen birinizden birinizin ters gününe denk gelip , incir kabuğunu doldurmaz meseleler olabiliyor ... Seni bu kadar üzdüğüne göre değer verdiğin biri .. o yüzden gönlünü ferah tut , düzelir .
Benim kötü huyumda dostuma canımı veririm zaten başıma gelenlerde bu yüzden .
Bu arkadaşla apora beraber yazıldık evi benden biraz uzak arabayla yarı yerde alıp ben götürüyorum dönüştede evine kadar bırakıyorum . Başka bir arkadaşta yeni yazıldı oda tam ters tarafta . Dün yürüyüş yaparken yazıştık yürüyerek gidelim diye . Benim evin oraya gel birlikte gidelim dedim ama yürürken zor oldu diger arkadaşı yazmadım . O arkadaşta başka bi yerde bizi bekliycekti .
Sabah eşim geç çıktı . Bende o benim eve gelecek diye aramadım . O sanmışki arabayla aldıgım yere gel . Yürüyerek o taraf bana oladar ters yetilemem ayrıca diger arkadaş buluşma yerinde bekliyo . Tekrar benim eve çık birliktw gidelim arkadaş bekliyo dedim yok dedi orası uzak ben herzamanki yerden gideyim .
İyi dedim yoldada 5 kere aradım 1 de açtı . Ben salona geldim diye . Biz diger arkadaşla ondan sonra gildik .
Soyumna odasında gördüm yüzünü bir görseniz ayşe noldu dedim sinirliyim konuşmayalım dedi . Ben şokk sporu gözyaşlarıyla yaptım .
Çıkışta buldum nedir bu durum dedim ben diger arkadaşla niye gitmişim . Arasaymışım o kocasıyka gidermiş . Ben bi şok daha . Ben eve gel yazmışım o başka yer anlamış tamamen ikimizde yanlış anlamışız . O yürürken canı çıkmış spor yapacak hali kalmamış .Sonuçta farklı yerlerdende olsa ikimizde yürüyerek gittik ve sonuçta yürüyecektik .
Sorun o tek ben arkadaşla konuşarak gitmiştim fark o . Evet biz diger arkadaşla konuştuk giderken ama tek konu ayşe ne yaptı nerden yürüyor yolu buldumu vs idi .

Kusura bakmayın kafanızı ağrıttım karışık oldu ama ben slışık değilim bu gibi durumlara çok üzüldüm

Arkadaşlarım için kendimden okadar ödün veriyorum ama sanırım yanlış yapıyorum

Kankimin biriyle az bozuştuk hiç bişi yok ama çok İçlemdim hala kendimde değilim .
Böyle şeyleri pek yaşamam yani tartıştıgım insan nadirdir . Tartışmakta denmez ama çok kötü oldum .
Duzelir canim belki onunda gergin zamanina denk gelmistir..

olay henüz taze sıkma canını.
bence böyle durumlarda iyi zamanları düşünmek lazım.ters zamanına denk gelmiştir.olayın sogudugu zamanda acık acık konusmak lazım.

ah abenn aba cidden yanlış anaşılma olmuş ama üzülmüşsün belli
ayy sana göre durumalr hiç degil bunlar seni tanıdıgım kadarıyla
üzmee kendini , insanın canı sıkılıyor ama düzelirrrr, ayrıca kaç yaşında bu insan ya ergen tripleri

Kaptanım postacı yürüyüşü nedir Dana gibi yemek ve sen Allahım taş yağacak

Kemal sunalın bir film vardı oradan esinleneceğimmm ... valla umay abla postacı yürüşü yazmış ... hızlı koşuya benzer tempolu ama koşmadan kısa adımlarla ...

Canım benim , için gölün nasıl rahat edecekse ... ama şunu söyleyeyim kimsenin seni kırmasına müsade etme ... biraz birilerine kırgınsın , farkındayım paylaşımlarından

Ausencia Ausum 5 günlük liste nedir merak ettim. Bana da atabilir misin özelden tatlım :) belki gizlice yaparım 23 Nisana az kaldı hedefi tutturmak lazım dimi ama :)

Canım telden atarım ilk fırsatta

Ben esime hadi askim su detoksu yap desem var yaaa de gettt der ))))neti kapatir buradan ogreniyom diye adamin diyete alerijisi var

Bende diyorummmm vaaay ne güzel vermişsinnnn vaaaay kıskandımmmm ... de geeet diyor o da 38 yıllık hayatımda ilk diyetim , bırakta vereyim o kadarcık ..

Canım yaaa... ne kadar yanlış anlaşılma ile dolu küçücük bir olay gönül kırıklığı olmuş .
Şimdi sanırım 3.biri eklenince onu salladığını düşündü . Yani beni 2.plana attın psikolojisine girdi.
Ama seni tanıyorsa böyle yapmayacağını da bilmesi gerek .
Tamamen yanlış anlaşılmadan olmuş.
Sen üzme kendini ... gerekirse yazdığın mesaja bir daha bak ..eve gel dediğin net ise ... bak tamamen yanlış anlaşılma üstelik aklımda sendeydi 5 kez aradım de .

Ahahah evet çok tatlı bir yürüyüştür Dana gibi yemek derken peki

36 yaşında koca kadın banu , tamam yanlış anlamışsın yorulmuşsun ama benim suçum nedir onu anlamadım , napmam lazımdı? geçte gidemiyorsun hoca saati geldimi kapıyı kitliyor . I yüzden bekleme gibi bi lüksümüzde yak hatta bekledimde bi yerde dolmuşa bin bizim yanıma gel diye ona çık dedi . O ordan bizde bu taraftan gideriz her halükarda yürüyerek gidecekti yoruldum diye bana çıkışmaya ne hakkı varki ne yapmalıydım arkadaşa helikoptermi çagırmalıydım ben bi kaba koyamadım

kız ada vurdun mu sporun gözüne.
hey gidi heyyyyyy ben 1. oluyodu zamanlar.bu vur deyince öldüren tipler türedi 30 puan icat oldu.
1 saat eliptik 45 dakika hem yürüdüm hem kostummm ) bitti mi hayirrr aksam parka gidecegiz baba kiz oynarken bende parkin etrafinda yürüyecem )

Kelebegim bu kadar spor yapiyom tarti yuzume gulse var 5 saat spor yaparim (
Artik arsiza bagladim artik kilo icin degil aliskanlik oldu yapiyom spor....ama ciddi incelmisim cok guzel duruyor spordan sonra kendimi gencim inceyim pek güzelim diye istemsiz havaya sokuyorumkus kadar hafif hissediyorum takiii tartiya cikinciya kadar ...ay icimi döktüm sana rahatladim guzinablam benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…