Ahahah evet çok tatlı bir yürüyüştürDana gibi yemek derken peki
Koruma derken evet vermemen gerek eğer daha fazla zayıflamak istemiyorsan vallahi bende bu koruma işini çözemedim sanırım sporu bırakmadan usulünce yiyeceğim ya 1 gün fazla 1 gün aç öyle dengeleyeceğim bendeAyarlayacaz bir şeyleeer
Amaaan şu saate kadar yine cıız yok ama bol porsiyon ekmek var ...bakacağız ... 58 ler hala duruyor .
Böyle böyle oturtacağım ...
13- 16.30 arası karanlıkta dialog etkinliğine gittim.. Bir saat konuşmadan, bir saatte görmeden iletiişim kuruyorsun... Nedense çıktığımda başım çatlıyordu, şimdi iş yerine döndük kaşla göz arasında BİR ELMAMI ve 10 Bademimi hüpletmişim... Şimdi de su içerim biraz.. Öldüm açlıktan... Midem kazınıyordu.. Başımda hala çatlıyor, geçer inşallah...
36 yaşında koca kadın banu , tamam yanlış anlamışsın yorulmuşsun ama benim suçum nedir onu anlamadım , napmam lazımdı?geçte gidemiyorsun hoca saati geldimi kapıyı kitliyor . I yüzden bekleme gibi bi lüksümüzde yak hatta bekledimde bi yerde dolmuşa bin bizim yanıma gel diye ona çık dedi . O ordan bizde bu taraftan gideriz her halükarda yürüyerek gidecekti yoruldum diye bana çıkışmaya ne hakkı varki ne yapmalıydım arkadaşa helikoptermi çagırmalıydım ben bi kaba koyamadım
Koruma derken evet vermemen gerek eğer daha fazla zayıflamak istemiyorsan vallahi bende bu koruma işini çözemedim sanırım sporu bırakmadan usulünce yiyeceğim ya 1 gün fazla 1 gün aç öyle dengeleyeceğim bende
İSTANBULDA olan herkese ve EĞİTMEN olan herkese KARANLIKTA DİYALOG sergisini tavsiye ederim..13- 16.30 arası karanlıkta dialog etkinliğine gittim.. Bir saat konuşmadan, bir saatte görmeden iletiişim kuruyorsun... Nedense çıktığımda başım çatlıyordu, şimdi iş yerine döndük kaşla göz arasında BİR ELMAMI ve 10 Bademimi hüpletmişim... Şimdi de su içerim biraz.. Öldüm açlıktan... Midem kazınıyordu.. Başımda hala çatlıyor, geçer inşallah...
Ayarlayacaz bir şeyleeer
Amaaan şu saate kadar yine cıız yok ama bol porsiyon ekmek var ...bakacağız ... 58 ler hala duruyor .
Böyle böyle oturtacağım ...
Ay ausun dedim dedim ,aramasaydın didiKemal sunalın bir film vardı oradan esinleneceğimmm ...valla umay abla postacı yürüşü yazmış ... hızlı koşuya benzer tempolu ama koşmadan kısa adımlarla ...
Canım benim , için gölün nasıl rahat edecekse ... ama şunu söyleyeyim kimsenin seni kırmasına müsade etme ... biraz birilerine kırgınsın , farkındayım paylaşımlarından
Canım telden atarım ilk fırsatta
Bende diyorummmm vaaay ne güzel vermişsinnnn vaaaay kıskandımmmm ... de geeet diyor o da 38 yıllık hayatımda ilk diyetim , bırakta vereyim o kadarcık ..
Canım yaaa... ne kadar yanlış anlaşılma ile dolu küçücük bir olay gönül kırıklığı olmuş .
Şimdi sanırım 3.biri eklenince onu salladığını düşündü . Yani beni 2.plana attın psikolojisine girdi.
Ama seni tanıyorsa böyle yapmayacağını da bilmesi gerek .
Tamamen yanlış anlaşılmadan olmuş.
Sen üzme kendini ... gerekirse yazdığın mesaja bir daha bak ..eve gel dediğin net ise ... bak tamamen yanlış anlaşılma üstelik aklımda sendeydi 5 kez aradım de .
Aynen canım iyi yapmışsın benim gibi yürüyüş dışında spora fazla zamanı kalmayan biri içinde dediğin gibi 3 gün yemek 4 gün aç gezmek mantıklıCanım benim bundan önce korumam öyle idi ... 63 lerde epey bir kaldım gayette iyi geçti .. spor yok denecek kadar azdı ... 3 gün diyet 4 gün yemek taktiği ile gidiyordum .. sabittim hep en fazla 200 300 gr çıkıp iniyordum .
Şimdi spora sardım ...çünkü hep göbeğim hem kollarım gözüme batıyor ... eeee bu kadar spor olunca yemeği arttırmam lazım ... zaten meta hızlı bende
ayy şu hatunu iradesinden , kilosundan ve cızzzz yemesi gerekn günlerden istiyorum
Heeeee işteBetulina tam rekabet ...
Kilonuzda aynı ....
Bakalım kim kaçamak yaptı kimmm yapmadı burdan çıkıracağımmm
Ay ausun dedim dedim ,aramasaydın didi
Ayrıca yazmışım benim evin yanına gel diye.
Herşeyde bir hayır vardır .bugun üzülürüm ama sonradı için hayır vardır mutlaka
İyi tarafı benbu üzüntüyle yarın baya eksi çıkarım
Töbe yarabbi.
Sağolun az rahatladım yarına bişiyim kalmaz arkadaşta inşallah yaptıgı haksızlıgı düşünür
kız benim göbek adım kaçamak.. kafa yormana gerek yok kim yaptı diye
Bu kadar üzüntüm bu yüzdenya ausum
Aramasaydın dedi haaa .... bence kankiliğini gözden geçir o hatunla .
Canını da hiiiiiiiiiç sıkmaaaseninde bir yanlışın ihmalin olsa söylerdim inan
Bu kadar üzüntüm bu yüzdenya ausum
Betuss 3 gunluk kabak corbasi yapamaz ki yapamazkiii hep cis yerkız benim göbek adım kaçamak.. kafa yormana gerek yok kim yaptı diye
Bende pasta dagitacak diye okuyorum ...Ben çıkayım güzeller ...
Eşim gelir gelmez spora ... gidip şu postaları dağıtayımmm
Gelince de kondisyon bisikletinde kardiyoyu tamamlarım ...
Akşam yemeği falan da derken ... Akşam Yusuf yatınca ancak gelirim herhalde .... bir yerlerde sızmazsam
Hadi bakalım , yavaş yavaş günün menüleri de gelir ....
Sonra kaldı ÇARŞAMBA / PERŞEMBE ..... aaaa aaaa aaa Cuma gelmişşşş , hanimiş hanimiş
Biraz zaman ver bence seni ariyacak canim ...belliki baska biriyle gitmene bozulmus sen tatli canini hic uzmeee..gercek dostluklar bi anda bitmez..Ay ausun dedim dedim ,aramasaydın didi
Ayrıca yazmışım benim evin yanına gel diye.
Herşeyde bir hayır vardır .bugun üzülürüm ama sonradı için hayır vardır mutlaka
İyi tarafı benbu üzüntüyle yarın baya eksi çıkarım
Töbe yarabbi.
Sağolun az rahatladım yarına bişiyim kalmaz arkadaşta inşallah yaptıgı haksızlıgı düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?