Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayarlayacaz bir şeyleeer

Amaaan şu saate kadar yine cıız yok ama bol porsiyon ekmek var ...bakacağız ... 58 ler hala duruyor .
Böyle böyle oturtacağım ...
Koruma derken evet vermemen gerek eğer daha fazla zayıflamak istemiyorsan vallahi bende bu koruma işini çözemedim sanırım sporu bırakmadan usulünce yiyeceğim ya 1 gün fazla 1 gün aç öyle dengeleyeceğim bende

Betulina @Sherrysherrylady su için kızlar içelim güzelleşelim.
13- 16.30 arası karanlıkta dialog etkinliğine gittim.. Bir saat konuşmadan, bir saatte görmeden iletiişim kuruyorsun... Nedense çıktığımda başım çatlıyordu, şimdi iş yerine döndük kaşla göz arasında BİR ELMAMI ve 10 Bademimi hüpletmişim... Şimdi de su içerim biraz.. Öldüm açlıktan... Midem kazınıyordu.. Başımda hala çatlıyor, geçer inşallah...

ausun dedigi gibi 2. plana atılma piskolojisi bu yahu akıllı insanın yapaagı iş degil
ama oluyor işte arada böyle şeyler haklısın
sonuçta orada buluşup spor yapacaksınız birlikte
ekmemişsinizdeee skma güzel canını sennn

Canım benim bundan önce korumam öyle idi ... 63 lerde epey bir kaldım gayette iyi geçti .. spor yok denecek kadar azdı ... 3 gün diyet 4 gün yemek taktiği ile gidiyordum .. sabittim hep en fazla 200 300 gr çıkıp iniyordum .
Şimdi spora sardım ...çünkü hep göbeğim hem kollarım gözüme batıyor ... eeee bu kadar spor olunca yemeği arttırmam lazım ... zaten meta hızlı bende

İSTANBULDA olan herkese ve EĞİTMEN olan herkese KARANLIKTA DİYALOG sergisini tavsiye ederim..

Ay ausun dedim dedim ,aramasaydın didi
Ayrıca yazmışım benim evin yanına gel diye .

Herşeyde bir hayır vardır .bugun üzülürüm ama sonradı için hayır vardır mutlaka
İyi tarafı benbu üzüntüyle yarın baya eksi çıkarım
Töbe yarabbi .

Sağolun az rahatladım yarına bişiyim kalmaz arkadaşta inşallah yaptıgı haksızlıgı düşünür

Aynen canım iyi yapmışsın benim gibi yürüyüş dışında spora fazla zamanı kalmayan biri içinde dediğin gibi 3 gün yemek 4 gün aç gezmek mantıklı

ayy şu hatunu iradesinden , kilosundan ve cızzzz yemesi gerekn günlerden istiyorum

Yeminle canım istemiyor ... yaaa hepsi son derece gereksiz geliyor gözüme ... 4 gün komşunun böreği durdu tabakta ... eşim herkesin yolladığını yemez ... yemedim .
Kandilde helvalar geldi ..yemedim .
Yani canım istemiyor .... o helva yerine 3-4 kayısı yiyeyim diyorum .
Ama hiç istemiyor .
O yüzden kilo vermemek için hayatıma sokacağım en masum şeyler , kepek ekmek sayısını arttırmak , makarna , bakliyat ... bunlar bende zaten kilo yapan şeyler ... şimdi sporla yapmaz herhalde . bakacağız ...

Aramasaydın dedi haaa .... bence kankiliğini gözden geçir o hatunla .

Canını da hiiiiiiiiiç sıkmaaa seninde bir yanlışın ihmalin olsa söylerdim inan

Bu kadar üzüntüm bu yüzdenya ausum

Ben birine istemeden de olsa bir yanlış yapıp kalp kırdığımda üzülürüm ...

Ama yanlış anlaşıldığımda daha bir üzülür kafaya takarım ... Ha illa o beni yanlış anladığını anlayacak ... sonra da soğurum o kişiden genelde o ayrı : )

Sıkma o güzel yüreğiniiii

Ben çıkayım güzeller ...

Eşim gelir gelmez spora ... gidip şu postaları dağıtayımmm

Gelince de kondisyon bisikletinde kardiyoyu tamamlarım ...

Akşam yemeği falan da derken ... Akşam Yusuf yatınca ancak gelirim herhalde .... bir yerlerde sızmazsam

Hadi bakalım , yavaş yavaş günün menüleri de gelir ....

Sonra kaldı ÇARŞAMBA / PERŞEMBE ..... aaaa aaaa aaa Cuma gelmişşşş , hanimiş hanimiş

Bende pasta dagitacak diye okuyorum ...))Allah kolaylik versin canim..

Biraz zaman ver bence seni ariyacak canim ...belliki baska biriyle gitmene bozulmus sen tatli canini hic uzmeee..gercek dostluklar bi anda bitmez..

Karaca'dan süper bir granit serisi hanımlar..

On parmağında on marifet olan hanımlar için Karaca Bio Granit Tencere Tava Serisi ile daha lezzetli tarifler sofralarınıza teşrif edecek.

Biliyoruz ki yemek yapmak biraz yetenek işi. Tabi mutfaktaki tencere tavanın da lezzetli sofralar sunmanızda emeği yok sayılamaz. Yemek yaparken yeteneğiniz, püf noktalarınız kadar kullandığınız tencere ve tavanın kalitesinin de yemeğinize ayrı lezzet kattığını hatırlatmak isteriz!

Modellere buradan ulaşabilirsiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…