Bende pasta dagitacak diye okuyorum ...))Allah kolaylik versin canim..
Ahhh bayiliyorum resmen ben boylle yerlere dallarda ciceklenmisGuneşli bi gün bahar fotosu birakiyim ben de surayaSekercikiz @Sherrysherrylady Eki Görüntüle 1977045 ogrtmnodasi penceresinden
canım olursa diyorum, yaptım demiyorum
Yahu kadıncağız üşenmedi elleri ile sana liste yazdı ...
Daktırın emeğine , benim umutlarına yapmaaaaaaa bunu beeee betül .
64Ya ne aksi bir gün oldu, sevincimi bile paylaşamadım
Ausencia ablam 64.5 gördüm bu sabah. Yarın ve perşembe akşamları pro yaptım mı en kötü kusuratı atarım bugün geç çok yoğun ama yinede spora mutlaka gideceğim
yaw senle karekterimiz ne çok benziyor.. Aynen böyle düşünüyorum
Aramasaydın dedi haaa .... bence kankiliğini gözden geçir o hatunla .
Canını da hiiiiiiiiiç sıkmaaaseninde bir yanlışın ihmalin olsa söylerdim inan
Yavrum ben daha aşağısını bekliyordum, ama uykusuzluktan bu çıktı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten sporumda yemegimde iyidi. Dün 2 gibi anca uyudum sabahta anca kalktım64biri beni cimirsin, patroniçeler çıldırmış, gaza gelmişşş, uçuyorlar
sen çalışmıyon mu bakayım.. Yani gece geç yatmalar, sabah geç kalkmalar?Yavrum ben daha aşağısını bekliyordum, ama uykusuzluktan bu çıktı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten sporumda yemegimde iyidi. Dün 2 gibi anca uyudum sabahta anca kalktım
Çok iyi harbidenşuraya bi menü yazayım
sabah 1 ymk zeytinyag+limon
ılık su
kahvaltı 07: 30
1 yulaf pogaça
peynir
5 zeytin
domates-salatalık
1 haşlama yumurta
1 tutam tere-maydanozz
öglen 12:30
ton balıklı salata
akşam 17:00
yogurt karışımı
(1 küçük yeşil elma+1silme ymk chia+tarçın+12 badem+3 kuru erik)
3 t su
1 yeşil çay
1 tk
1 filtre kahve , limonlu soda
Uykusuzluk cektigime göre geç mı kalkıyorumsen çalışmıyon mu bakayım.. Yani gece geç yatmalar, sabah geç kalkmalar?
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm arkadaşına hastalığın büyüğü küçüğü yok neren ağrıyosa canın orda rabbim beterinden korusun insallah
anladımmm belliydi bişey oldugu sürekli aft çıkıyordu agızda
en son genital bölgeye vurmuş
şimdiide ayak şiş kıpkırmızı
Çok iyi harbiden
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm arkadaşına hastalığın büyüğü küçüğü yok neren ağrıyosa canın orda rabbim beterinden korusun insallah
Adı üstünde poğaçaaslında ben o pogaçayyı iki tane yerimde
aus sevmiyorr ,
NE YARIŞMASIIIIIUykusuzluk cektigime göre geç mı kalkıyorum
Yarışmaya katıldığım için kızlarla sohbete kalmış olabilirimhep nevroş yoldan çıkarıyor beni
Ekmeğin tam buğday mıydı canım emzirdiğin için tabi sürekli açlık hissetmen normal evladın besleniyor100+ emziren anne diyeti :)
Bugünki menüm
Sabah o kadar aç kalktım ki, çünkü gece boyu da kalkmış ama birşey yememiştim. Hemen kahvaltı yaptım
1 yağda yumurta, 2 dl ekmek, 5 zeytin, marul arası beyaz peynir, 1 çay k. bal
Ara 2 kare bitter
Öğle bir büyük kase haşlanmış fasulyeyle yapılmış piyazvari salata, yoğurt, 1 dl ekmek, 1 kaseden az çorba
Ara 2 hurma,10 dut kurusu
Çok acıktım 2 kaşık haşlanmış fasulye, tam buğdaylı atıştırmalık almıştım ondan bir avuç kadar 20 kalori falan ama sanırım, 1 kare bitter daha
Akşam da salata, kabak, yoğurt yerim. Ekmek yerine yine piyaz yapsam, fasulyesini ne kadar koysam acaba
Su 2 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüşAhu060812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?