Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şuraya bi menü yazayım

sabah 1 ymk zeytinyag+limon
ılık su

kahvaltı 07: 30
1 yulaf pogaça
peynir
5 zeytin
domates-salatalık
1 haşlama yumurta
1 tutam tere-maydanozz

öglen 12:30
ton balıklı salata

akşam 17:00
yogurt karışımı
(1 küçük yeşil elma+1silme ymk chia+tarçın+12 badem+3 kuru erik)

3 t su
1 yeşil çay
1 tk
1 filtre kahve , limonlu soda

Son düzenleme:

Yahu kadıncağız üşenmedi elleri ile sana liste yazdı ...
Daktırın emeğine , benim umutlarına yapmaaaaaaa bunu beeee betül .
canım olursa diyorum, yaptım demiyorum İlk defa harfiyen uymaya niyet etmişim, nasipse tamamlayacağız üç günü

64 biri beni cimirsin, patroniçeler çıldırmış, gaza gelmişşş, uçuyorlar

Aramasaydın dedi haaa .... bence kankiliğini gözden geçir o hatunla .

Canını da hiiiiiiiiiç sıkmaaa seninde bir yanlışın ihmalin olsa söylerdim inan
yaw senle karekterimiz ne çok benziyor.. Aynen böyle düşünüyorum aeben im.. belliki duygusal, hassas biri .. Ama ben de sen de insanız yahu .. Yersiz nazlara, gereksiz atarlarla enerjimin harcanmasından, gönlümün kırılmasından hoşlanmıyorum, sana yapılması da hoşuma gitmedi...

64 biri beni cimirsin, patroniçeler çıldırmış, gaza gelmişşş, uçuyorlar
Yavrum ben daha aşağısını bekliyordum, ama uykusuzluktan bu çıktı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten sporumda yemegimde iyidi. Dün 2 gibi anca uyudum sabahta anca kalktım

oturmuş yeşil çayımı içiyorum.. İş yerinden kalkıp eve gidesim yok.. Ay vallahi bıraksalar şuracıkta kalırdım hafta da bir iki gün

Yavrum ben daha aşağısını bekliyordum, ama uykusuzluktan bu çıktı diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten sporumda yemegimde iyidi. Dün 2 gibi anca uyudum sabahta anca kalktım
sen çalışmıyon mu bakayım.. Yani gece geç yatmalar, sabah geç kalkmalar?

Çok iyi harbiden

100+ emziren anne diyeti :)
Bugünki menüm

Sabah o kadar aç kalktım ki, çünkü gece boyu da kalkmış ama birşey yememiştim. Hemen kahvaltı yaptım
1 yağda yumurta, 2 dl ekmek, 5 zeytin, marul arası beyaz peynir, 1 çay k. bal

Ara 2 kare bitter

Öğle bir büyük kase haşlanmış fasulyeyle yapılmış piyazvari salata, yoğurt, 1 dl ekmek, 1 kaseden az çorba

Ara 2 hurma,10 dut kurusu

Çok acıktım 2 kaşık haşlanmış fasulye, tam buğdaylı atıştırmalık almıştım ondan bir avuç kadar 20 kalori falan ama sanırım, 1 kare bitter daha

Akşam da salata, kabak, yoğurt yerim. Ekmek yerine yine piyaz yapsam, fasulyesini ne kadar koysam acaba

Su 2 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş Ahu060812

Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm arkadaşına hastalığın büyüğü küçüğü yok neren ağrıyosa canın orda rabbim beterinden korusun insallah

ay valla bende çok üzüldümm gözlerim dolu dolu akşama kadar birde biz aynı kattayız onunda
günüzmüz birikte geçiyor çok ta geyiktir, bu gün yoktu zaman geçmedi yahuu

Ekmeğin tam buğday mıydı canım emzirdiğin için tabi sürekli açlık hissetmen normal evladın besleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…