Girmeyelim oralaraNE YARIŞMASIIIII
Adı üstünde poğaça
Aminnn aminnnarkadaşına geçmiş olsun masum
kesinlikle rabbim bilinmeyen dermansız dert vermesin,dert veripte kapı kapı dolanıp derman aratmasın
Sunta diyelim evet çok sağlıklı duruyor
aynen valla öyle düşünüyor sanırsammm
pogaça , dukan suntası mı desekkk adınaaa
Allah kolaylık versin, hastane işi vs olunca ben kayınvalideme bırakıyorum yan apartmanda kendisi. İçim rahat oluyorbende imrendim bende.
benim bebegimi bırakabileceğim kimsem yok yakınımda
Evet ben de güveniyorum @betulina ya bozmayacak bu detoksuBetulina gecen hafta 75.5 muş.bu 3 günlüğü tmmlasın bence 73.7 olacak.
İnşallah canım, Allah razı olsun. Bu kadar kiloyu taşımak da kolay değil. Bir de yokuş aşağı, yokuş yukarıS Health diye bi program üzümüm, bence 10 bin adım yürüyüş sana çok iyi gelecek, sünnet olduğunu bilmiyorum canım ,
kilo azaldıkça bacak ağrın geçer inşallah kuzum.
evet canım tam buğday. Daha doyurucu ve lezzetli aslında beyaz ekmekten. Hasta şimdi bebek, ekstra birşey vermek istemediğim için çok emiyor bu aralar =) bugün de ilk dişi çıktı kızçeminEkmeğin tam buğday mıydı canım emzirdiğin için tabi sürekli açlık hissetmen normal evladın besleniyor
Girmeyelim oralara
Kaç kg oldun bakam sen? 75 olamadın mı tembel seniiii
Cumayi bekliyorum
Kıyamam maşallah onaAllah kolaylık versin, hastane işi vs olunca ben kayınvalideme bırakıyorum yan apartmanda kendisi. İçim rahat oluyor
Evet ben de güveniyorum @betulina ya bozmayacak bu detoksu
İnşallah canım, Allah razı olsun. Bu kadar kiloyu taşımak da kolay değil. Bir de yokuş aşağı, yokuş yukarı
evet canım tam buğday. Daha doyurucu ve lezzetli aslında beyaz ekmekten. Hasta şimdi bebek, ekstra birşey vermek istemediğim için çok emiyor bu aralar =) bugün de ilk dişi çıktı kızçemin
silahı! pardon şarkıyı hazırladım.. Bu diyette uymazsa, kafama sıkarCumayi bekliyorum
Dolma biberler pirinçli mi kuzu onlar gözüme battı ama genelde gayet güzel hatta sabahın pek yokmenümü yazayım güzeller;
sabah:. ılık limonlu su
kahvaltı: yulaf süt kuru üzüm kayısı
ara: 10 fındık
öğlen: maş fasülyesi, 1 dolma biber
ara: 2 ceviz biraz roka
akşam: 3 dolma biber :)
sevgiler saygılar
Dolma biberler pirinçli mi kuzu onlar gözüme battı ama genelde gayet güzel hatta sabahın pek yok
YA şu mesajimi kendim alintilayım bari. Eşim ve sürpriz leri beni yedi ,Aksam à bamya yapcem tavuk gogsu ile. Bi tabak ondan yerim salata yoğurt. . Cıs yemiiceeeeemmmmmm .. söz söz söz söz söz
Ayy afferim yemediysen dicektim. Amma dilim varmadi vah tüh keşke tadına bakandi .. he he aynı k.v.de de öyle yapmıştı . Onlar börek dio da bence gözlemeiyi akşamlar fıstıklar...gözlemeler yapıldı yenildi,1tanesi duruyor tabakta...gözleme bizde nasıl yapılıyor arkadaşlar anlatayım.yufka açılır bir tarafina yeşillik koyulur ve kaplanır.yağsız tavada pişirilir sonra yağlanılır....amaaaa ama peki ben yedim mi hayirrrr,çünki o kadar tokdumki hiç canım istemedi,istese de yemem zaten bir kere çıkmışım bi yola,sonra kaptanın bana olan güvenini de sarsmak istemem doğrusu.ki hiss ediyorum geçen bıraktığım için bana güvenmiyor halaama o zaman listeye girmek gibi bir niyetim yoktu.şimdi var...60 olmam gerekkkk...
kız vero yemedim gözlemeyi ne haber?ama sen o biscreami ye ne olur ya,yazıktır dünden beri seni bekliyor
vorones
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?