Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

NE GÜZEL kaynanan yakınmış benim ne annem ne ablam ne kayananm yakında maalesef.
dişi de hayırlı olsun kuzunun benimki 11 ayının içinde daha bi tek dişimiz yok.
iyi olsun da önemli olan bu gerçi.

süper betüş bravo.
ben ek olarak yarım yumurta 3 köfte yedim bir bardakta ayran toplamda

Gün içinde tartılıp ne kadar eksildim acaba sabaha eksi cıkar mıyım diye bakan başka deli var mı benden başka ?
ve tahminlerim de dogru çıkıyor. gündüz düne göre eksiyim gündüze göre yani bakalım yarın sabaha ne olacak.
benim için sıkıntılı zamanlar başladı nedense akşam yemeğinden yatana kadar zaman çok zor geçiyor

Canım ya bu arada bi ufak ara yapsan olmaz mı

Sütlaç
Çiğ köfte
Lahmacun yedi merak etme
O dediğini yer birazdan

benim uykum çok...bu gün kızımla erkenden uyurum...hem ne güzel erkenden uyur leptin salgılarım bolca...
11.00 yeşillik salata+lor
2yumurta
1dilim ekmek

17.00 3tane koca köfte yağsız tavada
lor
tere,sogan
pul bib.li yogurt
1dilim ekmek

sanırım sabah yatığım yeşillik salatadan sonra tiksindin mi ne hiç istemiyor canım,akşama öylece yedim yeşillikleri...

3tane zencefilli yeşil çay
3litre su
30dakika leslie

Menum 04.04.2017 Sali
Sabah
1 kk peynir 2 yumurtali omlet
5 zeytin
1 dlm kepek ekmek
3 bardak cay

Öğle
1 kepce kuru fasulye
2 yk pilav
1 kase yogurt
3 aci biber tursu

1 avuc kuruyemiş(kayisi incir uzum.kara uzum)

Akşam
1 kepce corba
2 yk patlican
1 dlm ekmk

4 lt su 1 türk kahvesii 50 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar

Ausencia ve Ahu060812 1 saat eliptik 1 saat 15 dakika yürüyüş... ( yuruyusun 45 dakikasi evde koşmali yurumeli yapildi geri kalan parkta tempoluyurudum bilginize ))) @_SARAYCA_

Menuu
Sabah10.15
1 haslanmis yumurta
1yk lor peynir
4 yesil zeytin
Marul
Dereotu
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 haslanmis lahana 3yk yogurt ve dereotlu

Aksam16.30
Kabak yemegim
1 kase yogurt

3 lt su icildi ve yeşil cay icildi...

Dilara kocak yapacagi diyeti paylasmis facebookta..

Günaydın #tencerediyeti ile haftaya başlıyoruz Sabah kahvaltımda 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir,5-6 zeytin ve bol yeşillik vardı Şimdi tüm gün koocaman bir tencere yemeğim var ve hepsini yiyebilirim. Benim tenceremde bugün;

1 kg ıspanak( dilediğiniz sebze ile değiştirin)
200 gr kıyma ( et veya tavuk olabilir)
3 soğan
3 diş sarımsak
3 domates rende ( yazdan dondurduğunuz yoksa salça olabilir)
3 çeşit baharat ( ben karabiber, pul biber, kimyon ekledim)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 bardak su ile pişiyor Sizde bana katılmak isterseniz tencere fotoğrafınızı beni etiketleyip #tencerediyeti hashtagi ile paylaşın lütfen ❤
Bu arada 1 su bardağı yoğurt, 1 meyve ve 10 badem hakkımı da gün içinde veya sebze yemeğinin yanında kullanıyor olacağım. Günde 2.5 litre su, şekersiz 2 kahve ve 2 fincan yeşil çayım ve 1-2 maden suyu da var

Kiz benim kv dese bende ona sen kac aylik hamilesin esime doner kardesin olacakmis gozun aydin derim hahamalum kv 98 civarinda belkide 100) ama Allah var hic kiloma laf etmediler kv kilosuna laf edenleride hep ben susturdum kiyamam uzuluyordu ne zaman yemege otursak esim ve kardesleri basliyorlardi abuk sabuk konusmaya kadin yemeden kalkıyordu...ayyy dayanamadim esime bi kizdim daha yapmadi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…