Allah kolaylık versin, hastane işi vs olunca ben kayınvalideme bırakıyorum yan apartmanda kendisi. İçim rahat oluyor
Evet ben de güveniyorum @betulina ya bozmayacak bu detoksu
İnşallah canım, Allah razı olsun. Bu kadar kiloyu taşımak da kolay değil. Bir de yokuş aşağı, yokuş yukarı
evet canım tam buğday. Daha doyurucu ve lezzetli aslında beyaz ekmekten. Hasta şimdi bebek, ekstra birşey vermek istemediğim için çok emiyor bu aralar =) bugün de ilk dişi çıktı kızçemin
Ausencia kelebekolacam Kedibochi
SALI- VİCDAN 1.GÜN
SABAH
4 kaşık yoğurt
10 badem
ARA
bir kuru kayısı
bir kiwi
ÖĞLEN
yarım limon ile kabak çorbası
ARA
elma
10 badem
Yeşil çay
AKŞAM
kabak çorbası
2,5 lt su
Canım ya bu arada bi ufak ara yapsan olmaz mıGün içinde tartılıp ne kadar eksildim acaba sabaha eksi cıkar mıyım diye bakan başka deli var mı benden başka ?
ve tahminlerim de dogru çıkıyor. gündüz düne göre eksiyim gündüze göre yani bakalım yarın sabaha ne olacak.
benim için sıkıntılı zamanlar başladı nedense akşam yemeğinden yatana kadar zaman çok zor geçiyor
Sütlaçiyi akşamlar fıstıklar...gözlemeler yapıldı yenildi,1tanesi duruyor tabakta...gözleme bizde nasıl yapılıyor arkadaşlar anlatayım.yufka açılır bir tarafina yeşillik koyulur ve kaplanır.yağsız tavada pişirilir sonra yağlanılır....amaaaa ama peki ben yedim mi hayirrrr,çünki o kadar tokdumki hiç canım istemedi,istese de yemem zaten bir kere çıkmışım bi yola,sonra kaptanın bana olan güvenini de sarsmak istemem doğrusu.ki hiss ediyorum geçen bıraktığım için bana güvenmiyor halaama o zaman listeye girmek gibi bir niyetim yoktu.şimdi var...60 olmam gerekkkk...
kız vero yemedim gözlemeyi ne haber?ama sen o biscreami ye ne olur ya,yazıktır dünden beri seni bekliyor
vorones
Alaaaaa kizzzz. Suusssss aussuuuuussss gelir şimdi ona fitleeeeme bariiiSütlaç
Çiğ köfte
Lahmacun yedi merak etme
O dediğini yer birazdan
sen nereden biliyon pamuk?Sütlaç
Çiğ köfte
Lahmacun yedi merak etme
O dediğini yer birazdan
allah seni kahr etmesin emi vero...niye yedin kız?Alaaaaa kizzzz. Suusssss aussuuuuussss gelir şimdi ona fitleeeeme bariii
Normalde yapardim da listemin dışına çıkmak istemiyorum bu.ara.Canım ya bu arada bi ufak ara yapsan olmaz mı
Hemen kordinatlari vereyim
he he evet adresi ver sanada bıraksınn
Aaa fitneci olduk iyimiAlaaaaa kizzzz. Suusssss aussuuuuussss gelir şimdi ona fitleeeeme bariii
Kiz benim kv dese bende ona sen kac aylik hamilesin esime doner kardesin olacakmis gozun aydin derim hahaay çok alakasız bir an da çok alakasız bir yerde bakın ne buldum
Bir çocuk masalı arıyordum... Bir masal sempozyumuna katılmak istiyorum.. ben masal ararken karşıma ne çıktı
"Karınızın zayıflamasını istemenize rağmen o bunu takmıyorsa; en etkili yol kaynana dilidir. Ananıza söyleyin, "Gelin hamile misin?" desin yeter. Bir ayda 9 kilo garanti"
Wawwwwww supperrrrrr ausgeseichnetAusencia kelebekolacam Kedibochi
SALI- VİCDAN 1.GÜN
SABAH
4 kaşık yoğurt
10 badem
ARA
bir kuru kayısı
bir kiwi
ÖĞLEN
yarım limon ile kabak çorbası
ARA
elma
10 badem
Yeşil çay
AKŞAM
kabak çorbası
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?