- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Yolla bana ı tartiyi iğne yapıcam ona.1 saat eliptik 45 dakika hem yürüdüm hem kostummm) bitti mi hayirrr aksam parka gidecegiz baba kiz oynarken bende parkin etrafinda yürüyecem )
Kelebegim bu kadar spor yapiyom tarti yuzume gulse var 5 saat spor yaparim(
Artik arsiza bagladimartik kilo icin degil aliskanlik oldu yapiyom spor....ama ciddi incelmisim cok guzel duruyor spordan sonra kendimi gencim inceyim pek güzelim diye istemsiz havaya sokuyorum kus kadar hafif hissediyorum takiii tartiya cikinciya kadar ...ay icimi döktüm sana rahatladim guzinablam benimmm
Bende seni seviyom kelebegimYolla bana ı tartiyi iğne yapıcam ona.
Seviyom kız ada cadı ada
Evet canım annemler uzakta ama en azından kayınvalidemler hep yakındı. Bu arada ilk kızım 13. Ayda çıkardı ilk dişini. Doktora götürmüştüm bir yaşında. Eğer 14 ay geçer ve çıkarmazsa getir ilaç başlayalım demişti. Neyse ki gerek kalmadı. Sana yazacaktım unuttum bunu. Çıkar yakında senin kızçenin de dişi inşallahNE GÜZEL kaynanan yakınmış benim ne annem ne ablam ne kayananm yakında maalesef.
dişi de hayırlı olsun kuzunun benimki 11 ayının içinde daha bi tek dişimiz yok.
iyi olsun da önemli olan bu gerçi.
süper betüş bravo.
ben ek olarak yarım yumurta 3 köfte yedim bir bardakta ayran toplamda
Hülya abla çok güzelmiş bu. İleride yani 70li kilolarda yapabilirim. Sevdiğim herşey var içinde. Kaç gün yapılıyor acabaDilara kocak yapacagi diyeti paylasmis facebookta..
Günaydın #tencerediyeti ile haftaya başlıyoruz Sabah kahvaltımda 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir,5-6 zeytin ve bol yeşillik vardı Şimdi tüm gün koocaman bir tencere yemeğim var ve hepsini yiyebilirim. Benim tenceremde bugün;
1 kg ıspanak( dilediğiniz sebze ile değiştirin)
200 gr kıyma ( et veya tavuk olabilir)
3 soğan
3 diş sarımsak
3 domates rende ( yazdan dondurduğunuz yoksa salça olabilir)
3 çeşit baharat ( ben karabiber, pul biber, kimyon ekledim)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 bardak su ile pişiyor Sizde bana katılmak isterseniz tencere fotoğrafınızı beni etiketleyip #tencerediyeti hashtagi ile paylaşın lütfen ❤
Bu arada 1 su bardağı yoğurt, 1 meyve ve 10 badem hakkımı da gün içinde veya sebze yemeğinin yanında kullanıyor olacağım. Günde 2.5 litre su, şekersiz 2 kahve ve 2 fincan yeşil çayım ve 1-2 maden suyu da var
Supper mupper,acliktan oluyorummm, karnimin sesi komsuya gidiyorWawwwwww supperrrrrr ausgeseichnet
Ablammmm menün bi harika..allah affetsin an itibariyle acikiom mu ne . Can çektiren cinstenBegun menü yazmıycam dize çünki resimledim .
Evet az ama malum olaydan iştahım kalmadı.
Kahvaltı
2 yumurtalı salata
Eki Görüntüle 1977347
Ara
2 ceviz
Öğlen
Tavuklu salata
Eki Görüntüle 1977348
Akşam
Hş. Patat ve yumurtalı salata
3 çilek
Eki Görüntüle 1977349
Spor 45 dl karın kalça
1 saat yürüyüş
Ahu060812
2 den fazla oldu su .
Yemenyeme bsk benim mutfaktanda ne kokular geliyo ama anca servis yapıyomŞu an da an itibariyle evde misler gibi peynirli gözleme yapıldı çay la.. Ben yedim mi tabisiiii hayirrspor ne nezman yapcem. Fırsat kollyum
Valla evlatlık bebe gibi hissetimm kendimi ama çok mutluyum çayı da sade içtimYemenyeme bsk benim mutfaktanda ne kokular geliyo ama anca servis yapıyom.
Iiggyy en sevmedigimdennnnnMisafir geldiiiiiii Cat kapı
Anam anammmm
Ben de yarina domates soslu makarna mi yesemmmmGeldimm
Geçmişe dönmeden selamımı bırakayım ...
Sporumu yazayım ..
Toplam 2 saat 30 dk ...
Sabah 1 saat pilates +plank
Akşam 1 saat çook tempolu postacı yürüyüşü + 30 dk pilates ve plank .Ahu060812
Yarın ki program çok daha ağır 1.5 + 1.5 saat
Menüme gelecek olursak ... yazmayacağım dedim ama neler yapıyorum ne yiyorum bilinsin .cız coz yok zaten .
Sabah
1 fincan keten tohumu yağı ile ılık su / 1 dlm ananas (spor öncesi)
Kahvaltı
2 yumurta ile lorlu omlet
2 dlm tb ekmek
Bol yeşillik (tere/maydanoz/dere otu isotlu ve limonlu)
2 adet ceviz
1 parça çeçil peyniri
1 fincan beyaz çay
Ara
1 kaşık buğday ruşeymi
1 rende yeşil elma
tarçın karışımı ve 1 bardak kefir
Öğle
Yeşil mercimekli bol salata
Domates soslu makarna
1 kase yoğurt
Ara
1 kahve
3 kuru kayısı
5 çiğ badem
Akşam
Hindi fileto ızgara
Izgara kırmızı yeşil biber
1 kase yoğurt
Az önce ..
1 fincan zencefilli hibiskus
Su
2.5 lt
lEvet canım annemler uzakta ama en azından kayınvalidemler hep yakındı. Bu arada ilk kızım 13. Ayda çıkardı ilk dişini. Doktora götürmüştüm bir yaşında. Eğer 14 ay geçer ve çıkarmazsa getir ilaç başlayalım demişti. Neyse ki gerek kalmadı. Sana yazacaktım unuttum bunu. Çıkar yakında senin kızçenin de dişi inşallah
Hülya abla çok güzelmiş bu. İleride yani 70li kilolarda yapabilirim. Sevdiğim herşey var içinde. Kaç gün yapılıyor acaba
Çok guz el daktirim.Kabak diyeti ilk gün
Sabah yoğurt ceviz
Ara 1 yeşil elma
Öğle kabak çorbası
Ara 3 hurma 10 badem
Akşam kabak çorbası
Ara 3 hurma
Ablacim benimde canım yumurtalı salata çekmişti ama bugün öğlen gittiğim yerde yoktuBegun menü yazmıycam size çünki resimledim .
Evet az ama malum olaydan iştahım kalmadı.
Kahvaltı
2 yumurtalı salata
Eki Görüntüle 1977347
Ara
2 ceviz
Öğlen
Tavuklu salata
Yogurt
Eki Görüntüle 1977348
Akşam
Hş. Patat ve yumurtalı salata
3 çilek
Eki Görüntüle 1977349
Spor 45 dl karın kalça
1 saat yürüyüş
Ahu060812
2 den fazla oldu su .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?