Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümu verip kaçayım kizlar oğlumu yatiricam
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
10 tane badem
Öğle
3 kaşık tavuklu pilav
1 kase şehriye çorbası
Aksam 16.00
1 tane waffle oğlum istedi diye yaptım bir yıldır yemiyodum dayanamadım biliyorum bugünkü menum hiiiiccc olmadı
Ara
Sütlü kahve
2 litre su
3 mil leslie

Gayet güzel banum senin için :) sporda yapılmış ... hadi bakalım inşllah alacaksın sonuçlarını ... artık almamam imkansız ya ... her şey yolunda gidiyor çünkü . kaçamak yok , spor var .

Canım aksilikler önemli değildir umarım ...
Kilona da alkış benden kocaman .. gider o daha cumaya ...

Baştaki bilgilendirme güzel olmuş :)
yani öğlende çorba ve piyazla 3 dlm ekmek yemiş gibi düşün .
Akşam güzel olmuş.
Ekmeği bırakma ..bağırsak çalıştırmak için tb ya da kepekli ekmek önemli . Piyaz sürekli gaz ve şişkinlik yapar .

aslında ben o pogaçayyı iki tane yerimde
aus sevmiyorr ,

Sevmeeeeemmmmm yok ya o ara furyası çoktu ... bugün iki yiyip yarın da yine poğaça yemeyeceğini bilsem ya da bu gece

Güzelll bir umay günü ... yahu enişte görmesin bize niye dolma yok der :)))

Canım sadece köfte ve ayran eklenmiş sanırım . Umarım çorbanın etkisini etkilemez .
Yoksa zel bir kür olmasa gayet güzeeeel bir menü derim

Geeeel öpüceeeem , helal be sana ... acıkmışsın da okudum ..erkenden yat . Hadi başarırsın sen .

sevmedim hiç . eminim okuyan arkadaşlarda bizde listedeyiz vero da .. o ne rahat demişlerdir .
Listede olup yiyerek kilo vermeyenin sorumuluğunu hatırlaması gerek vero .. üzüldüm şu an ..şaka maka gülüp geçerken eni konu götürüyorsun yemekleri.

Korkulacak bir değilmiş , gayet güzel atlatmışsın .
Spor bile girmiş araya .

dely yine kayıplara karıştın ... sen burdan uzaklaşaınca cumanın akıbeti iyi olmuyor
Öğle pilav olmamalıydı .
Onun dışında güzel.

Spor mutlaka yap , çünkü az da olsa kaçamağın var ..onun telafisi için ekstra dk ekle hatta .
Değerlerinin düşmesine sevindim .

Çok çok güzel adacım .... sporda çok iyi .

Anam 31 sayfa gecmisi okusam kör olurummmm...

Bugun ne yedim bende bilmiyorum kahve ictim bol bol..1 dilim pasta yedim o kadar..yani sacmasapan bir gun olmuş..

canım daha iki gün var , sen sıkı bir day günü ile toparlarsın ve gidenleri geri getirmezsin eminim ben

Kabak diyeti ilk gün
Sabah yoğurt ceviz
Ara 1 yeşil elma
Öğle kabak çorbası
Ara 3 hurma 10 badem
Akşam kabak çorbası
Ara 3 hurma

Kabakçııııı geldi hanımmmm ... çok güzel sonuçlar alın inşallah daktırım

Misafir geldiiiiiii Cat kapı
Anam anammmm

Oyyyy ne çektin beee pamuğummmm bu misafirlerden .

Biraz peynir yiyebilirdin 9 dan sonra ... bana çok iyi gelir .
Spor evet epey azaldı bu hafta ... ama bellli olmaz tartının işi ..umarım güzel şeyler söylerde mezuniyetini kutlarız bu hafta .

Hmmmm gayetttt güzell ...
Anam bana yedirip yedirip kendi kuş kadar yiyor hatun :)))

Şekeeeer hadi ama ... böyle gelmez 52... öğle pilav olmalıydı ... waffle de tabii .. neyse ki saati geç değil .
Ama dengesiz bir menü .
Hadi çarşamba perşembe sıkı tut çok ... ve spor ...lütfen devam .

Bu gün spor yok ortanca kızım hasta ates39 hastaneye götürdük boğaz enfeksiyonu Rabbim şifa versin inşallah

Çok çook geçmiş olsun canım .
Evde çocuk hasta olunca her şey duruyor .

Jübile yapiom ablam gı. Liste deyim. Evet .yiyorm lakin kontrol ben de . Yemediğim çook şey vardı ben acayip diyette idim aksam bakma üzülme. Kimse de yiyo yiyo verio demesin. Ne cektigimi ben bilirim

Kaptanicem 2 gündür bas agrisi geberiyorum kendii kendimii gazliyorumm vallahi aksam yemeyeyim diye öğle tukettimdii

Hala mı geçmedi baş ağrısı ?
1 lt suya iki kabuk tarçın at geceden ... ertesi gün ara ara iç kuzum.

Karanfil yağı sür şakaklarına birde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…