meyvem geldinmi eve artik...neler sozzlediniz kiz siz oyle
iş cıkısı markete gitim eve geldim yemeğimi hazırladım şimdide yiyorum...
ohh miss miss.
gülüm paylasıma yazdığın yazıyı okudumda yaa benim yada minnosun art niyeti olsa defalarca karne almak istesek neden yılalrdır burda totomuzu yırtalım bosuna zaman kaybedelim ayrıca bunu gercekten yapmak istesek bunun baska türlü yolları var olay olmazdık bu sekilde kimsenin ruhu duymazdı üyeliğimi iptal ettirir baska bi üyelik acardım yeniden üye olurdum cok mu zor yani anlamadığım sey bu ithamları yaparken denen bu acıdan düşünmüyorlar.ben bu yarısmada cok biliyorum eksik kilo bildiren kilo aldığı hasta aynı gecen yada tartılmadım acelem vardı diyen bunu yapan kişiler doğrumu yapıyorlar biz hiç bişi düşünmeden hiç bişi talep etmeden tekrar girdik die göze battık.
bence önce insanlar kendi içlerinde ki bu yanlıslığı çözmelidirler..
uzme tatli canini haklisin canim, millet obur takimlarda neler yapiyor..ama durust insanin yaptigi herzman goze batmistir...umarim daha fazla uzamaz konu..turkiyenin politikasinida gecti resmen
tabiiki bundan sonrasi icin gecerli canim benim.sizin icin hic öyle bir oylama yaparmiyiz.ama dogru yaaa,yorumlari okuyunca bende düsündümde,bundan sonrasi icinde böyle biseyi kabul etmeyelim.saferan cok yogun bır ısım var bugun cok ozurdılıyorum gecmısı okuyamadım ama puskutun bu onerısını kabul edersek ben takıma 6 ay dan once gıremıycem yanı ben mı yanlıs anladım yoksa bu kural bundan sonrası ıcınmı gecerlı
canim benim beni cok iyi tanimissin.vallahi bende senin gibi aklima meyvemle minnosu hic getirmemistim.onlari bu kural disi tuttuk.7. takım hedef kilo listesi
tutku2012 ......izinli
cemre2010
ceyce ........... 60
saferan ..........70
azerikizi ..........50
kirmizigül06......50
doga3.............75
frangipani........55
ganfed ...........47
Minaver...........izinli
julia__ .......... 52
minnoş prenses
7. takımın püsküütün önerisine onay listesi
tutku2012 .........izinli
cemre2010
ceyce .............red
saferan ............red
azerikizi ...........red
kirmizigül06
doga3..............red
frangipani
ganfed
Minaver.............izinli
julia__ ..............kabul
minnoş prenses
bakın ben azerininkini bile samimiyetimize güvenerak değiştirdim..biliyorumki aramızda böyle şeylerin lafı olmaz....
gülüm ne bilim bi an takımda onlar gibi düşündü gibi geldi herkes kabul etti sonucda..
geri geldiimmmm..kardesimide okuldan aldimm..simdi oturdum..deniz yildizina bakicam ama tv gostermiyor..namussuz digiturkk..ozan babasina aglayarak anlatacakti aldatildigini
iyi seyirler diyecektim ama izleyemeyecekmissin.netten canli yayindan izle.
vulkanla suna ayrıldı melihle banuyu diz çökürdü ozan vurucak ..bakamiyorum, en hizli internet baglantisi var ama kesilip duruyor
vulkanla suna ayrıldı melihle banuyu diz çökürdü ozan vurucak ..
vurmadı vurmadı :))
sunaya yazik vallaha..yigit gebersin...ozanda babasina gidecekti okumustum ozetini....ahh o melihle banunun halini gorseydim..artik beklimde sonrada br yer ekler bakarim artik
hoşgeldiiin....hepinize iyi akşamlar sınav maratonum bitti artık sizlerleyim
İyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?