Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

uzme tatli canini haklisin canim, millet obur takimlarda neler yapiyor..ama durust insanin yaptigi herzman goze batmistir...umarim daha fazla uzamaz konu..turkiyenin politikasinida gecti resmen

tabiiki bundan sonrasi icin gecerli canim benim.sizin icin hic öyle bir oylama yaparmiyiz.ama dogru yaaa,yorumlari okuyunca bende düsündümde,bundan sonrasi icinde böyle biseyi kabul etmeyelim.

seni yeni tanimaya baslasakta cok sevdik.hele meyvem zaten bir baska.onun o tatli mesajlarina bayiliyoruz hepimiz.dünmüydü evelsi günmüydü cikicam diyince hepimiz $okladik,görmüssündür.hatta ben rica ettim,nolur listede bile olmasan takimda kal diye.lütfen minno$umüzmeyin bizi

canim benim beni cok iyi tanimissin.vallahi bende senin gibi aklima meyvemle minnosu hic getirmemistim.onlari bu kural disi tuttuk.
gülüm ne bilim bi an takımda onlar gibi düşündü gibi geldi herkes kabul etti sonucda..

ayyyy meyvi$im bizi taniyamadinmi hala.biz sizin icin oylama yaparmiyiz yaaa.Allahaskina.ne zamandir bizimlesin,cözemedinmi bizi kizbak bende senin ablanim bende döverim haaaaa.yatiririm falakaya.bizi senin tatli mesajlarin olmadan ortalikta birakamazsin.daha iki gün önce listeden cikma kararini bildirince $ok gecirdik,ne kadar üzüldük,kendin biliyorsun.manyak kiz,düsünme bir daha öyle seyler

geri geldiimmmm..kardesimide okuldan aldimm..simdi oturdum..deniz yildizina bakicam ama tv gostermiyor..namussuz digiturkk..ozan babasina aglayarak anlatacakti aldatildigini

azerim bende sizi seviyorummm

ayyy gülümmm unutmusum deniz yıldızını hemen actımm cumada izlememiştimm kacırdım o sahnelerii

Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeye...cektim.

Hamileliğİm esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
...
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...

ALINTI​

sunaya yazik vallaha..yigit gebersin...ozanda babasina gidecekti okumustum ozetini....ahh o melihle banunun halini gorseydim..artik beklimde sonrada br yer ekler bakarim artik

ayy sunaya bende üzülüyorumm bide ozanada cok yazıkk.. nasıl ağlıyorr...
banuyla melih görülemeye değerdi gıcık seyler.. netten bulursun mutlaka tekrarını izlersin..
hıı denizle mertte eve cıkmıslar uğrasıp duruyorlar yiğit cüzdanını caldırmıstı onuda tesadüf annesi buldu ben polis bulur yasadığı anlasılır dietahmin ediyordum ama olmadı..

İyi akşamlar hanımlar.Ricamı değerlendirdiğiniz için ve takımınızın kapısını açtığınız için çok teşekkür ederim öncelikle.Çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan istemeyerek ayrıldığım için bugün biraz moralsizim.İnşallah yarın kendimi toparlayıp;hem kilo alış öykümü,hem de 3 ayda verdiğim 12.5 kilonun sırlarınızı sizlerle paylaşıcam.Kaptan cuma yarışması topiğinde diğer davet eden takımlara teşekkür edip,7. takıma katıldığımı bildiricem.Umarım bundan sonra beraberce yürüyeceğimiz bu maratonda,birbirimizin gücüyle ve desteğiyle hedefimize ulaşırız.Allah kararımızda isabetli ve hedefinde iradeli eylesin bizleri.HOŞBULDUK...

merhaba kızlar, bugün çok yoğun geçti ancak gelebildim. ben daha önce hedef kilomu yazmıştım ama görmediniz herhalde, 52.
bu arada geçmişi okudum biraz, hala önemliyse oyum red.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…