Gayet güzel fıstığım .Menü
Sabah;
1 dlm beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
Roka
Açık çay(şekersiz)
Ara; 1 mandalina (daha çok portakala benziyor)
Öğlen; pırasa yemeği (havuçlu)
1 bardak ayran
1 dlm tb ekmeği
Akşam; 1 kepçe çorba
4 kaşık sebzeli et sote
Salata
1 dlm tb ekmeği
Ara; 1 mandalina
Su; 2.5 lt
Spor; 45 dakika yürüyüş, plates.
Arkadaşlar aramızda fazla olamıyor kusura bakma yın inşaallah herkes iyidir men ancak bu saatlerde dinç oluyorum
Gündüz biraz geç kalkıyorum evi topla iş güç yemel biraxda Uyuyup dinlenince akşamda pek müsait olmuyorum
Bugün bi başsağlığı na gittik baklava ve şöbiyet en sevdiğim tatlılardam ikram edildi ama çok şükür yemedim
iyi geceler canlar.. oglum anne azcik yanimda yat sohbet edelim demisti yatis o yatis uyumus kalmisim
neyse menumu vereyim ben
sabah
iki dilim kepek ekmegi
azcik fistik ezmesi
ve azcik sekersiz elma pekmezi
domates salata
ara 1 portakal
saat 2 gibi bir sekersiz kahve
ogle
proteinli yogurt
3 hurma (gunlerim yakin tatli krizi geliyo resmen)
ara 1 portakal
aksam
2 tane biber dolmasi
1 kase el yapimi yorgurt
salata
su 2 litreden fazla oldu
spor ise giderken 20dk bisiklet, donuste bisikletimin tekeri patlayinca 45 dk yuruyus
gunlerim yakin oldugu icin odemim var biraz ellimin uyusmasindan belli emzirdigim icin detox yapamiyorum neyle atabilirim bu odemi? yardimci olursaniz cok sevinirim
nehirnil111 canim emzirdigim icin fazla yuklenemiyorum o yuzden yiyorum ekmegi
aaa sen en mübarek vakitte uyan dön dur.Günaydın herkese zar zor gözumu actim kalktim ..gece 3 te bi uyandim 4 e kadar döndüm durdum sonra sizmisim.
kızz teorini yiyem ben seningünaydın bego
şimdi bu vicdan çorbası çok kaçırdıktan sonra yapılıyo ya
yiyon içion gelen artılar ıtemizlemek için
o artılarda karbonhidratın ilk etapta vucutta su tutmasından oluyor
ee ben zaten düşük karb besleniyorum, glikojen deporlarım yani karb su tutması pek yok.
o yüzden işe yaramadı diyorum
tabi ki sadece teori.
canım geçmesini bekleme.burda ol kafan dağılsın.Ausum peş peşe yaşananlar ağır geldi hassas bir yapım var, geçecek hepsi geçecek ♡♡♡
Listeyi unutma tatlım
Ausum peş peşe yaşananlar ağır geldi hassas bir yapım var, geçecek hepsi geçecek ♡♡♡
Listeyi unutma tatlım
Günaydınnnn kolay gelsin sana mücverimmmgünaydın kızlar
yine yoğun bir gün yine
görüşürüz
Harikasın canım bu hırsla eminim ulaşacaksın insan gözlemeye hayır diyorsa bitmiştiriyi akşamlar fıstıklar...gözlemeler yapıldı yenildi,1tanesi duruyor tabakta...gözleme bizde nasıl yapılıyor arkadaşlar anlatayım.yufka açılır bir tarafina yeşillik koyulur ve kaplanır.yağsız tavada pişirilir sonra yağlanılır....amaaaa ama peki ben yedim mi hayirrrr,çünki o kadar tokdumki hiç canım istemedi,istese de yemem zaten bir kere çıkmışım bi yola,sonra kaptanın bana olan güvenini de sarsmak istemem doğrusu.ki hiss ediyorum geçen bıraktığım için bana güvenmiyor halaama o zaman listeye girmek gibi bir niyetim yoktu.şimdi var...60 olmam gerekkkk...
kız vero yemedim gözlemeyi ne haber?ama sen o biscreami ye ne olur ya,yazıktır dünden beri seni bekliyor
@vorones
Eti pufum benim gibi sende dayanamıyorsun cısslaraAlaaaaa kizzzz. Suusssss aussuuuuussss gelir şimdi ona fitleeeeme bariii
Saati güzelmiş cıssların yoksa çok fena cıss olacaktı sana ŞekerMenümu verip kaçayım kizlar oğlumu yatiricam
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
10 tane badem
Öğle
3 kaşık tavuklu pilav
1 kase şehriye çorbası
Aksam 16.00
1 tane waffle oğlum istedi diye yaptım bir yıldır yemiyodum dayanamadım biliyorum bugünkü menum hiiiiccc olmadı
Ara
Sütlü kahve
2 litre su
3 mil leslie
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahBu gün spor yok ortanca kızım hasta ates39 hastaneye götürdük boğaz enfeksiyonu Rabbim şifa versin inşallah
Yaa ben bunu yerim sizde mi şuanda keşke olsa da sevsemAblam yıkamamıştım ıslak peçeteyle silmiştim çıktı valla şuan 3.çıkıyo 8 yumurta vardı diğerlerinde çatlak var yarın son durum belli olur çok güzeller
Eki Görüntüle 1977418
Bu 20.günde çıktı sürmeli tavuğumun yavrusu Buda bir gün erken yani
Adını İlknur koydumyoksa Ramses mi koysaydım
Anladım canım emzirme dönemi tabi ki çok daha farklı o zaman nasıl diyet olur bilemiyorumiyi geceler canlar.. oglum anne azcik yanimda yat sohbet edelim demisti yatis o yatis uyumus kalmisim
neyse menumu vereyim ben
sabah
iki dilim kepek ekmegi
azcik fistik ezmesi
ve azcik sekersiz elma pekmezi
domates salata
ara 1 portakal
saat 2 gibi bir sekersiz kahve
ogle
proteinli yogurt
3 hurma (gunlerim yakin tatli krizi geliyo resmen)
ara 1 portakal
aksam
2 tane biber dolmasi
1 kase el yapimi yorgurt
salata
su 2 litreden fazla oldu
spor ise giderken 20dk bisiklet, donuste bisikletimin tekeri patlayinca 45 dk yuruyus
gunlerim yakin oldugu icin odemim var biraz ellimin uyusmasindan belli emzirdigim icin detox yapamiyorum neyle atabilirim bu odemi? yardimci olursaniz cok sevinirim
nehirnil111 canim emzirdigim icin fazla yuklenemiyorum o yuzden yiyorum ekmegi
Allah Allah bu hafta bir tuhaflık var sanırım benimde tartı düşmesi gerekirken bazen yukarı bazen aşağı hep aynı yerdeyim takılı kaldımHayirli, nurlu, bereketli, huzurlu sabahlar ola... Aclik boyle sabah sabah adami kk nin basina dikermis
saka saka aclik hissetmiyorum, kalktim namaza bi de tartilayim dedim, sinirlerim bozuldu... Bu cuma- cumartesi- pazarim cok iyi gecmisti kendi adima, e pazartrsi de iyiydi, simdi mubarek uc gunleri de yapiyorum... Bugun de tarti sopalikti, umarim cuma sabahina semeresini goruruz
Günaydın güzel ler mutlu huzurlu sağlıklı ve iradeli bir gün diliyorum
Günaydın herkese zar zor gözumu actim kalktim ..gece 3 te bi uyandim 4 e kadar döndüm durdum sonra sizmisim.
günaydın kızlar
yine yoğun bir gün yine
görüşürüz
Günaydın çıtırlar bende yoğunum bu hafta fırsat buldukça yazıyorumGünaydın şekerler ♡♡♡
Bende vicdanı yapacaktım ama dediğin gibi ödem yoksa demek ki çokta işe yaramayabilir ben spor yapsam iyi metabolizmamdaGünaydın
yine kapalı ve kasvetli bir gün.
Ben kabakçılıktan istifa ediyorum.
o kadar aç kaldım eksi sıfır.
sanırım benim eski düzenime geri dönmem gerekiyor.
havlu attım üzgünüm ortilerimkelebekolacam Betulina
eminim siz bundan sonuç alacaksınız.
kendimce neden bende işe yaramadı, bir takım teorilerim var.
güüünaayyydıııınnn
teşekkürler kaptanım
Sen kaçamakları unut :) liste işi bende merak etme
Günaydınnnn kolay gelsin sana mücverimmm
Handan da kudretin kızıymış
Günaydım Masumumay bin kere günaydın yazıp gönderemedimmm
bunu gönderebilriim inşallahh
Sabah; 07:45 - 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 dilim çeçil peyniri + 3 ad.yeşil zeytin
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:10 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon tavuk döner (diğer yemekler karışık kızartma + tavuk patates + patates oturtmaydı o yüzden döneri seçtim) + 190 ml ayran
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 18:45 - Biraz marul + 52 gr ton balığı + 1 dilim çeçil peyniri
Ara; 30 gr eti crax baharatlı
2 lt su
Sanırım tuzlu yiyorum şişkinlik ödem yapıyor yoksa akşamları aç uyuyorum ama tartıda eksilme yok ya da spor yapmadığımdan dolayı oluyor bilemiyorum kaptanımAusencia
aaa sen en mübarek vakitte uyan dön dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?