Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tereyağsız gözlememi olur
ikisi bir araya gelmezse ona gözleme denmez zati
ben gecen gün ısırganı kavurdum bide yulaflı krep yapıp sardım.var yaaaaa mis mis.gözleme neymiş bildiğin hamur.
aslında bende sağlık şeyleri daha cok seviyorum ama yapmaya ne malzeme ne vakit yetmiyo.

hee ya tek sezonlukmuş aslında hem iyi hem kötü
uzayınca saçmalıyolar
bitincede üzülüyo insan

ben gecen gün ısırganı kavurdum bide yulaflı krep yapıp sardım.var yaaaaa mis mis.gözleme neymiş bildiğin hamur.
aslında bende sağlık şeyleri daha cok seviyorum ama yapmaya ne malzeme ne vakit yetmiyo.
ısırganı toplayıp yıkayıp kurutmuştuk içeriz diye hala duruyo
direk yemedim hiç aslında mevsimi geçmeden ıspanaklada olmaz mı
demen gibi o sağlıklı şeyler biraz pahalı ev ahalisine yapayım desen batarsın

Ayy aussssss şeftali mi dedin.. Geliyorum geliyorummmmm inşallah Tokatta ağacından bir şeftali yemiştim UNUTAMIYORUM ay şimdi farkettim unutamadıklarım hep yemekle alakalı

aslında değil.et ürünleri hariç.
ev ahalisi yese ah.2 bag ısırgan 3 tl.
ıspanakla aynı tad olmaz.bende çekinmiştim ilk etapta ama mis oldu misss...

ay betül ne cok özlediysem seni okurken sesin geliyor kulaklarıma
ben de seni çok özledim Haftasonları kızları görünce hep seni arıyor gönlüm, gözüm .. Ama mutluyum senin adına Rabbım hayırlısı ile bi de ankara nasip edince sana daha mutlu olacağız senin adına inşallah

aynen ya çalışınca öyle oluyor evdeki yogurt elmayı unutmuşumm düşünsene bırak hazırlamayı

Ayy aussssss şeftali mi dedin.. Geliyorum geliyorummmmm inşallah Tokatta ağacından bir şeftali yemiştim UNUTAMIYORUM ay şimdi farkettim unutamadıklarım hep yemekle alakalı

Ayyy gelin beeee beraber
Hem sizde birbirinizi görmüş olursunuz bende sayenizde kaynanamııı

Hmmm şeftali 3 ay var bizim bahçelerde ...
3 ayda betül olur 66 .... daktıra 68 yeter :)
Iyi iyi yeriz bol bol

Ayyy gelin beeee beraber

Iyi iyi yeriz bol bol
kendini unutmuşsun, ben diyeyim Asu olur 48

o kokuyu unutma ne mümkün.. Gece 12 de yola çıkıyorum Kabakçılar duymasın

gel kız bekliyorum

aslında değil.et ürünleri hariç.
ev ahalisi yese ah.2 bag ısırgan 3 tl.
ıspanakla aynı tad olmaz.bende çekinmiştim ilk etapta ama mis oldu misss...

aa aslında ben onu ıspanak için dememiştim otlar kesinlikle çok uygun
ben şu yulaf kepeğini düşünerek söylemiştim,küçücük poşeti 7,5 tl falandı
aa ısırganı merak ettim şimdi iyimi

Ayyy gelin beeee beraber

Iyi iyi yeriz bol bol
bende geliyorum
reçel yaparım şeftaliden çok severim şöyle dilim dilim yapcan şeftalileri sonra ekmeğin üzerine koycan sonra

aynen ya çalışınca öyle oluyor evdeki yogurt elmayı unutmuşumm düşünsene bırak hazırlamayı
Size katılıyuorum.. Bi de çocuklarınız var.. Ben bile zorlanıyorken Allah size yardım etsin.
Doktorcum, hemen ıspanaklısını deniyeceğim. Cuma sabahı inşallah

Günaydinlar herkese...dün 9.30dan uyuyan ben 12saat uyumuşum....ohhh uykuya doydum beee...
Ben dqn o yorgunlukla önemli olayı unutmuşum aus.arkadaşların gelmesi ertelendi dün ondan öyle kolay geçti.ama o toklukla ne olsa yemezdim bence Ausencia
Ben hep derim cısslı misafirliklere tok gitmek gerekir yoksa çok zor olur.
Neyseki dünü atlattık...kocam ye diye çok israr etti ama ben asla yemeZdim karar verdim birkere.kalan bi taneyide kv gelir gelmez yemiş sagolsun.bilmiyenler için yazayım.benim kv komşumdur.ve sabah 9.30dan kendi anahtarıyla kapıyı açar eve gelir,diş fırçası bile bizdedir düşünün yani
vorones Allah aşklna çıktın mı tartıya bu sabah?çok yemişsin Afiyyyyet olsunnn yarasınnnn...
aeben abla dünki olayı okudum ama yazacak zamanım olmadı.bence içinde o kadar da büyütme.yalnış anlamıştır ve küsmüştür sana e arkadaşlar arasinda olur böyle şeyler tabi arkadaşlığınız düşündüyüm gibi hakikiyse.ben olsam kucaklar öper geçerim.arkadaşlığını sorgulama bence

Evet efenim limonlu sirkeli ılık su içildi limonun parçası yeyildi şimdi de yumurtalarım pişmişdi hemmmen kahvaltıya çokkk acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…