ben gecen gün ısırganı kavurdum bide yulaflı krep yapıp sardım.var yaaaaa mis mis.gözleme neymiş bildiğin hamur.tereyağsız gözlememi olur
ikisi bir araya gelmezse ona gözleme denmez zati
hee ya tek sezonlukmuş aslında hem iyi hem kötü
Heee tam yukardaki mesaja handan öldü yazacaltım bakmışsınn sen ..
Tek sezonluk ya .. mayıs haziran biter ... o yüzden işler kızışıyooor ...
Bu kadar değil ama haftada 3-4 gün 1 saat olmalı bence insanın hayatında ...ben o düzeni bir şekilde kuracağım adacım .
Yavrum ol 68 gel ... köye çıkarız ... taş fırında pişirecemm sana ... mancarlı ... pattisli ...
Sonra vaktinde gel şeftali bahçelerine giderizzz ... oyyyyy mis mis ... kaynanam seni pek beğenir , göz koyar ama ona karışmammm :)))
Canım miktarından çok , ben ekmek tüketiminin bağırsağa etkisine inanıyorum .
1 dlm yemelisin bence .
ısırganı toplayıp yıkayıp kurutmuştuk içeriz diye hala duruyoben gecen gün ısırganı kavurdum bide yulaflı krep yapıp sardım.var yaaaaa mis mis.gözleme neymiş bildiğin hamur.
aslında bende sağlık şeyleri daha cok seviyorum ama yapmaya ne malzeme ne vakit yetmiyo.
Ayy aussssss şeftali mi dedin.. Geliyorum geliyorummmmm inşallahYavrum ol 68 gel ... köye çıkarız ... taş fırında pişirecemm sana ... mancarlı ... pattisli ...
Sonra vaktinde gel şeftali bahçelerine giderizzz ... oyyyyy mis mis ... kaynanam seni pek beğenir , göz koyar ama ona karışmammm :)))
tam şu yeşil yerdeyim,gerisini koklaya koklaya bulursun dimi
o kokuyu unutma ne mümkün.. Gece 12 de yola çıkıyorum
tam şu yeşil yerdeyim,gerisini koklaya koklaya bulursun dimi
tamam koy kabak çorbasını, anca yetişirBen sana konum atıyorum şimdiiiiiiiiii
Ama benim evin
aslında değil.et ürünleri hariç.ısırganı toplayıp yıkayıp kurutmuştuk içeriz diye hala duruyo
direk yemedim hiç aslında mevsimi geçmeden ıspanaklada olmaz mı
demen gibi o sağlıklı şeyler biraz pahalı ev ahalisine yapayım desen batarsın
ben de seni çok özledimay betül ne cok özlediysem seni okurken sesin geliyor kulaklarıma
ben gecen gün ısırganı kavurdum bide yulaflı krep yapıp sardım.var yaaaaa mis mis.gözleme neymiş bildiğin hamur.
aslında bende sağlık şeyleri daha cok seviyorum ama yapmaya ne malzeme ne vakit yetmiyo.
Ayy aussssss şeftali mi dedin.. Geliyorum geliyorummmmm inşallahTokatta ağacından bir şeftali yemiştim UNUTAMIYORUM ay şimdi farkettim unutamadıklarım hep yemekle alakalı
kendini unutmuşsun, ben diyeyim Asu olur 48
Ayyy gelin beeee beraber
Hem sizde birbirinizi görmüş olursunuz bende sayenizde kaynanamııı
Hmmm şeftali 3 ay var bizim bahçelerde ...
3 ayda betül olur 66 .... daktıra 68 yeter :)
Iyi iyi yeriz bol bol
o kokuyu unutma ne mümkün.. Gece 12 de yola çıkıyorumKabakçılar duymasın
aslında değil.et ürünleri hariç.
ev ahalisi yese ah.2 bag ısırgan 3 tl.
ıspanakla aynı tad olmaz.bende çekinmiştim ilk etapta ama mis oldu misss...
bende geliyorum
Ayyy gelin beeee beraber
Hem sizde birbirinizi görmüş olursunuz bende sayenizde kaynanamııı
Hmmm şeftali 3 ay var bizim bahçelerde ...
3 ayda betül olur 66 .... daktıra 68 yeter :)
Iyi iyi yeriz bol bol
kendini unutmuşsun, ben diyeyim Asu olur 48
aynen ya çalışınca öyle oluyor evdeki yogurt elmayı unutmuşumm düşünsene bırak hazırlamayı
Size katılıyuorum.. Bi de çocuklarınız var.. Ben bile zorlanıyorken Allah size yardım etsin.ben gecen gün ısırganı kavurdum bide yulaflı krep yapıp sardım.var yaaaaa mis mis.gözleme neymiş bildiğin hamur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?