Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepp boyle spor yapamayiz ki birakinca yada azaltinca ne yapacagizzz düşünur oldum..

Ha onu güzel dedun şekerim.. Vucudum küçüldükçe küçülüyor.. O da kilo eksilmeden nasıl oluyor anlamıyorum

Harikasın canım bu hırsla eminim ulaşacaksın insan gözlemeye hayır diyorsa bitmiştir

Ben bir 15 yıl önce yine diyet yaparken sivaslı birinde velibah diye bir gözlemeyi yememiiştimm.. Hala gözümün önüne gelir ve içim yanar niye yemedim diye Ausencia söz verdi gözlemenin alasını yapacakmış bana .. Duy da inanma zannımca beni yulaf kepeği ile kandırmayı düşünüyor.. Halbuki benim aklımdaki gözleme şöyle beyaz undan içi patatesli, üzerine bol bol tereyağ gezdirilmişşş, hmmm, missss.. kokusu geldi mi size.. İşte öyle bir şey hayalimdeki

Tuz ödem ikilisi olabilir canım
.. bu arada 0 karbon ?
Sabak ekmek yesene güzelim .

Di miii ya .....

kesinnnnnnnnnn
Ekmek tüketmiyorum hiç kaptanım buğday ekmekte evde yok yarın sabah belki yulaflı süt içerim diyordum ondan mı oluyor abur cuburdaki karbon yetmez mi kalori tutarında karbon 70 protein 50 gösteriyor

Ausum peş peşe yaşananlar ağır geldi hassas bir yapım var, geçecek hepsi geçecek ♡♡♡
Listeyi unutma tatlım
aynen gülüm.. Burası sana iyi geliyorsa buraya gel.. Her neresi şu an sana iyi geliyorsa oraya sarıl.. Mutfak hariç

Ayy geldi sorma fena oldum Çarşamba çarşamba Gözleme yaz daha iyi yenir boşver iyi yapmışsın bende geçen sene Çanakkale'de yemiştim köy yerinde yapan bir ablanın elinden o geldi aklıma üstüne tereyağ gezdirmişti ilk defa öyle gördüm biz normal yapardık

bu akşam yapıcam ben ondan,hem pattisli hem kıymalı oğlum istedi de
yarında misafirlerim gelcek onlarada
pattisli gül böree
kıymalı karnıyarık böree
kısır
kornfleksli kurabiye
bide yaş pasta var

Ekmek tüketmiyorum hiç kaptanım buğday ekmekte evde yok yarın sabah belki yulaflı süt içerim diyordum ondan mı oluyor abur cuburdaki karbon yetmez mi kalori tutarında karbon 70 protein 50 gösteriyor
ben kesinlikle buğdayın önemli olduğuna inanıyorum.. Ekmek yeyince hem bağırsaklarım mutlu, hem ben.... Ve bence ekmek ile kalıcı kilo veriliyor

anaa handan ölmüş
anaa celaal (kalın a ile okunacak )hastanelik olmuş
anaa çoşkunda da çıkıyo ortaya
yılmaz brothers bekleyin beni didi ya
uyumakla büyük hata etmişim haftaya pek heyeçanlı
kim onlar kız :)

tereyağsız gözlememi olur
ikisi bir araya gelmezse ona gözleme denmez zati

teşekkürler kaptanım
ben handanı kudretin kardeşi sandıydım hep sonunda uyuya kalıyorum kaçırıyorum işte

anaa handan ölmüş
anaa celaal (kalın a ile okunacak )hastanelik olmuş
anaa çoşkunda da çıkıyo ortaya
yılmaz brothers bekleyin beni didi ya
uyumakla büyük hata etmişim haftaya pek heyeçanlı

Heee tam yukardaki mesaja handan öldü yazacaltım bakmışsınn sen ..
Tek sezonluk ya .. mayıs haziran biter ... o yüzden işler kızışıyooor ...

Hepp boyle spor yapamayiz ki birakinca yada azaltinca ne yapacagizzz düşünur oldum..

Bu kadar değil ama haftada 3-4 gün 1 saat olmalı bence insanın hayatında ...ben o düzeni bir şekilde kuracağım adacım .

Yavrum ol 68 gel ... köye çıkarız ... taş fırında pişirecemm sana ... mancarlı ... pattisli ...
Sonra vaktinde gel şeftali bahçelerine giderizzz ... oyyyyy mis mis ... kaynanam seni pek beğenir , göz koyar ama ona karışmammm :)))

Canım miktarından çok , ben ekmek tüketiminin bağırsağa etkisine inanıyorum .
1 dlm yemelisin bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…