Hepp boyle spor yapamayiz ki birakinca yada azaltinca ne yapacagizzz düşünur oldum..Kendimi hangi koltuğa atacağımı bilemez haldeyimmm şuan ...
Bugün cidden yoruldum .
Bacaklarım yakında roberto carlos bacağı olacakkk
50 dk yüksek tempo yürüyüş ... eve gelir gelmez 40 dk interval kardiyo bisiklet .
Akşamda 1.5 saat spor var ...
Ha onu güzel dedun şekerim.. Vucudum küçüldükçe küçülüyor..Harikasın canım bu hırsla eminim ulaşacaksın insan gözlemeye hayır diyorsa bitmiştir
Allah Allah bu hafta bir tuhaflık var sanırım benimde tartı düşmesi gerekirken bazen yukarı bazen aşağı hep aynı yerdeyim takılı kaldımVücudumu daha güzel hissediyorum aynada ama
Harikasın canım bu hırsla eminim ulaşacaksın insan gözlemeye hayır diyorsa bitmiştir
bende istiyom bende müstakil ev bahçe civcivler mümkünse keçiler.
Ekmek tüketmiyorum hiç kaptanım buğday ekmekte evde yok yarın sabah belki yulaflı süt içerim diyordum ondan mı oluyor
Tuz ödem ikilisi olabilir canım
.. bu arada 0 karbon ?
Sabak ekmek yesene güzelim .
Di miii ya .....
kesinnnnnnnnnn
Günaydım Masumum
Günaydın kaptanım bana yorum yaptın mı gözümden mi kaçtıBana da ödem atıcı içecekler söyler misin
aynen gülüm.. Burası sana iyi geliyorsa buraya gel.. Her neresi şu an sana iyi geliyorsa oraya sarıl.. Mutfak hariçAusum peş peşe yaşananlar ağır geldi hassas bir yapım var, geçecek hepsi geçecek ♡♡♡
Listeyi unutma tatlım
Namaza kalkamazdim regli damla damla geliyordu bugun basliyorum insallahaaa sen en mübarek vakitte uyan dön dur.
anaa handan ölmüş
anaa celaal (kalın a ile okunacak)hastanelik olmuş
anaa çoşkunda da çıkıyo ortaya
yılmaz brothers bekleyin beni didi ya
uyumakla büyük hata etmişim haftaya pek heyeçanlı
Ayy geldi sorma fena oldum Çarşamba çarşambaHa onu güzel dedun şekerim.. Vucudum küçüldükçe küçülüyor..O da kilo eksilmeden nasıl oluyor anlamıyorum
Ben bir 15 yıl önce yine diyet yaparken sivaslı birinde velibah diye bir gözlemeyi yememiiştimm.. Hala gözümün önüne gelir ve içim yanar niye yemedim diyeAusencia söz verdi gözlemenin alasını yapacakmış bana .. Duy da inanma zannımca beni yulaf kepeği ile kandırmayı düşünüyor.. Halbuki benim aklımdaki gözleme şöyle beyaz undan içi patatesli, üzerine bol bol tereyağ gezdirilmişşş, hmmm, missss.. kokusu geldi mi size.. İşte öyle bir şey hayalimdeki
bu akşam yapıcam ben ondan,hem pattisli hem kıymalı oğlum istedi deHa onu güzel dedun şekerim.. Vucudum küçüldükçe küçülüyor..O da kilo eksilmeden nasıl oluyor anlamıyorum
Ben bir 15 yıl önce yine diyet yaparken sivaslı birinde velibah diye bir gözlemeyi yememiiştimm.. Hala gözümün önüne gelir ve içim yanar niye yemedim diyeAusencia söz verdi gözlemenin alasını yapacakmış bana .. Duy da inanma zannımca beni yulaf kepeği ile kandırmayı düşünüyor.. Halbuki benim aklımdaki gözleme şöyle beyaz undan içi patatesli, üzerine bol bol tereyağ gezdirilmişşş, hmmm, missss.. kokusu geldi mi size.. İşte öyle bir şey hayalimdeki
ben kesinlikle buğdayın önemli olduğuna inanıyorum.. Ekmek yeyince hem bağırsaklarım mutlu, hem ben.... Ve bence ekmek ile kalıcı kilo veriliyorEkmek tüketmiyorum hiç kaptanım buğday ekmekte evde yok yarın sabah belki yulaflı süt içerim diyordum ondan mı oluyorabur cuburdaki karbon yetmez mi kalori tutarında karbon 70 protein 50 gösteriyor
Nasılsın canım
günaydın cnmmmmm
kim onlar kız :)anaa handan ölmüş
tereyağsız gözlememi olurAyy geldi sorma fena oldum Çarşamba çarşambaGözleme yaz daha iyi yenir boşver iyi yapmışsın bende geçen sene Çanakkale'de yemiştim köy yerinde yapan bir ablanın elinden o geldi aklıma üstüne tereyağ gezdirmişti ilk defa öyle gördüm biz normal yapardık
Allah dualrını kabul etsn canım.Namaza kalkamazdim regli damla damla geliyordu bugun basliyorum insallah)bende icimden dua okudum sızmışım...
Bu ay damla damla sürdü..yoksa 3 gunde bitti nerdeyse..
içerde dizisikim onlar kız :)
adresbu akşam yapıcam ben ondan,hem pattisli hem kıymalı oğlum istedi de
yarında misafirlerim gelcek onlarada
pattisli gül böree
kıymalı karnıyarık böree
kısır
kornfleksli kurabiye
bide yaş pasta var
ay betül ne cok özlediysem seni okurken sesin geliyor kulaklarımakim onlar kız :)
teşekkürler kaptanım
ben handanı kudretin kardeşi sandıydımhep sonunda uyuya kalıyorum kaçırıyorum işte
anaa handan ölmüş
Hepp boyle spor yapamayiz ki birakinca yada azaltinca ne yapacagizzz düşünur oldum..
Ha onu güzel dedun şekerim.. Vucudum küçüldükçe küçülüyor..O da kilo eksilmeden nasıl oluyor anlamıyorum
Ekmek tüketmiyorum hiç kaptanım buğday ekmekte evde yok yarın sabah belki yulaflı süt içerim diyordum ondan mı oluyorabur cuburdaki karbon yetmez mi kalori tutarında karbon 70 protein 50 gösteriyor
Nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?