- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kız sen boğa burcumusun yoksa yükselenin boğa mı?bende geliyorum
reçel yaparım şeftaliden çok severimşöyle dilim dilim yapcan şeftalileri sonra ekmeğin üzerine koycan sonra
bende geliyorum
reçel yaparım şeftaliden çok severimşöyle dilim dilim yapcan şeftalileri sonra ekmeğin üzerine koycan sonra
bakk sen uyanığa, attı bir TR konumu, oltaya gelen adrese de reçele gidecekbende geliyorum
koy teyzem koy, yirik bizGel yavrum gel ...
Hazır yapılmışından veririm ben size ...
Kaynanamın meşhur lafı ...
Yiii yiii kızım yiiii ....Betulina ve sen bu repliğin hakkını sıkı verirsin bence
bizde çenenin hakkını veririz o ara.Gel yavrum gel ...
Hazır yapılmışından veririm ben size ...
Kaynanamın meşhur lafı ...
Yiii yiii kızım yiiii ....Betulina ve sen bu repliğin hakkını sıkı verirsin bence
Size katılıyuorum.. Bi de çocuklarınız var.. Ben bile zorlanıyorken Allah size yardım etsin.
Doktorcum, hemen ıspanaklısını deniyeceğim. Cuma sabahı inşallah
Günaydinlar herkese...dün 9.30dan uyuyan ben 12saat uyumuşum....ohhh uykuya doydum beee...
Ben dqn o yorgunlukla önemli olayı unutmuşum aus.arkadaşların gelmesi ertelendi dün ondan öyle kolay geçti.ama o toklukla ne olsa yemezdim benceAusencia
Ben hep derim cısslı misafirliklere tok gitmek gerekir yoksa çok zor olur.
Neyseki dünü atlattık...kocam ye diye çok israr etti ama ben asla yemeZdim karar verdim birkere.kalan bi taneyide kv gelir gelmez yemiş sagolsun.bilmiyenler için yazayım.benim kv komşumdur.ve sabah 9.30dan kendi anahtarıyla kapıyı açar eve gelir,diş fırçası bile bizdedir düşünün yani
@vorones Allah aşklna çıktın mı tartıya bu sabah?çok yemişsin Afiyyyyet olsunnn yarasınnnn...
@aeben abla dünki olayı okudum ama yazacak zamanım olmadı.bence içinde o kadar da büyütme.yalnış anlamıştır ve küsmüştür sana e arkadaşlar arasinda olur böyle şeyler tabi arkadaşlığınız düşündüyüm gibi hakikiyse.ben olsam kucaklar öper geçerim.arkadaşlığını sorgulama bence
Evet efenim limonlu sirkeli ılık su içildi limonun parçası yeyildi şimdi de yumurtalarım pişmişdi hemmmen kahvaltıya çokkk acıktım
akrebim ben,yükselenimde annemin hatırladığı kadarıyla terazi çıkıyokız sen boğa burcumusun yoksa yükselenin boğa mı?
kız gel börekleri yaparım atarız aus un kuzinesine orda pişirir yeriz üstünede ben çay yaparım size gözleme açar üstüne reçel koyar yeri hazır yapılmışından hemdebakk sen uyanığa, attı bir TR konumu, oltaya gelen adrese de reçele gidecek
bende şok
NASIL YANİ YA GERÇEK Mİ ? BENN ŞOK
rahmetli annaneciğimindekoy teyzem koy, yirik bizSeni mi kıracağız
ben beyaz unu boşayalı sittin sene olmuş ausum, sadece velibah için yiyeceğim ilerde, belki de sendeYulaflı krep kısmını unutma he miiiiii:)
koy teyzem koy, yirik bizSeni mi kıracağız
bizde çenenin hakkını veririz o ara.
kız gel börekleri yaparım atarız aus un kuzinesine orda pişirir yeriz üstünede ben çay yaparım size gözleme açar üstüne reçel koyar yeri hazır yapılmışından hemde
Tamam kuzu bende öyle düşünmüştüm geçmiş oldun tekrardan.bugün nasılsın?Ahu060812 yok ekleme bu hafta kuzum zaten 2 gün kaldı. ufak bir kaza geçirdim de pazar günü ondan morluklar ezilmeler... geçecek inşallah bakalım..
kız ada vurdun mu sporun gözüne.
hey gidi heyyyyyy ben 1. oluyodu zamanlar.bu vur deyince öldüren tipler türedi 30 puan icat oldu.
Yok kız biz kesip yemedik daha hiç.kıyamıyoruz.iki tanesi hasta gibi oldu ölmesini bekledik belki iyileşir diye kesemedik.daha yaşlanacak kadar da zaman geçmedi kümes 1,5 yıldır var ilk tavuklar öldü.bunkarda geçen senenin.bakalım sonu ne olacak.anamm şu güzelliğe bak yaa.
ahu kız tavukları yaşlanınca ne yapıonuz. kesip yiyonuz mu ?
ooyy insan beslediğine hele hiç kıyamaz..
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.bizim burda keçisi olan bi abi var.3-4 senedir bakıyorlar dün kafasıyla çak yaptırmayı öğretiyordu köpek gibi eğitiyorlar adam markete girer jeçi kapıda bekler.adam yürür keçi yürür adam durur keçi durur gel deyince gelir.ilginç.ama bende istiyorum çiftlik koyun kuzu keçi oğlak.tavuk cücükbende istiyom bende müstakil ev bahçe civcivler mümkünse keçiler.
Kız hepsi ayrı ayrı onların.sarıyla kahve vardı.onlar öldü.şimdikiler horoz Reis.tavuklar tarçın,sürmeli,turbo,cesur gurk yatan kekik.özelliklerine göre koyuyoruz isimAhu060812 kız ahu bunalrı nasıl ayırt ediyon
ben anlamadım tavuk tavuktur.. tek tek isim mi koydun birde
Kayınpeder de bi höşmerim yapar milet sıraya girer ... ben sevmem hiç .
Amcayıda kırmazsın sen şimdi
Öyle mi diyorsun hafta sonları bazen kahvaltıda yedim ama normalde yemiyorum gerçektenben kesinlikle buğdayın önemli olduğuna inanıyorum.. Ekmek yeyince hem bağırsaklarım mutlu, hem ben.... Ve bence ekmek ile kalıcı kilo veriliyor
Ben öyle bilmiyordum iştetereyağsız gözlememi olur
ikisi bir araya gelmezse ona gözleme denmez zati
Haklısın kaptanım sanırım 1 dilim yemeliyimCanım miktarından çok , ben ekmek tüketiminin bağırsağa etkisine inanıyorum .
1 dlm yemelisin bence .
Bende bir şeyler yapmam gerek ödem içiniyi valla cnmm tartı inmesede iyiyimm
maydanoz suyu içtimm sabah bir bardak ödem atar diyeee
perşembede spor yapmazsam iner inşallah
yok kuzum yiyceği anlatırken hakkını veriyorsun diye boğa genelde lezzeti iyi tarif eder.akrebim ben,yükselenimde annemin hatırladığı kadarıyla terazi çıkıyo
sen neden boğa dedin? çok yiyiyorum diyemi
senin kadar olsaydım hep günah işlerdimÖyle mi diyorsun hafta sonları bazen kahvaltıda yedim ama normalde yemiyorum gerçekten
Ben öyle bilmiyordum işte
Haklısın kaptanım sanırım 1 dilim yemeliyim
Bende bir şeyler yapmam gerek ödem için
Kız günahıma gireceksin he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?