Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende geliyorum
reçel yaparım şeftaliden çok severim şöyle dilim dilim yapcan şeftalileri sonra ekmeğin üzerine koycan sonra

Gel yavrum gel ...
Hazır yapılmışından veririm ben size ...

Kaynanamın meşhur lafı ...

Yiii yiii kızım yiiii .... Betulina ve sen bu repliğin hakkını sıkı verirsin bence

Gel yavrum gel ...

Yiii yiii kızım yiiii .... Betulina ve sen bu repliğin hakkını sıkı verirsin bence
koy teyzem koy, yirik biz Seni mi kıracağız

Gel yavrum gel ...

bizde çenenin hakkını veririz o ara.

NASIL YANİ YA GERÇEK Mİ ? BENN ŞOK

Yulaflı krep kısmını unutma he miiiiii:)
ben beyaz unu boşayalı sittin sene olmuş ausum, sadece velibah için yiyeceğim ilerde, belki de sende .. Tb unu ve yulaf gözüme gözüme bakıyor mutfakta.. Onları kullanıyoruz evde

koy teyzem koy, yirik biz Seni mi kıracağız

Kayınpeder de bi höşmerim yapar milet sıraya girer ... ben sevmem hiç .

Amcayıda kırmazsın sen şimdi

bizde çenenin hakkını veririz o ara.

Tabii ki şekerimmm ... gerçi betül ile begümde yerken konuşacak potansiyeli de gördüm ben

_AYNURA_ günaydınnnnn
Kayınvalideni hatırlıyorum geçen geldiğinde bahsi geçmişti ... çooook sevdiğini hatırlıyorum mesela

Günaydın ay çok heyecanlıyım sabah bi baktık civcivler 6 olmuş bi tanesi simsiyah çok güzel bi duygu yaa doğurasım geldi yeminle
Ahu060812 yok ekleme bu hafta kuzum zaten 2 gün kaldı. ufak bir kaza geçirdim de pazar günü ondan morluklar ezilmeler... geçecek inşallah bakalım..
Tamam kuzu bende öyle düşünmüştüm geçmiş oldun tekrardan.bugün nasılsın?
kız ada vurdun mu sporun gözüne.
hey gidi heyyyyyy ben 1. oluyodu zamanlar.bu vur deyince öldüren tipler türedi 30 puan icat oldu.
bunlar 35 i de ister yakında anacım
anamm şu güzelliğe bak yaa.
ahu kız tavukları yaşlanınca ne yapıonuz. kesip yiyonuz mu ?
ooyy insan beslediğine hele hiç kıyamaz..
Yok kız biz kesip yemedik daha hiç.kıyamıyoruz.iki tanesi hasta gibi oldu ölmesini bekledik belki iyileşir diye kesemedik.daha yaşlanacak kadar da zaman geçmedi kümes 1,5 yıldır var ilk tavuklar öldü.bunkarda geçen senenin.bakalım sonu ne olacak.
bende istiyom bende müstakil ev bahçe civcivler mümkünse keçiler.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.bizim burda keçisi olan bi abi var.3-4 senedir bakıyorlar dün kafasıyla çak yaptırmayı öğretiyordu köpek gibi eğitiyorlar adam markete girer jeçi kapıda bekler.adam yürür keçi yürür adam durur keçi durur gel deyince gelir.ilginç.ama bende istiyorum çiftlik koyun kuzu keçi oğlak.tavuk cücük
Ahu060812 kız ahu bunalrı nasıl ayırt ediyon
ben anlamadım tavuk tavuktur.. tek tek isim mi koydun birde
Kız hepsi ayrı ayrı onların.sarıyla kahve vardı.onlar öldü.şimdikiler horoz Reis.tavuklar tarçın,sürmeli,turbo,cesur gurk yatan kekik.özelliklerine göre koyuyoruz isim
bu taze anne
Buda evim
Bu eşimin yaptığı kümes
Yine eşime yaptırdığım bahçenin bi bölümü tahtaları yerdeki taşları falan hep ona yaptırdım

ben kesinlikle buğdayın önemli olduğuna inanıyorum.. Ekmek yeyince hem bağırsaklarım mutlu, hem ben.... Ve bence ekmek ile kalıcı kilo veriliyor
Öyle mi diyorsun hafta sonları bazen kahvaltıda yedim ama normalde yemiyorum gerçekten
tereyağsız gözlememi olur
ikisi bir araya gelmezse ona gözleme denmez zati
Ben öyle bilmiyordum işte
Canım miktarından çok , ben ekmek tüketiminin bağırsağa etkisine inanıyorum .
1 dlm yemelisin bence .
Haklısın kaptanım sanırım 1 dilim yemeliyim
iyi valla cnmm tartı inmesede iyiyimm
maydanoz suyu içtimm sabah bir bardak ödem atar diyeee
perşembede spor yapmazsam iner inşallah
Bende bir şeyler yapmam gerek ödem için

Kız günahıma gireceksin he

senin kadar olsaydım hep günah işlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…