Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 kız bego benim civcivler kokmuyor kümes te evinin tam girişinde orda kokmasın diye ara sıra toprağı karıştırıyoruz.ıslak kalmazsa kokmuyo zaten.
işte bakınca kokmuyoda uğraşmak istiyo bende pek sevmem öyle işi ondan dedim
ama ufak çaplı bi bahçem olsun çıtır çıtır biberlerim,kıpkırmızı domateslerim olsun isterdim
bide meyve ağacı olmazsa olmaz

Ahu060812 kız koyup durma yeminle bi yerimiz şişecek ... mübarek cuma öncesi

Rabbbim huzurla oturmayı nasip etsin her zaman .... torunların koştursun bahçende
Amiiinnn inşallah.torunlarıma pek kalacağını sanmıyorum.hemen önümde 18 katlı site var.benim evde merkezde belediye marketler bankalar hastane okul hep 5 dk oyüzden müteahhit talipleri varmış benimki gibi 50 villa var parsel baya büyük.ama yıkılırsa aldığım evleri satar başka bi müstakile geçerim yine.vazgeçemem artık.Allah nasip etsin cümlemize en azından bi hobi yeri.

Ahu060812 cum güle güle otur cnm evin çok güzel
ben bag ahçe işi sevmem köyde dogmuşum , arka odada evde yani
ama annem acaba seni rezidansta dogurdumda ben mi hatırlamıyorum der

kardeşim ankara dogumlu amaaa pek bi sever köyü soba yakar, bag bahçe utanmasa yufka açacakkk

büyük evleirn temziligi düşündürüyor beni dublekside bu yüzden almamıştım

Ausencia ben onu nişanlıyken o kadar çok severdim ki.bi insan nasıl o sevgiyi nefrete çevirmeyi başarır anlamiyorum ya da ben tanımadan sevmişim kv i...neyse ya konuşupta gunah kazanmayayım.birtek şunu söyleyeyim insanın nefret ettiyi biriyle yaşaması çokkk zor...

Nare83 begum75 kızlar kv yi size anlatsam bi tarafınıza inme falan iner

Şimdi işe yarar mı bilemem de :) ilk gün tartı sonuç göstermeyebilir ondan eminim ... tabii şimdi yaptın kahvaltını doydun ... devam edeyim miii

hadi çıkıp az iş yapayım, saksıyı çalıştırmam lazım Öğleden sonra yine yokum , akşama görüşürüz inşallah

ay gidip kv öpesim geldi hahaa ya o tavizi vermemk lazımm işte
aynura elinde degildi belki bilmiyorum ama hiç bana göre degil yaa

Canım biliyorum böyle gelmez ama bugün ameliyat günüm belli olucak tiroid bezleri alındımı bidaha yiyemiyicem böyle şeyler son bi defalık olsun diyip yedim valla sonra çok pişman oldum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…