şu yükselen işi hep karışıyo zaten yoksa boğamıki yükselenimyok kuzum yiyceği anlatırken hakkını veriyorsun diye boğa genelde lezzeti iyi tarif eder.
işte bakınca kokmuyoda uğraşmak istiyo bende pek sevmem öyle işi ondan dedimbegum75 kız bego benim civcivler kokmuyor kümes te evinin tam girişinde orda kokmasın diye ara sıra toprağı karıştırıyoruz.ıslak kalmazsa kokmuyo zaten.
senin kadar olsaydım hep günah işlerdim
Amiiinnn inşallah.torunlarıma pek kalacağını sanmıyorum.hemen önümde 18 katlı site var.benim evde merkezde belediye marketler bankalar hastane okul hep 5 dk oyüzden müteahhit talipleri varmış benimki gibi 50 villa var parsel baya büyük.ama yıkılırsa aldığım evleri satar başka bi müstakile geçerim yine.vazgeçemem artık.Allah nasip etsin cümlemize en azından bi hobi yeri.Ahu060812 kız koyup durma yeminle bi yerimiz şişecek ... mübarek cuma öncesi
Rabbbim huzurla oturmayı nasip etsin her zaman .... torunların koştursun bahçende
Ay devam mi.et.dion aus.
Kahvaltiyi norm.yaptim ama
Şimdiden devam etsem olurmu ki
Birde.regle.1.hafta.var
Ondan da olabilir ödem bende
kelebekolacam haklisin.galiba
Salatayi yiyememek sisirdi.
Birde kızım gece cok kalktı beni de uykusuz.bıraktı
Epeyde emiyor..
hadi çıkıp az iş yapayım, saksıyı çalıştırmam lazımÖğleden sonra yine yokum , akşama görüşürüz inşallah
Ausencia ben onu nişanlıyken o kadar çok severdim ki.bi insan nasıl o sevgiyi nefrete çevirmeyi başarır anlamiyorum ya da ben tanımadan sevmişim kv i...neyse ya konuşupta gunah kazanmayayım.birtek şunu söyleyeyim insanın nefret ettiyi biriyle yaşaması çokkk zor...
Nare83 begum75 kızlar kv yi size anlatsam bi tarafınıza inme falan iner
senin kadar olsaydım hep günah işlerdim
Canım biliyorum böyle gelmez ama bugün ameliyat günüm belli olucak tiroid bezleri alındımı bidaha yiyemiyicem böyle şeyler son bi defalık olsun diyip yedim valla sonra çok pişman oldum amaŞekeeeer hadi ama ... böyle gelmez 52... öğle pilav olmalıydı ... waffle de tabii .. neyse ki saati geç değil .
Ama dengesiz bir menü .
Hadi çarşamba perşembe sıkı tut çok ... ve spor ...lütfen devam .
Çok çook geçmiş olsun canım .
Evde çocuk hasta olunca her şey duruyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?