- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin insallahBu gün spor yok ortanca kızım hasta ates39 hastaneye götürdük boğaz enfeksiyonu Rabbim şifa versin inşallah
Canım biliyorum böyle gelmez ama bugün ameliyat günüm belli olucak tiroid bezleri alındımı bidaha yiyemiyicem böyle şeyler son bi defalık olsun diyip yedim valla sonra çok pişman oldum ama
Geçmiş menülere de bakamadım.ev işleri beni bekler...merak ediyom acaba kim ne yemiş diye...son 2gün...bugun tartıldım yine...sonuç ehhh fena deyil...
Ausencia ben onu nişanlıyken o kadar çok severdim ki.bi insan nasıl o sevgiyi nefrete çevirmeyi başarır anlamiyorum ya da ben tanımadan sevmişim kv i...neyse ya konuşupta gunah kazanmayayım.birtek şunu söyleyeyim insanın nefret ettiyi biriyle yaşaması çokkk zor...
Nare83 begum75 kızlar kv yi size anlatsam bi tarafınıza inme falan iner
Canım biliyorum böyle gelmez ama bugün ameliyat günüm belli olucak tiroid bezleri alındımı bidaha yiyemiyicem böyle şeyler son bi defalık olsun diyip yedim valla sonra çok pişman oldum ama
Mutlaka gel beklerim.keşke Ankara ya çıksa tayinin ne güzel olurduAhu060812 birdaaha maşallah civcivlerine anasına evine bahçesine.
ilk fırsaatta kapını çalıcam.sen ceptesin.ankara elimin altında.
Valla ben çoluk çocuk okul iş falan olmasa para kazanma derdi de olmasa yerleşirdim köye.peyniryap yoğurt yap tarhana yap yeşillik dik domates biber bahçeden severim ben böyle işleri.ee çocuk doğurmayı da seviyom.ben yanlış yerde doğmuşum.doğuda bi Kürt gelini olacakmışım 9-10 bebe inek tavuk bağ bahçe içinde...Ahu060812 o rahata alışan apartman dairesinde yapamaz zaten ..
Benimde hayalim herkesin olduğu gibi..
Hoş ben böyle diyince kp hemen eeeee köye gelin diyor da :)
Ben tam senin kardeşin gibiyimAhu060812 cum güle güle otur cnm evin çok güzel
ben bag ahçe işi sevmem köyde dogmuşum , arka odada evde yani
ama annem acaba seni rezidansta dogurdumda ben mi hatırlamıyorum der
kardeşim ankara dogumlu amaaa pek bi sever köyü soba yakar, bag bahçe utanmasa yufka açacakkk
büyük evleirn temziligi düşündürüyor beni dublekside bu yüzden almamıştım
Doğacak oğlak pisliğinden belli olur derler senin ki de o hesap yada görünen köy kılavuz istemez hesabı.kanma sakınAhu060812 kız bulmuşsun hamarat kocayı kiymetini bil.benimki bozuk lambaları bile deyişmeZ.ama hep der müstakil evim oısa bahçesini yaparim ama biliyom anacım yalannn külliyen yalan
Günaydınlarrrr. Evet canim ben dayanamam cislara da lakin kontrolü kaybetmiom şükr belli kriterlerim var. Ucundan almak hepsini bitirmemek. Karsilignda ceza kesmek. Ya da mesela dün gozleme yaptilar 9 da . belli bi saatten sonra ağzıma asla bişi surmemek gibi.Harikasın canım bu hırsla eminim ulaşacaksın insan gözlemeye hayır diyorsa bitmiştir
Eti pufum benim gibi sende dayanamıyorsun cısslara
Saati güzelmiş cıssların yoksa çok fena cıss olacaktı sana Şeker
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Yaa ben bunu yerim sizde mi şuanda keşke olsa da sevsem
Anladım canım emzirme dönemi tabi ki çok daha farklı o zaman nasıl diyet olur bilemiyorum
Allah Allah bu hafta bir tuhaflık var sanırım benimde tartı düşmesi gerekirken bazen yukarı bazen aşağı hep aynı yerdeyim takılı kaldımVücudumu daha güzel hissediyorum aynada ama
Günaydın çıtırlar bende yoğunum bu hafta fırsat buldukça yazıyorum
Bende vicdanı yapacaktım ama dediğin gibi ödem yoksa demek ki çokta işe yaramayabilir ben spor yapsam iyi metabolizmamda
Günaydın kuzum
Evvvet kaptanım çok şükür...+1 temizlenip yeni eksilere geçtin bence ...
Anaa göz hakkı diye bişey var yaa.hiç empatik değil.Nare83 git kvnin kiymetini bil.inan masumum şu anki rahatlığımı kazanmak için bile çok zor günler yaşadım.şimdi sabah 9 akşam 10bizde olsa da sadece orda var yani çok etkileyemiyor beni.sagolsun piskolok bi arkadaşımdan yardım aldım.bak küçük bir şeyini diycem.dün gözleme yapıyorum komşu ayri eve çıkıyor taşınma sırasında çocugu bizdeydi annesi yedirmeden götürünce ben hemen 2tanesin paketleyip verdim yedirirsin çocuga diye.kv ay bize kalmadı önce evindekileri düşünsene demezmi.şimdi ben delirmeyip ne edeyim.bende yapma lütfen öyle konuşma çocuk o kokusu vurur ben yemiycüm zaten kendiminkileri onlara verdim dedim.böyle biri yani...ve daha biiir sürü şey...
Sen piskoloktun dimi canım?
Ayy ahu ne kadar farklıyiz senle .. kız ölürüm resmen o hayal ettiğin gelin gibi yasaşam. Ben hamisken evde kalıp calismazken psikolojim çökmüştuMutlaka gel beklerim.keşke Ankara ya çıksa tayinin ne güzel olurdu
Valla ben çoluk çocuk okul iş falan olmasa para kazanma derdi de olmasa yerleşirdim köye.peyniryap yoğurt yap tarhana yap yeşillik dik domates biber bahçeden severim ben böyle işleri.ee çocuk doğurmayı da seviyom.ben yanlış yerde doğmuşum.doğuda bi Kürt gelini olacakmışım 9-10 bebe inek tavuk bağ bahçe içinde...yok yok ozaman yapamazdım da potansiyel var yani
Ben tam senin kardeşin gibiyim
Doğacak oğlak pisliğinden belli olur derler senin ki de o hesap yada görünen köy kılavuz istemez hesabı.kanma sakın
Günaydınlarrrr. Evet canim ben dayanamam cislara da lakin kontrolü kaybetmiom şükr belli kriterlerim var. Ucundan almak hepsini bitirmemek. Karsilignda ceza kesmek. Ya da mesela dün gozleme yaptilar 9 da . belli bi saatten sonra ağzıma asla bişi surmemek gibi.
Ciktimmmm kizzzz. Oy şükür bu günüme foto atıp moralini boziyim miGünaydinlar herkese...dün 9.30dan uyuyan ben 12saat uyumuşum....ohhh uykuya doydum beee...
Ben dqn o yorgunlukla önemli olayı unutmuşum aus.arkadaşların gelmesi ertelendi dün ondan öyle kolay geçti.ama o toklukla ne olsa yemezdim benceAusencia
Ben hep derim cısslı misafirliklere tok gitmek gerekir yoksa çok zor olur.
Neyseki dünü atlattık...kocam ye diye çok israr etti ama ben asla yemeZdim karar verdim birkere.kalan bi taneyide kv gelir gelmez yemiş sagolsun.bilmiyenler için yazayım.benim kv komşumdur.ve sabah 9.30dan kendi anahtarıyla kapıyı açar eve gelir,diş fırçası bile bizdedir düşünün yani
vorones Allah aşklna çıktın mı tartıya bu sabah?çok yemişsin Afiyyyyet olsunnn yarasınnnn...
@aeben abla dünki olayı okudum ama yazacak zamanım olmadı.bence içinde o kadar da büyütme.yalnış anlamıştır ve küsmüştür sana e arkadaşlar arasinda olur böyle şeyler tabi arkadaşlığınız düşündüyüm gibi hakikiyse.ben olsam kucaklar öper geçerim.arkadaşlığını sorgulama bence
Evet efenim limonlu sirkeli ılık su içildi limonun parçası yeyildi şimdi de yumurtalarım pişmişdi hemmmen kahvaltıya çokkk acıktım
Yok ben kendime kızar hakkından gelirim en kötü kos kos oturmam evi supurrm falanÇok iyisin o zaman canım bende ağzıma koysam da mesela günü mahvettem bir şey olmamış gibi sinsi sinsi devam ederim
Hareket tabi vicdan azabı oluyor ben normal sağlıklı beslenmeme devam ederim demek istedimYok ben kendime kızar hakkından gelirim en kötü kos kos oturmam evi supurrm falan
Nare83 git kvnin kiymetini bil.inan masumum şu anki rahatlığımı kazanmak için bile çok zor günler yaşadım.şimdi sabah 9 akşam 10bizde olsa da sadece orda var yani çok etkileyemiyor beni.sagolsun piskolok bi arkadaşımdan yardım aldım.bak küçük bir şeyini diycem.dün gözleme yapıyorum komşu ayri eve çıkıyor taşınma sırasında çocugu bizdeydi annesi yedirmeden götürünce ben hemen 2tanesin paketleyip verdim yedirirsin çocuga diye.kv ay bize kalmadı önce evindekileri düşünsene demezmi.şimdi ben delirmeyip ne edeyim.bende yapma lütfen öyle konuşma çocuk o kokusu vurur ben yemiycüm zaten kendiminkileri onlara verdim dedim.böyle biri yani...ve daha biiir sürü şey...
Sen piskoloktun dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?