Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım biliyorum böyle gelmez ama bugün ameliyat günüm belli olucak tiroid bezleri alındımı bidaha yiyemiyicem böyle şeyler son bi defalık olsun diyip yedim valla sonra çok pişman oldum ama

Cuma tartı sonucu güzel çıksın ... son defalık ye :)

Tartıda yiyenlerin kötü sonucu benim içimdeki alien ı çıkarıyor ya

ayy yok artıkne diyosun
allah kolaylık versin sana

Canım biliyorum böyle gelmez ama bugün ameliyat günüm belli olucak tiroid bezleri alındımı bidaha yiyemiyicem böyle şeyler son bi defalık olsun diyip yedim valla sonra çok pişman oldum ama

geçmiş olsun şekerkız

Nare83 git kvnin kiymetini bil.inan masumum şu anki rahatlığımı kazanmak için bile çok zor günler yaşadım.şimdi sabah 9 akşam 10bizde olsa da sadece orda var yani çok etkileyemiyor beni.sagolsun piskolok bi arkadaşımdan yardım aldım.bak küçük bir şeyini diycem.dün gözleme yapıyorum komşu ayri eve çıkıyor taşınma sırasında çocugu bizdeydi annesi yedirmeden götürünce ben hemen 2tanesin paketleyip verdim yedirirsin çocuga diye.kv ay bize kalmadı önce evindekileri düşünsene demezmi.şimdi ben delirmeyip ne edeyim.bende yapma lütfen öyle konuşma çocuk o kokusu vurur ben yemiycüm zaten kendiminkileri onlara verdim dedim.böyle biri yani...ve daha biiir sürü şey...
Sen piskoloktun dimi canım?

Ahu060812 birdaaha maşallah civcivlerine anasına evine bahçesine.
ilk fırsaatta kapını çalıcam.sen ceptesin.ankara elimin altında.
Mutlaka gel beklerim.keşke Ankara ya çıksa tayinin ne güzel olurdu
Ahu060812 o rahata alışan apartman dairesinde yapamaz zaten ..

Benimde hayalim herkesin olduğu gibi..
Hoş ben böyle diyince kp hemen eeeee köye gelin diyor da :)
Valla ben çoluk çocuk okul iş falan olmasa para kazanma derdi de olmasa yerleşirdim köye.peyniryap yoğurt yap tarhana yap yeşillik dik domates biber bahçeden severim ben böyle işleri.ee çocuk doğurmayı da seviyom.ben yanlış yerde doğmuşum.doğuda bi Kürt gelini olacakmışım 9-10 bebe inek tavuk bağ bahçe içinde... yok yok ozaman yapamazdım da potansiyel var yani
Ben tam senin kardeşin gibiyim
Ahu060812 kız bulmuşsun hamarat kocayı kiymetini bil.benimki bozuk lambaları bile deyişmeZ.ama hep der müstakil evim oısa bahçesini yaparim ama biliyom anacım yalannn külliyen yalan
Doğacak oğlak pisliğinden belli olur derler senin ki de o hesap yada görünen köy kılavuz istemez hesabı.kanma sakın

Günaydınlarrrr. Evet canim ben dayanamam cislara da lakin kontrolü kaybetmiom şükr belli kriterlerim var. Ucundan almak hepsini bitirmemek. Karsilignda ceza kesmek. Ya da mesela dün gozleme yaptilar 9 da . belli bi saatten sonra ağzıma asla bişi surmemek gibi.

Anaa göz hakkı diye bişey var yaa.hiç empatik değil.
Ha bu arada masum psikolog değil kız şirkette çalışıyo ama kolonoskolog diyebiliriz ona

Ayy ahu ne kadar farklıyiz senle .. kız ölürüm resmen o hayal ettiğin gelin gibi yasaşam. Ben hamisken evde kalıp calismazken psikolojim çökmüştu

Çok iyisin o zaman canım bende ağzıma koysam da mesela günü mahvettem bir şey olmamış gibi sinsi sinsi devam ederim

Ciktimmmm kizzzz. Oy şükür bu günüme foto atıp moralini boziyim mi kız yedim de erken ve az yedim da. Adımı çıkardinz iceeee

ben mi yokkk cnmmm piskolok degilimm ama nedense bunu söyleyen çok kişi oluyor hahaha ay benim piskoloji yerlerde :)

valla ne diyim bilemedmedim aynuram benim kv karışmaz , etmez aramız biraz açık
ama ctesi günü eşimin bazı davranışlarından rahatsız oldugumu kv bildiridm ptesi akşamı bzideydi
vee ogluna verdi veriştirdii , beni destekleyerekten
ve en son çıkarkendeee , karnının istemedigi şeyleri yapmaaa dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…