Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu gün spor yok ortanca kızım hasta ates39 hastaneye götürdük boğaz enfeksiyonu Rabbim şifa versin inşallah
Gec mis olsun mavis
Nasıl oldu kuzu ?

Şimdi işe yarar mı bilemem de :) ilk gün tartı sonuç göstermeyebilir ondan eminim ... tabii şimdi yaptın kahvaltını doydun ... devam edeyim miii

He valla
Doydum konusuom.
Yok ben.kendi duzenimde.decam.edeyim.
Kahvemden mahrum kalmak.zorladi.beni.
Ne cikarsa bahtima

Ayyy kizlar esim icin ogle yemegi hazirliyodum dolaptan salcayi cikardim tezgaha koyacaktim elimden kaydi dustu icini doluydu daha dun acmistim salcayi her taraf salca oldu her taraf cam kiriklari tuzla buz oldu nasil oldu anlamadim....daha yeni temizlik bitti kahvalti yapiyom

Haliciyida arayayim gelsin haliyi gotursun halinin heryeri salca oldu..(

onla geçmiş olsun ada
nazar çıkmıştır sıkma canını,çıkacaksa böyle çıksın

Ayy ahu ne kadar farklıyiz senle .. kız ölürüm resmen o hayal ettiğin gelin gibi yasaşam. Ben hamisken evde kalıp calismazken psikolojim çökmüştu
Yok kız öyle dediğime bakma bende yapamam ıyyyy köle gibi.ben sadece zevk kısmınınyapacam millet dikecek bakacak ben domates biber koparcam yani benim hayalim hanım ağa olmak diyelim herşey doğal olacak ama işleri ben yapmıycam evde bahçede hizmetli olacak çocuklara bakıcı özel hoca ayy sanırım zengin olmak istiyoreee

Allah razı olsun sherryim daha iyi ev senin olsun.valla bende çalışamıyoım sırf o yüzden ama bi iki sene dişimi sıkıp işi öğreneyim belki home office yaparım.bizim yan tarafa taşındı smmm ofisi olarak açtı.demekki oluyomuş bende düşünüyom öyle bişey ama işi öğrenene kadar dayanacam
Ayy çok geçmiş olsun en sevmediğim şey bende geçen sene yeni yıkadığım halıya dolaptan çıkarırken ıspanak yemeğini kapaklamıştım heryer salça olmuştu zorda çıkar lekesi

O davul yediklerindendir . Sen kaç gündür regl bekliyorsun ve şişsin ama yine de güzel eksi gördün daha pzt den ..
O yüzden yediklerin yüzünden şişersin şişersen
Bilmiom kaptanim.bildgm bişi var ki hamile neyin olmiyim de . Neyse öyle demim hayrlsi.. Yani yazın ki hayallerim suya düşsün istemem . yoksa isterim 2. Yavru . Da bugün de gelmedi bakalım 7 sinde 30 gun oluo ben normalde 25 te bi oluodum . Umarım sağlık problem im yoktur . Arada kasık da batma oluo uzanıp kalkarken.

Biraz kopukle sildim kurumasin diye bugun gelir alirlar

Ayyy ben de istioommm o zamannn. Oyy süper . Valla seni okudukça yaz Gelsin gidem eşimin köyüne istiom ama hemmmmnn veeee sabirsizcaaaa

ayy ne fena sinir bozucu ada.
nazardır sıkma canını
ben de dün tereyagı tabagını düşürüp kırdım her yer seramik parçası
kızım da çok meraklı herşeyi parmaklıor.
sabahın köründe onları sil temizle.
her gün bişi çıkıyor
ve ben çook ama çok tembelim
tüm kemikleirm agrıyor sanki yaa.

onu bende istiyooooreeee
bi ciftliğim olsun ama hizmetlileri de olsun
sessiz sakin bi yerde olsun ama 4x4 arabam, traktorüm spor arabam kapıda hepicii son model
atım olsun inegim keçim.
ama pohlarını ben temizlemiyim

köy işi zahmetli kuzum be
annemler köyde mesela.
canları çıkıyo

geçen bana tereyagı ve yumurta yollamış.
bi koca torba yoğurdu süzme.
ziyan etmeden kaldırayım diye kasım kasım kasıldım çünkü zahmetli işler.

ama dediğin benim de hayalim
hatta o ürünleri internetten filan satışa çevirmek iş kadını olmak ne güzel olurdu

Günaaaaaydınlaaaarr selamlar güzeller geçmişi oku oku bitmedi yahu ben geldim herkes kaçtı mı acabaaa

mimu88 canim sen lazer yaptirdin diye biliyon sonra düştün mü orayi kaçırmışım cook geçmiş olsun canim nazar değiyor sana

Sayfalar ilerliyor bazen gecmisi tam okuyamiyorum canim gec oldu sanirim...

canım benim çok sağolll yok ben açık açık yazmamıştım. ufak bi kaza geçirdim lazerin üstüne evet bu ara nazar duası şart bana...

yaaaa ne tatlııııııı civciv çok severim ben :)

nazar değmesin evine keyfine kuzum

Ay aman ben görmeyim o alieni
kuzumm şekercimm napıon eski ortiş

ay home office yaa
hayalim işte bu
ben işe geri dönmek istemiom ama sanırım dönmek durumunda kalacam
yaz sonu artık.
evimde yapabileceğim bi iş olsun istiyorum bu da ancak kendi işimi kurarak olur.
z yagı ve yöresel ürünler işi için eşim evde oturmana ilk etapta gerek yok iş ilerlerse o zaman bakarsın dedi.
iş yolları göründü
ben bebemi bırakıp eve kv yi getirmek pek istemiom bakması için
severim ederim de bir arada sevmem.

bir de 2. yi bebe hayalim var çok yakında olmasa da. seneye çalışmalara baslasak mesela. ne kadar güzel olurdu.

anaaa gelio ömere kardiş

Kızzz sussSSS delimin akillii mi yazdan sonra inşallah

Ayy sesli güldüm. He he aynindan istiom. Ama pohh temizlimiyikkkk

Kız vero beklenir mi okadar ben olsam elli kere test alıp yaptıydım sen bi nabız saysan ya normalde 60-80 seyredip 90-100 arası çıkarsa hamilesin
Aynen valla bi 4x4 bi spor hatta jip şöyle çamura batıp çıkan off road olacak offf aynı hayaller işte hep

annelikle iş kadınlığı aşkından çıkamayanlar içinde home office çok güzel bi alternatif yapacam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…