Allah razı olsun canımGünaaaaaydınlaaaarr selamlar güzeller geçmişi oku oku bitmedi yahu ben geldim herkes kaçtı mı acabaaa
canım benim çok sağolll yok ben açık açık yazmamıştım. ufak bi kaza geçirdim lazerin üstüne evet bu ara nazar duası şart bana...
yaaaa ne tatlııııııı civciv çok severim ben :)
nazar değmesin evine keyfine kuzum
Günaydinlar herkese...dün 9.30dan uyuyan ben 12saat uyumuşum....ohhh uykuya doydum beee...
Ben dqn o yorgunlukla önemli olayı unutmuşum aus.arkadaşların gelmesi ertelendi dün ondan öyle kolay geçti.ama o toklukla ne olsa yemezdim bence@Ausencia
Ben hep derim cısslı misafirliklere tok gitmek gerekir yoksa çok zor olur.
Neyseki dünü atlattık...kocam ye diye çok israr etti ama ben asla yemeZdim karar verdim birkere.kalan bi taneyide kv gelir gelmez yemiş sagolsun.bilmiyenler için yazayım.benim kv komşumdur.ve sabah 9.30dan kendi anahtarıyla kapıyı açar eve gelir,diş fırçası bile bizdedir düşünün yani
vorones Allah aşklna çıktın mı tartıya bu sabah?çok yemişsin Afiyyyyet olsunnn yarasınnnn...
@aeben abla dünki olayı okudum ama yazacak zamanım olmadı.bence içinde o kadar da büyütme.yalnış anlamıştır ve küsmüştür sana e arkadaşlar arasinda olur böyle şeyler tabi arkadaşlığınız düşündüyüm gibi hakikiyse.ben olsam kucaklar öper geçerim.arkadaşlığını sorgulama bence
Evet efenim limonlu sirkeli ılık su içildi limonun parçası yeyildi şimdi de yumurtalarım pişmişdi hemmmen kahvaltıya çokkk acıktım
Rahmet istedi allah rahmet eylesin yattığı yer nur gol olsun insallah cnmrahmetli annaneciğimindemeşhur lafıydı
yi uşağım yi
sağol canım Allah razı olsunRahmet istedi allah rahmet eylesin yattığı yer nur gol olsun insallah cnm
Çok güzel olmuş cnm evin güle güle oturun insallah tavuklarinada bayildimGünaydın ay çok heyecanlıyım sabah bi baktık civcivler 6 olmuş bi tanesi simsiyah çok güzel bi duygu yaa doğurasım geldi yeminle
Tamam kuzu bende öyle düşünmüştüm geçmiş oldun tekrardan.bugün nasılsın?
bunlar 35 i de ister yakında anacım
Yok kız biz kesip yemedik daha hiç.kıyamıyoruz.iki tanesi hasta gibi oldu ölmesini bekledik belki iyileşir diye kesemedik.daha yaşlanacak kadar da zaman geçmedi kümes 1,5 yıldır var ilk tavuklar öldü.bunkarda geçen senenin.bakalım sonu ne olacak.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.bizim burda keçisi olan bi abi var.3-4 senedir bakıyorlar dün kafasıyla çak yaptırmayı öğretiyordu köpek gibi eğitiyorlar adam markete girer jeçi kapıda bekler.adam yürür keçi yürür adam durur keçi durur gel deyince gelir.ilginç.ama bende istiyorum çiftlik koyun kuzu keçi oğlak.tavuk cücük
Kız hepsi ayrı ayrı onların.sarıyla kahve vardı.onlar öldü.şimdikiler horoz Reis.tavuklar tarçın,sürmeli,turbo,cesur gurk yatan kekik.özelliklerine göre koyuyoruz isim
Eki Görüntüle 1977558 bu taze anne
Eki Görüntüle 1977554 Buda evim
Eki Görüntüle 1977566 Bu eşimin yaptığı kümes
Eki Görüntüle 1977567 Yine eşime yaptırdığım bahçenin bi bölümü tahtaları yerdeki taşları falan hep ona yaptırdım
Teşekkür ederim tatlimayy yok artıkne diyosun
allah kolaylık versin sana
geçmiş olsun şekerkız
Ufff çok kötü olmuş yaaa en sevmediğim şey evi temizledikten sonra ekstra bir iş çıkmasıAyyy kizlaresim icin ogle yemegi hazirliyodum dolaptan salcayi cikardim tezgaha koyacaktim elimden kaydi dustu icini doluydu daha dun acmistim salcayi her taraf salca oldu her taraf cam kiriklari tuzla buz oldu nasil oldu anlamadim....daha yeni temizlik bitti kahvalti yapiyom
Bende bendeeeeYok kız öyle dediğime bakma bende yapamam ıyyyy köle gibi.ben sadece zevk kısmınınyapacam millet dikecek bakacak ben domates biber koparcam yani benim hayalim hanım ağa olmak diyelim herşey doğal olacak ama işleri ben yapmıycam evde bahçede hizmetli olacak çocuklara bakıcı özel hoca ayy sanırım zengin olmak istiyoreee
Canım iyiyim ben sen nasılsın güzel ortimkuzumm şekercimm napıon eski ortiş
ay home office yaa
hayalim işte bu
ben işe geri dönmek istemiom ama sanırım dönmek durumunda kalacam
yaz sonu artık.
evimde yapabileceğim bi iş olsun istiyorum bu da ancak kendi işimi kurarak olur.
z yagı ve yöresel ürünler işi için eşim evde oturmana ilk etapta gerek yok iş ilerlerse o zaman bakarsın dedi.
iş yolları göründü
ben bebemi bırakıp eve kv yi getirmek pek istemiom bakması için
severim ederim de bir arada sevmem.
bir de 2. yi bebe hayalim var çok yakında olmasa da. seneye çalışmalara baslasak mesela. ne kadar güzel olurdu.
anaaa gelio ömere kardiş
Ben küçükken de köye gitmeyi çok severdim içten geliyo demekki.götür valla bi çamura bulandın bi kaz dan horozdan kaçsınÇok güzel olmuş cnm evin güle güle oturun insallah tavuklarinada bayildimçocuklar için süper ya hayvanlarla yaşıyorlar hayvan sevgisini öğreniyorlar bende bu yaz köye gitmeyi düşünüyorum kismetse çocuk toprakla oynasın hayvanlari sevsin diye burda herseyden yoksun büyüyo
Ayy hadi insallahBen küçükken de köye gitmeyi çok severdim içten geliyo demekki.götür valla bi çamura bulandın bi kaz dan horozdan kaçsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?